Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Witajcie[kwiat[ Diarra🌻 nezłe te fotki :) :) :) Zaliczyłam dłuuugi spacer z psem, niestety bez siusiania:) , chyba faktycznie muszę te gazety nosić ze sobą:) Teraz powinnam wziąć się za sprzątanie, ale robie wszystko, aby to odłożyć:) Nie wiem, czy Wy tez tak macie, ale męczę sie przy robieniu czegokolwiek, po prostu brak mi sił:( jedynie leżenie mnie nie męczy:) Holender nie wytrzymał i przysłał dzis smsa, nie odpisałam. No to do boju:) Następny tydzień znowu zapowiada się pracowicie.W czwartek chyba jadę do Lądka Zdroju, niestety nie na urlop:)

U mnie słoneczka nie ma :( ale jest ładnie , humorek narazie w miarę dobry, zakupy też musze jakieś zrobic - właściwie tylko owoce .... Mirindko - w sobotę o tej porze już jesteś po zakupach ???!!! Koniecznie po tej wirtualnej wypij porządną kawkę w realu ... mnie kręci jeszcze na coś słodkiego - jestem po tych trudnych dniach , więc to u mnie normalne... musze uzupełnić cukier . Właściwie przez ostatnie 2-3 tygodnie oprócz miodu nie miałam w ustach nic słodkiego ( wczorajsze winko było pólsłodkie) ....

Mój tydzień też zapowiada się pracowicie , nawet juz dzisiaj w czasie snu pracowałam .... :( , ale miałam też bardzo letni sen ( znowu ) zielona trawka , jakaś randka, baraszkowanie w cudownym jeziorze .... kurcze - fajnie było . Może to proroczy sen ... :P Teraz uciekam , ogarnąć siebie i chatke .... Moja córcia dzisiaj będzie nieobecna w domciu , jutro wyjazd ze szkolnym chórem , nikogo nie spodziewam się - zadnych gości , więc pewnie będę czestym gościem w necie ....

Zahir! ale mi zapachniało drożdżówką!! Ałć! I popróbuję tych sposobów na zatoki! Jak z pogodą dzisiaj u Ciebie? Bo u mnie super słońce za oknem i zaraz wyjdę z moim pieskiem na dłuuugi spacer! I myślę, że nastrój już lepszy? Mirinda:D, a Ty się kochana nie przemęczaj... masz luzy sobie zrobić, już po zakupach...no, no:D Beatko zapracujesz się dziewczyno na śmierć! Zwolnij troszkę:D ,a już obowiązkowo się wyspij i pospaceruj z wytęsknionym mężem - on czeka, aż będziecie mogli sobie spokojnie pobyć razem.... tak czuję:D Może jutro... chyba w niedzielę nie pracujesz?! Glamur!! Do boju, mnie też się nie chce, ale się sprężymy i popołudnie dla nas!! Och do Lądka Zdroju!! Piękne okolice.....bywałam tam często... strony rodzinne mojego byłego..., a byłaś w Jaskini Niedźwiedziej? Dużo jest w tych okolicach urokliwych zakątków Diarra🖐️, no, no:D baraszkowanie w jeziorze!! No teraz już naprawdę lecę na kawkę, dokończyć sprzątanko i na spacer ze zwierzakiem....zajrzę wieczorem, bo syn ma jakieś spotkanie na mieście, pa kochani! Miłego dnia!

Byłam na podwórku z pieseczkiem, wymęczył mnie strasznie, ale za to pogoda naprawdę wiosenna... Glamur mnie też nic a nic nie chce się robić, ale niestety trzeba wziąć się za obiadek. 🖐️

Maju u mnie nic się nie zmieniło,i mam wrażenie że to jeszcze potrwa.My obydwoje pracujemy na zmiany i widzimy się nieraz rzadko,a gdy się spotkamy to czasami dochodzi do takich przykrych sytuacji jak ta.Jedno drugiemu nie chce iśc na rękę.Może to przemęczenie. Mirandko sory,że uciekłam ci wieczorem ,też miałam ochotę z kimś pogadać ale syn zabrał dysk do przegrywania jakiś filmów i przyniósł go topiero dzisiaj.Ale to nic straconego jeszcze zdążymy się nagadać. Diarro zazdroszczę Ci tego leniuchowania,marzę o nieróbstwie ale nie za długo ,bo praca przecierz uszlachetnia:) No narazie kończę zajrzę wieczorem pa,pa,pa,pa.

Zahir, szkoda, że masz takie ciche dni..., to chyba jednak męczy... Wiesz.... to ja już dzisiaj bardzo zeszlachetniałam :D :D , posprzątałam, byłam z pieskiem na spacerze i zamoczyłam pranie \"w rękach\" - teraz zastanawiam sięjak zrobić obiad z niczego.....hm..., chyba skoczę jeszcze do sklepu po ziemniaki i zrobię placki ziemniaczane.. A Wy co robiłyście na obiad? Diarra....fajny Wacuś rybka i kowbojek haha!! Peny....co z Twoim kompikiem?

Hej, dziewczęta!!! Buber!!! Zajrzyjcie chociaż i pomachajcie:D

Hej ja juz po spacerku i po obiadku. Córcia u kolezanki , necik wyłącznie dla mnie. Trwaj chwilo .....

Majeczko - ale mi narobiłaś smaku tymi plackami kartoflanymi :( zjadłabym z najwieksza ochotą tym bardziej , że kartofelków od dawna nie miałam w ustach .... Ja zjadłam wczorajsze warzywka z mięskiem kurczaczka i ryżem . a na deser ogromnego gapefruita ( oczywiście zielonego , mniam)

Zrobiłam obiadek (zupa jarzynowa i ryba - to info dla Mai:) ), odkurzyłam, powiesiłam pranie i siadlam przed kompem odrobić prace komputerowe. :D Ale jestem pracowita !!! Maju zjadłabym placuszki, mniam.... mniam....

no to dziewczęta zapraszam! Ja idę teraz je robić :D Mój miły już wrócił i po obiadku jedziemy na zakupy do miasta...chyba kupię jakąś rybkę i jarzynki mrożone... na jutro na obiadek..., bo mi zapachniało obiadkiem Mirindki! Ja piję jedną - rano siekierkię fusiatą...a jak jest strasznie źle... to później małą rozpuszczalną

Czy robicie już plany wakacyjne .... Ja pewnie znowu tylko pomarze , bo mam tyle wydatków, że ho,ho ... Moje marzenie to wyjazd choćby na tydzień nad morze. Mamy wprawdzie resortowy ośrodek w Jastrzębiej Gorze - jakieś 200 metrów do morza , ale ceny !!! Nie na moja kieszeń. Raz byłam , bo udało mi sie kasę z funduszu socjalnego pociagnąc. Teraz to nie wchodzi w grę. Niestety nie mam nad morzem zadnej rodzinki :(

Ja rano pije fusiastą siekierkę i to mi starcza na cały dzień. Jesli trafi się jakaś wyjątkowa okazja - to piję druga, ale wtedy rozpuszczalną.

Diarra, skuś się na placuszka! Ja też uwielbiam morze....ale jak pojadę na miesiąc do Niemiec to nici z urlopu, pozostanie mi tylko jechać do rodziców na parę dni. ... ale tam też jest pięknie:D

A ja chyba zrobię placuszki ! Maja moja zupka była właśnie z mrożonki z torebki, kupuję z Hortexu, bo warzywka są czyste. :) Też staram się pić tylko jedną kawę dziennie, ale wciąż chce mi się spać, o rany, przecież nie mogę zapaść w sen zimowy...wiosna idzie !!!

Dziewczęta, ja na razie spadam, bo Miły mnie goni do obiadu....:D moze uda mi sie później zajrzeć. papa słoneczka! Och.. słoneczka hihi .. jak pięknie było na spacerku - zdjęłam kurtkę i byłam w samym sweterku....i słoneczko tak cieplutko grzało!! Cudnie było! No, spadam...

Ale jesteście zgodne z tą kawą !!! Jeśli chodzi o plany wakacyjne to jeszcze ich nie mamy, w tym roku to wyjątkowe, bo zwykle już coś było ustalone. Wysiada nam samochód i niewiadomo czym byśmy jechali. Ja kocham morze ! Polskie oczywiście.

Mirindko... zrób sobie malutką rozpuszczalną, albo super też jest herbatka erl grey - bardzo aromatyczna i też stawia na nogi (zresztą jak każda herbatka) ale tą bardzo lubię za aromat:D

Morze kocham, kocham morze, kocham morze...... no, jakos nie mogę odejść!!! Lecę. pa

Majeczko - zazdroszczę ci tego słoneczka , u mnie ponuro przez cały dzień ... tylko ten swieży snieg dodaje uroku. Ale przeciez ma być już wiosna :( Z placuszkami jest tak, ze gdyby ktoś mi je podsunał pod nosek , to pewnie nie odmówiłabym , ale dla siebie samej trzeć kartofle ? O nie .... pewnie jak znam siebie, zrobiłabym więcej i tak bym się rozsmakowała , że nie darowałabym póki wszystkich bym nie zjadła. :P Ja niestety nie mam rodzinki w żadnym urokliwym miejscu, ani dziadków , ani żadnej cioci na wsi :( Całe szczęście, ze u nas jest tak pieknie , jeziora do wyboru do koloru, lasy . I wszędzie blisko. żeby nie to , to pewnie z braku natury zwariowałabym . Pewnie dlatego mam już takie sny tęskniące do lata ...

Diarruniu ja też nie mam nikogo w urokliwym miejscu, a szkoda... :(

Ja też kocham morze , właśnie polskie morze ...Moje pierwsze spotkanie z morzem , to widok zapierający dech w piersiach , byłam oczarowana i zakochałam się bezpowrotnie ... niczego mi wię ej nie potrzeba , tylko pójść na plażę , polezeć , pogapić się na mewy , posłuchać szumu morza, albo tak skoro świt zbierac bursztyny , albo iść brzegiem morzaprzed siebie nie licząc czasu i rozmawiać o niczym z kimś bliskim albo samemu porozmyslac. Kurcze - co ja bym za to dała .... Musze powaznie nad tym się zastanowić ....

Majeczko - z tym earl grey to super pomysł , mam ją oczywiście w domciu , bo uwielbiam jej aromat. Ja herbatę zaczęłam pić jak już byłam dorosła, wczesniej nie brałam żadnej herbaty do ust. Póżniej oczywiście były jakieś randki , kawy jeszcze się nie piło , więc była herbatka i właśnie zaczęłam swoją przygodę z herbata od niej. I tak mi zostało. Dla mnie normalna herbata trąci suszona trawą,dlatego albo pije jakies owocowe , albo odchudzające albo własnie tą. Juz nastawiłam wodę i idę też po winko ( swojskie) , tak się rozmarzyłam o wakacjach i dawnych czasach , ze winko musi byc ...

A ja nie mam w domku earl grey, choć też bardzo ją lubię.:( Idę zaparzyć zwykłego Liptonka. Napisałam teraz kawałeczek mojej pracy do pracy :), więc chyba zasłużyłam na odpoczynek.

Mirindko - Liptonik ma klasę , więc życze miłego smakowania. ja swoją juz kończe . Ja nadal leniuchuję ... Ale to moje ostatnie chwile, później będę naprawdę sporadycznie :( No , przynajmniej przez pierwszy tydzień pracy , zanim zrobię porządek i ogarne ten bałagan , który na 100% tam zastane ....

Milłego leniuchowania, ja juz musze odstąpić miejsce córeczce, ale wciąż będę tu zaglądać. 🖐️