Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Witajcie ! Ale natworzyłyście nowych stron, dziewczyny jesteście niesamowite ! :D Miałam ciężkie dwa dni i całkowity brak czasu na pisanie, teraz wpadłam na chwilkę, abyście o mnie nie zapomniały. Jutro postaram się nadrobić zaległości. Peny 🌼 cieszę się, że już jesteś ! Pozdrowienia i uściski dla wszystkich ! 👄 🖐️

Coś brak mi energii :( Robota wyssała ze mnie cały dobry nastrój, ale jest chociaż w domciu ciepło, spokojnie i neta mam dla siebie. Musze pomysleć o jakimś rozweselaczu ... Peny🌻 choroby przepędzone , brawo , pora witać wiosnę :) Witaj Grochulcia 🌻 👄🌻👄 dla wszystkich :) ♪ ♪ ♪ ♪ ♪

No cześć reszcie towarzystwa wieczorkiem:) 🖐️ co za męka, co za trwoga.. przeszła ręka przeszła noga... nie pomoże nic bo brzuch.. ni jak przejść nie może uuuch! to ja teraz, po zjedzeniu placków i wypiciu dwóch piw!

Diarra ten mały facecik z wąsem i kapeluszem to wypisz wymaluj mój były szef!! :D :D :D Jak masz taki humor to nie będę Cie pytać o to zebranie...

Majeczko🌻 Masz rację - lepiej nie pytaj. Tylko jedno mi się ciśnie na usta - ale to bardzo niecenzuralne słowo , więc sobie odpuszcze. Mamy takiego jednego człowieka, którego mozna porównać jesli chodzi o jego zachowania, sposoby i style działania, knucia, despotyzmu , chorych aspiracji i czego tam jeszcze ...np. do Kaczyniaka - Jarka oczywiscie ... Irytujący do bólu i nie ma na takiego siły. Żadnych reguł i przepisów nie stosuje wobec siebie, ale nam tylko przeszkody. Krótko mówiąc zebranie (dlatego, że było z naszej inicjatywy - czyli jego przeciwników) oczywiście uznał, ze zostało zwołane nielegalnie ( chociaż była 100% frekwencja ) i nic nie mozna było zrobić, zadnych działań. Praktycznie jedna wielka jatka . zakończe, bo już mi skacze cisnienie, zarza wezmę aparat i sprawdze, czy przezyje samo wspomnienie tego spotkania tak mi cisnienie podnosi .... Mówie wam zadnych Wspólnot i spólek !!!!!!

Przeżyję , zaledwie 130/80 , więc mozna siegnąc po rozweselacza . U mnie dzisiaj do wyboru do koloru, gin, nalewka, winko z winogron, piwko, no i owocki z nalewki. I sama nie wiem na co mam smaka. Tylko jest ten problem, że oprócz suni, żółwia i was z drugiej strony ekranu neta, nie mam w zasięgu reki towarzystwa do wspólnego alkoholizowania się :(

Co się łamiesz kochana! Ja piwko, a Ty na co masz ochotę - za nas Diarreńko! No, ale przecież macie jakiś statut, czy umowę, co do której ten facet musi się stosować. Wybrany jest na kadencję , czy jak? Kiedy się kończy i przecież można go chyba odwołać ?!

Majeczko :) padło na owoce , rodzynki i brzoskwinie a super ... nasze zdrówko , a jak sie kotś dołączy to prosze bardzo... Ja z prawem mam do czynienia od lat , wielu lat i naprawde uwierz mi nie ma na drania sposobu. Oczywiście, pomimo, ze spróbowalismy zwołac zebranie i go odwołac z zarządu , to mamy już wniesiona o to samo sprawę o sądu , ale chcielismy najpierw załatwić sprawe polubownie, nie udało się. On ma za soba dwa głosy moherowych beretów ( z kołka ojca Rydzyka) z innymi układy finansowe ( i są to członkowie naszej wspólnoty którzy np. nie mają mieszkań a mają udziały we wspólnym gruncie i którym jest oojętne co podpisują , a robia co on każe , bo takie sa układy, a działają ewidentnie na szkodę naszej wspólnoty. To jest konflikt od lat. Był , jest i niestety będzie. Bo tego człowieka należaloby wystrzelić w kosmos. Ale pewnie i tam tak by namieszał , ze gwiazdy spierniczyłyby z nieba, słońce zgasło, a księżyc zrobił "sepuku" ..... :P

Diarra spróbuję wejść na gg ... co do pomarańczy to się rozczaruje... nie będzie komentarza!!

nie mogę :( a syn będzie dopiero jutro... \"wywala\" mi kompa.

Gość Haneczka 40tka
Witajcie Laseczki. jakoś wieczorkiem nie dołączyłam do was w sensie fizycznym ale i ja z przyjaciółką popijałam białe winko, wytrawne. bardzo pyszniutkie. A dzisiaj rano już o 7.00 musiałam wstawać do pracy tak to jest jak się chce mieć własny biznes. Ale nie narzekam. Zostawiłam śpiące dziecię i koty i wyruszyłam półprzytomna do miasta. Większość z Was pewnie dopiero zaczyna sie budzić. Ale za to jutro jak Bóg da , będę spała do 11.00. dzisiaj jeszcze czejaką mnie urodziny mojej Panny w Telepizzy a wieczorem, cóż...jakiś filmik fajowy i czerwone wytrawne. Miłego dnia Wam życzę. Haneczka

Witam 🌻 Ja już posprzątane, ugotowane... można odpoczywać:) Diarra, fajnie że wycięli tego pomarańczowego....:) Miłego dnia i wieczorku wszystkim pracujacym i odpoczywajacym.

Haneczko zaczernij sobie nick, zeby się nikt nie podszył...pozdrawiam

Cześć ! Maju jakiego pomarańczowego wycięli ? Kurczę, ostatnio jestem bardzo \"do tyłu\" jeśli chodzi o wiadomości na naszym forum...:(

Witajcie kochani 🌻👄🌻 Majeczko 🌻 ja tez się ciesze, ze wreszcie moderatorzy do czegoś się przydaja. Mam nadzieje, ze częściej będą do nas zaglądać :) i usuwać chamskie wpisy ..... Mirindko🌻 Po mojej wypowiedzi o godz. 21.38 był jak zwykle chamski wpis pomarańczki. Został jak widze usunięty - i bardzo dobrze. Milego weekendy dlawszystkich 🌻 U mnie dzisiaj chyba bedą kolezanki na pogaduchach , ale to jeszcze nie jest na 100% , a jutro imieniny mojego taty - bedzie skromna imprezka :) Na Mazurach buro, mokro, ale ciepło. Nie ma słońca, a woda płynie strumieniami . Dzisiaj przezyłam szok połaczony z nerwami trudnymi do opisania. Oczywiscie kierowcy maja wszystko w d... , żadnych ograniczeń prędkości i chyba mają dobra zabawę jak pieszych rozganiaja w popłochu po plotach. Przewidując, że jakiś szaleniec nie zdejmie nogi z gazu ( a kałuże ogromne) szłam maksymalnie daleko od jezdni , ale i tak nic to nie dało przy tej prędkości z jaką jechał ten cham - taki zafundował mi \"prysznic\", że woda kapała mi z nosa. Nie miałam telefonu ze sobą zeby zadzwonić na policje, ale podam jego numer rejestracyjny do naszej lokalnej gazety. Wszystko co miałam na sobie nadaje się tylko do prania...Zrobię mu wstyd, jezeli to w ogóle go ruszy. Bryka luksusowa, ale pod deklem pusto, oj pusto ...

Diarra dzięki za wyjaśnienie. 🌼 Też przeżyłam kiedyś taki zimny prysznic, niestety nie zdążyłam zapamiętać rejestracji. Niech temu Twojemu chociaż utrą nosa.

Witajcie !!! wpadłam sie przywitac .Dzisiaj sobota więc wypad w góry zaliczony.Mówie wam jak pieknie jest w Zieleńcu ,jeszcze żeby swieciło słoneczko to dosłownie raj na ziemi.Złamałam dzisiaj swoja diete ,ale to zobaczycie na zdjęciach Pozdrawiam i uciekam piec serniczka na jutrzejrzą imprezke urodzinowa.Torcika niestety nie umiem upiec(będzie kupny)

Hej wieczorkiem :) Diarra i Mirinda - nie jesteście odosobnione z tym brudnym prysznicem... najgorsze jest to, że takiemu... nie można później ... nakopać!!! Beatko fajnie, że skorzystaliście z całą rodzinką chyba już z ostatnich (mam nadzieję!) chwilek z zimą, a do dietki wrócimy razem :) Wszystkiego najlepszego dla Córci 🌻.

Gość Gochulcia

Gość Gochulcia
Witajcie dziewczyny !!!! na razie jestem ,dopuki mój Misiaczek mnie nie wyrzuci......

Gość - Gochulcia
co z wami wszystkie coś pichcicie ????

Gość Gochulcia

Gość Gochulcia
powiedzccie jak sie robi, zeby nick byl na czarno :(

Gość Gochulcia
Pa Pa

Czy jest tu kto ? Ja już po gościach , było super ....

Grochulca - 🌻Wejdź na stronę głowna i później tam gdzie jest napisane \" internautko - zarezerwuj swój nik\" i postępuj zgodnie ze wskazówkami , /.....

Beatko 🌻 ale masz fajnie z łapaniem resztekprzyjemności z zimy , której ja osobiście nie lubię .... bo mnie ona daje się we znaki tylko z tej złej strony , nie mam przyjemnosci :P Całuski urodzinowe dla córuni ... Dietka nie ucieknie, grunt, ze nadal masz ją w planach . Ja dzisiaj też dałam jeszcze upust łakomstwu , zrobiłam pyszną lazanię , wypiłam gorzałke z dziewczynami ( puste kalorie :( ) ale czuję się świetnie i to jest najwazniejsze ... Majeczko 🌻 nawet nie wyobrażasz sobie jak miałam ochote nakopać temu kierowcy .... teraz zlośc mi minęła , ale w gazetce opis będzie i niech się wstydzi ... 🌻👄🌻 dla wszystkich