Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Beatko :) dzięki za linki , pocztę rónież , ale net tak działa, że dzisiaj szkoda mi nerwów na próby otwarcia czegokolwiek . Zbliża się weekend , wówczas zajrzę. :) Wczoraj byłam w szpitalu po pracy zaraz u mojego wujka - jestem z nim na \"ty\" bo jest niewiele odem nie starszy. Dostał krwotoku żołądka ( wczesniej , od lat miał problemy z zołądkiem , operacje itd) i teraz ledwo go odratowali takie miał krawienie , jakieś tętnicze. I w każdej chwili może to się powtórzyć. Jego obie córki od 10 lat mieszkają w Londynie i dzisiaj własnie maja przylecieć samolotem , bo obawiają się czy przezyje tę chorobę . Lekarz był pesymistą . Podobno jego stan nie pozwolił nawet go operowac i tylko jakoś przez gardło te krwawienia mu zatamowali , ale w pełnej narkozie. Jutro idę go odwiedzić i mam nadzieję, że będzie już lepiej i jakoś się wykaraska. Ja zaraz uciekam pod prysznic i do wyrka. Miała chęć trochę się pomoczyć , ale nie wiem jak to zrobić , bo moja sunia przed chwilą świetnie się bawiłą i jak się okazało korkiem od wanny. I jak się domyślacie niewiele z niego zostało. :)

Justynko 🌻 Tobie również wielkie dzięki za sympatyczną pocztę , która dostaję i naprawdę rewelacyjnie poprawia mi nastrój i poprosze o więcej :)

Czołem Laski. Własnie wyskoczyłam z Intercity i przyjemnością wracam do Was. Dziś wystapiłam we wszystkich mozliwych wiadomościach od Faktów TVN począwszy, poprzez TVN 24 i na Panopramie skończywszy. Bardzo intensywny ale zarówno fantastyczny dzień poza mna. Mówcie, co chcecie.Warszawa jest okropnym miastem. Z miłością wracam do Wrocłaiw i nie chcę życ nigdzie indziej. A mieszkałam już w paru miastach w kraju. Tu jest mój dom, i jak wjechalismy na wrocławski dworzec to byłam pełna szczęścia, że znów jestem, u siebie. I to spanie w hotelu... fajnie, wygodnie ale czuje się, że łóżko nie swoje. Teraz popijam żubróweczke i świętuję powrót do domu. Miłej nocki wszystkim. Hanna

Cześć dziewczyny!!!!!!!!!! Pewnie zdziwi was pora mojego wpisu ale niestety mam problemy ze snem. Wieczorem jestem nieprzytomna a rano 4-5 już na nogach. Haneczko dla mnie tez Wrocław jest najładniejszy . Justynko poczta od ciebie fantastyczna i prosze o więcej. diarra buziaki. Miłego dnia. Beata.

Gość mania 111
CZeśc dziewczyny-pozdrawiam serdecznie.

Cześc dziewczyny 🖐️ Hania_____ Warszawa jest wpaniałym i pieknym miastem....😠

Witajcie w piatek trzynastego. jestem ciekawa czy i was psychoza tego dnia ogarneła, ja staram sie nie myslec o jakims pechu ale mój mąż a nawet córcia już od rana, że to pechowy dzień. Mnie trzynastego w dniu matury kot czarny przebiegł droge i dostałam piatkę z wyróznieniem (szóstek jeszcze nie było) raczej nie jestem przesądna, jedynie na widok kominiarza łapię się za guzik i przydeptuję scenariusz jesli mi upadnie na podłoge , żeby sztuki i programu nie położyć. Ale dzisiaj w internecie o pechu na wszystkich portalach. Dziewczyny, odczarowujmy trzynastego.... Dzień we Wrocławiu ciepły choć wieczorami i rano dosyć spore mgły i chłodno niestety. Wczoraj wieczorem gdy siędziałam w pociagu pola były całkowicie zasnute mglą... a mgła zawsze niesie jakieś zadumanie i smutek.. To milego popołudnia dla wszystkich. Trzymajcie sie cieplutko i do usłyszenia. Hanna

Dla mnie niestety piatek 13-go okazła się dniem pechowym , poniewaz dzisiaj rano zmarł mój wujek o którym pisałam wczoraj . :(

Gość do Diarra
wyrazy wspolczucia.

Dzięki .... On miał strasznego pecha ( nieszczęścia chodza parami) poniewaz wczoraj do tego co i tak było bardzo poważne i zagrażające zyciu miał jeszcze bardzo powazny zawał , stracił przytomności już jej nie odzyskał ...Jego córki a moje siostry cioteczne miały jeszcze jakieś 70 km do domu ( jechały z W-wy po przylocie z Londynu) i już go świadomego nie spotkały. Dzisiaj rano serce już nie wytrzymało , miał 54 lata :(

Gość do Diarra
54?........boze, w sumie czlowiek nie taki w latach. Pech. A my zapominamy, w tych codziennych problemych, ze zycie jest takie ulotne i kruche. To masz dzis kiepski dzien. Jutro bedzie lepiej. Oby:)

Jutro to dopiero będzie fatalnie, bo będzie różaniec i wystawienie ciała ( w jego rodzinnym domu ) ... i spotkanie z dziewczynami , z którymi jestem bardzo blisko i dosyć mocno związana emocjonalnie. Narazie rozmawiałysmy tylko telefonicznie , jeszcze do końca to do mnie nie dotarło ... Ech życie, a dopiero z nim rozmawiałam ...

Gość do Diarra
ale w grupie mimo wszystko latwiej. Nawet plakac. A samemu...to...:(

Diarra🌻-bardzo Ci współczuję,myślę ciepło,trzymaj się. Pozdrawiam wszystkie pozostałe Panie.Czytam regularnie i pamiętam ale w pracy nie mam zbytnio czasu ani okazji żeby w spokoju usiąść i zebrać myśli a potem pędzę do domu,więc i nie piszę. Acha,to ja beauceron,tylko od teraz pod nowym nickiem 🌻🌻🌻

Witam wszystkich i dziękuję za ciepłe słowa, jeszcze do poniedziałku będą bardzo wskazane. Na mazurach mgła i świata nie widać, gdzie to słońce, które było w prognozach :(

Witam wszystkich i dziękuję za ciepłe słowa, jeszcze do poniedziałku będą bardzo wskazane. Na mazurach mgła i świata nie widać, gdzie to słońce, które było w prognozach :(

Diarunio przeczytałam tę smutną wiadomość,bardzo mi przykro i współczuję ci.Przecież 53 lata to nie wiek na umieranie.Ale niestety coraz więcej takich ludzi po 50 umiera.Pan Bóg chyba chce też mieć trochę młodszych u siebie.U mnie na oddziele nie ma tygodnia żeby nikt nie umarł,są to ludzie w różnym wieku ale tych po 50 też nie brakuje.Aż strach pomyśleć ,ja bardzo boję się śmierci i ciężkich chorób.A do 50 mam jeszcze 7 lat. Pogoda ta nie nastraja do optymizmu ,mgła,10 stopni,wilgoć,trudno będzie mi się przyzwyczaić do tej zmiany ,nie lubię takiej pogody bo często dopada mnie deprecha.Ale dobrze że was mam . Buziaczki.

Gość haneczka40tka
Witajcie . Pozdrowienia z mglistego niestety Wrocławia, zimno, smutni i szaro...jak w nastroju Diarry. Czytam z przerażeniem-53 lata. mam wspaniałago przyjaciela w tym wieku, przystojny, energiczny, aktywny...miałoby go zabraknąć?? Ale wiem, że i duzo młodsi umieraja i to jest straszliwy żal. Ja dzisiaj cały dzień w pracy niestety ale przynajmniej pospałam do 10.00. Jutro to samo.... Obiecałam córce kino i obietnicy nie dotrzymam. dzicko złe ale cóż począć.... Nastrój na szczęście mam chwilowo całkiem niezły, nawt pogoda mnie nie dobijaTrzymajcie się cieplutko. Całuję was mocno. Hanna

Witajcie kobietki🌻 Ja zaraz wyruszam na różaniec , musze chyba łyknąc takąś tableteczkę na uspokojenie nerwów.... A słoneczko się niestety nie pokazało przez cały dzionek i smutno jest jeszcze bardziej :(

Witajcie babeczki!🌻 🖐️WRÓCIŁAM. Chciałam was rozbawić opowieściami z sanatorium ,ale tu jakoś smutnawo . Diarro , wyrazy współczucia. To straszne gdy bliscy nas opuszczają . Mam nadzieję , że wspomożecie się z kuzynkami , bo im jeszcze ciężej. Podobno mamy nową koleżankę , ale coś mało rozmowna. Naszata ❤️

Witajcie słoneczka🌻👄🌻 Naszata - opowiadaj , opowiadaj ... życie toczy się dalej . Mazury w słońcu , ale zapowiadają deszcz :( Pije poranną kawkę i mam nadzieję na odrobinę humoru, lepszego nastroju ....

No i leje , niestety ... W domciu pachnie jabłkami , bo pichcą się powidła. i jak zwykle z moim szczęściej na ostatnim jabłku skaleczyłam palucha :(

Cześć.🌻 Sanatorium to inne życie. Ja pojechałam z koleżanką na pełnopłatne i warunki miałam jak w najlepszym hotelu. W tym samym miejscu ludzie byli na skierowania - pokoje \"bangladesz\". Romanse kwitły w każdym kącie, pielęgniarki przez pół nocy próbowały zagonić panów do męskich pokoji. Na dancingu odbywały się polowania.W każdym kącie stały kule i laski , a właściciele tancowali aż miło. Tam jakoś nikt nie chorował. Zabiegi naprawdę godne polecenia , obsługa fachowa , a jedzenie bardzo dobre ( pod warunkiem że płacisz) . Dużo niemców. Niestety populacja męska to same 18-tki;) (tyle brakuje im do 100). Ogólnie byłyśmy znane-znacznie obniżałyśmy średnią wieku :D Więcej opisów potem bo muszę iść do mamy (dziś Jadwigi). Buziczki Naszata.🖐️ U nas słońce , słońce i słońce.

cześć Laski. ja mam dzisiaj takie cisnienie psychiczne, że najchętniej wskoczłabym do jakiejś dziury. Moja dorastająca nastolatka stroi takie fochy, że zastanawiam się jak ja przetrwam zycie z nastolatką. jest niedobra a czasami potrafi bc okrutna. Od dwóch tygodni suszy mi głowę, żebyśmy poszły do kina na Worlrd Trade Center. W końcu znalazłam chwilę czasu i poszłyśmy a ta przed kasa zaczęła stroić fochy , że ona na WTC niechce ale na \"Diabeł ubiera się u Prady\"> A ja na ten film absolutnie nie mam ochoty. Tak jeczała, że wyszłam z kina i powiedziałam, że w takim razie żadnego filmu nie będzie. Po raz pierwszy od dana nie dałam się złamać choć beczała i przepraszała. Fochy są codziennością i nie wiem już jak sobie z nimi radzić. Chyba po prostu muszę jej oganiczyć przyjemności to wtedy byc może nauczy się je cenić. Mam cały dzień w plecy i chce mi się ryczeć. Naszata. Ja podbne sanatoria oglądałam latem w Kudowie. POLONIA luksusowe bo za kasę a NFZtowe smutne, brudne i obrzydliwe. Ale w restauracji kuracjusze balowali do świętej nocy. Oto Polska właśnie. Wczoraj ugotowałam zupę borowikową, Jezu jak niesamowicie pachnie w domu. Cudo. Trzymajcie się Dziewczyny, Miłego wieczoru. Hanna

A ja dzisiaj grzeszyłam od rana , bo zanim wziełam się za jabłka , umyłam jedno okno i uprałam firanki :( Nic na to nie poradze, że w inne dni jest to dla mnie niewykonalne. Ale co to za grzeszenie , ( musze się jakoś chociaż sama pocieszyć ) przynajmniej będę miała co księdzu przy spowiedzi powiedzieć. Naszata 🌻 ja tylko telefonicznie złozyłam zyczenia mojej ukochanej cioci Jadzi , bo nie miałam z kim do niej pojechać ( 24 km) a zresztą ona jest unieruchomiona ruchowo ( noga w gipsie już od 4 tygodni pod samą pachwinę) i nie chciałam jej zawracać głowy , bo wiem , ze jest jej ciężko . Denerwowałaby się, że nie może nas ugościć tak jak by chciała , bo zawsze były u niej supoer imprezy . Porozmawiałysmy i umówione jestesmy innym razem na spotkanie. Zresztą do tego jeszcze ten pogrzeb , jutro i tak się spotkamy na stypie . Ale Jadzie to super babki , znam jeszcze jedną (kolezankę ze szkoły) o tym imieniu ( mówiłysmy na nią Jagoda) i też jest super ... Nie pomijając Jadzi z tego programu Manna \"Duże dzieci\" . Oj jak ja bym się chętnie pobawiłą w takim sanatorium. Tylko ta srednia wieku mnie trochę dołuje . Ale jak rozumiem nie byłas sama, więc nie było tak źle. Naszata - o jakich odstepach mówisz , jesli te w linijkach to najzwyczajniej w świecie enterem. :) Haneczko 🌻 Współczuję doświadczeń wieku dojrzewania , pocieszę Cię ,że każdy z nas to przechodzi , no może prawie każdy. Bywają dzieci super grzeczne , takie u których hormowy łagodniej się wydzielają. Ale normą są te dzieciaki , które włąsnie opisujesz. Nie jesteś wyjątkiem. I tak podobno do jakiś 18-20 lat. Później wszystko wraca do normy. Ale swoją droga ja też wolałabym zobaczyć \"Diabeł ...\" - dzisiaj o tym filmie była mowa w \"Dzień dobry TVN\". Przygnebiających tematów mam dosyc. Ale w zaistniałej sytuacji już widzę z jakimi humorami wróciłyście do domu . Lepiej chyba do was nie podchodzić ... I wiesz co ? nie ma co czekać tylko musicie porozmawiać i powiedziec sobie co czujecie . Takie nieporozumienia zamykają dzieci i w tym ich irracjonalnym poczuciu odrzucenia i niezrozumienia przez wszystkich ludzi i cały świat - bardzo o to łatwo. Powodzenia.Już to przerabiałam. I u mnie to jest jeszcze fatalne to, ze musze robić i za ojca i za matkę. U mnie nikt z boku nie oceni na chłodno kto ma rację i nie pomoże mi tego naprawić. Więc ja już wiem, że nawet jak jest jeszcze złośc i nerwy , zaczynamy rozmawiać , nawet obie płacząc. I pomaga. Zupa borowikowa jest super. Mam zamrozone piekne okazy na zimę ( takie mrozone w całości) i zrobię rodzince bal podniebienia jak będzie zawierucha zimowa i noc za oknem , a do wiosny dalekoooo ......

Gość jakie mamusie takie
dzieci. Wychowanie przez przykład - proste.