Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Cześć slońca 🌻👄🌻 widze, ze jakoś się jeszcze trzymacie ... U mnie szara rzeczywistość w pracy, mozna dostac totalnego doła - nie wiem jak ja to jeszcze wytrzymuje. Chyba dlatego, że musze :( No, ale nie ma tego złego , dzisiaj nam powiedzieli, ze 13-tka będzie już ok. połowy lutego :) Haneczko :) bądź ostrożna z pozyczaniem pieniędzy , bo udzielając polejnej pożyczki ( uprzednio niespłaconej) możesz czasami siostrze zaszkodzić. Mam taki przykłąd w dalszej rodzinie , babeczka tak się zapędziła w pozyczki i kredyty, że z bardzo dobrze sytuowanej osoby stała się dłużniczką niezliczonej liczby ludzi i instytucji , straciła już wszystko ( samochody , dom, wyposazenie ) , ma tylko połowę swojej emerytury i zycia jej nie starczy żeby to wszystko spłacić. Rodzina się od niej odwróciła, z wiadomych powodów ...

Haneczko🌻 - łączę się w zdaniu z Diarrą. Z tymi pożyczkami to może być jak ona pisze. Tym bardziej , że sama masz dołka finansowego. Często tam gdzie zaczynają się pieniądze , kończy się przyjaźń. W rodzinie trzeba sobie pomagać ale nie wykorzystywać. Może jej pomóc znaleźć inną pracę albo inaczej pomóc. Diarro🌻- widzę , że nieźle się bawisz . Ja najczęściej bywam na posiadówkach. Jakoś moich trudno pogonić do tańca. Brak spontanicznosci czy sił witalnych???

Witam kobietki! Ja dzis miałam przykry i nieprzyjemny \'\'zabieg\'\'-biopsje> Juz drugi raz, ale nie przywykłam.Niby nic strasznego sie nie dzieje-cysta, ale trzeba co jakis czas z niej wyciagnac płyn, i to sie własnie działo.Za tydz. kontrola, a za 3-wyniki z badan, bo jednak wysyłaja do analizy.To na tyle-na razie! Pozdrawiam wszystkie! pa!

A ja własnie wróciłam z zebrania w szkole na temat rekrutacji do gimnazjów. Wróciłam chora, zestresowana i w wielkim dołku. Kurwa, zamiast polepszać ludziom zycie to się je każdego dnia utrudnia. Wymyślony system jest chory i tak naprawde dziecko ma niewielkie szanse na dostanie się do upragnionego gimnazjum. Popieprzony kraj, popieprzony system... a co maja zrobic ludzie, którzy nie mają dostępu do internetu albo po prostu nie potrafią go obsługiwać?? Ich dzieci maja zakończyć edukację????Mówię Wam, zoładek mnie rozbolał ze złości. Zaraz wyciągnę butelke wina i sama ja wypije!! Panie Boże daj nam zdrowie, bo to w głownej mierze nam wszystkim jest potrzebne. I cierpliwośc. I górę kasy. Choc to ostatnie trochę szkodzi bo jest wielu chetnych do wyciagania łapy. Nikt nie patrzy ile pracujemy, ile mamy długów i kredytów. Wszyscy wokół widza tylko efekty. mam na myśli moją rodzinkę, która myśli że jestem bogata jak diabli... A nawet nic dzisiaj pisac nie będe bo mnie szlag trafi. Trzymajcie się laski, wrócę tu jak mi ciśnienie opadnie. Buźka. Hanna

Haneczko🌻 - nie nerwujsa. Rekrutacja trzeba przyznać do bani , ale czego nie możesz zmienić to zaaprobój. Do liceum jest tak samo,albo i gorzej , bo tu rejonów nie ma . Dzieciaki olewają, myślą że jakoś będzie a potem kicha... System jest bezduszny. Tyle a tyle punktów i albo liceum albo zawodówka.... Miałam ci ja to w zeszłym roku , a w tym powtórka z drugim.

Witajcie słońca🌻 czy to już norma, ze musimy tak narzekac , ot popieprzone to zycie ... Każdy ma swojego mola :( A ja chociaż jestem wreszcie szczęśliwa z jednego powodu , ze od wczoraj jestem wreszcie prawowita posiadaczką własnego M ...Niby tak było już od dawna , ale teraz mam już na to dokument notarialny , prawdziwy , wrawdziwiutenki , przesliczny ... A cieszy mnie to nie dla tego ,że to wielka wartość, tylko dlatego ,że to \"niby \" było moje \"M\" ale bez papierów ... Pozbyłam się swojego wyłącznego \"M\" żeby kupic ojcu samochód i wykupić jego mieszkanie ( w którym tylko ja z córcią mieszkam od 18 lat, a ja od zawsze ... ) i tak czekałam czy kiedyś zasnę spokojna o swój i córci los i stało się . ustawa podatkowa się zmieniła i wreszcie stało się ... Odetchnęlam z ulgą ... jestem naprawdę u siebie :) Niestety ze wspólnota, o której już pisałam. Ale teraz czuję się silniejsza i ja temu dupkowi co nam zycie zatruwa teraz pokażę ... Już mi nie powie, ze niem ma nic do gadania :) W pracy dupnie jak zwykle , ale co robić. Jutro zrywam się wczesniej bo musze załawić sprawy urzędowe ... a wpiątek głowny szef stawia szmpana na nowy rok ... Dzisiaj kuzynka zapowiedziała mi telefonicznie, ze mam się szykowac na sobote na ciag dalszy szaleństwa karnawałowego. Jeszcze nie wiem gdzie ruszymy , ale jest wybór :) Nogi już odpoczeły. Mówię wam jak to relaksuje, żadne prywatki za suto zastawionym stołem tego nie zastapią :)

Netku 🌻 trzymam kciuki za wyniki , będą o.k. Ja nerwy będę miała na początku lutego i pewnie tez biopsja :( tarczycy ( kolejna) i nie wykluczone, ze skończy się pocieciem gardzieli :( ale póki co jakoś to się kręci , mimo, że dolegliwości ogrom i stresów przez to mnóstwo ... i podobno mam krótką linię zycia . Cholera , czy wierzyć temu ?

Haneczko 🌻 Twoja córcia uczy się świetnie, więc czym się martwisz , jestem przekonana, ze dostanie się do upragnionego liceum . A całego świata nie zbawisz. System jest do d... i to wiadomo nie od dzisiaj , a minister ed... jeszcze bardzie nieudany ... ale co my możemy na to poradzić nic , wielkie NIC ...

Beatko 🌻 jak tam poszukiwania sniegu ? ferie zaplanowane , tunele wykopane :P

dla Naszatki 🌻 i mojej imienniczki Alis 🌻 miłego dnia :) jutro mam kolejny cięzki dzionek i nie wiem czy dane mi bedzie tutaj zajrzeć - dlatego dziewczęta dużo usmiechu wam zycze przed weekendem i kawałka prawdziwej zimy wreszcie, bo jak tak dakej pójdzie to kwiatów na wiosnę nie będzie ...

Gość Braciszekkk
41 brzmi tak smacznie jak najbardziej dojrzały owoc? Co u Ciebie? Chyba nie strach przed upływającym czasem???

Strach - a co to jest strach przed upływającym czasem . Ja znam lepsze pojęcia, My jesteśmy jak dojrzewające wino .... i tak trzymać .Dojrzałe owoce są smaczniejsze - to świeta prawda ...

Diarruś❤️- wznoszę toast za twoje M . To przecież ważne żeby czuć się bezpiecznie. Dach nad głową , coś swojego. Ja też niby mam , a nie mam. Mieszkam u teściów. Co z tego , że my to utrzymujemy. Pewnie już za remonty kupilibyśmy niezły dom. Ale na układy nie ma rady. Zycie...A głupka zagoń w kozi róg. Netku🌻 kciuki trzymam.

Gość Braciszekkk
Daleko mi by kogoś urazić i w pełni podzielam Twoje zdanie...Uwielbiam dojrzałe owoce???

Pan N. dostanie jeszcze w d ... obiecuję mu to solennie , ale narazie musimy zbierac nerwy , bo niedługo lokejna batalia z tym draniem , żen a ten naszej wspólnocie żyło się lepiej , i nie damy mu za bardzo podcinać sobie nóg . :)

Pan N. dostanie jeszcze w d ... obiecuję mu to solennie , ale narazie musimy zbierac nerwy , bo niedługo lokejna batalia z tym draniem , żeby na tej naszej wspólnocie żyło się lepiej , i nie damy mu za bardzo podcinać sobie nóg . :)

Jutro ciężki dzionek , uciekam pod prysznic i do wyrka. Miłego dnia wam życze i duzo uśmiechu :)

Grunt to wytrwale dążyć do celu. Ja właśnie zaczęłam zmniejszać swe ciałko , by szybciej poruszać się po świecie i buszować w seksownej bieliźnie. :D

Gość Braciszekkk
Witam! Jakoś tam płynie? Popijając winko myślę sobie kto jest po drugiej stronie?

Gość Braciszekkk
Daleko mi by kogoś urazić i w pełni podzielam Twoje zdanie...Uwielbiam dojrzałe owoce???

Gość Braciszekkk
Do naszaty...Miło jak kobieta dba o siebie! Byłoby miło zobaczyć Cię w bieliznie??? Mniam..

Ja też się lubię w bieliźnie. :D W dojrzałych owocach najprzyjemniejsze jest oczekiwanie co zastanie się pod skórką:D

Gość Braciszekkk
Mirinda...Nie śpię,więc pytaj?

Gość Braciszekkk
Do naszaty...Dobry wygląd poprawia samopoczucie i daje siłę!!! Nikt mi nie powie,ale dobry wygląd otwiera dzwi...

Witajcie! Zalezy komu otwiera(Do Braciszkkkkka)Kobietki-dzieki za słowa otuchy!🌻Hani-trzymaj sie! Ja tez przechodze przez rekrutacje-w zeszłym roku LO, teraz Gim.Najstarszy cudem sie sliznął, gorzej bedzie za rok ze srednim.Pozdrawiam i zycze udanego!

Braciszku🌻-masz rację. Poczucie własnej wartości i odpowiednie wyeksponowanie walorów:D naprawdę otwiera większość drzwi. Neciu🌻- nie zamartwiaj się . Może tylko z nim porozmawiaj. Teraz dzieciaki są naprawdę inteligentne. One tylko widzą ten ogólny bezsens i chcą uszczknąć jak najwięcej beztroskiego dzieciństwa. A jak dobrze popatrzeć wkoło to wcale nie ci osiągnęli sukces co mieli piątki w najlepszych szkołach , tylko przebojowi, przedsiębiorczy i otwarci na nowości. Naszym dzieciom się uda🖐️

Naszatku,dzieki za radeM oje dzieci sa- niestety-ale wciaz bardzo dziecinne....nie dorosły do takich rozmów...oni patrza na to, co tu i teraz, zeby do kolegi, zeby z kolega, zeby jakas zadyme uczynic,zeby w gre pograc...to wszystko, zero celów, zero ambicji....smutne, ale chłopcy w takim wieku w wiekszosci tak maja.Dziewczeta sa duzo dojrzalsze.

Cześć dziewczyny. Dziecię napisało dzisiaj próbny test do gimnazjum, wysłała smsa , że dużo łatwiejszy niż testy próbne, które rozwiązywała w domu. Jestem ciekawa wyników. Braciszekk-mam dziwne deja vu? Tak jakbym Cię dobrze znała. Skąd jesteś??? Net, chyba masz rację z tymi ambicjami, większośc chłopaków w tym wieku to jeszcze prawdziwe dzieciaki. Choć i dziewczyny tez jeszcze nie wybiegają za bardzo w przysztłośc. Dziś wieje w Wrocławiu szalenie i głowę wręcz urywa.. Smutno jakoś, szaro... Oj nadal u mnie z nastrojem nie tak. Potrzebuję wsparcia . Zapraszam was na kawę a wieczorkiem na winko. Ściskam Hanna

Gość jeden facet stukna kilka
zdan , a wy sie juz slinicie :D:D macie zajebiste poczucie wartosci