Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

jestem znowu... zpięć osób jednoczesnie dzwoniło i musiałam oddzwaniać. dzisiaj we Wrocku super wiosna, ludziska nawet bez kurtek łażą, zadowoleni i usmiechnięc. dzisiaj obiecałam sobie o połudnu mcie okien w sypialni, ciekaa jestem co mi wyjdzie z tych lanów. Wczoraj podobno był dzień teściowych, ciekawe czy składałyście swoim zyczenia 👄 Wejdźcie kiedys na forum o teściowc, tam sobie ludziska używają, jest co czytać. Właśnie skończyłam odkurzanie w biurze, a teraz mam chwilkę na oodech. Ale jutro i w czwatek niestety pracuję do późna. Trudno. Przecież nie za darmo. naszata, jakżeś mnie wytropiła w topiku o lodówce? Aktualnie zrobił się z niego topic o zupie. Ciekawa jestem czemu dwudniowa zupa w lodówce wzbudza tyle kontrowersji??? No teraz to już znikam. Buziaczki dla wszystkich. Hanna

Gość załamana tą polską
zapraszam do wypowiedzi na temat zamieszczony ponizej Skoro stac nas na becikowe to czemu nikt nie robi badan psychologicznych kobietom w ciazy i nie sprawdza otoczenia w jakim zyja tylko pozwala im sie zabierac bezbronne dzieci do domu. Przeciez mozna uniknąc skazywania dzieci na przemoc, toksyczne rodziny, molestowanie przynajmniej w dużym stopniu. ile dzieci przebywa w domach dziecka? z ilu wyrastają przestępcy? ile trafia pobitych do szpitala? CZYZ NIE JEST OBOWIĄZKIEM PAŃSTWA STANOWIC PRAWO TEMU ZAPOBIEGAJĄCE? Ciekawe czym sie to tlumaczy, ekonomią? Czyż przebywanie w domu dziecka nie kosztuje, a leczenie w szpitalu, a kurator lub poprawczak kiedy dziecko z takiej rodziny zejdzie na zlą drogę. DLACZEGO NIC SIĘ NIE ROBI?! Zeby prowadzic auto trzeba zdac egzamin, ale zeby miec dziecko to zero wymagań .... A cóż jest cenniejszego... ale to my ludzie musimy zaczac dzialac bo nasz rzad to tylko tropi ojca Anety K od miesiecy. Moze macie kogos znajomego w gazecie, mysle ze z zebraniem odpowiedniej liczby podpisow pod taka ustawa nie byloby problemu, trzeba tylko to naglosnic http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3424027

Do załamanej tą polską. Zgadzam się z twoją wypowiedzią ale niebędę sie rozpisywać bo nie ma po co. Durny kraj, prostaccy ministropwie, klerykalne decyzje. Wygłupy naszych polityków na antenie międzynarodowej. Śmiech. Śmiechem jest to całe becikowe- upokarzające: dziecko jest na całe zycie a becikowe na ile starczy na dzień czy dwa? Skoro ktos taki jak nasz ukochanu Romek może być u szczytu władzy to znaczy, że nalezy stąd wiać.... państwem rzadzą moherowe berety i Marek Jurek. Nic dodac nic ując.

Gość a co lepsze komuchy
oleksy ,miller i cała ta parszyw zgraja która grabiła Polskę tyle lat ,głupie baby nie pamiętacie tych czasów ,nic nie było i prawa głosu nie było .Trzymał a komuna wszystko za mordę,

Witaj Haneczko.❤️ Topik o lodówce trafił w me łapki przypadkiem. O zupie wiem tyle , że oszalałabym gotując ją codziennie . U mnie przeżyje 3 dni , a jak jej wiecej to w słoik - zapasteryzować i potem jak znalazł . Widocznie ktosie mają dużo czasu to coś robić muszą . O becikowych i prawach jazdy na wózek wypowiadać się nie będę bo szkoda czasu mojego i waszego . Wiemy jak winno być . A że żaden z naszych twardogłowych nikogo jeszcze nie wychował ,a dla nas ma dobre rady, to nasze społeczeństwo wyglada jak wygląda.. Niestety testy wewnętrzne szkół są następstwem decyzji podejmowanych przez mądrych na górze,. My musieliśmy zaliczyć ponad połowę , by zdać mature . Teraz wystarczy 30% i jeszcze od tego amnestia. Jeśli szkoła chce utrzymać jakiś poziom to sama musi sprawdzić co kto umie. Dla mnie teraz matura nie jest żadną wykładną. No bo czego???... U mojej Babci w klasie było 40 osób, do matury dopuścili 15 , a zdało 4 . I wtedy ten z maturą to był gość . A teraz?? Każdy głupi ma maturę. I widać jaki robią z niej użytek. 🖐️

Witam babeczki 🌻 wprawdzie pogoda wiosenna, niektóre kwiatki zakwitły , ale nastrój podły za przyczyna jak zwykle pracy , dlatego tylko wam , może jutro coś więcej z siebie wykrzesam :)

Gość usmialam sie Nataszo
"Każdy głupi ma maturę. I widać jaki robią z niej użytek." Widac, widac, siedza na forach i zakladaja "smieszne" tematy. A jakie to byly piekne czasy, gdy tylko wybrani umieli pisac:D Oj kobiety - troche pomyslunku, szerszego niz szerokosc kuchni.

Czołem kobietki🌻 Czy u Was też tak pięknie ,ciepło ,wiosennie wręcz. A u nas jakas cisza .Netka ,myślę, przystojniaka jakiegos znalazła i nawet nas nie czyta .A tam ,zyczmy jej;) Jutro nasze święto.Ciekawam ,jak wasi mężczyzni to obchodzą ? pamiętają? mój to mówi ,ze to komunistyczne święto i ze ja mam ciągle dzien kobiet...Ci co leją swoje kobiety to niech im choć raz cos dadzą ! skąd inąd dobry mąż ale 8 marca i walentynki go wkurzają...A dwa dni po walentynkac futro kupi.??????? Faceci jacyś dziwni są..czasami;) trudno za nimi nadąrzyć Okna mi trzeba myć ,nie chce mi się.Do pracy chodzić też się nie chce.Mówię mężowi ,ze nie chcę do pracy ..To się zwolnij ,słyszę .Wszak Twoja wypłata to śmiech ,siedz w domu . A ja współczucia chciałam i tylko WY mi zostałyście

Pomarańczko, matury to raczej nie masz Ty, i nie umiesz żadnej wiedzy wykorzystać. nawet imienia naszej koleżanki przeczytać nie umiałaś. Śmieszna, prymitywna dziewczynko. Wiesz, mam trzy dyplomy w kieszeni ale mimo to stanie w kuchni i pichcenie nie jest dla mnie upokarzające, zwłaszcza , że gotuję rzadko i dla przyjemności. We Wrocławiu, dobrym Wrocławiu piękna wiosna, ale ja dzisiaj widziałam ją tylko zza okien, bo pracowałam do późna i dopiero po 20tej wróciłam do domu. Prysznic, czyszczenie kuwety buziak dla córki i na chwilę do netu. Alis, praca dla mnie jest ważna i lubię ja i nie wyobrażam sobie, żebym osiadła na laurach i siedziała w domu. Zwłaszcza, że pracuję w branży o której marzą setki tysięcy ludzi. Ciekawa, nowoczesna, wymagajaca ale i spełniającaWiele lat pracowałam na swój sukces i nie wyobrażam sobie zostawić tego wszystkiego, siedzieć w domu, pielić grządki, sadzić kwiatki i gotować obiady. Ja lubię dynamiczne życie, duzo ludzi wokół siebie, cały ten zgiełk. I gdyby mi to teraz odebrano, byłabym nieszczęśliwa. Ale oczywiście rozumiem, że każdy ma swój sposób na życie. Siostra mojego męża jest nauczycielką, jest o 14tej w domu, nigdzie się nie spieszy, ma na wszystko czas, ceremonia obiadu trwa 2 godziny.... A ja jak burza wpadam wieczorem do domu i wszystkich przestawiam po kątach. Powolne życie mnie nie dotyczy. Kiedy byłam dawcą szpiku musiałam być 2 dni w szpitalu i myślałam, że w nocy wyskoczę oknem, bo cisza i spokój mnie prztłaczały. Diarrka, zaczynam odczuwać skutki przesilenia wiosennego, senność i spowolnienie, ale staram się nie poddawać. Trzymajcie się ciepło. Hanna

Do Uśmiałam się Nataszo. Zanim kogoś skrytykujesz pomyśl. Po to jest matura by umieć czytać ----Mam na imię NASZATA

Witajcie babuszki!Wszystkiego, co najpiekniejsze dzis Wam zyczę!🌻🌻🌻Nie rozpłynęłam sie w borowince, przystojniaka zadnego nie poznałam-średnia wieku mocno powyzej poprodukcyjnego:)Panowie jacuys dziwni, nawet dzien dobty nie chce im sie powiedziec, a ci, którzy akurat mówia, to lepiej nie patrzec!No, ale juz sie powoli zbieram do domu, co wcale mnie nie cieszy, bo oprócz tesknoty za chłopakami moimi, nic mnie nie ciągnie-to musze rozpocząc batalie z ex o podział majatku, a to do przyjemności nie nalezy.Dlatego zaczęłam juz powoli łapac dołki i popłakuje sobie wieczorkami:((To tyle na dzis.Jutro ostatnia kąpiółka solankowa i to by było na tyle.Pozdr. wszystkie i sciskam, pa! An.

Laseczki ,wszystkiego dobrego🌻 Diarrka😘 Hanisia🌻 Naszatka😘 Necia🌻 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Wypiję zaraz nasze wspólne zdrówko . mąż 8 marca nie uznaje i na to konto dostałam puszysty szlafrok ,o którym marzyłam i mężowi podbierałam,figurke z mosiadzu przedstawiajacą zakochana parę[jakie romantyczne]❤️ a synus dał czekoladowe serce .Wkurzają mnie czasem ale -kocham ich i juz!!!!!!Stolarz sobie pojdzie i zapraszam na czerwone ,wytrawne ....w takich gustuję . Mimo deszczu pozdrawiam Was Babeczki cieplutko.Alicja

Cześć Dziewczyny w dniu naszego święta, ku mojemu zaskoczeniu nawet parę smsów dostałam od kolegów z pracy i znajomych i niesmiertelne tulipany od męża. Od razu przypomina mi się mój tato, który w dniu kobiet zawsze wracał do domu napruty z e złamanym goździkiem, bo tak goraco w robocie świętowali dzień kobiet. ja dzisiaj sobie zrobiłam prezent tzn ni poszłam do pracy za to umyłam okna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zaraz zaczęło lać. Standard. Ale umyte a nie mogłam się pozbierać choć juz świata nie było widać. Kupiłam \"Twój styl\" i zaraz zamierzam urządzić sobie uczte czytania. Jutro wieczorem mam gości i informuję wszystkie pomarańczki, że będziemy pić czerwone wino, zajadać sery różne i winogrona. Was dziewczyny też zapraszam. Jutro wyruszam do Urzędu Wojewódzkiego bo jestem bez paszportu, ważność skończyła mi się w lutym i w końcu muszę się wziąć w garść i wyrobić nowy. Necia, wracaj do nas, tak bez Cibie smutno. Z kłopotami czy bez jesteś tutaj ważna, lubiana i ja już za Tobą mocno się stęskniłam. Diarka, a gdzieś Ty dziewczynko. Miłego wieczorka zyczę, pewnie się upijacie z okazji święta. Pa. Hanna

Alisko, a ja cin cin z lemonka dzisiaj. Fajnie masz z chłopakami ale ja też narzekać nie mogę.I właśnie w męzowym puchatym szlafroczku siedzę..... Całuski dla was raz jeszcze. Hanka

Najlepszego życzę!!!❤️ Ja dostałam bukit frezji. Super, bo na tulipanki patrzeć nie mogę . Niby piękny kwiat a kojarzy się z komuną. Pranie , prasowanie odrobione jak codzień. Teraz siąde sobie i cosik wypiję. Chłopaki oglądają Pancernych. Ten film nigdy im się nie nudzi. :D Rano zaspaliśmy, dzieciaki nie poszły do szkoły.Nie powiem, zadowolone były. Wczoraj mąż z własnej nieprzymuszonej woli zrobił czystkę w swojej szafie:D Ile tam skarbów z przed 15 lat:D :D A jemu zawsze wszystko było dobre . I nigdy nie miał czasu , by te skarby przymierzyć.Wreszcie sie udało.!!! Hurraaa!!!:D Kupiliśmy mu nowe koszule . Teraz moda na paseczki i całkiem ładnie wygladają . Już na te białe patrzeć nie mogłam .Ponadto we wzorkach plam nie widać ;) Wasze zdrowie \_/ 🌻

Cześć dziewczyny! Wczoraj chyba duuużo pobalowałyście, skoro dzisiaj taka cisza. Meldować się tu szybko proszę. :D Wczoraj dostałam \"nieśmiertelnego\" tulipanka od męża, a w pracy piękny bukiet, tak piękny, aż się za nim na ulicy odwracali. Nie za mną, tylko za bukietem!!! :D

Witanko dziewuszki!🖐️Znów mam chwile na kompie. Dzieki wszystkim za zyczenia-odsyłam zwrotkę-duuuuuuuzo miłosci❤️, radosci, braku kłopotów, pociechy z bliskich, spokoju, zadowolenia z siebie👄🌻.Hani-bardzo mnie wzruszyłas swoimi ciepłymi słowy skierowanymi pod moim adresem-dziekuje:)Ja tez się za Wami juz steskniłam Nie wiem jednak jak po powrocie bedzie z dostepem do neta, bo ex znów ponoc hasło załozył-zobaczymy. Ja dzis cierpiaca(migra)na ciele i duchu-jako jedyna spośród kuracjuszek mam obawy przed powrotem do domu. Mimo,ze tesknie za chłopakami, boje sie wracac, nie wiadomo, co tam zastanę.To na tyle-ściskam wszystkie mocno i buziakuję, pa!

Gość DO ... załamana ...
Odpowiedź prosta BO KOSCIÓŁ TAK CHCE :P

Gość DO ... załamana ...
Odpowiedź prosta BO KOSCIÓŁ TAK CHCE :P

Gość Do BEA ...
To duzo dziennie wydajesz floty na wyzywienie ...

Gość Do .. zalamanej ........
Bo to jest polska polityka. Przeciez lepiej dac becikowe, jak podwyzszyc zasiłek rodzinny na dzieci. PiS i społka bedą krzyczeć MY DALISMY , PROWADZIMY POLITYKE PRO RODZINNĄ, a że to nic nie jest warte ... "Głupi lud to kupi" powiedział bulterier z PiS-u

Gość a jakie mamy miec autorytety m

Witajcie babeczki 🌻 Jestem , chociaż w kiepskiej formie . :)

Matko przenajświetsza, a co to za lazaret. dziewczyny , własnie wracam z forum o ziarnicy złośliwej. tam gwarno i wesoło, głosno i pogodnie choć większość z dziewczyn w trakcie choroby. A wy co? Zdrowe, piekne i niezadowolone. Meldować mi się tutaj z uśmiechem. A co to konia na tym topiku obchodzi co nasza władza wyprawia. A kysz na inne topiki. Cholera jasna!!!! Necia, to ty kurdę swoje hasło załóż, przecież chyba chłopakom wejścia do kompa nie zabronił, możesz korzystać z ich kont. A swoja drogą co skurwysynowi daje takie znęcanie się nad byłą żoną. ma nową dupę więc nich się kutas nią zajmuje. Net, we mnie rośnie rządza zemsty, mozna by mu zepsuć reputację w krajowej izbie weterynaryjnej!!!!!!! Ja dzisiaj leniuchuję i nic nie robię, wczoraj jak zawsze w piątek miałam gości na winku ale niechciało mi się nic pichcic, wystawiłam półmisek serów z winogronami, żurawinę, pieczywo i tyle. Ale było miło. Dzisiaj wyciagnęłam córkę na zakupy i w wyniku ich mam sliczne nowe jeansy z Reserved (nie biodrówki) których szukałam od dawna a córcia nowe butki- balerinki juz na wiosnę i sukienkę w czaszki (do spodni). I krewetki, które zjadłyśmy na obiad. Zdjęcia już się wysyłają. Nie sprzatam, nie gotuję, mam trochę czytania, może razem wieczorkiem obejrzymy jakiś film. A co u Was Laseczki?? Nie poddawajcie się pomarańczkom, wszak niedawno same mnie do tego przekonywałyście. Dajcie znać czy zdjęcia doszły. Pozdrawiam. Hanna

Gość Czy ten topik
jest nieprzyjazny innym osobom ?

Hanuś🌻 ja dziś wieczór wybywam. Jak dobrze jest być przyjmowaną . Nie napracuje sie człowieczek a też w miłym gronie czas spędzi ,. Właśnie wyszłam z wanny pełnej piany. Wymoczyłam się za wszystkie czasy.:D Neciu🌻 jak czytam to mi się przewraca w żołądku . Chyba razem z Hanią weźmiemy się do roboty i pokażemy pewnemu draniowi conieco. Pomarańczko 🌻 tu nikt nie jest przeciw tylko proszę na temat i bez osobistych przytyków. Dla obrażających są inne topiki.

Czołem Miłe Kolezanki🌻 Nareszcie czarno ,swojsko i normanie . Nie jesteśmy -myślę ja ,przeciwne innym osobom ,nowym .Broń Boże .JA też dołączyłam pózniej ,już dziewczyny sie znały .Zostałam mile i ciepło przyjęta i zostałam .Mamy tu swoje małe problemy ,smutki ,radosci ,którymi się dzielimy . Babskie sprawy.NIE chcemy zajmować sie pewnymi sprawami ,bo po co..?nie zmienimy nic,nie interesuje nas polityka ,przynajmniej na tym forum,nie chcemy podchodów i fermentu. I wytykania kti ile wydaje,.Wydaje ,na ile go stać.A kazdy pije kiedy chce. Ja własnie czerwone ,wytrawne ,mołdawskie próbuję .Postanowiliśmy testować nowe ,bo zawsze bylismy wierni kadarce, egri ,a trzeba odkrywac nowe smaki.Naszata dla odmiany zniknęła,mam nadzieję,ze Net jednak do kompa sie dorwie .Trzymajcie sie Babeczki Miłe .Zobacze poczte,czy cos od Haniulki przyszło...PA Słońca