Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 艁odzianin

Praca w Mc Donalds

Polecane posty

Go艣膰 tunio
oczywiscie 1000zl netto :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 labrador
Praca np. przy wprowadzaniu danych na umow臋 zlecenie jest mniej op艂acana ni偶 w MC jako pracownika restauracji - 6 PLN brutto za godzin臋. I nie mo偶na uzgadnia膰 grafiku tak jak w MC, przychodzisz kiedy Ci ka偶膮, tak jak na umow臋 o prac臋, tyle 偶e nie masz przywilej贸w pracowniczych typu urlop p艂atny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opinia moja wlasna
wole siedzec w domu niz robic w MC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tunio
to tylko swiadczy o Tobie.wolisz siedziec w domu i pieprzyc jakie to jest bezrobocie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja zarabiam piec tysiecy
i powiem wam ze sie ucze i nigdy bym nie poszla do takiej pracy za takie marne grosze i zeby tak mna pomiatali :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mks
Czytaj膮c te wszystkie wypowiedzi troche sie zdziwi艂em.Czy to tylko moj MC jest taki lajtowy?:) Ja pracuje w szczecinie.Przewaznie siedze na kuchni badz w dostawie.Po miesi膮cu mia艂m juz szkolenie na szefa kuchni:P Czasami trafiaja sie nocki.(wiadomo... sprzatanie i przygotowanie lokalu na kolejny dzien)Jak dla mnie praca w Mc to po艂aczenie pracy z zabaw膮... fakt ze moze czasem praca jest m臋cz膮ca ale trudno za艂apac jakas prace na wakacje gdzie nie trzeba sie narobic:P Stawka za godzine to chyba 5.70 brutto. Netto to jakies 4.50 wychdozi.Nocki sa p艂atne 20% wi臋cej i pracuje sie od 22 do 6.00.Co do ludzi tam pracuj膮cych...na jakies 60 osob za艂ogi moze z 3 osoby sa przyjebane...Og贸lnie atmosfera jest dobra,mozna pobrechtac i no w sumie jest lajcik.Kierownicy zmiany tez spoko.Zawsze mozna sie dogadac jezeli chodzi o przerwe czy wyjscie na peta..Jezeli ktos poszukuje pracy sezonowej to mc jest naprawde dobrym rozwi膮zaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedronkawroc
We wroc艂awiu stawka brutto w mc wynosi 6 z艂 na okresie pr贸bnym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labrador
W Warszawie stawka na okresie pr贸bnym wynosi 8 brutto na godzin臋, a po okresie pr贸bnym 8,50. MC reklamuj膮 sie w Warszawie na wielkich szyldach, 偶e mo偶na w miesi膮c na ca艂ym etacie zarobi膰 1400 brutto miesi臋cznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt wazny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PRACOWNIK MC
W ELBL膭GU STAWKA WYJSCIOWA TO 5,36 PO 3 MIESIACACH TA SAMA:-( CHYBA ZE ZOSTANIESZ INSTRUKTOREM MASZ 5,79

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pina
hej interesuje mnie jesli pracowa艂es w kfc to jak jest na stanowisku kasjera bo wlasnie mam zamiar tam is膰 i ile dni w tygodniu trzeba pracowac i ile p艂ac膮????!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gola2
hej! co do pracy w kfc, to by艂am dzisiaj sie dowiadywac, bo tez bylam zainteresowana i mi szeka opadla jak uslyszalam 5,11zl/h BRUTTO! dodam, ze chodzi o kfc we wroclawiu (auchan)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 du偶o zale偶y
od miejscowo艣ci w jakiej si臋 pracuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labrador
Nie wiem dlaczego, ale poza Waeszaw膮 s膮 ni偶sze zarobki. Cho膰 ceny s膮 wsz臋dzie takie same. No mo偶e w Olsztynie s膮 ni偶sze ceny us艂ug. Ale nie wiem czy to nie z艂udzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 johnybravo777
Pracowa艂em miesi膮c w Pizzy Hut na stanowisku kucharza i musz臋 powiedzie膰 ,偶e nawet mi si臋 podoba艂o (g艂贸wnie dzieki naprawd臋 wporzo ludziom) ,ale nie na d艂u偶sz膮 mete. Wynagrodzenie 5,50 brutto ,a wiec bez rewelacji. Nikt nie ma umowy na caly etat ,NIKT. Ja mialem umowe na 1/4 etatu ale przepracowalem 艣wiadomie 3/4 ,bo wko艅cu trzeba "co艣" zarobi膰 i po艣wi臋ci膰 czemu艣 sw贸j czas. Nie podoba艂o mi si臋 to ,偶e 藕le mi policzono mi godziny pracy ,bo o dziwo "pomylili si臋" a偶 o 7h pracy ! Og贸lnie to jest masa przekr臋t贸w i niejasno艣ci ,co mi si臋 r贸wnie偶 nie podoba艂o. Ja pracowa艂em akurat w samym 艣rodku wakacji ,a wi臋c szczyt ruchu i prawd臋 m贸wi膮c po tym miesi膮cu CI臉呕KIEJ pracy mia艂em dosy膰. (momentami 艂zy w oczach i niech臋膰 do dzia艂ania). Je偶eli mam by膰 szczery to taka praca nie jest W OG脫LNE adekwatna do zarobku ,a ju偶 szczeg贸lnie w wakacje. Ludzie powinni 偶y膰 w jakim艣 standardzie ,a nie jak pies. Polecam zobaczy膰 jak funkcojnuje restauracja OD KUCHNI ,nabra膰 jakie艣 praktyki ,zobaczy膰 jak wygl膮da ta praca i praca w og贸le. Nie dajcie sob膮 pomiata膰 ,miejcie szacunek do siebie i wymiaru czasu ,w jakim pracujecie. Ja wiem ju偶 jedno ,kucharzem to napewno nie b臋d臋 :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labrador
Praca na kasie w restauracji te偶 jest tragiczna. W MC robi si臋 wszystko na bie偶膮co i nawet jak masz du偶y ruch to musisz zanie艣膰 klientowi kanapeczk臋 do stolika. Jak masz takich dziesi臋ciu to zapami臋taj co kt贸remu mia艂e艣 da膰. Poza tym istnieje prawdopodobie艅stwo zrobienia manka na kasie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Im hate it
Ja pracowa艂am w kfc i mc donaldzie. Bardziej pozytywnie wspominam ten pierwszy,chociaz praca r贸wnie ci臋偶ka, jednak kierownicy byli normalni i z szacunkiem odnosili sie do pracowink贸w a w mcu na 10 menager贸w dw贸ch jest spoko a reszta potrafi opierdzieli膰 za zwyk艂e pytanie "czy moge p贸j艣膰 do ubikacji". jasne,偶e ktos mo偶e pomysle膰,偶e mieczaki po miesi膮cu dw贸ch odchodz膮,ale np ja zamierzam odej艣c nie z powodu ci臋zkiej pracy,bo to jest dla mnie ok. Lubie wysi艂ek, czas szybko zlatuje, lubie kontakt z ludzmi gdy jestem na kasie ale nie mozna pozwoli膰,aby kierownicy traktowali cz艂owieka jak smiecia i z usmiechem to znosi膰. A niech sami zapierdalaja skoro maja takie podej艣cie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labrador
Jeszcze jedno. W macu przci臋tny pracownik nie podjada jedzenia na kuchni, a widzia艂am na w艂asne oczy jak jedna z menadzerek wyda艂a loda w polewie truskawkowej za darmo komu艣 ze swojej rodziny. Poza tym je艣li zaczynasz rozmawia膰 z innymi lud藕mi to Ci wynajduj膮 zaj臋cie, a menadzerom mo偶na wszystko jak sami nic nie robi膮 to jest ok. S膮 r贸wni i r贸wniejsi jak wsz臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulio4
wiecie co? jebac fasttt fooody!:} wczoraj wywalili mnie z Mc:}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uranna
kulio4 za co cie wyjebali?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labrador
kulio4 za co Ciebie mogli wywali膰 z maka. Jestem w szoku, 偶e z tak ma艂o interesuj膮cej pracy (chodz膮 takie plotki na mie艣cie) mo偶na kogo艣 wywali膰??????? U nas w makach cierpi膮 na niedob贸r pracownik贸w. Jak jest gdzie艣 wi臋kszy ruch ni偶 w twoim maku to wysy艂aj膮 na supporting do innego. Wi臋膰 nie wiem jak mo偶na kogo艣 zwolni膰 ot tak sobie. Z jakiego miasta jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulio4
okolice wawy a pracowalem w Pruskzowie..:) nowy pracownik przyszedl posadzil pare osob o kradziez..miedzy innymi i mnie:) lekko go stuknolem w restauracji..ehh Policja..ale rozwiazanie umowy za porozumieniem.. :}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulio4
Kierowniczce powiedzialem prosto w oczy nasra mi w papiery..uprzykrze jej zycie:) przedluzanie daty waznosci ciastek frytek.. i gowien w podgrzewaczu:) glupia ku***:}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labrador
Przed艂u偶a sie nie tylko przydatno艣膰 do spo偶ycia frytek ale i innych produkt贸w, np. kanapki i ciastka. To standard. Podajesz kanapki g贸r膮 osobie na kuchni a ona przepakowuje je w 艣wie偶y papier i z powrotem wk艂ada do lady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulio4
jebac to..i tych calych operacyjnych...oni gowno robja..:}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 robin_hood
Pierd**** kierownictwo ,pierd**** standardy ,pierd**** amrest. Oni szukaj膮 g艂upich ludzi do pracy ,naprawd臋 podziwiam tych co przed艂u偶aj膮 umowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmmmmmm musze
powiedziec ze pracowalam w macu w sopocie i nic podobnego tam nie mialo miejsca, sciem nie bylo, tylko praca oglupiajaca i nie mozna bylo odpoczywac nawet jak nic nie bylo do roboty-amerykanski system, kierownik byl bardzo ok, a potem taka pinda przyszla ze az mnie zeby bolaly jak na nia patrzylam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 labrador
To nie chodzi o g艂upich ludzi do pracy tylko o ludzi kt贸rzy s膮 w przymusie i nie mog膮 gdzie indziej znale藕膰 pracy, a potrzebuj膮 kasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik mc
A czy ktos tu jest od spraw personalnych w mc????

Udost臋pnij ten post