Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

to zupełnie inne objawy niż u mnie:/ Może są różne rodzaje torbieli... Na pewno są. ALe zmartwiłaś mnie... Cały rok?:( Miałam nadzieję, że po miesiącu zniknie (tak jak na piersi)... :(

Hej dziewczyny Odzywam się po dłuższej nieobecności, u mnie nic się nie zmieniło. Jest 25dc. i z tego co wiem to owu nie było w tym cyklu no ale trudno. Teraz czekam na @ może niedługo się zjawi. Ostatnie pare dni nie miałam czasu nawet myśleć co i jak więc może w następnym cyklu coś z tego będzie chociaż i tak w to nie wierze, może grudzień, styczeń a zresztą co ma być to będzie. Wrzucam na totalny luz wiem że to nie łatwe ale się postaram. Pozdrawiam PS. Też sobie kupiłam zimowe butki i płaszczyk na poprawe humoru

Gość kama5
czesć ja też jestem starająca się - co sądzicie dziewczyny o testach owulacyjnych? Czy jest większe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże i ile kosztują takie testy?

Gość pączuszekkkk
Witam wszystkie dziewczyny starajace sie, my z mężem też wzieliśmy się do do roboty ale jak na razie zadnych efektów:-( Bardzo byśmy chcieli już miec maleństwo,mąż kocha dzieci a tu okazuje sie,ze nie tak łatwo! macie juz przygotowany pokoik dla malucha? a może już kupujecie ubranka ? pozdrawiam goraco wszystkie przyszłe mamy, i zebysmy za długo nie musiały czekac

Gość miki25
witajcie kama25, wiesz chyba zadna z dziewczyn na forum nic nie wspominala na forum o testach owulacyjnych. ja osobiscie nie uzywalam ich jeszcze ale mysle ze sa ok la tych ktore maja problem z okresleniem dni plodnych i wogule. ostatnio na naszym forum stwierdzilysmy z obserwacji oraz zaslyszanych opinii ze najlepsze co mozna zrobic to sie wyluzować i przestac o tym myslec bo sie tylko blokujemy tak wiec jesli chcesz dołacz sie do nas

Gość miki25
u mnie na razie zastuj z okazji naszej ukochanej @, za kilka dni zaczynamy staranka, juz nie moge sie doczekac, piszcie jak Wasze samopoczucie :-) pączuszekkkk- rowniez zapraszamy

Cześć! Ja nie stouje testów owulacyjnych, bo dokładnie wiem kiedy mam owulację(od tego cyklu:) ). Ale dla tych, które nie wiedzą mogą się bardzo przydać. U mnie etap czekanie na efekty. Właciwie to wcale nie wierzę, że mi się udało. Ale czy po śluzie można stwierdzić, że się nie jest w ciąży? Czy śluz będąc w ciąży jest od razu(od zapłodnienia) inny? Jak już mówiłam, jetem prawie pewna, że nici z baby. A następny cykl stracony, bo będę miała owulację z zatkanego torbielą jajnika. Więc muszę jeszcze dłuuuuuugo czkekać:( PZDR!

Hej, Dawno sie nie odzywalam - bo wyluzowalam do tego stopnia ze nie chcialam wcale myslec o probowaniu. A teraz...boje sie zrobic test - boje sie kolejnego negatywnego wyniku. Ostatnie cykle mialam kolejno: 28, 29, 31, 31 dni. Wiec srednio 30 i miala byc @ w sobote 29.10. Dzisiaj jest 31.10 czyli 32dc i nic a wlasciwie... Przy poprzednim cyklu tego 30 dc dostalam lekkie brazowawe brudzenie, najpierw myslalam ze to @ ale po 3 dniach zrobilam test z wielka nadzieje i ..nic jedna krecha i 34dc @ normalnie sie juz uaktywnila z cala sila. Mnie normalnie przed @ bola piersi, troszke mdli i brzuch strasznie boli 2 dnia. Teraz nie mam brazowych tylko lekko zoltawe plamienia brzuch pobolewa, piersi bola falami tak ze nawet miekki stanik i ubranie mi przeszkadza. I mam caly czas wrazenie ze juz juz @ i latam do ubikacji...a tam nic. Nie iwem czy to mozliwe zeby mi sie tak cykl przedluzyl, czy moze...ale boje sie kolejnej jednej krechy, a czekanie tez na mnie dziala strasznie. Wlasciewie wiem ze jedyna rada jest ten test i niczego innego mi nie mozecie poradzic. Ale potrzbowalam sie wygadac. Dzieki :-) Milego dnia

Gość miki25
monique mam nadzieje ze @ wogule nie dostaniesz, czasem test odrazu nie wychodzi pozytywny mimo ich duzej czułości trzymam kciuki

Gość miki25
u mnie na razie nuda i czekanie na owu.. jeszcze kilka dni :-) dzis 7 dzień a owu przeważnie w 12, 13. tak wiec probuje zajmować myśli wszystkim innym i byc na luzie. mam nadzieje ze Wam dziewczyny tez sie w listopadzie uda byc na luzie

A ja dzisiaj przemeblowanie zrobiłam. Wywaliłam szafę:) Trochę za bardzo dźwigałam i teraz mnie wszystkie kości bolą:) Do @ jeszcze tydzień.....

Dziewczyny kochane życze powodzenia jejku jak to miło sie czyta topik kobiet które tak bardzo chca zostac mamusiami :) Ja własnie we wrześniu a dokładnie 30 zobaczyłam na tescie dwie kreseczki :) narzeczony miał prezent na dzień chłopaka hoho ;) A dziś już w 8 tegodniu jestem i sie bardzo z tego powodu cieszi i 3 mam za was bardzo mocno kciuczki :) Moja rada przede wszystkim: *wrzucić na luuuz nastawiać sie optymistycznie , *w dni płodne nastawić się na gorący seksik,dużo odgrywa ochota i pożadanie...czyli spontanicznie a zarazem romantycznie :) buuuziole 🌻🌻🌻

No to gratulacje!!! A u mnie trzeci dzien lekkich brazowawych plamien tak jak miesiac temu - wiec prawdopodobnie jutro chlusnie zdrowo :-( No ale cierpliwosc to zaleta - no nie? Pozdrawiam i zycze milego krotkiego tygodnia pracy! Monika

Gość miki25
u mnie zaczęły sie dni płodne, więc ciężka praca się zapowiada hehe. przed chwilką przeczytałam ze dziewczyna sie pytała odnośnie co brać zeby polepszyć śluz a u mnie tak troszke kiepsko 2 ostatnie dni był a teraz tak skąpo i pytanie do Was kochane, czy wy coś bierzecie. wiem ze mozna łykać coś z wiesiołka ale na efekty trzeba czekac nawet jeden cykl a ja bym chciała tak na juz na dziś mieć efekt co Wy na to??? pozdrowionka acha gratulacje, no wlasnie LUZ

Ja się niestety na ziołach nie znam więc niestety nie pomogę:( Brzuch mnie małpowo boli, jajnik, prawy:( A dzisiaj 22 dzień cyklu. Chociaż w zeszłym miesiącu dostałam @ 23 dnia cyklu, mimo łykanego Duphastonu. A powinnam dostać @ PO skończeniu Duphastonu, a nie w trakcie. Czuję, że to się powtórzy...:( I piersi bola, jak przed @ niestety :( PZDR!

Gość miki25
trymaj sie JANA juz niedlugo na pewno Ci sie wszystko unormuje i bedzie fasolka :-)

Hej Hej !!! A co tu tak cicho????????????? U mnie nic się nie dzieje jest 30dc. @ nie ma, może przyjdzie kiedyś ale jak narazie od 3 dni temp.36,6 a dzisiaj nawet 36,9 a przedtem była 36,3-4 więc może owu była ale się spóźniła. Tak, tak od jakiegoś czasu wróciłam do mierzenia ale tylko dlatego żeby zobaczyć czy wogóle coś się dzieje. Jajniki wogóle nie bolą, troszke brzuch ale czasami i piersi mam troszke jędrniejsze ale nie bolą. Więc czekam sobie na @ i zobaczymy co z tego będzie. POZDRAWIAM

Ja nie mierzę, bo nie mam termometru:) Ale tak z ciekawości to jaka powinna być temperatura gdyby była ciąża? Po owulacji jest cały czas podwyższona? Przed @ spada czy dopiero w 1 dzień @? U mnie 23 dzień cyklu. Też czekam... PZDR!

Z tego co się orientuje to po owulacji czyli w II fazie cyklu jest wyższa temp. o 2,3 kreski ale jaka ona będzie to jest to indywidualna sprawa zależy jaką miałaś przed owulacją.Gdy są przypuszczenia że może być ciąża temp. powinna się utrzymać miej więcej przez 14,16 dni na wyższym poziomie wtedy jest duże prawdopodobieństwo ciąży. W dzień lub 1 dzień wcześniej przed @ temp. spada. Ja przynajmniej się ciesze że coś się ruszyło a czy się uda czy nie to zobaczymy najwyzej zaczne 2 cykl staranek. Pozdrawiam i mam nadzieje że u ciebie J A N A będzie owocny ten miesiąc. 🌼

Hejka :) 🖐️ Witam wszystkie po dlugiej przerwie :) Mialam przedluzony weekend, bo dopiero wczoraj wrocilam do pracy :) Wypoczelam, odwiedzilam rodzine, a dzisiaj juz piatek :) I znowu odpoczynek !!! Oczywisice u mnie bez zmian, rewelacji brak !!! Jestem teraz przed dniami plodnymi, wiec cuz moge ? Czekac :) Ale bardzo pozytywne wplynela na mnie ta przerwa, nie myslalam o dzidzi, nie skupialam sie na liczeniu dni, analizowaniu, calkowity luz !!! Pozdrawiam :) i zycze wszystkim milego dzionka :)

Cześć ! Dawno mnie nie było, ale w sumie i nic się wielkiego nie działo. Jestem po wizycie u ginki, zmieniła mi luteine na duphaston - jako lepszy i bardziej skuteczny. Zobaczymy. Mierzę tempkę, żeby zobaczyć jakie ja mam tendencje w cyklu. Robię to bardziej dla orientacji, niż dla wyłapania własciwego do starń mimentu. Narazie z Michem przytulamy się kiedy ochotka, we wtorek to nawet po poobiedniej drzemce jakos tak nam się zochociło ;) i potem przed snem. Nie ważne, że to \"często\". Istotny był fakt, ze chciało nam się poprzytulać :) A @ mam mieć 19-20.11 - o ile duphaston wydłuży mi cykl. Ja bardziej oczekuję zakończenia plamień. Bo cykl - mimo że krótszy - mam z owulacją. I wynika mi z tempki, że teraz mam TE dni (dokładnie 10 dc). II faza więc powinna trwac jakieś 14 dni i dobrze by się zgadzało, że 25 dzień cyklu wypada 19.11 i wtedy @. Tak więc to tyle narazie.

J A N A u mnie jak narazie nic. @ nadal niema a to jest 32dc. Temp. dzisiaj nie mierzyłam więc nie wiem jutro rano zmierze. Co do testu to i tak by nie wyszedł bo to dopiero od niedzieli mam wyższe temp. Jak nie dostane @ za 10 dni to wtedy zatestuje. Pozdrawiam

25dc, ostatnia tabletka Duphatonu. @ powinna pojawić się w przeciągu 4dni. A ja mam wrażenie że będzie już jutro. To czekanie wykańcza. Chyba już lepiej dotać tą @ i z nową nadzieją zacząć kolejny cykl starań... Agniesia81, mam przeczucie, że będziesz następna zaciążona:) PZDR!

Zabajona, ale jak będziesz brać Duphaston to nie mierz temperatury, bo bez sensu. Te tabletki zmieniają temperaturę, czytałam na jakim forum, lekarz pisał. Ale powinny CI pomóc, mi pomogły, w tym cyklu już nie ma plamień:) i cykl już dłuższy o 2 dni! :) PZDR!

Oj wykańcza te czekanie ale staram się o tym za bardzo nie myśleć tylko czasami to trudne. U mnie temp.dzisiaj nadal 36.9 i brak @ ale nie wydaje mi się że to fasolka tylko poprostu mój rozregulowany cykl. Zyczę miłego weekendu

Czesc kochaniutkie :) 🖐️ Kama, Paczuszek - witam was serdecznie i jak tylko mozecie piszcie duzo i czesto :) I dopisujcie sie do tabelki oczywiscie :) Agniesiam - trzymam mocno kciuki za ciebie , faktycznie dawno cie tu nie bylo, a na poczatku tak duzo dyskutowalysmy, ale mam nadzieje, ze jak @ nie przyjdzie, to bedziesz mial duzo wrazen nam do przekazania !!!! Monique - no moze i u ciebie ten brak @ cos pieknego oznacza ??? :) Zabajona, Jana - sadze, ze tableti ureguluja wam wasze dolegliwosci i szybciutko zdolacie pochawlic sie swoimi fasolkami. Celem przypomnienia naszej tabelki, wklejam ja na ta strone :) A co slychac u naszej swiezej mamusi, Atena !!! odezwij sie do nas i napisz co tam slychac u ciebie ? Jak samopoczucie ? Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........21.11 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............4........20.11 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......1........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa........4........21.11 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk............2........20.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2........30.10 szeli...............Gabriela.........28.......Słupsk.............1........02.11 Tabelka II Nick...............Imię............ TC..........Kilogramy..........Miasto atena_............Atena...........?...............?...................ok.Szczecina Pozdrawiam, buziaki :) 👄

Witam. Smutno mi, bo @ na zakręcie już:( Jajniki bolą przeokropnie. Ale nie uaktualnie tabelki dopóki @ się nie zwizualizuje (to chyba kwestia2-3 godzin). Natępny cykl może , o ile torbiel znikła (w co wątpię), a jak nie to dopiero za 2 cykle:( Buuu.....:( :( :( PZDR!

Eh, mam jak zwykle, doła:( Dalej czekam na @ Bóle brzucha na szczęście przeszły. Do środy jeszcze czas, ale skoro mam @ dostać to wolę wcześniej a nie później:( A co tam dziewczyny u was? Czemu się nie odzywacie? PZDR!

Oh J A N A trzymam kciuki żebyś @ nie dostała na najbliższe 9 m-cy. A u mnie nic się nie zmieniło jescze @ nie ma, temp. dzisiaj 37 ale wydaje mi się że przyjdzie bo od wczoraj jakaś wkurzona chodze.