Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Majoweczka

Termin MAJ 2006

Polecane posty

Go艣膰 elinova
magdab---mnie te偶 czasami nachodzi艂o na Pepsi i wtedy sobie kupowa艂am i potrafi艂am dziennie 1l wypi膰 :-P Moja lekarka nawet mi poleci艂a jak mia艂am niskie ci艣nienie- napi膰 si臋 pepsi lub coli skoro kawy nie pij臋 :-D Tak偶e luzik...troch臋 wolno, a nawet troch臋 wi臋cej ni偶 troch臋 :-))

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elinova
no i tabelka uzupe艂niona :-D nick... ..........termin ...kg.na+...t.c.....obwod......miasto.........p艂e膰 *************************************************************************************** amber-ania...01.05.06...12kg..............95cm.......Ko艂obrzeg.......ch艂opiec Paticzqa…....02.05.06…..????...............100cm…...Opole…….........synu艣 matitka.......04.05.06....2kg...............104cm........................ch艂opiec aga133........04.05.06….10kg...............102cm.....Czechowice-Dz..ch艂opiec chimera.......04.05.06….5kg.................82cm......Tychy.......dziewczynka amelia-c.......04.05.06...11kg.....36....98cm...................dziewczynka anu艣ka 25.....05.05.06...10kg.........................................ch艂opiec gosiak26......05.05.06...11kg..............100cm......Niemcy............??????? ewelina1......06.05.06...12,5kg............????cm......Mi艂om艂yn.....Anastazja biedrona29...07.05.06...15kg......35.....111cm......Toru艅.21.03-2170g.JULA Luckylady....15.05.06....10kg...............89cm.......Poznan(21.03-1980g)..GABRYS madalena....10.05.06....7kg.................97cm........Myszk贸w........ch艂opiec msoszka......10.05.06....9kg..............................Rzesz贸w.................. blumen........10.05.06....9kg................???cm.......Wiede艅..............synek Efciak.........12.05.06....16kg...............108cm......Zgierz................synu艣 MAGDYCHA...13.05.06....4kg.............................Rzesz贸w..........ch艂opiec mela78........13.05.06....9kg.................92cm......Tychy............KAROLEK joannaT......14.05.06.....7kg.............................Warszawa.................. Maja24.......15.05.06.....9kg.................99cm......Cz臋stochowa....ch艂opiec Gabi26........17.05.06....7kg.................115cm......Rybnik.......dziewczynka Elinova........18.05.06...11kg.......32......96cm..woj.pom...10.03-2000g..VIKTORIA Qassandra...20.05.06....11kg...............zmetr........Krak贸w.............. karolayna....20.05.06.....8kg................96cm........Ostrowiec艢w...JAKUB/JULKA asiakul........20.05.06.....11kg.....32.....102cm........Gorz贸w..............KAMIL ladybird......15.05.06.....16kg...............105cm.........Poznan.........ch艂opczyk Zuwiolka.....21.05.06.....11kg................87cm........Gda艅sk...........ch艂opiec Kinia25.......23.05.06......14kg...............105cm.......Krak贸w.................... gaga26.......25.05.06.......4kg...............88cm.........JeleniaG贸ra.............. malinow_a25.26.05.06......9kg...............ok.100cm....W-wa..............c贸rka Grzywa.......27.05.06....11,5kg.......31.....103cm........Wroc艂aw..(2250g)...ZUZA Mycha169....28.05.06.......7kg................90cm.......Z.G贸ra......JAKUB/POLA magdab.......29.05.06......9kg..........32....93cm...........Toru艅..........c贸reczka brygida26...31.05.06......12kg................90cm........woj.opolskie........synu艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
Ale mi teraz narobi艂a艣 ochoty na Pepsi...chyba zaraz p贸jd臋 do sklepu i sobie kupi臋 p贸ki m臋偶膮 nie ma, bo on zabrania mi pi膰 to 艣wi艅stwo :-P A wiecie co za prawid艂owo艣膰 zauwa偶y艂am???? 呕e to te Nasze Baby majowe takie wilekie chc膮 si臋 urodzi膰 :-P Faceci nie dor贸wnaj膮 im wcale....i to dobrze...poradz膮 sobie nasze kobietki w 偶yciu :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdab
:) dzi臋ki za rad臋:) kilka 艂yk贸w coli i zaraz mi by艂o lepiej:) no i potem...soczek marchwiowy, 偶eby mojej Martusi wynagrodzi膰 "ewentualne niedogodno艣ci";-)))) ogl膮da艂y艣cie mo偶e za膰mienie? m贸j ma艂偶onek zaopatrzy艂 mnie w tak膮 specjaln膮 szybk臋, przez kt贸r膮 trzeba by艂o patrze膰, ale nic specjalnego nie widzia艂am:( znajomy zrobi艂 fotk臋 i podes艂a艂:) trzymajcie si臋 ciep艂o:) PS a Tak w og贸le to nag艂a wiosna wprawi艂a mnie w dziwny stan oszo艂omienia, zm臋czenia i niepewno艣ci jak to dalej b臋dzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witam wszystkie mamy
wyszukuj臋 konkret贸w jak przygotowa膰 si臋 na ten kilkudniowy pobyt w szpitalu,ale i tak mam sporo w膮tpliwo艣ci,podobnie jak w przypadku tego co jest niezb臋dne ju偶 w domu. Napiszcie prosz臋 co Wy juz macie,co zamierzacie naby膰 jeszcze przed rozwi膮zaniem. Zastanawiam si臋 te偶 nad zorganizowaniem pomocy ju偶 w domu,bo i ta kwestia napawa mnie l臋kiem. Kto b臋dzie Wam pomaga艂 w pierwszych tyg. po porodzie? pozdrawiam serdecznie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
Mi te偶 ju偶 lepiej po Pepsi :-P, a moja c贸rcia to chyba te偶 lubi bo zaraz zacz臋艂a fika膰...Pewnie si臋 jej kawki chcia艂o :-D, a 偶e ja nie lubi臋 to musi si臋 zadowoli膰 Pepsi :-)) .........................................@@@@@ ......................@@@@@@...@@@@@@@ .................@@@@@@@@.@@@@@@@@.@@@@@@@@@ ...............@@@.O.@@@@.@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@ @@@......@@@@@@@@@.@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..@@.....@@@@@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ...@@..@@@..@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ....@@@@.....@@@@....@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..............................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ .............................@@@@@.......@@@@@@@@@@....@@@@ .............................@@@@..................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
Co艣 garbaty wydaje si臋 mi ten s艂onik...grzywa---skopiowa艂am tego kt贸rego Ty sotatnio wklei艂a艣....Co Ty mu zrobi艂as????? A czy kt贸ra艣 wie co u Amber?? Jeszcze w tym szpitalu le偶y?? A tak wog贸le to gdzie Wy wszystkie si臋 pochowa艂y艣cie?? Puk puk czas wstawa膰 :-P :-P :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agam133
witam wszystkie kole偶anki!!!! Dawno mnie nie by艂o ale te偶 ci膮gle co艣 sie u mnie dzieje. Niestety moje samopoczucie nie jest najlepsze. Zaliczam po kolei wszystkie przypad艂o艣ci kt贸re s膮 mozliwe. W mi臋dzyczasie zaliczy艂am tygodniowy pobyt w szpitalu, zreszt膮 ju偶 drugi. Jestem na fenoterolu bo skurcze niestety trzymaja mnie od 18 tygodnia ci膮偶y. A najgorsze ze pomimo brania tabletek one sa nadal odczuwalne. Jedynym pocieszeniem jest fakt 偶e dzidzia rosnie jak na dro偶dzach . 22 marca ma艂y wa偶y艂 2880gram ( nie tylko dziewczyny sa s艂oniowate ). A i 24 kwietnia najpo偶niej mam by膰 w szpitalu. Porobia badania i ci臋cie. Wszyscy boja si臋 mojego brzucha a w艂a艣ciwie du偶ej ilo艣ci zrost贸w i najprawdopodobniej b臋d膮 mnie ci膮膰 od p臋pka w d贸艂. Kurcze ale sie tego boj臋. Jest jednak szansa 偶e por贸d zacznie sie wcze艣niej bo w okolicach 艣wi膮t mam odstawic Fenoterol a po jego odstawieniu to zazwyczaj szybko l膮duje sie na porod贸wce. Dla dzidzi mam prawie wszystko przygotowane, torba do szpitala ju偶 dawno spakowana . Ba nawet moj m膮z tak bardzo si臋 przej膮艂 powi臋kszajaca si臋 rodzina 偶e wczoraj kupili艣my KOMBI. Szkoda tylko 偶e za oknem taka paskudna pogoda , ci膮gle leje a wiadomo w taka pogode nic si臋 nie chce. Pozdrawiam was gor膮co 馃尰 馃尰 馃尰

Udost臋pnij ten post

kurcze tak dawno mnie tu nie by艂o 偶e nawet pomyli艂am nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
aga133--- nie jeste艣 sama z tym Fenoterolem :-P Ja te偶to 艣wi艅stwo 艂ykam, tyle 偶e od 30 tygodnia i mimo tegp brzusio i tak twardnieje, ale da si臋 prze偶y膰 A w szpitalu by艂a艣 z jakiego powodu??

Udost臋pnij ten post

najog贸lniej mowi膮c zatrucie ci膮偶owe - gestoza . Bardzo wysokie cisnienie 180/90 i puls 160 oraz obrzeki. Nogi mam jak balony. Do tego szyjka mi si臋 skraca i rozwarcie ciagle powi臋ksza. W艂a艣nie jade do lekarza na usg nerek bo cos z nimi nie tak.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 2w1, Jak si臋 macie? Mi powoli te kropki na brzuszku si臋 zmniejszaj膮, wi臋c mo偶liwe 偶e to by艂a jaka艣 alergia np. na krem albo truskawki. Trudno wyeliminowa膰 przyczyn臋 jak nie jest si臋 jej pewn膮. A tak w艂a艣nie jest u mnie. Poza tym po przezi臋bieniu powoli nie ma 艣lad贸w i oby tak pozosta艂o! Za to mam r贸偶ne wyniki moczu wi臋c mam 艣rodki zio艂owe i je 艂ykam, ale poza tym czuje si臋 dobrze. 馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍 Biedrona29, widz臋 偶e przodujemy w tabelce w wadze ci臋偶kiej..mo偶e jaki艣 pojedynek stoczymy?? hehe 馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍 Lucky, Amber jak si臋 czujecie? wszystko ok? Mi czasami te偶 brzusio twardnieje, wi臋c wtedy si臋 k艂ad臋. By艂am na KTG, ale wszystko dobrze, pewnie si臋 dzidziu艣 rozci膮ga. Od przysz艂ego tygodnia zaczynam kompletowa膰 wyprawk臋 i pakowa膰 torb臋 do szpitala..mo偶e zd膮偶臋!! A teraz obiadek dla mojego 艣lubnego id臋 robi膰., buziaki dla Wszystkich cudownych Mam 馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰 鉂わ笍 Kinia25, gdzie si臋 podziewasz kole偶anko z Krakowa??

Udost臋pnij ten post

Wi臋c witamy w klubie Fenoterolek. Mi tez brzuch twardnieje i mam wra偶enie 偶e Nos-pa bardziej mi pomaga ni偶 ten cholerny Fenoterol. 艁ykam tyle tych pigu艂ek, ze ju偶 si臋 gubi臋 kt贸re ju偶 bra艂am, a kt贸re nie:o Le偶e ca艂ymi dniami i juz mam tego dosy膰. Wkurw.. mnie to 偶e nie moge sobie poje藕dzic po mie艣cie i kompletowac wprawki. Nudzi mi si臋. Dobrze 偶e wiosna przysz艂a i Biedronki s膮;)

Udost臋pnij ten post

Dobry wieczor Dziewuszki :) Witaj magdab :) No w koncu ktos z terenu :) Kocham Torun!!!!!!!!!!!! A od lipca bede tam mieszkac:) Nie zrobimy tego naszej niuni, zeby marnowala sie w Kowalewie ;) Do jakiego lekarza chodzisz? Ja niestety nie skorzystalam ze szkoly rodzenia, ale prywatnie spotkalismy sie z p. Golebiewsk膮. No i bylismy na porodowce... Witaj w naszym klubie:) I pisz duzo:) Co tam dzisiaj na topie??? Pepsi??? PYYYYCHA! Uwielbiam i pijam :( Niunia tez lubi :) Malutkie ilosci oczywiscie :) Ale troszeczke i regularnie nikomu chyba nie zaszkodzilo :) Aga! gratulacje! Kombiak to marzenie mojego meza:) Oszczedzaj sie i dbaj o siebie:) Bedziesz pewnie pierwsz膮 szcz臋艣liw膮 mam膮 :) Fajnie:) Nie martw si臋, b臋dzie dobrze :) Niedawno znalaz艂am Twoj膮 jedn膮 z pierwszych wypowiedzi na maj贸wkach... Pisa艂as, ze fajnie b臋dzie tulic maluszki :) To juz za chwilke!!!!!!!!! Jak ten czas zlecia艂 :) Najwazniejsze ze krolestwo (bo inaczej tego nazwac nie mozna)dla synusia jest juz gotowe:) Qassandra! Mozemy stoczyc ten pojedynek, ale ostrzegam ze nie masz szans :) Grzywa! Ty leniu jeden :D 艁adnie to tak calymi dniami lezec i kolezankom dawac zly przyklad??? Stos ca艂us贸w dla leniwc贸w!!!!! To moje ulubione zwierz膮tka :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!

Udost臋pnij ten post

POBUDKA!!!!!!! SLONECZKO SWIECI :) SPECJALNIE DLA MAJOWECZEK :) ELINOVA! NIE SKORZYSTASZ????? :) MELA! CZEKAMY NA ZDJECIA POSCIELI :) MOZE MINI ALLEGRO??? Ciekawi mnie co z dziewczynami, ktore kiedys pisaly... Chyba nie jest tak, ze czytaja i nie odzywaja sie... Matitka, kinia, joanna, paticzqa..... Gdzie jestescie??? dajcie jakies znaki zycia..... Qassandro! Czemu \"warszawka plonie\"???? Przypomnialas mi studeckie, dobre czasy... \"Plonie, plonie babilon...\"-kocham reagge :) Grzywa! Wyprawilas juz meza??? nawet nie mysl o spaniu:) Dzisiaj gotujemy pyszny obiad - dla tesciow :/ Buziaki!!!!!!!! Ps. Co myslicie o tym lozeczku??? http://www.allegro.pl/item92860581_klups_radek_ii_szuflada_sosna_kolyska_materac.html

Udost臋pnij ten post

=>Biedrona29 Oj, nie wiem, nie wiem czy by艣 wygra艂a w naszym pojedynku. Mi stukn臋艂o 16 na plusie :) A warszawka p艂onie...hmmm, ilekro膰 kto艣 z moich znajomych czy rodziny tam wyje偶d偶a to jako艣 mi si臋 to nasuwa do g艂贸wki.. Zrobi艂y艣cie mi smaka na col臋, wi臋c wczoraj sobie u m臋偶a zam贸wi艂am i dzisiaj co jaki艣 czas podpijam,, buziaki

Udost臋pnij ten post

cze艣c wszystkim leniuszkom. Ale sie przed chwila zagotowa艂am . Napisa艂am slicznego , d艂ugiego posta i szlag wszystko trafi艂. My艣la艂am 偶e komputer rozwale a jakby mi kto艣 z telekomunikacji podszed艂 pod r臋k臋 to chyba bym zabi艂a. Jak pisa艂am to s艂oneczko pieknie u mnie 艣wieci艂o a teraz znowu chmury. Ta pogoda nie ma dla nas lito艣ci. W艂a艣nie sie mierzy艂am w pasie i wysz艂o 112 cm - zgroza. A je偶eli chodzi o kilogramy to tez bym z wami wygra艂a +19kg. Jak patrz臋 do lustra to p艂aka膰 mi si臋 chce. A by艂am taka chuda!!!. M膮偶 si臋 smieje 偶e mam 3 miesi膮ce na powr贸t do dawnej sylwetki. Marzyciel jeden. A i by艂am wczoraj na usg nerek. Okaza艂o si臋 ze mam zast贸j w lewej nerwce i st膮d pot臋偶ne b贸le w 艣rodkowej cz臋艣ci plec贸w. Do tego zacz膮艂 schodzi膰 mi z nerek piasek. Jak dobrze 偶e dzis zaczynam 36 tydzie艅 bo sama nie wiem co jeszcze mo偶e si臋 do mnie przypl膮ta膰. Wstawa膰 z 艂贸偶eczek i zabierac si臋 do pisania. A jakby u kt贸rej 艣wieci艂o pi臋knie s艂oneczko to podzielcie sie troch臋 i wyslijcie je na 艣l膮sk

Udost臋pnij ten post

aha jeszcze tabelke trzeba uzupe艂nic nick... ..........termin ...kg.na+...t.c.....obwod......miasto.........p艂e膰 *************************************************************************************** amber-ania...01.05.06...12kg..............95cm.......Ko艂obrzeg.......ch艂opiec Paticzqa…....02.05.06…..????...............100cm…...Opole…….........synu艣 matitka.......04.05.06....2kg...............104cm........................ch艂opiec aga133........04.05.06….19kg.....36......112cm.....Cz.-Dz. 22.03.06 2880g ch艂opiec chimera.......04.05.06….5kg.................82cm......Tychy.......dziewczynka amelia-c.......04.05.06...11kg.....36....98cm...................dziewczynka anu艣ka 25.....05.05.06...10kg.........................................ch艂opiec gosiak26......05.05.06...11kg..............100cm......Niemcy............??????? ewelina1......06.05.06...12,5kg............????cm......Mi艂om艂yn.....Anastazja biedrona29...07.05.06...15kg......35.....111cm......Toru艅.21.03-2170g.JULA Luckylady....15.05.06....10kg...............89cm.......Poznan(21.03-1980g)..GABRYS madalena....10.05.06....7kg.................97cm........Myszk贸w........ch艂opiec msoszka......10.05.06....9kg..............................Rzesz贸w.................. blumen........10.05.06....9kg................???cm.......Wiede艅..............synek Efciak.........12.05.06....16kg...............108cm......Zgierz................synu艣 MAGDYCHA...13.05.06....4kg.............................Rzesz贸w..........ch艂opiec mela78........13.05.06....9kg.................92cm......Tychy............KAROLEK joannaT......14.05.06.....7kg.............................Warszawa.................. Maja24.......15.05.06.....9kg.................99cm......Cz臋stochowa....ch艂opiec Gabi26........17.05.06....7kg.................115cm......Rybnik.......dziewczynka Elinova........18.05.06...11kg.......32......96cm..woj.pom...10.03-2000g..VIKTORIA Qassandra...20.05.06....11kg...............zmetr........Krak贸w.............. karolayna....20.05.06.....8kg................96cm........Ostrowiec艢w...JAKUB/JULKA asiakul........20.05.06.....11kg.....32.....102cm........Gorz贸w..............KAMIL ladybird......15.05.06.....16kg...............105cm.........Poznan.........ch艂opczyk Zuwiolka.....21.05.06.....11kg................87cm........Gda艅sk...........ch艂opiec Kinia25.......23.05.06......14kg...............105cm.......Krak贸w.................... gaga26.......25.05.06.......4kg...............88cm.........JeleniaG贸ra.............. malinow_a25.26.05.06......9kg...............ok.100cm....W-wa..............c贸rka Grzywa.......27.05.06....11,5kg.......31.....103cm........Wroc艂aw..(2250g)...ZUZA Mycha169....28.05.06.......7kg................90cm.......Z.G贸ra......JAKUB/POLA magdab.......29.05.06......9kg..........32....93cm...........Toru艅..........c贸reczka brygida26...31.05.06......12kg................90cm........woj.opolskie........synu艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdab14
Witajcie dziewczyny:) Przedwczoraj i wczoraj urz膮dzi艂am pranko wszystkich rzeczy dla ma艂ej. Dzi艣 od rana prasowa艂am...uff...zm臋czy艂am si臋;-) Biedrona29 jestem z Torunia i je艣li znasz miasto lokalizuj臋 si臋 na osiedlu vis-a vis Radia M. Opiek臋 lekarsk膮 sprawuje nade mn膮 doktor Didkowski (przyjmuje blisko mnie w poradni na ul. Filtrowej), wi臋c daleko nie musz臋 chodzi膰. Pozdrawiam serdecznie:) Do zobaczenia p贸藕niej:) Nie wiem jak Wy, ale ja nied艂ugo wybieram si臋 na spacerek, aby rozprostowa膰 troch臋 ko艣ci i si臋 dotleni膰. PS Co do 艂贸偶eczka to zam贸wi艂am sobie bukowego "Michasia" ze skrzyni膮 z Glucka.

Udost臋pnij ten post

hej鉂わ笍 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 praczki i prasowaczki 艂膮czmy si臋 :-P 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 widz臋,偶e w tych dniach wi臋kszo艣膰 z nas pra艂a , prasowa艂a i ja te偶 to robi艂am.Wczoraj ca艂y dzie艅 prasowania. Kr臋gos艂up mnie bo艂a艂 jak nie wiem :-(. Dzi艣 b臋d臋 pra膰 r臋cznie rzeczy kt贸rych nie jestem pewna czy nie farbuj膮 i te kt贸rych zapomnia艂am wcze艣niej wypra膰. 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 Cola Pepsi itp- to pyszno艣ci i narobi艂y艣cie mi wielkiego smaka. 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 magdab- stan oszo艂omienia te偶 mam , a ta niepewno艣膰 jest straszna. 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 Qassandra ciesz臋 si臋,偶e wr贸ci艂a艣 do zdrowia :-).Tak trzymaj!!! 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 grzywa jak le偶ysz to le偶 bo wyjdzie Ci to na zdrowie ;-). Nied艂ugo nie b臋dziesz tak cz臋sto le偶臋膰 wi臋c korzystaj p贸ki mo偶esz :-)馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 elinova dla Ciebie jak zwykle 鉂わ笍 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 pozdrowienia dla Wszystkich Maj贸wek !!!! 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 c d n

Udost臋pnij ten post

c d :-P 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 mam do Was pytanie: jak wygl膮da u Was przyrost wagi?????? bo ja od miesi膮ca nic nie przyty艂am, a mo偶e nawet schud艂am jakie艣 0,50 kg.Czy to normalne? Macie systematyczny przyrost czy on jest r贸偶ny? Ja nie przyty艂am od pocz膮tku ci膮zy ma艂o bo mam na + 14 kg i tak sobie my艣l臋,偶e to du偶o, ale teraz nie tyj臋 nic. Czy mo偶e potem jeszcze przytyj臋? A mo偶e przyty艂am tyle i potrzebowa艂am i teraz na tym etapie mojemu organizmowi to wystarczy??? Napiszcie mi jak mo偶ecie. 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 druga sprawa coraz bardziej boj臋 si臋 momentu \"O\".艢ni mi si臋 por贸d, wyobra偶am sobie jak to mo偶e by膰 itd.Jestem przera偶ona :-(. My艣la艂am,偶e jak na podw贸rku b臋dzie wiosna to i mi si臋 stan poprawi , a tu zrobi艂o si臋 cieplej, a ja mam jak膮艣 depresj臋 :-(. Qurcze.................... 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 pozdrawiam 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 musz臋 uzupe艂ni膰 tabelk臋 i mam nadziej臋,偶e mi si臋 uda :-D

Udost臋pnij ten post

nick... ..........termin ...kg.na+...t.c.....obwod......miasto.........p艂e膰 *************************************************************************************** amber-ania...01.05.06...12kg..............95cm.......Ko艂obrzeg.......ch艂opiec Paticzqa…....02.05.06…..????...............100cm…...Opole…….........synu艣 matitka.......04.05.06....2kg...............104cm........................ch艂opiec aga133........04.05.06….19kg.....36......112cm.....Cz.-Dz. 22.03.06 2880g ch艂opiec chimera.......04.05.06….5kg.................82cm......Tychy.......dziewczynka amelia-c.......04.05.06...11kg.....36....98cm...................dziewczynka anu艣ka 25.....05.05.06...10kg.........................................ch艂opiec gosiak26......05.05.06...11kg..............100cm......Niemcy............??????? ewelina1......06.05.06...12,5kg............????cm......Mi艂om艂yn.....Anastazja biedrona29...07.05.06...15kg......35.....111cm......Toru艅.21.03-2170g.JULA Luckylady....15.05.06....10kg...............89cm.......Poznan(21.03-1980g)..GABRYS madalena....10.05.06....7kg.................97cm........Myszk贸w........ch艂opiec msoszka......10.05.06....9kg..............................Rzesz贸w.................. blumen........10.05.06....9kg................???cm.......Wiede艅..............synek Efciak.........12.05.06....16kg...............108cm......Zgierz................synu艣 MAGDYCHA...13.05.06....4kg.............................Rzesz贸w..........ch艂opiec mela78........13.05.06....9kg.................92cm......Tychy............KAROLEK joannaT......14.05.06.....7kg.............................Warszawa.................. Maja24.......15.05.06.....9kg.................99cm......Cz臋stochowa....ch艂opiec Gabi26........17.05.06....7kg.................115cm......Rybnik.......dziewczynka Elinova........18.05.06...11kg.......32......96cm..woj.pom...10.03-2000g..VIKTORIA Qassandra...20.05.06....11kg...............zmetr........Krak贸w.............. karolayna....20.05.06.....8kg................96cm........Ostrowiec艢w...JAKUB/JULKA asiakul........20.05.06.....11kg.....32.....102cm........Gorz贸w..............KAMIL ladybird......15.05.06.....16kg...............105cm.........Poznan.........ch艂opczyk Zuwiolka.....21.05.06.....11kg................87cm........Gda艅sk...........ch艂opiec Kinia25.......23.05.06......14kg...............105cm.......Krak贸w.................... gaga26.......25.05.06.......4kg...............88cm.........JeleniaG贸ra.............. malinow_a25.26.05.06......9kg...............ok.100cm....W-wa..............c贸rka Grzywa.......27.05.06....11,5kg.......31.....103cm........Wroc艂aw..(2250g)...ZUZA Mycha169....28.05.06.......7kg................90cm.......Z.G贸ra......JAKUB/POLA magdab.......29.05.06......9kg..........32....93cm...........Toru艅..........c贸reczka brygida26...31.05.06......14kg...............100cm........woj.opolskie........synu艣.

Udost臋pnij ten post

Hej!!! Na Dolnym 艢l膮sku 艣wieci pi臋knie:) Wysy艂am do Was kilka promyczk贸w*********************************************************************** Jutro ide do mojego gina:) Ciekawe co powie tym razem... Me偶u艣 jedzie dzisiaj zam贸wi膰 materia艂y, bo jak wiecie od poniedzia艂ku znowu zaczynamy ba艂agan:o Cieszy mnie to 偶e bedzie pokoik dla ma艂ej i b臋d臋 mog艂a go sobie urz膮dza膰:D Aga... Tu chyba masz ju偶 wszystko gotowe prawda?? Bo chyba to Twojego pokoiku widzialam fotki:) Masz 艣liczn膮 po艣ciel:) Ja tez ju偶 bym chcia艂a mie膰 tak wszystko urz膮dzone:o Ale my艣le 偶e przed 艣wi臋tami wi臋kszo艣膰 ju偶 bedzie:)

Udost臋pnij ten post

hej :) Wchodze tu od niedawna dostalam link od kolezanki :) Tez mam termin na maj konkretnie na swieto pracy :) W sumie juz nie moge sie doczekac ale z drugiej strony boje sie tego wszystkiego tj porodu i tego wszystkiego co nastepuje potem. Niedlugo chyba bedziemy kupowac wyprawke i szykowac torbe bo nigdy nie wiadomo kiedy nastapi na chwila - pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Wiecie... Ja ca艂y dzie艅 nie le偶臋, bo chyba bym oszala艂a:o Wi臋kszosc czasu sp臋dzam oczywi艣cie w wyrku, ale dzi艣 te偶 mysz臋 pasowanie zrobi膰, bo si臋 tego troche nazbiera艂o. Koszul brakuje:o

Udost臋pnij ten post

W Kraku, te偶 dzisiaj za艣wieci艂o s艂oneczko, wi臋c promiennie Was pozdrawiamy!! Ja jestem na L4 jeszcze tydzie艅, wi臋c w tym czasie chcia艂abym ruszy膰 z wyprawk膮 i torb膮 szpitaln膮. Mam nadziej臋, 偶e mi si臋 to uda. Dziewczyny, przesy艂ajcie fotki swoich pomieszcze艅 dla maluch贸w, co? fajnie jest zobaczy膰 przytulne pokoiki naszych skarbk贸w : qassandra@wp.pl Brygida26- pyta艂a艣 si臋 o kilogramy. Wiesz, to wszystko zale偶y od organizmu i nie ma tu 偶adnych regu艂. Ja przed ci膮偶膮 wa偶y艂am 56 kg przy 174 cm wzrostu, rozmiar ubrania 36 i do tej pory przyty艂am 16 kg. Nie jem wi臋cej, ale z tego co wiem, to organizm w III trymestrze wi臋cej wody zatrzymuje w organizmach st膮d taki du偶y przyrost. U mnie wygl膮da艂o to stopniowo przez ca艂膮 ci膮偶臋..od pierwszych miesi臋cy mia艂am +. Sama si臋 te偶 dziwi艂am, 偶e niekt贸re dziewczyny z naszej tabelki mia艂y po 0 albo 0,5 kg a ja np. z 3-4 na plusie. Po mnie zreszt膮 tych Pudzianowskich olbrzymich kolos贸w nie wida膰, wi臋c si臋 nie przejmuj臋. I tak ju偶 wkr贸tce spuchniemy i b臋dziemy takie ksi臋偶yce w pe艂ni :D Hihi Ale jedno wiem. Co waga to inny wynik. Wi臋c mo偶e si臋 to wszystko waha膰. Nie ma si臋 przejmowa膰 nabytymi kilosami, wa偶ne 偶eby si臋 absolutnie nie odchudza膰 i 偶eby nie by艂o du偶ego ubytku na wadze. Grzywa, ja te偶 mam remonty i wiem co czujesz. Po艂ow臋 rzeczy mam w pud艂ach wi臋c nie mam jeszcze wyprawki, ani prania, ani prasowania. Nic...wko艅cu musz臋 si臋 za to zabra膰. Buziaki dla Wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
Witajcie wielorybki :-P A ja w艂a艣nie wr贸ci艂am z ...balkoniku, bo oczywi艣cie s艂onko 艣iweci i jak go tu \"nie wykorzysta膰\" ? Oj jak ja to uwielbiam....balkon (narazie, bo p贸藕niej pla偶a :-D ), s艂o艅ce, ksi膮偶ka i jestem w si贸dmym niebie :-) Wszystkim przesy艂am te promienie s艂oneczne...niech do Was te偶 dotr膮, bo na mnie dzia艂aj膮 cudownie. Mimo tego, 偶e mam ostatnio problemy ze snem, no ale kt贸ra ich nie ma, to s艂o艅ce mi wynagradza te nocki :-P Te偶 si臋 kiedy艣 zastanawia艂am co z tymi wszystkimi laeczkami, kt贸re kiedy艣 pisa艂y..... A mo偶e kt贸ra艣 wie co u Amber i Lucky? Nie odzywaj膮 si臋...Amber jeszcze by w szpitalu trzymali?? Co艣 mi si臋 wydaje, 偶e ona to mog艂a ju偶 nawet urodzi膰 :-) Biedrona---艂贸偶eczko 艣liczne :-D aga133---ja sobie sama daj臋 g贸ra 3 m-ce do powrotu do \"formy\" sprzed ci膮偶y, bo 2 wrze艣nia m贸j brat si臋 偶eni i szykuje si臋 weselisko, a kto by mia艂 ochot臋 patrze膰 na s艂onia :-P --ja np. nie mam wcale takiej ochoty :-D Brygida no dla Ciebie te偶 鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰 i to moje s艂oneczko zza okna :-) Co do wagi to ja narazie mam +11, a teraz to te偶 chyba nie tyj臋, ale w ci膮gu jaki艣 5 tygodni zda偶y艂o mi si臋 +4,a innym razem w tym samym czasie +1. Nie ma na to chyba 偶adnej prawid艂owo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
Magnolia---napisz co艣 wi臋cej o sobie, tj. te wszystkie namiary kt贸re mamy w tabelce i nawet jeszcze wi臋cej :-D to Ci臋 tam dopiszemy...Fajnie, 偶e do nas zajrza艂a艣 :-) A teraz musz臋 poprawi膰 swoje dane: nick... ..........termin ...kg.na+...t.c.....obwod......miasto.........p艂e膰 *************************************************************************************** amber-ania...01.05.06...12kg..............95cm.......Ko艂obrzeg.......ch艂opiec Paticzqa…....02.05.06…..????...............100cm…...Opole…….........synu艣 matitka.......04.05.06....2kg...............104cm........................ch艂opiec aga133........04.05.06….19kg.....36......112cm.....Cz.-Dz. 22.03.06 2880g ch艂opiec chimera.......04.05.06….5kg.................82cm......Tychy.......dziewczynka amelia-c.......04.05.06...11kg.....36....98cm...................dziewczynka anu艣ka 25.....05.05.06...10kg.........................................ch艂opiec gosiak26......05.05.06...11kg..............100cm......Niemcy............??????? ewelina1......06.05.06...12,5kg............????cm......Mi艂om艂yn.....Anastazja biedrona29...07.05.06...15kg......35.....111cm......Toru艅.21.03-2170g.JULA Luckylady....15.05.06....10kg...............89cm.......Poznan(21.03-1980g)..GABRYS madalena....10.05.06....7kg.................97cm........Myszk贸w........ch艂opiec msoszka......10.05.06....9kg..............................Rzesz贸w.................. blumen........10.05.06....9kg................???cm.......Wiede艅..............synek Efciak.........12.05.06....16kg...............108cm......Zgierz................synu艣 MAGDYCHA...13.05.06....4kg.............................Rzesz贸w..........ch艂opiec mela78........13.05.06....9kg.................92cm......Tychy............KAROLEK joannaT......14.05.06.....7kg.............................Warszawa.................. Maja24.......15.05.06.....9kg.................99cm......Cz臋stochowa....ch艂opiec Gabi26........17.05.06....7kg.................115cm......Rybnik.......dziewczynka Elinova........18.05.06...11kg.......33....100cm..woj.pom...10.03-2000g..VIKTORIA Qassandra...20.05.06....11kg...............zmetr........Krak贸w.............. karolayna....20.05.06.....8kg................96cm........Ostrowiec艢w...JAKUB/JULKA asiakul........20.05.06.....11kg.....32.....102cm........Gorz贸w..............KAMIL ladybird......15.05.06.....16kg...............105cm.........Poznan.........ch艂opczyk Zuwiolka.....21.05.06.....11kg................87cm........Gda艅sk...........ch艂opiec Kinia25.......23.05.06......14kg...............105cm.......Krak贸w.................... gaga26.......25.05.06.......4kg...............88cm.........JeleniaG贸ra.............. malinow_a25.26.05.06......9kg...............ok.100cm....W-wa..............c贸rka Grzywa.......27.05.06....11,5kg.......31.....103cm........Wroc艂aw..(2250g)...ZUZA Mycha169....28.05.06.......7kg................90cm.......Z.G贸ra......JAKUB/POLA magdab.......29.05.06......9kg..........32....93cm...........Toru艅..........c贸reczka brygida26...31.05.06......14kg...............100cm........woj.opolskie........synu艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elinova
A teraz zmykam na spacerek :-P Kt贸ra idzie ze mn膮??

Udost臋pnij ten post

jeszcze raz ja dzi臋kuj臋 za ka偶d膮 odp na temat przyrostu wagi. dok艂adnie chodzi mo i to,偶e w ostatnim miesi膮cu nie przyty艂am, a jem tyle co zawsze.Przyrost wagi mia艂am od pocz膮tku, a najwi臋kszy mi臋dzy styczniem- lutym, a od marca stan臋艂a i martwi臋 si臋 czy to jest ok.Bo tak sobie my艣l臋,偶e teraz powinno si臋 ty膰.... ale to tylko moje my艣lenie czasami b艂臋dne bo na tym si臋 nie znam. 鉂わ笍馃尰 elinova posz艂abym z Tob膮 bukiet 馃尰 dla Ciebie 鉂わ笍馃尰 hmmm a gdzie widzia艂y艣cie 艂贸偶eczko biedronki??? 鉂わ笍馃尰 a po艣ciel ???????? 鉂わ笍馃尰 偶ycz臋 mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post