Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30

Rocznik 1976 - chyba tez moze się spotkać?

Polecane posty

moje usługi dla znajomych są za friko, kafe się żlimaczy, bo ja już sprawdzam co nieco ;) zaraz biorę się za twoją skrzynke, więc teraz tam nie zaglądaj :P

Passionnee, trudno, ja każdy kurz zobaczę, a niedługo zawitam nad morzem, oj, będzie sie działo, tylko ciasto upiecz, :D:D:D Netia , co u ciebie słonko ?

no latem zawsze w te tereny jadę, przeważnie pogodę mam super widocznie jestem takim dobrym człowieczkiem, że na super pogodę zasługuję, hi,hi

Nad morze..mmmhmm.., żółciutki piasek, pieniste fale, woda 25C :D, chyba się zagalopowałam :D ale pomarzyć można. Ja przygotowuję się psychicznie do wizyty u dentysty, powtarzam sobie jak mantrę że: to tylko chwila, może dwie...

netia, ja też się wybieram, ale do chirurga szczękowego, żab mądrości mi wyrasta i boli nie , bylam u dentysty i właśnie powiedział, ze tylko tak go można usunąć, narazie jestem na etapie psychicznego przygotowywania ;) Passionnee :D:D:D

Zwykle się dentysty nie boję, nawet waleczna jestem - jednego ugryzłam w palucha, ale teraz to mi wygląda na jakąś poważniejszą sprawę. Kłapi jest usprawiedliwiona, wyjechała, ale rzeczywiście gdzie są inni?

Passionnee, śmiałam się w głos, akurat myślałam sobie, że napisze, że panów nam trzeba na imprezę, bo przytulańce będę, a Ty podobnie napisałaś :D netia, nie bój się dentysty, miy człowiem z niemiłymi zabawkami

Nie trzeba biegać po tematach, można taki założyć :D Muszę uciekać, miłego wieczorku i do jutra

Gość do prawie 30
Zajrzyj do poczty :D I cichaj ;-)

gdzie są pozostali z 1976? z tym szukaniem panów do tańca, hm, ja tak po cichu muszę to mówić, bo mó mężulek da mi popalić, nigdzie mnie nie puści, hi,hi Passionnee, zajmij się tym ;)

Brakuje...? Hmm ktoś już zakosił :D kobiety która to zabrała prtzyznać się? prawie 30 --> jako kobieta-detektyw powinna to wyjasnić :)

Hej ludziska!:) To co kiedy imprezka? Troszke topik zaniedbałam,ale postaram sie częściej wpisywać ,bo mam ochote zaszaleć :) Fredi przyprowadź kolege;)

Gość 1976
Na poprawe humoru... :D "...chciałbym stworzyć 3 mln mieszkań, ograniczyć inflację, ale jednocześnie zwiększyć wydatki publiczne, wprowadzić nieodpłatne kształcenie dla wszystkich studentów, 2 krotnie zwiększyć emerytury i renty a jednocześnie ograniczyć dziurę budżetową...(...)" Nagle, wypowiedź przerywa głos z sali : - Panie Kaczyński, tak to tylko Panu w Erze dopasują...

...HAllo.... dziendoberek... ij ak tu sie nie posmiac od rana 1976 :D :D :D :D 🌻 dla wszystkich... to ile tych wpisow ma byc ... zaczynamy ... czy moze nam sie nie spieszy ???? pozdrawiwma wszystkich 🖐️

Witam! 🌻No 1798 wpis jest już tak niewiele nam brakuje...ha ha nie mogę się doczekać...może zrobimy jakąś wigilie naszego święta np. 100 wpisów przed...Co wy na to? ;-)

Passionne:) :):) Ale się uśmiałam:D Napewno sprzedam te dowcipy w domku... Witam piękni i młodzi 76 Postaram się być wieczorkiem...

kochani, witam serdecznie, pozdrawiam jeszcze bardziej, 👄 Raczysko, dłuugo cię nie było, fajnie, że zajrzałać :) Passionnee :D

rozwiązuję właśnie tejemnicę kradzieży czterech 🌻 od Frediego, mam pewien trop, ale o tym później :)

Gość Agnieszka76
Hej hej ja tylko na chwileczkę wpadłam aby się przywitać :)Pozdrowionka dla wszystkich i miłego wieczoru.

Hallooo..... i jeszcze jeden wpisik !!!! 🌻 1976 ..... :D :D :D... smieje sie nadal hahahahahahah.... 🌻 🖐️