Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30

Rocznik 1976 - chyba tez moze się spotkać?

Polecane posty

może pomogę, gorzej :( chyba już bym nie dała rady , ale jak się tak zastanowię, to muszę przyznać ci rację :D teraz potrzebuję troszkę relaksu, więc do zobaczenia później

LEKCJA 7: Podstawy, czyli co powinniśmy wiedzieć Oblicz ile spalisz kalorii podczas wybranego wysiłku http://www.swim.webd.pl/dodatki/koszt.php BMI, czyli Body Mass Index: http://www.swim.webd.pl/bmi.php Oraz co powinniśmy wiedzieć czyli, pierwsze kroki na basenie Jeśli wybierasz się pierwszy raz na basen to przeczytaj poniższe wskazówki, jeśli już korzystałeś z niego nic nie zaszkodzi jak sobie przypomnisz podstawowe zasady korzystania z pływalni. 1. Pamiętaj, o niezbędnych rzeczach. Są nimi: kąpielówki, czepek, ręcznik oraz klapki (często ignorowane i zapominane). 2. Nie idź na basen na czczo. Zjedz coś ale nie później niż 40 minut przed kąpielą. 3. Nigdy nie biegaj w szatni ani po niecce basenu ponieważ jest bardzo ślisko. 4. Nie krzycz, nie hałasuj. 5. Używaj sprzętu w szatni i na basenie zgodnie z jego przeznaczeniem. 6. Przed wejściem do wody opłucz się pod prysznicem, a po kąpieli umyj się. 7. Zawsze przed pływaniem zrób rozgrzewkę na lądzie. 8. Jeśli nie umiesz pływać idź na brodzik nawet jeśli jesteś dorosłą osobą. 9. Jeśli potrafisz to pamiętaj, że nie jesteś sam. Uważaj na innych, nie przeszkadzaj, nie pływaj w poprzek basenu, ani środkiem jeśli jest więcej osób w torze. 10. Pamiętaj, że skoki do wody są niebezpieczne, nie wariuj i nie wygłupiaj się. Bardzo łatwo można złamać kręgosłup (szczególnie na otwartych zbiornikach). Zawsze popatrz tam gdzie skaczesz, aby nie wskoczyć na kogoś. Kolejna lekcja jutro :)

Witam ponownie! Fredi Ty się naprawdę przykładasz do tych lekcji ;-) Tylko gdzie uczennice maja kupić damskie kąpielówki?:-0 A może maja przyjść w męskich ? :-D Dziekuje Ci bardzo za emilki!!! Może Pomogę Prawie 30 Carlaa i Agars nie przemęczajcie się! Niedlugo Święta zdążycie się narobić.... ❤️ dla Raczyka ...... No i 🌻🌻🌻 dla Czaduni i Kłapci !!!!

Hallo Hallo dzis MIKOLAJA,,,, buty powystawiane uwaga bo prezenty leca dla WSZYSTKICH bez WYJATKU 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX 🌻 i ❤️ oraz 😘 razy XXXXXXXXXXXXXX

Gość moze pomogę
Hej a gdzie mój prezent? :-( Kto mi ukradł prezent !!!!! :O

Gość Św.ięty Mikołaj
Hej zostawiam worek prezentów :D to ten pod ścianą, przewizany piękną wstążeczką :D Dla każdego :D

:) Tyyyyle prezentów :D, dziękuję Św. Mikołaju i wszystkiego najlepszego z okazji imienin ;), i dziewczyny o takich prezentach właśnie marzyłam, wysyłam też do wszystkich ogromny worek - znajdziecie w nim to o czym marzyliście przez cały rok! Jeśli byliście grzeczni :)

Święty Mikołaju ! Dziękuje za prezenty , chociaż te wirualne bo tak naprawdę ...pod moja poduszką pusto 😢 Ale co tam ważne że dzieciaczki szczęśliwe i cały dom w opakowaniach po prezentach i teraz muszę to posprzątać :-0 Buziaczki dla Wszystkich z okazji Mikołajek !!!!!!!!!!!!!!!!!!! A dla was D D D D D kawka i dużo ❤️❤️❤️

Hej :) Trochę spóźniony ,ale lepiej później niż wcale :) :) :) :) Kochany Święty Mikołaju ! Dawno nie pisałem Stary, wybacz, ale to dlatego, że jakoś straciłem do Ciebie zaufanie. Pamiętasz, jak chciałem kolejkę elektryczną, klocki LEGO i duplikat klucza do tej szuflady w ojca biurku, gdzie trzymał Playboya A Ty przysłałeś mi szalik, encyklopedię i reklamówkę słodkich obrzydliwości! Myślałem, że coś Ci się popierniczyło ze starości i pomyliłeś zamówienia. Odczekałem trochę i dałem Ci drugą szansę. Zamówiłem nowe wiązania, płytę Zeppelinów i randkę z Agnieszką z IV c.(tej z warkoczykami) A Ty co?! Słownik dwutomowy i krawat, a na Sylwestrze przystawiała się do mnie pijana Marta. Przegiąłeś Stary!!! Postanowiłem jednak dać Ci ostatnią szansę. Do trzech razy sztuka. Żebyś więc znowu czegoś nie pokręcił zamawiam jeden towar! Ma być Kobieta!!! Żywa i jak najbardziej namacalna. Ale nie taka pierwsza lepsza, która Ci pod sanie wpadnie. Nie mam wielkich wymagań, ale powinna chociaż mieć poczucie humoru, stałe przebłyski inteligencji oraz odróżniać Bacha od Maybacha oraz CCR i CCS od CCC i CCCP; Williama James\'a od Jamesa Bonda; Ardeny od Elizabeth Arden - a przynajmniej wiedzieć, że te pierwsze są OK, a drugie to tandeta. - Powinna lubić piwo i niech jej wystarczy kwadrans by ubrać się i do filharmonii i na koncert rockowy (i niech przy tym nie pyta, co ma na siebie włożyć oraz czy to, co akurat włożyła jest ok.!!!). - Niech choć trochę gotuje, zna się na obsłudze urządzeń high-tech (pralka,odkurzacz, żelazko itp. gadżety nowoczesnego faceta). - Może piszczeć na widok myszy ale nie powinna na widok koleżanki, z którą się rozstała dziesięć minut temu. Niech potrafi czytać. Najlepiej książki ale nie same romanse z wiadomej serii a z prasy nie tylko kolorowe tygodniki. - Niech ma ograniczone słownictwo - zarówno w ilości jak i jakości. Wykasuj z jej pamięci wszelkie misiaczki, koteczki a także inne żabki i ropuszki. Wydelejtuj też zwroty typu "Ja taka mała, nic nie umiem, na niczym się nie znam, więc musisz ty; (że to niby ja... Kapujesz?). Bądźmy szczerzy Stary - wygląd nie jest bez znaczenia. Niech ma ładny uśmiech, kawałek foremnego biustu i widoczne wcięcie w talii. To na razie tyle. Z resztą sobie sam poradzę. Nawet z bólem głowy. I proszę - nie spieprz ostatniej szansy jaka Ci daję. Bo przestanę w Ciebie wierzyć!

No No ! Może Mikołaj załapie wreszcie o co chodzi domniemanemu koledze!;-) Agars 🖐️ ! Może kawki D ?

Dziewczyny My nie byłyśmy niegrzeczne -to do Mikołaja pewnie listy nie doszedł ,ale może pod choinką coś znajdziemy!!!!!!!!!!!!!! Na pocieszenie 🌻 🌻 🌻-ki Banitka u mnie też sajgon wszędzie opakowania ale co tam ważne że dzieciaczki zadowolone :) A teraz napijmy się teraz kawki :) a potem bierzemy się za sprzątanie Buziaczki dla wszystkich 👄

no tak- coś u mnie z konstrukcją zdań dzisiaj nie bardzo ??? małe sprostowanie -nie doszedł tylko - doszły i bez jednego teraz Banitka -KAWUSIA JEST SUPER

Haloo ... a ja dostalamm... hihih byl w bucie hihihi :)))) pozdrawiam wszystkich kawusia czeka...tyle napisaliscie a ja nie moge teraz czytac .... noooooooooooooooooooooo 🌻 ki dla Was 🖐️ do pozniej

Gość św. Mikołaj
Dla każdego niech każdy znajdzie tu czego szuka http://zeus.polsl.gliwice.pl/~tapetyyy/swiateczne/1024-768/prezent.jpg dziś rózgi nie daję więc trzymać się cieplutko

Kochany Andrzejku nie zapomniałam o Twoich imieninach ale mnie nie było w Polsce.....i nie mogłam Ci ich złozyć w dniu Twojego świeta! Wszystkiego co TRWAŁE DOBRE I PIĘKNE :):):):):):) Całuje 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻POZDRAWIAM KŁAPI:)

ooooooooooo KLAPI ... 🖐️ ja milo haloo 🌻 ki dla Was ale sie posmialam :D :D :D :D

Dobranoc... i poranna kawka ode mnie :D :D :D :D dla Was ❤️ Fredi hihihih MIKOLAJU jeden :D 🌻 ki dla Was za wiadomosci hihihi ale sie usmialismy :D :D :D :D 🖐️

🖐️ Jak tu cich od rana. Kawka już czeka jak Ktoś ma ochotę to proszę, no i ciasteczko też się znajdzie 🌻 U Was też taka brzydka pogoda szaro i smutno deszcz padai wieje wiatr brrrrrrrr :(

🖐️ Ale u mnie strasznie!!!!! Biało , szaro , ślisko , mokro...:-( Przez 3 dni padał {lał} deszcz a teraz śnieg popadał...wyobrażcie to sobie??? Jak jechałam rano autem to aż mi się nogi trzęsły ze strachu ..brrrr :-0

u mnie pada ..... brzydko zimno i zima hihihi kawka na stole maly spi a ja do roboty ludu pracujacy :) sciskam wszystkich 😘 🌻 do pozniej 🖐️

Fredi ------------> jako Twoja asystentka nie mogłam nie zwrócić uwagi na slipki damskie...:-) Dziękuje wszystkim za maile , ( fajny ten mikołaj....) :-D :-D :-D