Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morven

szukam psiapsiółki

Polecane posty

kurcze, przestancie gadac o jedzeniu to mój kolejny poniedzialek od którego mialam zaczac odchudznie niedlugo do szkoly, chyba mnie tak nikt nie pozna! :(:(:(:(:(

Ja tez się odchudzam i jestem włąsnie głodna:( Arbuz jest fajny bo ma mało kalorii, a mozna sie nim napchac:D

O Jezu, ta Małgosia to naprawdę jest beznadziejna. Nie potrafie sobie wyobrazic małżeństwa z facetem, którego nie kocham (i na dodatek z takimi ustami :-( ). I jeszcze do tego ta jej przyjaciołka-samobójczyni. Czy w Warszwce nie ma psychologów?

Zgadzam się z Tobą hehe, stefan ma okropne wary:P i tez nie wiem jak mozna wyjść za mąz za kogos kogo sie nie kocha:D moze wyszła dla pieniedzy hehe

Chyba raczej, bo mamusia i tatus tego oczekiwali. W końcu Stefan to taki wspaniały materiał na zięcia...

zgadzam sie z Wami,ze Stefan ma okropne usta :-) ,czytalam ostatnio,ze Małgosia nie chce sie z nim za bardzo całować hehehehe ciekawe dlaczego ?? :-D

Ale Zduński dzisiaj wyskoczył z pretensjami do synka - przyganiał kocioł garnkowi :-)

No i gdzie te psiapsiółki? Ech, dziewczyny, smutno...To może chociaż doradzcie jak się robi pomidorową ze swieżych pomidorów?

Gość psiapsik
no to Ci poszlo poszukiwanie.. :)

Gość kolkaaaaaaa
morven a skad jestes? ja z koszlaina i mam 22 latka:) tez czuje sie jakas samotna bo nie mam zabardzo kolezanek ograniczylam sie tlyko do mojego kochanego misia :P bardzo milo ciebie poznac

Gość psiapsik
a ja jestem w bydgoszczy i mam 22 latka! kolezanki to mam.. misia stracilam, ale netowa psiapsulka by sie przydala :)

Gość kolkaaaaaaa
studiujecie gdzies?pracujecie? ja studiuje teraz na 3 roku bede na zarzadzaniu firma..3 letnie lic... potem sie zobaczy albo mgr..albo zagranica...narazie nie narzekamy z miskiem,,,za pare dni przyjezdza z anglii bo nie bylo go 3 miechy(praca) :) jestem z nia juz 2.5 roku i bardzo kocham,,a co tam u was?

No cześć! Ja chętnie znajdę przyjaciółkę przez internet...Jak chcesz to możemy pogadać pod numer gg: 1795187!!!Czekam...też od tygodnia nie mam przyjaciółki=(Pomocy:(

Gość katrinkaaaa
psiapsik------z nim sie rozumie :)

A ja bym taką znajomość przeniosła na real. Też brakuje mi kogoś takiego. Od niedawna też nie mam przyjaciółki. A chciałabym poznać babkę z którą można spotkać się przy winku na plotkach, pójść na imprezę, urządzać pogaduchy przez telefon. Ale jakoś nie mogę spotkać bratniej duszy. Jestem z Warszawy i niestety też o serialach nie gadam, bo ich nie oglądam. Ale jestem otwarta na różne inne tematy :) PS. mój pies strasznie chrapie :)

moze sie po krótce przedstawie...mam 23 latka, pochodze z Poznania, pracuje, studiuje i od jakiegos czasu nie mam prawdziwej psiapsiółki...cóz moze znajde w necie...

hmmm wiesz w sumie fajnie miec taką netową tez...ale z drugiej strony pewnie po jakims czasie fajnie byloby sie spotkac i np pogadac w realu...bo to zawsze inaczej

Gość aaannia
chciałabym dołączyć, mam 23 lata, mieszkam w Poznaniu, studiuję i pracuję - pozdrawiam