Morven 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 Strasznie mi przykro, słonka, że tak cierpicie przez tych drani :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 Morven==> juz nie cierpie tylko czasem mysle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 hmmm zmykam dziewczyny, ale wieczorkiem postaram sie wpasc i cos naskrobac...milego późnego popoludnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 halo dziewczęta!!!!Gdzie się podziewacie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 super. już myślalam, że jestem sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 weszlam sobie przed 30 minutami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 wcześniej uciekłam, bo musiałam troche odpocząć od komputera, posprzątałam, obejrzałam film, popisałam smski z Ukochanym i jestem gotowa na ploteczki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 hehehe ja tez troszke odpoczelam od kompa...w sumie pewnie niedlugo pojde nyny ale jesszcze troszke posiedze...zazdroszcze Ci tego Ukochanego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 kurcze, jest czego zazdrościć, bo jest po prostu świetny, ale nie waż mi się dolinować, znajdziesz jeszcze swoją drugą połóweczkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 poza tym teraz jest fajnie, a nie wiadomo jak to wszystko będzie - sporo przeszkód przed nami, np. to, że On jest po rozwodzie o czym nie wiedzą moi rodzice, ale w końcu to ja mam być z Nim, a nie Oni.... na razie jest bosko, uwielbiam z Nim być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 wiesz w sumie ja juz stracilam nadzieje...i juz nie szukam...i w sumie to teraz zniechecam facetów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 nie rozumiem, jak to zniechęcasz?? Nie pozwalasz się adorować i ucinasz wszystko na początku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 i jeszcze jedno: nie można tracić nadziei - to po pierwsze, a po drugie, dobrze, że nie szukasz, sam się znajdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 tak ucinam na poczatku, nie pozwalam sie zblizyc...ze slodkiej kolezanki przeistaczam sie w królową sniegu...nawet nieswiadomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 rozumiem, to częste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 nio...tak ze sama widzisz nawet jesli jakis fajny facet pojawia sie na mojej drodze to i tak zostaje spuszczony...a jakos walczyc im sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psiapsik 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 a ja jestem ciekawa ja to bedzie umie.. na razoe jestem jakos w miare spokojna, bo jezcze nie szukalam, nie rozgladalam sie.. a co bedzie, jak zaczne..?? po rozwodzie?? a ile Ty masz lat i ile On?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 ja 23, On 32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psiapsik 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 umie??? hehehe u mnie, nie wiem skad tak:) oj to prawie 10 lat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 Jego małżeństwo to było nieporozumienie, rozwód był z winy żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psiapsik 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 dla mnie to duza roznica.. chyba nie wchodzilabym w to, jelsi nowo poznany mialby tyle lat.. co innego gdybym sie zakochala w jakis magiczny sposob.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 zgadza się, prawie 10, gdy Go poznałam, dawałam Mu jakieś 27, no góra 28, młodo wygląda, On myślał z kolei, że ja jestem starsza, to nie było planowane, a nawet inaczej - ja walczylam z tym uczuciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 hmmm tez kiedys spotykalam sie ze starszym facetem...ale sie skonczylo...on jeszcze nie byl po rozwodzie i chyba raczej nie mial zamiaru sie rozwiesc...ale to bylo dawno i nieprawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 a co do magicznego sposobu to chyba jest to dobre określenie na powstanie tego związku :) bardzo chcę żeby nam się udało... jest duża szansa jak na razie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psiapsik 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 a dlugo juz razem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaannia Napisano Wrzesień 17, 2005 od czterech miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 a dzieci ma??bo wtedy moze byc trudniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja również Napisano Wrzesień 17, 2005 nie ma dzieci i jest absolutnie wolny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja również Napisano Wrzesień 17, 2005 tzn wolny już nie jest, przecież ma mnie :) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach