Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia28888

JAK ROZKOCHAĆ W SOBIE STRASZEGO FACETA?!

Polecane posty

Gość wiesz no
no gdziez jestescie?

straszne te wszystkie sytuacje, one tylko ukazują jak bardzo ludzie są nieszczęśliwi. ja ma takiego cykora przed moją wizytą , że szok. w ten sam dzień nawet od rana lecę jeszcze do fryzjera. Boże jak on zignoruje mają wypowuedz, albo powie, że ma żone i że to nie wypada, czy nie może...

Gość wiesz no
maksi, ja od kilku mies zaczynam wyznawac zasade ze lepiej zalowac niz sie zgrzeszylo niz ze sie nie zgrzeszylo nie maryw sie, przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz

Gość wiesz no
mialo byc ZE sie zgrzeszylo;) powiedz kiedy dokladnie masz ta wizyte, bede trzymac kciuki;)

27.09 jade do poradni, około południa, mam tylko nadzieje, ze nie bedzie miał urlopu, odezwe sie też tego 27 jak było

Gość wiesz no
jak wypali to napiszesz dokladnie co powiedzialas, moze to jakos dostosuje do swojej sytuacji:(

ja już wiem teraz co mu powiem: za to ciągłe zawracanie panu głowy powinnam panu dużą kawe postawić. tylko ciekawe co on odpowie, pewnie za jakie zawracanie głowy...

Gość wiesz no
hm kurcze wtedy wypadaloby cos powiedziec zeby zrozumial ze ta kawa to wcale nie za zawracanie glowy;)

tylko co mu odpowiedzieć jeżeli mi sie zapyta co to za propozycja(on też tak lubi pytać

Gość wiesz no
jesli zapyta co to za propozycja to jestesmy w domu zapytasz tylko " a jaka chcialby zeby byla?", albo cos w tym rodzaju ;)

Gość wiesz no
tajm mialo byc jeszcze slowo "pan" w srodku;) ale mam nadzieje ze wiesz co mam na mysli

gorzej jak odpowie, że ma żone i nie moze , albo w ogóle nic nie odpowie

Gość wiesz no
wtedy jak ma zone to se odpusc i powiedz ladnie "przepraszam" :) jak nic nie odpowie to tez sie nie odzywaj ale on na pewno cos odpowie :D

Gość wiesz no
z Gdanska, a czemu pytasz? :)

powiem przepraszam , i że nie miałam nic złego na myśli przeciez to nie grzech wypić kawe, ale jemu tego nie powiem nie wiem tylko dlaczego kłamał z tą teciową, może jest rozwodnikiem(chociaż wątpie) obrączki nie nosi

Gość wiesz no
tacy bez obraczki to sa tez fajni kiedy pracowalam w wakacje moj szef (taki mlody lepek) kiedy przyszlam 1raz mial obraczke normalnie, wszystko fajnie kiedy przychodzilam do pracy juz pozniej-obraczki brak :D raz wpadlam po poludniu niezapowiedzianie i coz widze- obraczka na palcu :D a ty z jakiego miasta jestes?

Gość wiesz no
:) no wlasnie :D ale ja mysle ze nie powie nic o zonie, bo na pewno jej nie ma;) no lekarz by nie nosil obraczki ? bedzie dobrze on moze cie tylko tak sprawdzac jak mowilas z ta propozycja, a wtedy juz bedziesz wiedziala ze jestes na dobrej drodze do.....kawiarni :D

wytłumacz mi o tym sprawdzaniu z tą ropozycją bo nie rozumiem

Gość wiesz no
kiedy facet zadaje ci pytanie, w taki droczacy sposob, ktore jest odpowiedzia na twoje pytanie, tzn ze chce troche poflirtowac:D a z tymi obraczkami to wg mnie oni to specjalnie robia, nie wiem mysla ze poderwa mlode kobiety czy co:/ zabilabym jakbym sie dowiedziala ze moj facet sciaga obraczke:D

on mi często w taki droczący sposób odpowiada.. u niego w szpitalu wszyscy inni lekarze noszą obraczki. chyba nie bedzie taki i nie odpowie mi, kiedy ja mu zadam to główne pytanie, chyba mi nie odpowie, ze nie potrzeba

Gość wiesz no
wtedy albo spusc glowe i powiedz cos w rodzaju ze "trudno" albo zadaj z blyskiem w oku pytanie "czy aby na pewno nie ?" wtedy juz bardziej nie mozna bezposrednio, on lekarzem jest to powinien byc jakis kumaty

Gość wiesz no
wtedy albo droczysz sie dalej i mowisz cos w rodzaju a czy by sie zgodzil pojsc, albo "a co chce pan to zrobic pierwszy?" albo po prostu "tak" ale ja bym zapytala czy chce uprzedzic twoje zaproszenie

wtedy jak mu tak odpowiem to go postawie w sytuacji bez wyjścia, troche nie dobrze to bedzie o mnie świadczyć. mówie Ci jaka jestem podniecona, juz nie mogę sie doczekać

wtedy jak mu tak odpowiem to go postawie w sytuacji bez wyjścia, troche nie dobrze to bedzie o mnie świadczyć. mówie Ci jaka jestem podniecona, juz nie mogę sie doczekać

ale wtedy go postawie w sytuacji bez wyjścia, wiesz jak sie denerwuje