Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia28888

JAK ROZKOCHAĆ W SOBIE STRASZEGO FACETA?!

Polecane posty

ale wtedy go postawie w sytuacji bez wyjścia,może to źle o mnie świadczyć, wiesz jak sie denerwuje.

Gość wiesz no
cos mi sie strona nie otwierala wiesz, to zobaczysz jak sie sytuacja rozwinie poza tym takie stare sposoby jak przypadkiem mu strzepnij niewidzialby pylek z kitla... ja sie zastanawialam czy temu mojemu jakos przypadkiem zupelnie krawata nie poprawic...ale kurcze odwagi nie mam :(

ostatnio miałam też w tym szpitalu praktyki i też sie wiedzieliśmy, barzdo pozytywnie na mnie zareagował jak mnie zobaczył: ojej co pani u nas tutaj robi

Gość wiesz no
a to rzeczywiscie pozytywnie:D i co wtedy jako w relacji juz nie pacjetka-lekarz ale tak lekarz;) -lekarz nie moglas nic zdzialac?

nic nie mogłam zdzialać bo nie byliśmy sami, odpowiedzialam mu tylko, że mam tutaj praktyki, on sie uśmiechnął i sie tak dwa razy na mnie spojrzał jakby chciał mnie przeleciec, przeszył mnie ten jego wzrok

boje sie tylko abym sie nie ośmieszyła, bo lekarza nie chce zmieniać jakby co, bo jak w przyszłości bede lezeć na oddziale to i tak sie spotkamy. no ale ja przecież nic takiego nie zrobie, przeciez nie zaproponuje mu czy chce sie pan ze mną przespać, tylko kawe.

Gość wiesz no
dokladnie maksi, nie martw sie bedzie dobrze tylko pamietaj kawa, ale z blyskiem w oku;)

Gość facet całkiem dobra rada
Do wszystkich chcących poderwać starszego faceta: -podrywajcie z zaskoczenia, ale umiarkowanie ;) -przez przypadek, np macie akurat dwa bilety na coś tam coś tam i nie chcecie aby jeden się zmarnował (niewinny podstęp) -przez hobby, jeśli facet ma jakieś hobby to należy mieć podobne ;) lub być zainteresowaną ;) np. facet jest pasjonatem fotografowania, należy pochwalić się swoim nowym aparatem albo poprosić o radę przy zakupie albo wyraźć chęć bycia modelką do zdjęć ;) Generalnie facet musi czuć się użyteczny i pomocny, wszystkie podstępy należy tak konstruować aby ten warunek mógł być spełniony :)

Gość wiesz no
facet, dzieki to powiedz mi jak mam to zrobic zeby go poderwac na rower! juz nawet sie z nim spotkalam (oczywiscie przypadkiem) na rowerze i NIC! nie zakumal czy co? :(

czemu nic wcześniej nie wspomniałaś, że go poderwałaś na rower?opisz to

Gość wiesz no
nie poderwalam, jakbym poderwala to bym problemu nie maiala:( po prostu wiem ze jezdzi na rowerze, bo czasem go widze, wyczailam kiedy przyjezdza, pozyczylam rower od kolegi z akademika i podjechalam na uczelnie :) na co moj doktorek stwierdzil ze cos za duzy ten rowerek na mnie:( i to wszystko, musial gdzies isc :(

no to rzeczywiście nie ładnie się zachował. chciałam tylko powiedziec naszemu wcześniejszemu doradcy, że ja zawsze kiedy z nim rozmawiam wykazyje duże zainteresowanie, bo wiem ,że faceci to lubią . Nie wiem tylko czy kobiecie pasuje pierwszej zaczynać...

Gość wiesz no
maksi, on chyba sam nie wiedzial co ma powiedziec byl tak zaskoczony, ale powiedzial to z takim blyskiem w oku :) zreszta sama nie wiem czy sobie juz polowy nie wmawiam :( musze wyjsc bede jutro :D

chce Ci jeszcze napisać, że od jutra zaczynam głodówke, mam nadzieje, ze coś schudne przez ten tydzien

Gość wiesz no
a potrzeba ci ta glodowka? czy to tylko taki wymysl zeby sie "czyms" zajac i odgonic mysli od niego;)?

nie jest mi ona aż tak potrzebna,ale chce ją przeprowadzić. Myśli od niego to chyba nigdy nie odgonie.teraz sobie szykuje odpowiedzi na to co on może odpowiedzieć, może zrobimy ich taki spis, wszystkie warianty

Gość wiesz no
jasne;) tylko wiesz ja o tej porze nie mam za duzo czasu, postaram sie wpasc ok 14

oto jego możliwe odpowiedzi, jak Ci coś jeszcze wpadnie do glowy to dopisz -co to za propozycja? -o zaprasza mnie pani na kawe -podrywa mnie pani -za jakie zawracanie głowy, to moja praca -ja jestem zajęty

Gość wiesz no
witaj! wiec po kolei, np: a) a jak pan mysli? b) a chcialby pan zrobic to pierwszy? c) a chcialby pan? :P d) hmmmmm nie wiem :( to takie bardzo prawdopodobne a nie wiem co moglabys jednoznacznego powiedziec e) wtedy ladnie przepraszam, albo " nie wiesz co tracisz" :P kurcze to wcale nie jest takie proste:(

Gość jak poderwać na rower
to proste:) kolejny raz "przypadkowo" go spotkać na rowerze :) przyznać się, ze rower pożyczony, i poprosić o radę nt jaki mam sobie rower kupić? :D wybrać się z nim do sklepu :) potem wstąpić na kawe :) zauroczyć go kompletnie :) owinąć wokół palca i zaciągnąć np. do łóżka (będzie zachwycony) przed ołtarz (reakcja zależna od stopnia zauroczenia) ;) metoda "na rower" czasami musi się wiązać z licznymi wycieczkami rowerowymi, oczywiście z NIM, albo z polowaniem na NIEGO ;) Za którymś razem będzie tak wyczerpany jazdą, że da się zaciągnąć w krzaki, no i ten tego... da się zbałamucić bez problemu ;) :D PS Liczne wycieczki rowerowe przyczynią się też do poprawy twojej kondycji i co za tym idzie figury, więc się nie martw, że coś nie wyjdzie, zawsze będziesz do przodu ;)

Gość wiesz no
dzieki! zawsze cos;) musze wyprobowac,ale czy tak moze bez roweru da rade poderwac na rower;) bo pazdziernik sie zbliza i za zimno na rower:(

Gość rower jest niezbedny
ta metoda wymaga posiadania roweru, niestety... na rowerze jeździ się nawet zimą, są nawet odpowiednie opony (ale to dla zatwardziałych maniaków). Musisz wyczaić jakie twój luby ma zainteresowania, a potem budować intrygę i rzucać sieci - bez obaw - mężczyzna to łatwa ofiara, nawet się nie spostrzeże, a będzie twój ;)

Gość wiesz no
pomocnik, jestes mezczyzna czy kobieta?

nowa osobo co mylisz na temat mojego pomysłu z doktorkiem? dobrze mi idzie bo dzisiaj jeszcze nic nie jadłam

Gość wiesz no
maksi, jak mam sie pospieszyc skoro zajecia zaczynamy od pazdziernika:( ? kurcze nie wiem czy kolega nie wywiozl rowerka do domu:( co za porazka:( pomocnik, a moze jakies rady slowne dla nas obu;)?

Gość wiesz no
oj maksi, tak to sie nie odchudzisz zacznij pic duzo wody, jest PO PROSTU MNIEJ, i jedz duuuuzo jablek a jak nie bedziesz noic jadla to kiedy zaczniesz organizm zacznie dopiero odkladac tluszczyk :/

ale jabłka maja strasznie dużo cukru i od nich przytyje wody dużo pije, za godzine zjem sobie jakąs sałatke i koniec. jeżeli mi powie , że ma żone, to ja mu na to odp. ze przecież ja nic niestosownego panu nie proponuje, nie wiem tylko co mu odpowiem jak powie, że to jego praca, zreszta wtedy bedzie chyba oznaczało, że nic nie podłapał i nie jest zainteresowany

Gość wiesz no
to powiedz ze to super ze ma takie zasady, takie reguly i DLATEGO powinien odstapic raz odjednej z nich aby potwierdzic te wlasnie zasady;) nie no zartuje, jak tak powie znaczy zen ie jest zainteresowany:( a tamto ze nie zajarzy, to hm.. no pozostaje nam miec nadzieje ze za cos ten dyplom mu dali i zajarzy