Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

A u mnie : lampka kubek z wodą chusteczki chigieniczne perfumy celebre ice 3 notesiki telefon opakowanie po prince polo classic xxl pocztowka segregator ksiazka magazyn klub dla ciebie piguły zdjęcie w ramce długopisy w pojemniku przyrządy do manicure nożyczki pieniadze sztuczny maly kwiatek zakoszony z knajpy przez moja kumpele :D 🌼

Gość u mnie
ejest taki syf ze ledwo mysz znalazłam

Gość osiołek...
goły facet :D

Gość Osiołku...
coż za humor już od rana :D chyba wstałaś prawą nogą, co ? :)

Gość osiołek...
ależ skąd, ja prawonożna :D

Gość osiołek...
i do tego strasznie rozprzepana, źle przeczytałam :o

Gość Osiołku..
jak myslisz ? czy zobaczyć w poniedziałakowy ranek jednego roztrzepanego osiołka to dobry omen na cały tydzień ? :D

Gość Osiołku..
przepraszam : " rozprzepanego " :D

Gość osiołek...
z pewnością ale pod warunkiem, ze będzie to jeden i weźmie się do roboty bo go zwolnią :D

Gość osiołek...
no właśnie "rozprzepany" to roztrzepany i rozpieprzony w jednym hehe

Gość Osiołku..
to niech On, ten osiołek, już weźmie się do pracy ;) Bez pracy nie ma kołaczy :D ja już znikam Miłego Dnia wszystkim osiołkom, które walczą z poniedziałakowym rankiem :)

Gość Osiołku..
poniedziałakowym :o jakaś klątwa czy co :p

Gość osiołek...
to przez rozprzepanie ;) miłego :)

Gość Osiołku..
.... :D

Gość moglabym do wieczora pisac
napewno polowa rzeczy jaka tu lezy jest nie na swoim miejscu:( min: antyperspirant talerz lyzeczka pomadki segregator cien do powiek stare rachunki notes kartakiiiii duzo duzo rzeczy:)

drukarka glosniki szpula z plytami gazety lampka notesik zmywacz do paznokci pilniczek do paznokci krem 2 ołówki szczotka do włosów słomka do napojów raport sprzedaży z pracy kserówki do nauki jakiś tatuaż z chipsów dzisiaj to i tak nieżle bo najczęściej leży tu jeszcze masa innych niepotzrebnych rzeczy:)

Robiłam porządek dzisiaj, więc mam luzik na biureczku, tylko filizanka po kawie i pilot od odtwarzacza....ale nie zawsze tak to wygląda ;).

dziennik korespondencyjny karty akordowe z Wydziału Lotniczego myszka kanapka telefon stacjonarny telefon bezprzewodowy fax pojemnik na długopisy, które wciąż ktoś mi kradnie

drukarka, cd, dyskietki, stojak pod aparat fotograficzny, książki, drugie okulary, mysz

Gość Steniaaa 25
teraz aktualnie leze ja kolo kompa mojego szefa z zadarta spodnica i opuszczonymi majtkami i wali mnie od tylca az monitor sie kolysze jak taktownik .

Kalendarz, witaminy, monitor, głośniki, zdjęcie ukochanego, długopisy w dwóch kubeczkach, gumka złota do włosów, skoroszyty z dokumentami, kilka kartko - notatników, pilniczek, lampka no i talerz płaski, bo właśnie skończyłam jeść.

Drukarka, głośniki, mysz, gazeta, telefon, kalkulator, długopis,jabłko, guma do żucia.

podstawka pod komórkę bloototh czy jak to tam się piszę:) nożyczki portfel długopis do pary z ołówkiem:) perfumy mikrofon a tak poza tym to wielki syf tu mam, długo by wymieniać, więc poprzestanę na tym:)

Gość no to kolej na mnie....
-kubek -zeszyt -słownik francuski -2 telefony kom. -słuchawki,głosniki mysz lampka(na niej zdjecia penseta legitymacja),kamerka netowa( ale to chyba u wszystkich przynajmiej wiekszosc przedniotów) -lakier do paznokci -zegarek -2zł -ulotka -2baterie -paragon fiskalny -cienkopis -zakrętka od wody -kartka zwykła -tabletki -skrzynka -pudełko na rozne bibeloty(a w nim 2 opakow.tabletek,male lusterko spinki,guziki,metka,paragon fiskalny,200zł) -pilot od radia -jedna chusteczka higieniczna -e jakies okruszki -kurz -notatnik adresowy koniec!!

Gość a u mniee.....
2 komórki 1 stacjonarny kalendarz wizytownik 2 głosniki korektor klej pojemnik ze spinaczami zszywacz przybornik a w nim cała sterta długopisów, ołówków, pisaków nozyczki przewodnik po Polsce płytki dvd z filmami(ok.10) czyste płytki dvd i cd podkładka pod kubek kubek po herbatce malinowej tasma bezbarwna karteczki samoprzylepne chusteczki higieniczne kilka kopert kserówki mały samochodzik aniołek gliniany bukiecik suszonych kwiatów w malutkim wazoniku 3 segregatory papierki po ferrero rocher(3) bryloczek - otwieracz Warki bryloczek piłka - Lecha bryloczek - pomaranczka z takim zetonem do wózka w markecie malutka ramka ze zdjęciem mojego Misia pomadka ochronna odżywka do paznokci pilniczek lakier bezbarwny notesik z telefonami ..............no i jeszcze tochę rzeczy, ale znudziło mi się wypisywanie - może to wygląda na bardzo duży bałagan, ale mam olbrzymie biurko i generalnie wszystko jest ułożone, wiec nawet nie widać ile tego jest......... :-)

Gość no to kolej na mnie....
jeszcze zapomniałam - mikrofon......

Gość ojjj ludki ludki
nozyczki szklanka orzechy obrane dwie gazety jakies kilka kartek papieru pudelko gdzie chowam male karteczki i dlugopisy swieczka mala dwie ramki ze zdjeciami katalog avonu slownik wlosko polski polsko wloski rozmowki wloskie slownik niemiecko polslki polsko niemiecki dwie ksiazki,dwa zeszyty pudelko od zelu do wybielania zebow kalkulator maly stojak na plyty balgan jak cholera mam:D

Gość eeeeelll
od prawej, kartka, skorka od cytrynki, ktora jadlam, tabletki furaginum, monitor, polopiryna s, tabletki skrzyp polny, olowek, troche waty, cienkopis, ulotka o trasach turystycznych autobusow w stolicy, kubek, myszka, klawiatura... musialabym ja wreszcie odswiazyc :P

Gość eeeeell jadasz
cytrynki ? :o