Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Hej Iwona :) Ja też mam nadzieję :) Czekam do jutra ale brzuch boli jak na @

cześ iwonka ,cześc foli foli współczuję nocy ,rozumiem co przechodzisz,ale jeszcze do jutra jak rozumiem ?mam nadzieje ze wam sie udało! jestes dzielna.to,ze brzuch boli,to przyczyny mogą być dwie mam nadzieję że u ciebie jest ta upragniona przyczyna!

Witam! Foli - cierpliwości Aniele - dasz radę. Wiesz dobrze, że bóle przed @ mogą być dwuznaczne. Mnie też co prawda boli, ale ja mam plamienie, a ty nie. I wiem, ze ja na bank dostanę @, bo znowu się nie udało. Ale ty - ty jesteś teraz w punkcie, w którym nie można powiedzieć nic na pewno. Więc odrobinka cierpliwości chociaż, bo wiem, ze o spokój trudno. JA dzisiaj tez mam doła, ale to nic, po @ przejdzie. To te cholerne hormony :-o Wczoraj Misiek pocieszał mnie znowu - on ma więcej wiary niż ja w powodzenie. :-o

u mnie foli tylko lepszy w kształcie pecherzyk sie wyhodował podobno,ale to o niczym nie swiadczy jeszcze.po tym clo powinno być ich wiecej jak wiem.ale u mnie od pecherzyka poprzez prawidłową 2 fazę jeszcze długa droga.ale jak narazie stresu nie ma bo dopiero 9 dc,takze humor w miarę wzgledny.jeszce te cholerne otoczki,dlaczego one są twarde?!ja nie miałam stanu zapalnego jak on mnie pytał.no to koniec mojego użalania

Monik, Zabajona, ja myślę że dostanę @, tak czuję bo mi już w brzuchu burczy jak przed @ :( co prawda normalnie miałam plamienie 2 dni przed a wczoraj nic, dzisiaj też nic ale jakoś czuję, że się nie udało :( No nic poczekam do jutra ale coą mi się wydaje że dzisiaj plamienie będzie Zabajona, nie martw się, mi ciężko pocieszać bo sama nie najlepiej się czuję psychicznie dzisiaj, ale będziemy walczyć dlalej no nie?

cześć zabajona a jaka diagnozę wystawił ci twój lekarz?od czego masz te plamienia?to niedomoga?

TabelaII NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto Andzia77...........25.10........25-52.......?......................3,5 roku..........Wodzisław śl. Aśka74..............29.10.......28-35........27.11..............ponad 2 lata........Trójmiasto foli...................06.08.......27-28.......?....................ok 16 m-cy...Ostrów Wlkp. Granini..............26.10.......34..............?...............15m-cy........Gdynia Ef27.................?.............27...........?.....................11 m-cy......? Emika.........1.11........28-34........29.XI-4.XII....13 m-cy.......W-WA Estella ..............21.10.......27...........?...................13 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?............ok 60.......?.....................7 m-cy........Łomża Sabra ............... 27.09.....?............31...................10m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?.............26-28.......?....................6 m-c........Katowice ida_..................?.............26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke......?.. .........36...........?......... ..........4 m-ce.......Chorzów Dioda30.............08.09.......30-31........08.10............3 m-ce........? Silve26..............10.11.......30-?..........po 10.12........7 m-cy........? AnA 29..............30.10........30............?...................4 m-ce........Jaworzno georgina80__ .....26.08.......28............?....................?................Szczecin Golka26.............7.09.........31...........?...................18 m-cy.......? Iwona77..........?...............?.............?....................14m-cy.......Zambrów Maklady ............04.11 ...........32-34 ......06.12 ........... 3 m-ce ....... ? Iskierka nadzieii.......23.10.......30-36....... ........... 1miesiąc........Siedlce

tabelka III Nick......................Imię.................Zodiak...........wiek.....nr GG estella...................Edyta................Skorpion........29........2662371 tu Kasia....................Kasia..............Strzelec........24.........6680371 mysza29................Bożena...............Lew.............29.........? Dorota28...............Dorota................Byk..............28......? paulakp.................Paulina...............Ryby ...........26,5......? malwa30................Monika..............Panna...........30.........? paula23.................Paulina..............Waga............23.........2880856 sylwia19................Sylwia...............Waga............19.........5679908 Domi24.................Dominika............Baran............24,5......? 38 tydzień.............Kamila...............Strzelec.........19.........? MEG33 .................Marta ...............Bliżniaki ........33.........? Dioda...................Dominika...........Strzelec..........30.........? Aga*....................Agnieszka...........Skorpion.........26 ........5134039 Olala...................Aleksandra..........Ryby............ 27.........8177064 Impersona.............Elka..................Baran............20........3897413 Bozina..................Bożena..............Wodnik .........29........1945823 dana25.................Danka...............Baran.............25.......? monia-81..............Monika...............Panna............24.......? Mia26..................Asia...................Bliźnięta........26.......? Gosia25...............Gosia..................Waga............25.......8616146 Tweety*...............Agnieszka............Bliżnięta........22,5.....? Skarbelek.............Kasia..................Baran...........27........? Silve25................Sylwia.................Waga...........25,5......6793354 Emika.................Ewa....................Byk..............27.......4301791 Marlena200...........Marlena...............Lew.............26.......4841415 ida_................... Aneta.................Rak..............20.......? Golka26...............Gosia..................Byk...............27.......6662178 monika80.............Monika................Baran............25......1226378 Suzinka...............Hania..................Lew..............24.......9504986 Ef27...................Ewa....................BYk..............28.......? Joanna................Asia....................Lew.............30.......? Mama Muminka .....?........................Byk..............27.......? Aśka74................Asia....................Byk..............31 .......7215111 Julik..................?........................Skorpin.........30........? Roza_.................Agnieszka............Bliznięta.........23........2213816 Moniśka2005.........Monika...............Strzelec..........?.......... Sysia1912.............Sylwia................Lew..............21........8595619 iwcia_w...............Iwona ................Waga............27........ doth...................Dorota................Baran............26....... Foli....................Asia...................Koziorożec......29....... Granini................Angelika.............Baran............26......8621281 Andzia77..............Ania..................Bliźnięta........28......2177361 AlicjaY................Dorota................Waga............32.....1415791 Ta oczekujaca.......Monika................Bliźniak.........26.... 4355248 DIDO 76 .............. Alicja ................Skorpion .......28.... 1055740 Qulaska................Ania ..................Lew.............26.....3915592 AnA.....................Aneta.................baran...........29.....? Georgina80__.........Aneta.................byk..............25.....5773063 sabra.................ada..........baran...............26..........1510226 Iskierka nadzieii.....Basia.......Koziorożec.......24...........????

tabelka I NICK.............MIASTO.........TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26.........Szczecin.........26.07.05......Urodziła.......Wiktorię Domi24.........Warszawa.......22.05.05......Urodziła........Wiktorię i Zuzannę Ania79..........Kielce.............08.09.05.....Urodziła .........Igę Dorota28.......ZielonaGóra...30.10.2005..Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław........01.11.2005..Urodziła.......Mateusza. Aga*.............Wrocław.......08.11.05......Urodziła........Pawełka Ewka 77.........Leszno.........28.11.05.......10kg.............Ola Monika80.......Wrocław.......17.12.05.......14kg.........córeczka ...120cm Tu Kasia........Warszawa.....20.12.05.......14kg ............Bartuś.......112cm Suzinka.........Tarn.Góry.....29.12-4.01.06.......12kg.......Mateuszek..97cm Lulka79.........Bytom..........17.01.06........4kg..............?..............? Bozina .........Tarn.Góry .....22.01.06.......6kg...............?..............? Sysia1912......Malbork........30.01.06........7kg..............?.............88cm jagoda1977....Rzeszów.......31.01.06.......9,5 kg ...Wiktoria i Aleksandra....94 cm DIDO76 ........Piekary Śl. ....26.02.06........9kg.............?..............? li_de ..........Toruń............26.02.06.......10 kg......synuś.......101 cm olala...........ok Bydgoszczy..28.02.06.......4 kg.............?...............? Guśka..........Rzeszów........17.02.06.......3kg...............?..............? Aga28..........Kutno............27.03.06......?..................?..............? AlicjaY........Warszawa........11.04.06.......5kg...............?.............? Roza_..........Olsztyn...........29.04.06......?..................?..............? Elff - ...........Łódź..............05.05.06......?..................?.............? Gonia78........Poznań...........19.05.06......1.8 .................?..............? Paula24........Poznań............06.06.06....3 kg...............?...........? furszulka......Bogatynia........30.06.06........?................?...........?

mój lekarz nie widzi w tym nic dziwnego, każe mi liczyć cykl od krwawienia a nie plamienia i traktuje to jako początek @, zresztą kilku lekarzy tak mi mówiło.Zastanawiałam się czy nie mam niedomogi fazy lutealnej ale żaden lekarz tego nie potwierdził

foli prosze nie pisz teraz takich rzeczy.to,że burczy to nie znaczy że musisz dostac.boże jeszcze do jutra rozumiem twoją kondycje psychiczną i współczuję.ja chyba bym w pracy nie dała rady funkcjonowac,bądź dzielna na tyle ile dajesz radę!!!

Monik, kurde o tej otoczce pęcherzyka to specjalnie nic nie ma w necie, przeczytałam tylko, że pęcherzyk ma kształt kulisty i to wsyztsko ale jeszce poczytam

cześć Dziewuszki!!! Dziękuję Wam serdecznie za życzenia :-) ale mi miło :-) Foliś , cały czas mocno ściskam kciuki - to kiedy test, jutro czy w czwartek! pięknie by było, gdyby te bóle oznaczały fasoleczkę :-) mi wczoraj mała łezka z oczka poleciała, rozmawiałam sobie z kolezanką o jej półtrorarocznym dzieciaczku :-) później w telewizji był program o dzieciach alkoholików...i tak mi się przykro zrobiło, że taki margines ma dzieci , mimo że nie potrafi sie nimi opiekować i chyba nawt nie chce...a mnie (i nie tylko mnie) spotyka taka niesprawiedliwość, czekam już tyle na potomstwo...ale mój drogi mężuś mnie przytulił, powiedział, żebym sie nie smuciła, że inni mają więcej kłopotów, a w klinice nam pomogą i wkrótce i ja będę miała mdłości :-)

ty foli byłaś w klinice specjalistycznej i myśle że oni by takiej ważnej sprawy rzeczy nie przeoczyli,tym bardziej że chyba mówiłas im o tym foli a ty zawsze miałaś plamienia 2 dni przed?

cześć wszystkim! ale macie tempo dopisywania, nie nadążam czytać :D przyznaję, że odpusciłam kilka stron ;) wyszukałam tylko wiadomości o oczekujących. Trzymam kciuki!!!!

ty foli byłaś w klinice specjalistycznej i myśle że oni by takiej ważnej sprawy rzeczy nie przeoczyli,tym bardziej że chyba mówiłas im o tym foli a ty zawsze miałaś plamienia 2 dni przed?

Cześć dziewczyny! Przyznaję,że nie czytałam od piatku Waszych wpisów. Przy kopiowaniu tabelek doczytałam,że Soul urodziła córeczki. Soul-serdecznie gratuluję!!! Zdrówka życzę 🌻 ...Mam nadzieję,ze po pracy poczytam o czym pisałyście. Do mnie przyszła w czwartek spodziewana @. Samopoczucie w porządku. Nie odczułam za bardzo tego długiego weekendu. W piątek z rana wyjechałam z mężem i mamą na pogrzeb wujka do Gdyni. Wróciłam w niedzielę. Za to wczoraj miałam urlop i troszkę poleniuchowałam. Pozdrawiam Was wszystkie. ... witam nowe koleżanki-coś mi się wydaje,że ktoś dołączył :) P.S. Foli trzymam kciuki.

Foli - spokojnie, nic nie jest przesądzone. Monik - tak , ginka powiedziała mi, że to niedomoga. Biorę duphaston, bo mi się dodatkowo cykl skrócił (od chwili kiedy się staramy - ironia losu, co?). No i żarłam luteinę, teraz żrę duphaston. I niby po nim lepiej mi jak po luteinie, ale minusem jest pojawienie się ponad tydzień temu ćmienia, takiego jak @. No i małe plamienie, które było w sobotę i wczorak rano - potem do końca dnia nic. Dzisiaj jeszcze \"nie zaglądałam\", więc nie wiem, ale z pewnością coś tak kapnęło. I boli mnie brzuch coraz mocniej, więc cholerka nie wiem, czy teraz znowu szybciej @ nie dostanę. Oby nie :-o Wyliczyła 25 dc na piątek, więc w sobotę lub najdalej niedzielę powinnam mieć @. Jesli zaś się przesunie, to dzięki duphastonowi (mam mieć wydłużony cykl - choć nic na to nie wskazuje, przynajmniej tym razem). Ech, weź tu nie miej dołków. I nie chodzi tyle o brak fasolki, bo wiem, że tak na zawołanie się nie pojawi. Ale chodzi o moje dolegliwości, które zaczynaja mi się nawarstwiać - jak na złość.

cześć wszystkim! ale macie tempo dopisywania, nie nadążam czytać :D przyznaję, że odpusciłam kilka stron ;) wyszukałam tylko wiadomości o oczekujących. Trzymam kciuki!!!!

Foli - spokojnie, nic nie jest przesądzone. Monik - tak , ginka powiedziała mi, że to niedomoga. Biorę duphaston, bo mi się dodatkowo cykl skrócił (od chwili kiedy się staramy - ironia losu, co?). No i żarłam luteinę, teraz żrę duphaston. I niby po nim lepiej mi jak po luteinie, ale minusem jest pojawienie się ponad tydzień temu ćmienia, takiego jak @. No i małe plamienie, które było w sobotę i wczorak rano - potem do końca dnia nic. Dzisiaj jeszcze \"nie zaglądałam\", więc nie wiem, ale z pewnością coś tak kapnęło. I boli mnie brzuch coraz mocniej, więc cholerka nie wiem, czy teraz znowu szybciej @ nie dostanę. Oby nie :-o Wyliczyła 25 dc na piątek, więc w sobotę lub najdalej niedzielę powinnam mieć @. Jesli zaś się przesunie, to dzięki duphastonowi (mam mieć wydłużony cykl - choć nic na to nie wskazuje, przynajmniej tym razem). Ech, weź tu nie miej dołków. I nie chodzi tyle o brak fasolki, bo wiem, że tak na zawołanie się nie pojawi. Ale chodzi o moje dolegliwości, które zaczynaja mi się nawarstwiać - jak na złość.

foli dziękuje ci bardzo,ale nie chce zebys zawracała sobie głowe dzis jeszce moimi problemami tym bardziej że to dla ciebie tak ciezkie godziny przed testowaniem jak w pracy dajesz radę?

Cześć dziewczyny! Przyznaję,że nie czytałam od piatku Waszych wpisów. Przy kopiowaniu tabelek doczytałam,że Soul urodziła córeczki. Soul-serdecznie gratuluję!!! Zdrówka życzę 🌻 ...Mam nadzieję,ze po pracy poczytam o czym pisałyście. Do mnie przyszła w czwartek spodziewana @. Samopoczucie w porządku. Nie odczułam za bardzo tego długiego weekendu. W piątek z rana wyjechałam z mężem i mamą na pogrzeb wujka do Gdyni. Wróciłam w niedzielę. Za to wczoraj miałam urlop i troszkę poleniuchowałam. Pozdrawiam Was wszystkie. ... witam nowe koleżanki-coś mi się wydaje,że ktoś dołączył :) P.S. Foli trzymam kciuki. Cześć dziewczyny!

no nic, jeszcze raz.... cześć wszystkim!!! macie niesamowite tempo dopisywania :D nie nadążam i przyznaje się do opuszczenia kilku stron. ;) wyszukałam jedynie informacje o oczekujących - trzymam kciuki!!!!

Monik, chyba zawsze, szczerze mówiąć nie pamiętam bo zawsze traktowałam to jako początek @, chyba nigdy od razu nie miałam mocnego krwawienia. Monik, ja chętnie się czymś zajmuję żeby nie myśleć o @ :)

cześc silve,guśka zabajona,to nie jest moim zdaniem jakas cieżka sprawa z tą niedomogą,jeśli bierzesz horm .na nią,to niedomogi sie pozbędziesz.ja podejrzewam u siebie niedomogę a mój gin nie robi sobie nic z moich krótkich cykli.ale piszesz że plamienie ustało?

Foli - będzie dobrze, musi być!!! nawet się nie obejrzysz jak będziesz dostawać kopy w żebra, jak moje małe sobie ostatnio upodobało ;) w tym samym miejscu, po pierwszym żeberku, zaraz mi się tam siniak pokaże :)