Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

EEE to wszystko tłumaczy :) Jak na siłkę to tak jakbyś nic nie zjadła (tylko dla smaku) - nie będzie śladu :) Ja zjadłam przed chwilką małą tabliczkę gorzkiej czekolady z orzechami - ciiiiiiii ;)

WIELKIE GRATULACJE MONISIU!!!! ŻYCZĘ CI I TWOJEJ CÓRECZCE DUUUUUŻO DUUUUUŻO ZDROWIA! 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Monika, gartuluję serdecznie, a niedawno pisałam że niedługo poznasz osóbkę, która cię tak kopie, a to już :) Ale masz fajnie, ucałuj ją od nas :) i czekam na zdjęcia :):):):)

enigmaa, miałam dostać @ 6.12, ale test owu wcześniej mi wykazał owulację, no i tempka też to pokazała.. obejrzeliśmy sobie z mężem \'na wyspie\' film \"Kawa i papierosy\" Jarmusha, bardzo fajny:) nie mogłam sobie odmówić zajrzenia na kafe zanim wyłączę kompik:) dobranoc

Gość Iza27
Hej dziewuszki Estelko a ty gdzie zgninełaś ? pokazałaś sie na chwilkę i juz cie nie ma. Pytałaś czy ide z mężem? tak ale on chyba nie wchodzi ze mną do gabinetu. A co do tych bolących jajników to przez ile dni mogą mnie boleć ? ile przeciętnie rosnie pęcherzyk. Bo zapisałam sie na wtorek to bedzie 12 dc - to moze byc juz za pozno :(

Maklady ja tez lubię ten film :) Beti, ja mam owulację w 12 dc ale to różnie bywa a jak długie masz cykle?

Oj Foli coś Ci siedzę w główce ale dobrze może mi wyczarujesz owu w następnym cyklu ;):)

Którą Moni masz na myśli bo chyba nie przegapiłaś że Monik80 urodziła wczoraj??

No nie sorki raczej nie przegapiłaś :) Dziś w ogóle są jakieś dziwne pustki....

hihihih:) mowie o monik:) bo moniczka to wiem:) no bo dzisiaj piatek :) pewnei laski na zakupkach i kot wie gdzie jeszcze:) ja tez zaraz ide nyny ... bo moje pieski wołaja mnie do łozeczka:P dobrej nocki:) moj piesus synus chorutki jest :( ..nie wiem czy doczeka z nami choinki:(

noooo jestem dziewczynki !!!!niestety cały dzien mnie nie było w domku i efekty sa takie,że nie mam z wami kochane kontaktu ,a o tej godzinie to już chyba wszystkie śpicie. ale jakie wiesci ho ho!!!!!!!!moniczka urodziła patrysię,gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekamy na zdjęcia i niech szybko wracają do domku dobrej nocki.a ja troszkę poczytam zaległości.pa pa

to ja tak chyba nabroiłam z tą szerokością?hi hi sorki ,ale to z radości!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem! A u mnie foli kochana dobrze, biorę ciągle tabletki i tak mija dzień za dniem :) szczerze to wychodzi na to że została nam tylko Suzinka i ja :D kurde ale ten czas leci, Boże żeby tylko wytrzymać do stycznia :D :D :D a może urodzę tak jak moja siostra 31 grudnia :D :D :D

A gdzie się podziewa mój Asiulek??? Asiu Asiu Asiu odezwij się i powiedz jak się czujesz! 🌻 ❤️ 🌻

halo halo wstawać śpiochy!!!!!!:P U mnie dzisiaj 10 dzien po owu...i normalnie chyba jestem niernormala ........ nie maa ochoty na test!!!! Foli to chyba rzeczywiscie to nastawienei psychiczne, jak od początku nie ekscytujesz sie tym ze mogło sie udać to potem nie ma zniecierpliwienia........ nawet edzisiaj moj maz pyta : No i jak tam \"ziarenko\"..... hihihihih pomyliło mu się z fasolką:P A ja mowie aaa nie robiłam..... a on oczom i uszom własnym nie wierzył.......:):):) miłego dnia dziewczynki:) ja w pracy ..ale dzisiaj luzik:)

cześć dziewczynki:) no i @ pokazała się od rana w całej krasie.... i znowu kolejny cykl nadziei.... zaraz wyjeżdżamy z mężem do Szczecina, jedziemy na wystawę Boznańskiej i na zakupy, ale nie wiem, czy będę miała siłę na chodzenie po sklepach, no ale chociaż nie będę się zamartwiała i myślała:) zajrzę jutro, bo wrócimy dziś bardzo późno 🖐️ trzymajcie sie 🌼

Witajcie.:) Moniczko- gratuluję latwego porodu Patrysi.!!!!!!!!!!! 🌻❤️👄🌻❤️👄🌻❤️👄🌻❤️👄🌻❤️👄🌻❤️👄🌻❤️👄🌻❤️👄🌻❤️👄🌻❤️👄🌻❤️👄 Sysiu- Skarbie jestem , ale wzielam sie za nadrabianie zaleglosci w pracy a porobily się spore przez ostatnie miesiące przez kafe.:P A nie wiem jak dlugo popracuję, a nie chcę zostawiać kolosalnego balaganu w pracy. Tak wiec na spokojnie zaczelam wszystko wyprowadzac na prostą. A być moze od przyszlego roku, nie bede jezdzila we wszystkie dni do pracy i czesc bede robila w domu. Takie byly narazie wstepne ustalenia z szefową( sama to zaproponowala :D )

cześć. Maklady zazdroszczę ci tej wystawy, przynajmniej się trochę rozerwiesz Enigma, jak piesek?co mu jest? Dziewczyny powiedzcie mi bo mnie wzięło wczoraj przeziębienie, stan podgorączkowy, katar. jestem po tej inseminacji i nie chcę ryzykować ze zwykłymi lekami. Cytryna, miód, sok z malin, co jeszcze można?

Dzień dobry dziewczynki, ja też się melduję w ten piękny poranek:) Moniczko gratuluję córci🌻🌻🌻 Wszystkiego najlepszego kochana❤️ Foli ja zawsze piję lipkę na przeziębienie, zawsze mnie stawia na nogi. Zwykłymi lekami lepiej nie ryzykuj, po co szkodzić maleńkiej dzidzi;) A ja znowu sama siedzę, cały zeszły tydzień mój mąż jeździł do studia nagrań a dzisiaj w końcu jechali odebrać gotową płytkę :) wreszcie koniec:) A wczoraj byliśmy sobie na koncerciku, aleee się wybawiłam:) Aż mi się humorek poprawił chyba na cały tydzień:) Miłego dzionka kobietki❤️

cześć Andzia :) Dzięki właśnie idę sobie zrobić herbatkę z lipy z sokiem malinowym :) Ja wczoraj siedzialam w domu bo mnie brało przeziębienie i wolałam się wygrzać

cześć dziewczyny najpierw GRATULACJE DLA MONISI I JEJ CÓRCI, POZDRAWIAM WAS I ŻYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!! Foliku na mnie lepiej działa herbatka z limonką a na wieczór z kilkoma kropelkami melisy albo amolu do tego dobrze jest nasmarować skronie przed położeniem sie łóżeczka (miód nie jest w skazany przy bólu gardła chyba ze z ciepłym mleczkiem) dobry tez jes czosnek najlepiej świezy np na masełku do chlebka (nie duzo) jak lubisz oczywiście, bo nie wszyscy lubią, ja rozcieram na masaełku rozgnieciony czosnek a na to zółty serek ale starty na tarcr tej najcieńszej naprawde dobre, tylko nie wiem ja te naturalne metody mają sie do ciązy.....

Iskierko kochana odezwij sie, co u Ciebie? jak sie czujesz? przesyłam Ci buziaki !!!!!

Cze Dziewczynki ja dopiero wstałam. Po tym bromku chodzę trochę nieprzytomna... No ale trudno mam nadzieję że się organizm przyzwyczai i będzie lepiej. Chyba dziś złąpałąm małego doła ale muszę go przegnać!!! Foliś ja zawszę na noc na przeziębienie piję gorące mleko z miodem i czosnkiem. A tak to według mnie najlepsza jest VitC w większej dawce np 500mg ale nie wiem jak to sie ma do fasolek... Trza by jakegoś gina spytać o tę VitC :)

mam pytanko dziewczyny znacie jakies naturalne metody podnoszenie ciśnienia? ja mam bardzo niskie ciśnienie, zdarzają mi sie omdlenia, kawy wogóle nie piej od 3 miesiecy bo jakoś zaczął przeszkadzać mi jej smak.....robiłam badania wszyskie wyszły dobrze o prócz tego ciśnienia które mam wielokrotnie 90/60 (nawet 55)