Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

cześć laseczki:) az se wydrukuje to co estelka napisała o nasieniu:) no no laski ...ciekawe co nam jutro przyniesie... foli..estelka... hihihihih:) a co z Ana?????? a Monik dostałas wkoncu ta @ czy nie????? ja jutro 6dc i monitornig..... owu od 2 miesiecy mam w 14 dc a cykle 27 a ostatnio 29dniowe...ale tak cyz siak owu mam w 14 dc..... wiec juz planuje przytulanki na 13 i 14 dc..... oczywisice o ile zołnierzyki dopiszą:P:P:P trzymam kcuiki ZA foliczka i estellke jutro:) estellko a moze 2 tescik? jak @ nie dostaniesz????

No właśnie Foli i Estelko czekamy jutro na wieści od Was. Idę już spać miłej nocki chociaż wygląda na to że wszystkie już śpicie. Papa 🌻

Gość bardzo ale to bardzo
trzymam za Was kciuki dziewczyny!!! Wkońcu Nam się uda (ja też jestem starającą się) a największe kciukasy za jutrzejsze testowanie Foli :) Pozdrawiam :)

dzięki :) Bandamka, w Białymstoku jest bardzo dobra klinika i bardzo dobry profesor,w jego klinice było robione pierwsze in vitro, ja z pewnością bym się u niego leczyła tyle że mam 500 km :( Profesor się nazywa Szamantowicz chyba, ostatnio we wprost o nim pisali. A opiniami o klinikach nie ma co się przejmować jeżeli nie ma konkretnych zarzutów bo to jest tak, że ci ktorym się udało to chwalą a ci którym nie narzekają. Ale Białystok ma b. dobre wyniki w leczeniu niepłodności

Bandamka, z tego co ja wiem na naturalne zapłodnienie są male szanse ale tak jak mowi Pedagog warto iść do urologa, jej mąż miał problemy z prostatą i po miesiącu przyjmowania leków wyniki mu się b. poprawiły. Ale wyniki twojego męża nie są złe i gdyby się nie poprawily to macie duże szanse przy inseminacji

Bandamka, może nasienie poprawi po witaminach ale poza tym jak już wchodzi w grę inseminacja a to nie jest pozaustrojowe zapłodnienie, wstrzykuje się plemniki fdo macicy bezpośrednio, ja to właśnie miałam i czekam na wynik jutro, teścik już leży na stole i mąż chciał mnie do kaloryfera przywiązać żebym nie zrobiła dzisiaj :) Żadnych przeczuć nie mam, objawów by się znalazło ale one są często mylące więc staram sie je ignorować :)

aestelka, a ty jeszcze wyników nie masz męża a już na inseminację się szykujesz? Ale moze lepiej być na wszystko przygotowanym, łatwiej potem znieść. Dobrze, że tak bojowo jesteś nastawiona i plan działania już masz :) Po jego zrobieniu człowiek się lepiej czuje ok ide spać bo jutro może być ciężki dzień, najdłuższe 3 minuty w cyklu - czekanie na 2 kreski. Zrobię o 7.20 i zaraz jak przyjdę do pracy o 8.00 wam napiszę oby pomyślne wiadomości

Gość Kasia77
Czesc dziewczyny! Wstawajcie szkoda dnia- Foli życzę powodzenia, ja teścik robię jutro, ale powiem szczerze wątpię w powodzenie bo objawów 0, a przeczuć mnóstwo. Pozdrawiam Was życząc miłego dnia

cześć, witam wszystkie ranne ptaszki i te póxniejsze ptaszki też :D

no coś Ty?! niemożliwe! cholera, cholera, cholera!!!!! Foli tak mi ogromnie, przeogromnie przykro, bardzo...nie wiem co napisać. Trzymaj się, bo musisz, choć pewnie będzie Ci ciężko!!!! I wyślij męża do urologa, bo jak mówisz, że takie słabe te nasionka to trzeba je \"podreperować\" Główka do góry! Ależ jestem wściekła- dlaczego wciąż i wciąż się nie udaje?!!

Estelka, ja byłam poniekąd na to przygotowana i cieszę się że zrobiłam ten cholerny test bo nie bede się meczyć domysłami cały dzień. Ale piersi nadal mnie boją a brzuch jak na @. Moj mąż idzie jutro do urologa, przynajmniej tak powiedział dzisiaj Przynajmniej od 2 cykli nie mam wcale plamień przed @, zawsze miałąm1, 2 dni przed a teraz nic Kurcze ja chyba się muszę nastawić na in vitro, zobaczę courolog powie ale wydaje mi się że nici z inseminacji

Foli nie poddawaj się! a kiedy masz termin @?dziś? może rzeczywiście w mężu coś zastrajkowało, trzeba ulepszyc, wyleczyć i nasionka będa lepsze i dzięki temu inseminacja skuteczniejsza. Podziwiam Cię za siłę jaką masz!!!

a teraz najgorsza jest dla mnie ta infekcja, nie wiem czy jeść clo czy w tym cyklu się tylko leczyć z infekcji, ja jestem pewna że to cholerna grzybica a mam nystatynę w domu bo lekarz zapisał mi po antybiotykach a nie mogłam zjeść bo dostałam plamienie, zadzwonię do niego dzisiaj co robić.może zdążę się wyleczyć między @ a inseminacją

Foli strasznie mi przykro. Nie ukrywam, że myślałam, że się uda. Głowa do góry. W końcu kiedyś przyjdzie i nasz dzień.

pewnie, zadzwoń do lekarza! słuchaj, a nie lepiej \"podreperować\" nasienie męża, a później przystąpić do inseminacji? a w grudniu sobie odpocząć w rodzinnej atmosferze?

dzisiaj mam termin @ i czuję że przyjdzie w każdej chwili. Estelka, ja sie nie poddam nigdy, nawet jak do in vitro przyjdzie choć boje się tego niemiłosiernie. Wczoraj czytałam gdzieś wywiad z profesorem z Białegostoku i on mówił że inseminacja ma tak naprawdę 6 % skuteczności przy słabym nasieniu, nie za wiele, a to 20% to jest przy wrogim śluzie. No i już wczoraj myślałam sobie, że nic z tego.Ale widzę że zawsze będę test robić w dniu @ bo nie chcę się cały dzień męczyć, łudzić i sprawdzać czy @ przyszła i robić sobie nadzieje.

Foli - ogromnie mi przykro, kurde, ja też miałam przeczucie, że teraz ci się uda. :-o Cholerka, ale to skomplikowane, że nawet te \"intercity\" potrafi się nie powieść. Trzymaj się, choć to pewnie brzmi banalnie. Na pewno w końcu się uda. I już nie mówię o nocy cudów, ale w ogóle. Uda ci się na pewno.

Estelka, ale podreparowanie to nie jest łatwa sprawa, jeżeli urolog nam powie, że to jest możliwe to może ale ja nie chcę tracić cyklu i tak muszę zrobić przerwę po 3 m-cach wcinania clo. Ja widzę, że coraz lepiej to znoszę, ostatnio ryczałam jak wół jak się nie udało a teraz pogodziłam się już z tym po samej inseminacji jak zobaczyłam wyniki męża

dzięki Iwona, zabajona i estelka :) Zabajona a to intercity to u Enigmy :)

U mnie to plemniczki holowane były raczej :) Małe wspomaganie

Ciekawe czy mnie dół dopadnie, ja tak zawsze mam jak jest niewiadoma to jestem zdołowana i wymyślam czarne scenariusze a jak już wiem nawet najgorszą prawdę to szybko się podnoszę. Najgorsza dla mnie jest niewiedza i czekanie na wynik

Foli, każda z nas ma podobnie. Ja nieco inaczej może, bo w pewnym sensie nakręcam się w TE dni, a gdy miną to coraz bardziej pewna jestem, ze znowu nici. I choć @ przychodzi spodziewana, to żal mi, że mnie nic nie zaskoczy. I tak w kóło. Przestałam mieć nadzieję dwie @ temu (śmiesznie brzmi, ale to prawda).

zabajona, z tą @ to ja muszę uwazać bo ostatnio o mało co u lekarza powiedziałam, że ostatnio dostałam @ :) ale sie ugryzłam w język

\"małpa\" nie brzmi zbyt dobrze u lekarza chyba lepiej mówić okres :)