Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

\"Nadchodzące miesiące przyniosą zmiany na lepsze jesli chodzi o uczucia i wszelkiego rodzaju związki, jednak będzie to wynagało cierpliwości i dobrych chęci. Widzę Panią w ciąży na przestrzeni trzech najbliższych lat (! ) Powinna Pani zadbać o swoją kondycję fizyczną i zdrowie. W czym mogę jeszcze Pani pomóc?\"

Gość Iza27
Czesc dziewczynki jak dobrze ze jestescie. Mam pytanko czy znacie moze jakąś stronkę gdzie można sprawdfzić wyniki badań a dokładnie mocz i krew (ob, mpv,plt) itd bo mój mężuś odebrał badanka i mu cos zle wyszło ob i PLT i MPV

o rany, jakie tu szaleństwa z wróżkami:):):) estelka - ja przyjmuję strategię: jak coś wróżą po mojej myśli - to wierzę, a jak nie po mojej, to nie wierzę (a przynajmniej staram się nie wierzyć):) PS. byłam raz u wróżki, wywróżyła mi jedno dziecko, ale to dawno było....

Makłądy , ja tez nie chcę wirzyć w to co napisała. Ważne, że nie napisała, że dzieci nie będę mieć. A trzy lata zlecą szybko ;-)

Gość Iza27
Wielkie dzięki Estellka. Znalazłam juz na jakiejs stronie i okazało się ze PLT to płytki krwi norma od 150 do 400 a mój mężuś ma 123 one powodują krzepliwość krwi . Jak myślisz czy to może być związane z tym ze nie mamy dzidzi?

no to jednak dobrze, że sprostowałam te kilogramy ;) Estelka, ja tam nie wierzę we wróżby...

Iza, nie mam pijęcia, niestety...zbadajcie nasienie i będzie widomo czy szkodzi to plemniczkom ja też nie wierzę we wróżby, ale chciałąm dostać coś bardziej optymistycznego - wywróżcie mi coś miłego :-)

wróże ci, że w tym roku zajdziesz w ciążę ... bliźniaczą :p może być ????

Może być :-) a jeszcze w jaką porę roku :-) a co, będę zachłanna :-) i czy naturalnie, czy ze wspomaganiem ? wróżko Zabajona :-)

estella - na każdą wróżkę bierz 9-krotność tolerancji: te jej wywróżone 3 lata, czyli 36 miesięcy podziel przez 9 i wyjdzie Ci 4 miesiące: a więc najpóźniej (!) w kwietniu, miesiącu barana, będziesz skakała z radości z powodu dwóch kreseczek:) a o kondycję dbacie oboje z mężem, więc tu myli się totalnie:) może moja wróżba będzie bardziej trafna;););)

ja myślę, że najlepszą dla ciebie wróżbą jest taka: \"w tym roku spełnią się twoje dwa największe marzenia, sama wiesz jakie to są marzenia\" Pozdrawiam wróżka Sylwia :D

no dalej, dalej ;-) - takie wróżby duuuuuużo bardziej mi się podobają :-)

w sumie , w przeciągu trzech lat, to może być i za miesiąc :-) też w przeciągu 3 lat ;-) dzięki, poprawiłyście mi humor. Niech mnie jeszcze te cycki przestną boleć, bo świadomość wysyła mi impulsiki, a może to ból po zafasolkowaniu. A wiem, ze to jest bzdura!

oj dziewczynki, powinnyśmy założyć smsowe centrum wróżenia dla starających:) ale byśmy humorków popoprawiały;) a ile zarobiły;)

Estelka, ale normalnie za wróżby się płaci ;)

Elffiku, to podeślę Ci kolację :-) 5 kg mandarynek ;-) nie, no ja wcale złośliwa nie jestem ;-)

hi hi hi a ja w zlewie mam z 5 kg jabłek, może tez podesłać :) bo ja nie mam zamiaru świrować jedząc zbędny cukier :p

Elfik, a wiesz ja nie mam pojećia jak Ty wyglądasz :-( wiekszość Dziewczyn \"znam\" a Ciebie niestety nie \"widziałam\" a chętnie bym to zrobiła :-)

Zabajona, dziękuję za zdjęcia:) i Ty na siebie mówisz \"hipopotam\"????może te kilogramy mandarynek wyleczą Cię z nieobiektywnych kompleksów;););)

Elff - jak będziesz słała zdjęcia, to ja też poproszę:) Enigma - wysyłam Ci na drugiego maila:) ależ Ty masz strażników pocztowych:)

kurcze- te 5 kg mandarynek - chętnie bardzo ;) zdjęć jakiś aktualnych w kompie nie mam - chyba że ze ślubu, to chętnie służę ;) akurat zobaczycie mojego mężusia też ;)

Elf - ślij ze ślubu: maklady@poczta.fm Idę troszkę posprzątać, bo jeszcze chwila i klawiatura mi do rąk przyrośnie, tak cięzko stąd odejść;)

Maklady, Zabajona, Estelka, - zdjęcia poszły

Chyba mi poczta szwankuje - bo nie dotarły zdjęcia Elfiku :( Tak sami nie dotarły od Iskierki :( Mam tylko zdjęcie laski maklady :)

Zabajona, poszły drugi raz ale nie nastawiaj się, piękność ze mnie żadna :-(