Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Zabajona - dzięki;) Elfiku, do mnie też nie dotarły, ale może jak wieczorem sprawdzę pocztę, to będą:) Wrócił mój mąż z siatkówki, więc na razie się żegnam:) Paaaa

Estelka, to na co ci podesłać ? masz adres zapasowy ?

juz dostałam sie do poczty :-) teraz próbuję otworzyć załączniki do maila :-) ale coś się wiesza :-(

Elffiku, Ty nie jesteś pięknością?!!! chyba żartujesz! extra z Ciebie babeczka i ten uśmiech - prześliczny :-) dzięki za fotki!

estella - a może ty przeslij mi od siebie zdjątka elfika - od ciebie kiedyś dostałam bez problemu, a w ogóle siebie tez możesz podesłać :)

Zabajona, poszły fotki Elffi do Ciebie :-) a Ty moich nie masz? ja nie jestem taka ładna :-( a Ty mi swoje wysyłałać, bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę :-(

no wiesz!!! jaka pskudna, bardzo ładna z Ciebie kobietka i strasznie sympatycznie wyglądasz :-) to ja też się pokażę, a co tam...tylko sie nie przestrasz ;-)

nie wiem co się dzieje, nic nie dociera do mnie, od siebie też ledwo wysyłam 😠

Zabajona, nic do Ciebie nie dotarło? fotki Elffika Ci wysłałam, moje nie chcą dojść :-(

zaraz zerkne jeszcze raz,ale wątpię, nie wiem co się dzieje, Iskierka tez mi wysyłała i nie mam nic :(

estelko MAM !!! wszystko doszło ! normalnie szalone jesteście - sliczne z was dziewczyny normalnie i wiecie jakie odkrycie zrobiłam - większość z forumek to czarnule o ciemnych oczkach, kurde może 3-4 mają jasne :)

niestety ???? kobietko - co ty mówisz ???? jesteś sliczną blondyną i kropa. a ja tylko podałam statystyki, bo rzeczywiscie tak zauwazyłam. pewnie to przypadek, ale kurde tak jest - ja sama ie jestem ani czarnula ani blondyna - jako dziecko byłam - do 10 roku zycia, potem \"zszatyniałam \", a potem to nie pamiętam, ale od 20 roku zycia już maluję włosy więc nie wiem jaka naturalnie teraz bym była :p z pewnościa nie brunetka :)

dobra, ja mykam, bo Misiek samotny :) jeszcze sie wkurzy że tak go pozostawiłam samego :p do juterka, papapa

Elff - dopiero teraz doszły:) dziękuję:) ładna czarnulka z Ciebie:) w ogóle na forum są same ładne kobietki:) takie kobiece:) kolorowych snów!!!!!

Zabajona, masz rację, teraz sprawdziłam: z tych zdjęć, które ja dostałam to tylko enigma i estelka to blondyneczki, Anka25 też, ale chyba farbowana:) Aniu - napisz jaki masz teraz kolorek:) no teraz to już zmykam na serio:)

miło mi :-) - dzięki dziewczyny. Szkoda, że teraz jestem (ładnym) hipopotamem :D ale już niedługo z powrotem odzyskam moje kształty - chociaż jak same widzicie chudziną to ja raczej nigdy nie byłam. to teraz ja poproszę Wasze zdjątka

Witam w ten zimowy wieczór.... Ja też poproszę o zdjątka pls!! Szkoda że Ci się nie udało Edytko ❤️

Hello laseczki z wieczorka:) Maklady dzięki za fotki;) nononon maklady in red:P Bardzo ładnie wyglądasz:) a jak zobaczyłam Cie w tym szalu to smiac mi sie chciało ze taka biudulka tak marzla:P Ja jak wywołam z Sylwka w niedizele to tez posle:) enigma was in red ,too:P:P:P:P Iskierko ,elfiku, i te dziewczynki ktore maja foty:) to poproszę:) A CO DO MANDARYNEK TO JA SIE PRZYZNAM ZE WCINAM OK 10 DZIENNIE A JAK KUPIĘ 2,5 KG TO TEZ ZJEM:P:P:P foli ...ja uwielbiam mandarynki i pomarancze:P i jem je zamiast obiadu:P A jak kupię coca cole to tez wyduldam całe 2,5 l.... ale od Swiat nie pije coli ..takcsobie postanowiłam i trwam w tym postanowieniu:) od coli robił mi sie obleśny basior:P wiec powiedziałam basta:P

Cześć dziewczyny. Pewnie juz nikogo nie ma, ale chcialam się podzielić informacjami. Byłam dzisiaj w Białymstoku u prof. Moja pierwsza wizyta u specjalisty, ale nic narazie się nie dowiedziałam. Koniecznie dał mi skierowanie na badanie nasienia. Potem powiedzial, że ma pewne przypuszczenia ale nie chce nic mówić póki nie zobaczy wyników nasienia. Wspomniał też ewentualnie o stymylowaniu owu i inseminacji. Boję się tej inseminacji, bo ona w gruncie rzeczy z tego co czytałam często sie nie udaje. Foli, bardzo Cię podziwiam, że tak łatwo się nie poddajesz. Tak trzymać. Poza tym ta wizyta pozytywnie ,mnie nastroiła. W końcu zaczęłam coś robić. Dziewczyny nie omijajcie mnie ze zdjęciami. Ja mogę do Was zajrzeć ale tylko wieczorem i wtedy mało kto jest. Ale zawsze Was czytam. Także Iskierko, Elfiku, Zabajona proszę o fotki. grajesia@wp.pl

Iwonko ja jestem - zdjęcia ci wysłałam :-) Dzisiaj ciężko pracuję, pewnie jutro będę cały dzień leżeć - trzeba misiowi dać odpocząć :-) Estelka :D pięęęękne fotki ! dziewczynki, czekam na więcej :D

no to Beti, co z tym wiekiem moim ?? Ile mi dajesz latek ? Hmmmm ?? Zdjęcia Twoje super !

Dzień dobry! Wczoraj miałyście niezłą jazdę... podoba mi się :) Jak będę miała zdjęcia to podeślę. Iwonko to trzymam kciuki. Idę wygonić chłopców z domku. Miłego dzionka! :)