Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

TAK TAK TAK TAK myśl pozytywnie Monik !!!! kurcze ale fajnie!!!

tak foli jestem w ciąży ale czy to sie utrzyma to sie okaże. a jakbym test zrobiła tydzien po spodziewanej to bym sie tak nie stresowała foli miałam ostatnią 24 ,owu w 12 dcyklu,nie brałam nic nic nic!!!! a owu,wiem że miałam wtedy bo po tych monitoringach poznałam juz mój organizm . musze spadać,zajrze później

Ana ty sie szykuj ,bo w twoim przypadku bardzo szybko zajdziesz,zobaczysz.oczytałam sie całą czape na ten temat

Monik, utrzyma napewno, przestań dopuszczać inną mozliwość, teraz czytałam, że jedna dziewczyna miała niskie a wciągu 48 godzin o 200% wzrosło

cieszę sie Monik. bo bardzo za ciebie trzymałam kciuki i nadal trzymam żeby było wszystko ok

Monik, jedna dziewczyna pisze na foreum, że w piątym tygodniu miała 260 a potem szybko wzrosło, wiec nie martw się

Foli zawsze znajdzie dobre info dla nas.....widzisz Monik teraz to juz wogóle nie masz sie czym martwić kochana !!!! no wreszcie mam fasolke SSSUUUUUPPPPERRRRRRR !!!!!!!!!

No to teraz się musi posypać!!! Która tam w kolejce do testowania pierwsza?? :)

ja mam termin na 4.03, ale testować chyba nie będe Beti.....

ja na 03.03 ale też nie testuję

O maaaatko... jak się cieszę ! Gratuluję - ściskam Cię baardzo mocno!

Nie musisz testować i bez tego się okaże, prawda? Jakieś spóźnienie, cuś..... Ale chyba Foli jest jeszcze przed Tobą no i Enigma to już chyba na dniach co Enigmuś, pochwal się który to dc?

ja mam termin podobnie jak AnA, ale przez tę koszmarną chorobę nadzieja przechodzi koło nosa.....tylko czekam na @ i potem znowu staranka:)

Ciekawe jak tam ANDZIA77? ❤️, pamiętacie miałą cieniutką kreseczkę, teraz już pewnie bjest wszystko jasne! Andziu szybciutko daj znać co u Ciebie!! :)

no tak Andzia miała cieniutką kreseczke pewnie jak juz bedzie miała dostep do netu potwierdzi nam na 10000% ze ma fasolke......chyba końcówka zimy przynosi nam szczęście hi hi hi hi

maklady to następny cykl będzie Twój !!! nie pamietam własnie jak Enigma ale ona pisała ze dostanie pewnie jak pójdze do szkoły a szkołe mamy 25.02 wiec ona niebawem sie przekona oby nie przylazła oby nie przylazła oby nie przylazła !!!!

Monik - moje ciche ;) GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ I przesyłam moc fluidków dla ciebie zeby beta wzrastała pieknie i dla pozostałych dziewczynek aby na teścikach pokazały sie dwie piekne krechy :) ************************************************************************************* ************************************************************************************* ************************************************************************************* ************************************************************************************* ************************************************************************************* ************************************************************************************* ************************************************************************************* ************************************************************************************* *************************************************************************************

monik:):):):) juz teraz kumam:) o Ty cichy scyzoryku :D:D:D:D jA TEZ nie testuje :P:P:P:P bo niczego sie nie spodziewam:P Przytulanek nie bło w okresie owu więc jestem nastawiona na @ Poza tym juz są jej pierwsze synptomy:P Nazarłam sie wczoraj 4 kokoskow z czekoladką:( a w nocy bolały mnie ręce i ala głowa..a to są u mnie oznaki zblizającej sie @. Ale chyba dostanę jednak w sobotę..... w szkole:P Trudno..... co ma być to będzie :) Ale kazda wiadomść pozytywna od Was jest dla mnie taką samą radością jakbym to ja była w ciązy:):):):) Więc oby tak dalej:):):):) idę myć naczynia:(:(:(:(:(:( A potem prasowac..... bububububububububuuuuuuuuuuu:(

paula...:) dzięki za fluidy przydadzą sie w następnym cyklu:):):):)

Paula dzięki za fluidki, buziaki dla Ciebie.....Enigmuś nie ten to następny cykl się uda na pewno!!!!

cześć kochaniutkie, dawno mnie nie było Ale postanowiłam na parę dni wyrwać się z domku i pojechałam do mojej przyjaciółki. Nie nadrobiłam zaległości, mam nadzieję, że wszystko w porządku u was. Wybaczcie, ale na parę dni jeszcze będęrzadziej wpadać, bo mam roboty tyle po tych moich wagarach :D że musze się jak najszybciej z tym obrobić, bo klienci walą drzwiami i oknami. stęskniłam naprawdę za wami ❤️ ale jeszcze jakiś czas muszę sobie narzucić rygor ;) bo jak zacznę pisać i czytać to mnie tu lato zastanie a robota niestety czeka i sama sie nie zrobi BUZIACZKI WIELKIE !!!!

To ja też dziękuję za fluidki :) Pauliuś przydadzą się :) Moniś jeszcze raz ❤️ Enigma nigdy nie mów nigdy!!

nie dziękuję dziewczynki na razie...he he ,zadna nie chce testowac.mam wieeelka nadzieję,ze sie posypie i bedzie juz tylko lepiej. ja powtarzam,że mojej owu wg badań i usg w ogóle powinno nie być??????? i nie mam pojęcia co takiego sie stało. owszem ,udrożnienie swoją drogą ale badania i usg dyskwalifikowało mnie na ten miesiąc a tu...niespodzianka jak na rzaie bardzo lotna ale sam fakt chyba medycyna jest malutka przy tym jakie psikusy moze nam zrobic nasz organizm zero clo,zero pegnyl,-to jest fenomen ludkiego organizmu,nastapiła utajona ...samoregeneracja he he!!

Monik, czasem przy clo nie ma owulacji a potem następuje taki efekt, że przestajesz brać a tu nagle zaczyna występować owulacja, szkoda ze nie miałaś monitoringu to byś wiedziała, ale i tak będziesz wiedzieć a niskim hcg sie nie przejmuj, myślę że wzrośnie jak bęziesz robiła następnym razem.

a co wyszło na usg, że cię dyskwalifikowało?

foliś,miałam usg w szpitaluw 9 dc pecherzyk był sobie jeden i wtedy było ok(w 9 dc)2 dni po owu byłam u lekarza i zrobił usg stwierdził,ze owu nie byyyło,brak płynu w zatoce i cos tam jeszcze mu nie pasowało no i do tego wynki badan które mówiły o tym,ze mam niedomogę.stosunek lh i fsh powinien być blisko 1 a ja miałam 0,4 wiec ta niedomoga była taka fest... paula ,dzieki za fluidki,mam nadzieje,ze pomnożą mi betą!!!!!!

a wiesz ile ten pęcherzyk miał mm?

bo jeśli był juz dojrzały to mógł pęknąć a płyn nie zawsze widac. Ja bym na następną wizytę lekarzowi zamiast pieniędzy zaniosła okulary :P