Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Witajcie kochani !!!! Wiewi贸reczka---> zaszalej !!! :D nale偶y Ci si臋 Zuzka33 ---> ooo to jeszcze tylko tydzie艅 i b臋dzie miesi膮c...brawo !!!! A ja robi臋 porz膮dki w mojej pod艣wiadomo艣ci ( zakodowa艂a sobie pety ) a teraz miesza mi we 艂bie...co za bajzel !!!! A kiedy zaczyna si臋 dzie艅 przegl膮dam najpierw to http://www.pociagzycia.1k.pl Nic i nikt nie jest w stanie mnie pokona膰 !!!!!! :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maandarynka
witam wszystkich mam ma艂膮 przerwe na kawke i te偶 smakuje bez papieroska.Wiewi贸reczka mam32 lata troje dzieci farta w 偶yciu m臋偶a kt贸ry ci膮gle obdarowywuje mnie kwiatami pomimo 10 lat ma艂偶e艅stwa ,ale na to wszystko musia艂am ci臋偶ko pracowa膰 acha zaczynam studia w tym roku i budowe domu dotego kupi艂am dwa psy westa i yorka a mog艂o mnie dzisiaj tu z wami nie by膰 poniewa偶 by艂am jedn膮 nog膮 po tamtej stronie jedynego czego w tej chwili mi brakuje to matki kt贸ra by mnie kocha艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewi贸reczka33
Maandarynka-->podziwiam cie bardzo:)zazdroszcze ci wspania艂ej rodzinki(meza i dzieci)...Mam tylko nadzieje,ze mnie tez nied艂ugo sie u艂ozy w zyciu,bo przez ostatnie 3 lata przezy艂am piek艂o:) Teraz jestem szczesliwa g艂贸wnie,ze dzieki walce z petem uda mi sie poznac wspania艂ych ludzi:)Powiedzi mi jeszcze sk膮d jestes kochana:) 呕ycze wszystkim wytrwa艂osci w dalszej walce.Wierze naprawde,ze nam sie uda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maandarynka
wiewi贸reczko przesz艂am przwz piek艂o aby to wszystko osi膮gn膮膰 ale by艂o warto .Jestem z dolnego艣l膮ska a TY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewi贸reczka33
Ja jestem z Wielkopolski!Mandarynko-->mieszkam 100 km od Wroc艂awia,a ty gdzie dok艂adniej??Teraz jak pokonamy na艂贸g to bedziemy bardziej szczesliwsze:)

Udost臋pnij ten post

Dobrzy Ludzie! Piaty dzien nie pale. :):):):) Wieczorami sciska mnie niemilosiernie za papierosem...Skrecam sie :(:(...i .......jem czekolade. Jakos mi pomaga...i scisk odchodzi. Spie kiepsko. Gardlo teraz daje o sobie znac. Ale jakby smoly w glowie mniej. :):):) Ktos to tak pieknie opisal...i rzeczywiscie cos z ta smola jest. Modle sie, abym wytrwala - wytrwam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzcie dobre slowo obolalej kobiecie . :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maandarynka
tak dok艂adniej to ko艂o Legnicy.Chwilke mnie nie by艂o bo krz膮tam si臋 po kuchni ,przyjerzd偶a do mnie jutro kole偶anka kt贸r膮 pozna艂am na czateri bardzo mi艂a znajomo艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maandarynka
wiewi贸rka jakby艣 chcia艂a pogada膰 to moje gg 843461

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiki32
mo偶e do艂膮cze do was pomy艣le o tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisienka 32
Czesc Wpad艂am sie przywitac. Dzisiaj mija 21 dzien bez papierocha. Kondycja lepsza, kasy wiecej w portfelu a najwazniejsze jest to ze nie smierdze juz tymi petami. Mam 32 lata i r贸wniez jestem z dolnego sl膮ska. Pozdrawiam serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewi贸reczka33
Hej kochani! By艂am u kolezanki,ktora kopci艂a jak smok:) Czestowa艂a mnie,ale niestety nie uda艂o jej sie namowic mnie na peta. Hehehe pali te same papierosy co ja pali艂am:) Hmmm...czyzbym mia艂a siln膮 wole??:)sama nie wiem Wiem tylko,ze pet cuchnie i ze ja naprawde nie chce miec z nim juz nic do czynienia:) Hallo czy tutaj jeszcze ktos urzeduje??

Udost臋pnij ten post

Ci臋偶ko tak samemu, ci臋偶ko. Widz臋 w was fantastyczn膮 grup臋 wsparcia. A przede wszystkim wiele indywidualno艣ci. Trzymajcie za moje pierwsze godziny BP kciuki po prostu. Potrzebuj臋 was wszystkich. Bez wyj膮tku!

Udost臋pnij ten post

Macy, jestem z Tob膮!!! Wierz臋, 偶e nie wr贸ci forum krytykant贸w, ale wsparicia!!! W艂a艣nie takcich potrzbujemy!!!

Udost臋pnij ten post

Jevel, a dlaczego przedtem by艂o twoje \"pom贸偶cie\"? kryzys? Kurcz臋, nie dawaj si臋, za 艂atwo... Heh, no mi to 艂atwo rzeczywi艣cie m贸wi膰, dopiero p贸艂 dnia nie pal臋, ale to ju偶 co艣!

Udost臋pnij ten post

Macy, nie powiem 偶e jest 艂atwo, mi bynajmniej nie by艂o przez 3 dni, wchodzi艂am na to forum , i czu艂am , 偶e mam wspracie, ale wiele si臋 tu dzia艂o przez ostatnie dwa tygodnie, sama tez mia艂a kryzys, ale to mo偶e prywatnie mog臋 opowiedzie膰, bo wiele ludzi zacz臋lo sobie tu docina膰 i krytykowa膰 , i w og贸le sta艂o si臋 bardzo nieprzyjemnie! Teraz s膮 milsi i wyrozumielsi!! Najdziwniejsze jest to 偶e sama zauwa偶y艂am, 偶e jak komu艣 cz艂owiek si臋 zwierza ze swoich postanowie艅, i jak ich np nie dotrzyma, to najbardzej cierpi osoba, kt贸ra to postanowienie us艂ysza艂a!! To dziwne!!! MACY!!!P贸艂 dzioneczka to wiele!!!! Trzymaj si臋!!! Ja te偶 mam silne postanowienia... Dobrej nocki 偶ycz臋!!!

Udost臋pnij ten post

Jewel, trzymaj si臋, trzymaj... A z tymi zwierzeniami z postanowie艅 w艂asnych to masz racj臋... W razie potrzeby s艂u偶臋 sob膮: nr gg 8752111. No wiem, ze trudno, ile to ju偶 razy pr贸bowa艂am. Dialog w艂a艣ciwych os贸b jest wa偶ny...potrzebny. R贸wnie偶 dobre dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Witajcie kochani !!!!!! :D Kiki---> nie my艣l tylko do艂膮cz !!! :) wisienka---> gratulacje !!!!!! tak trzymaj :D Jewel---> dobrze, 偶e jeste艣 i wi臋cej nie znikaj cho膰by nie wiem co si臋 dzia艂o !!!!! :D Macy--->tutaj naprawd臋 dostaje si臋 du偶o wsparcia...sama tego do艣wiadczam i powiem ci, ze gdyy mnie tu nie by艂o---> nie da艂abym rady !!!!!.....zostan z nami !!!!!!!!!!! :D :D :D Wiewi贸reczko----> MOCNA jeste艣 :) podziwiam ! A gdzie jest IKA, Jovik, z艂o艣liwiec !!!!!!!!!!!:( NInka, mordka----> wracajcie do nas !!!!!!! A teraz wypij臋 spokojnie drug膮 kaw臋 BP :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewi贸reczka33
Hej kochani! U mnie wszystko ok,czyli jak zwykle mija kolejny dzien BP. Juz nied艂ugo 3 tyg.BP. Pozdarwiam ciep艂o wszystkich:) S艂onko gadulec dzia艂a??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooo
Bardzo chce podzi臋kowa膰 za link poci膮g 偶ycia.Przeslalam go osobie,ktora bardzo potrzebowala wsparcia-pomoglo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooo
Tak,zwlaszcza,ze pomog艂o osobie ktora my艣la艂a o samob贸jstwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooo
Dzi臋kuje kochane s艂oneczko!!!!Ja te偶 si臋 udzielam na tym forum ale pod innym nikiem.Wracaj膮c do tematu palenia-ja rownie偶 rzucilam ponad 5 miesi臋cy temu.Czasami mam takie dni,偶e naprawde bardzo mnie ci膮gnie do papierosa ale zawsze wtedy my艣le o tym,ze tyle juz wytrzyma艂am i szkoda byloby to zmarnowa膰.Palilam naprawde d艂ugo i to jest moja najd艂u偶sza abstynencja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewi贸reczka33
Witam wszystkich!!! S艂onko urzedujesz na naszym topiku???SUPER Ja w艂asnie wsta艂am po poobiedniej drzemce:) Jest tutaj ktos?? HLLLOOOOOO:)

Udost臋pnij ten post

kochane moje ja si臋 tyle naczeka艂m, a偶 kto艣 tu zajrzy...teraz to ja uciekam ...na spacerek...hmmm pada deszcz, ale id臋 zajrz臋 wieczorkiem papapa :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewi贸reczka33
OOOO-dlaczego zmieni艂a艣 nicka? S艂onkooo-uciek艂a艣 czy sie schowa艂a艣? Pozdrawiam wszystkich BP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooo
To glupie,ale nie chcialam pisa膰 o tej sprawie pod swoim nikiem z r贸偶nych powod贸w.Teraz wracam juz do nika ktory mam na tym forum.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋