Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Hello pachn膮ce laseczki i oczywiscie pachn膮cy rodzynku(Zlosliwiec)!!! Dzis,w艂asciwie kilka minut temu pomysla艂am,ze mia艂abym ochote zapalic...wiem,dlaczego tak pomysla艂am:)Zbliza sie miesiac jak nie pale,ostatnim razem jak rzuca艂am palenie to w nagrode jak mija艂 miesiac niepalenia to nagradza艂am siebie Petem.Wiem,wiem to jest smieszne i chore,ale tak w艂asnie by艂o:) Teraz bedzie inaczej:)Tym razem w nagrode cos sobie kupie:) Pozdrawiam wszystkich:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Wiewioreczko , badz silna i nie rob tego. Mozesz nagrodzic sie czyms innym , np.pachnacym.Ja wierze w Ciebie. Pozdrowka ! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Witam Pozdrawiam cala paczk臋 nie palaczk臋 :D:D:D:D:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 :-D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Mam kiepski dzis dzien,ide juz spac:) Pozdrawiam ca艂膮 nasz膮 paczke-niepalaczke:) Trzymam za was wy za mnie tez trzymajcie,dzis pierwszy dzien kryzysowy od momentu niepalenia. Co robic pomocy:)Ratujcie mnie,potrzebuje wsparcia,duzego wsparcia:) Nie chce aby smierdziel mnie pokona艂:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Wrzesie艅 14, 2006 Wiewi贸reczko trzymaj si臋 mocno, wierz臋 mocno w Ciebie 偶e dasz rad臋, Ty tu by艂a艣 mocna i wielka zarazem, dawa艂a艣 innym wsparcie!!!! Je艣li masz jakie艣 klopoty i problemy to spr贸buj o tym nie my艣艂e膰 na jaki艣 czas, spr贸buj pomy艣艂e膰 o czym艣 pozytywnym, je艣艂i to dotyczy ludzi, to wy艣艂ij im Anio艂a Str贸偶a coby wzi膮艂 to w swoje r臋ce i opiek膮 otoczy艂. Wierz臋 w Anio艂ki, nie raz do艣wiadczy艂am Jego obecno艣ci. Najlepiej w艂膮cz jakie艣 dobr膮 swoj膮 musiczk臋 (mam nadziej臋, 偶e lubisz co艣 jak gra) i zrelaksuj si臋, lampeczki, kadzide艂ka, kup sobie co艣 koniecznie i nag贸rd藕 si臋 za wytrwanie, cokolwiek lubisz i co sprawi CI przyjemno艣膰, mo偶e perfumiki??? Pachnide艂ka;-)))) Za penwe wiele zaoszcz臋dzi艂a艣 na niekupowaniu fajurek. Ja mam zamiar spo偶ytkowa膰 w kursie ta艅ca. Trzymam mocno i wierz臋 w Ciebie!!!I wszyscy s膮 z Tob膮!!! Pozdrowionki dla Ca艂ej Paczki-Niepalaczki!!!!;-))) Fajnie 偶e Wam sie to podoba;-))) Na koniec fajne powiedzonko: Nie mam ognia*- 艣wiec臋 przyk艂adem;-)))) (* by艂y r贸偶ne okre艣lenia: 偶ar贸wki, 艣wiat艂a, a czy w tym topiku pasuje ogie艅?) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Wrzesie艅 15, 2006 jak tam Wiewioreczko , dalas rade ?Zaczynamy kolejny dzien bez peta ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 15, 2006 Witam wszystkich! Kochani dziekuje,ze sie o mnie martwicie,to bardzo mi艂e i pomaga:) Nie da艂am sie,ale nadal chodzi za mn膮 smierdziel. Czuje normalnie g艂贸d nikotynowy,czy to mozliwe po miesiacu niepalenia?? Dzieki,ze jestescie.Bez was nie da艂abym rady. Pozdrawiam papapa...Buziaki:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 15, 2006 Gdzie wszyscy jestescie?? Hallo smutno mi tu samej:( Dajcie jakis znak:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Wrzesie艅 15, 2006 Super Wiewi贸reczko Jeste艣 Wielka!!! ;-))) Pozdrowinki dla Ca艂ej Paczki Nie-Palaczki!!! ;-))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Wrzesie艅 15, 2006 W艂a艣nie wr贸ci艂am z pracki i id臋 amcia膰 pach膮c膮 sa艂atk臋!!!! Trzymaj si臋;-)))) Mo偶e jaki艣 music i pota艅cowa膰 dla relaksu;-))) Dzi艣 po膰wicz臋 ostro, bo co艣 mi boczk贸w przyby艂o;-)))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mandaarynka Napisano Wrzesie艅 15, 2006 witam wszystkich ostatnio rzadko tu bywam mam zepsuty komputer powiesi艂 mion si臋 i ani w te ani we wte .Nie pal臋 i nie mam zamiaru ale pow膮cha艂am palce mojego m臋偶a i ju偶 wiem 偶e mnie oszukuje i pali gdzie艣 na boku no c贸偶 niech cierpi bo tak si臋 nie da albo si臋 pali albo nie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Wrzesie艅 15, 2006 Witam Cze艣膰 dziewczynki pozdrowionko dla ca艂ej paczki nie palaczki :D:D Wiewi贸reczko33 Ty m贸j pewniaku, co Tobie do g艂owy przychodz膮 艣mierdz膮ce ch臋ci !!!! uwa偶aj na kitk臋 bo ………. :D..ha ha ha trzymam za ciebie kciuki w ci臋偶kich chwilach pomy艣l ze nie jeste艣 sama :D pomocy pomocy – gdzie jeste艣 odezwij si臋 razem b臋dzie 艂atwiej –ja mam troch臋 wi臋cej latek ni偶 Ty i mi si臋 uda艂o rzuci膰 pety :D przy艂膮cz si臋 do naszego grona trzymam za Ciebie kciuki pozdrawiam Wszystkich i trzymam kciuki :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Wrzesie艅 15, 2006 a - :D jovik -:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Wrzesie艅 15, 2006 ika- :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Wrzesie艅 15, 2006 uff ale sie zmacha艂am, teraz prysznic gor膮cy, i jeszcze troszk臋 sprz膮tanka, i ca艂y dzie艅 kolejn zapracowany BP, jeszcze bym sobie pota艅cowala;-)))Mo偶e za tydzien sie gdzie艣 wybior臋:D Pozdrowioneczki dla wszy膰kich z Paczki Nie-Palaczki!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Wrzesie艅 15, 2006 Oj kurcza zaczyna co艣 chodzi膰 za mn膮 niedobrego... Oj oj oj;( ale czemu daje zna膰 znowu???;((( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Michalina 7 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Dzie艅 dobry wszystkim!!!Wczoraj mialam ci臋偶ki dzie艅-to jeden z tych dni o ktorych si臋 m贸wi ,偶e od niego wszystko zale偶y.Jestem osob膮 ,ktora 藕le znosi stres i dlatego przez caly dzie艅 mnie niesamowicie kusilo aby zapali膰.Nie poddalam si臋 i nie zapali艂am z czego jestem bardzo dumna.Za niedlugo b臋dzie 6 miesi臋cy jak nie pal臋 i szkoda mi bylo zmarnowa膰 ten dlugi okres niepalenia.Pozdrawiam was wszystkich serdecznie i trzymam za was kciuki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Michalina7-->witam cie serdecznie:)Za mn膮 od 3 dni chodzi 艣mierdziel,dzis w nocy budzi艂am sie dos艂ownie co 1,5 godz.Nie spie juz od 5 :00.Nie wiem czy to wina tego smierdziela,ktory wciaz mnie kusi.Musze wytrzymac,nie moge wszystkiego zmarnowac.Jutro miesiac jak nie pale.Dla mnie to bardzo duzo 30 dni BP. Odzywajcie sie dziewczyny i ty zlosliwcu-->potrzebuje waszego wsparcia mimo wszystko:) Pozdrawiam:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Michalina 7 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Wiewiureczko 33 wytrzymaj ,we藕 sobie prysznic id偶 na poranny spacer albo po膰wicz -to powinno pom贸c i powtarzaj sobie caly czas ,ze wytrzymasz,walcz !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Michalina 7 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Gratuluje,ze ju偶 tyle nie palisz,ja bylam bardzo dumna jak wytrzymalam miesi膮c.Nie zmarnuj tego! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Michalina 7 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 przepraszma za b艂膮d wiewioreczko Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Postaram wytrzymac,mam nadzieje,ze mi sie uda.Zdaj臋 sobie spraw臋 z tego,ze ten cholerny pet nic mi nie da,ale nic nie poradze na to,ze 艂azi za mn膮 jak op臋tany. Michalina7-->powiedz mi jeszcze ile uty艂as przez ten rok i ile masz lat. Moze gdzies pisze na forum,ale nie mam teraz czasu,aby szukac:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 W pracy wszyscy mnie podziwiaj膮,ze nie pale:)tez pewnie chcieliby rzucic to swinstwo.Dodam,ze na mojej zmianie pracuje jakies 400 osob ,z czego wieksza po艂owa to palacze.Dobrze,ze maj膮 odrebny teren wyznaczony na spotkanie z smierdzielem:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Michalina 7 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Teraz b臋dzie p贸艂 roku jak nie pal臋,nie rok.Przytylam 5 kg i zacze艂am ju偶 zrzuca膰.Mam 28 lat Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Michalina 7 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Nigdy bym nie pomy艣lala,ze uda mi si臋 rzuci膰 palenie,zawsze m贸wilam ,ze nie mam silnej woli.Palilam 11 lat.Jednak si臋 udalo,tobie te偶 si臋 uda!!!Wierz臋 w ciebie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Michalina7 0 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Ci wszyscy pal膮cy tak naprawd臋 nam zazdroszcz膮,tylko ze nie ka偶dy ma odwage powiedzie膰 nam to w oczy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Masz racje Michalino7-->zazdroszcz膮 nam i nawet nie zdajemy sobie sprawy jak bardzo.Bede juz leciec,bo corka chce sniadanie:) Podnios艂as mnie na duchu,dam rade.Moj nastepny cel to wytrzymac po艂 roku tak jak ty.Ja w sumie to przybra艂am po 3 tygodniach p贸艂 kg.Wczoraj sie wazy艂am i juz znowu waze normalnie:)Oby tak dalej:) Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich BP. Ide znowu do miasta,kazda drobnostka,ktor膮 sobie zafunduje cieszy mnie.Buziaczki:):):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Michalina7 0 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Ja te偶 ju偶 uciekam.Zycz臋 ci Wiewioreczko i wszystkim bywalc膮 tego topiku milego dnia. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Wrzesie艅 16, 2006 Hmm...a tu znowu cisza jak makiem zasia艂:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach