fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Wiewióreczko, widzę, ze nie próżnujesz język angielski szlifując... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Cos trzeba robic w zyciu:)Mam jeszcze mnostwo swoich marzen do zrealizowania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 17, 2006 ja na silowni pozbywam sie skutku ubocznego mojego zwiekszonego apetytu po rzuceniu smrodzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Rewelacja--->chetnie bym poszła na siłownie,ale ja nie mam siły cos:)A te zakwasy dnia nastepnego:)Qrde Nie to nie dla mnie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Dzis 60 dni BP{--->3 kg mniej na wadze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 17, 2006 jak sie porozciagasz i mlasniesz piwko to nastepnego dnia nie ma zakwasow, dopiero na 3-4dzien i to takie ze ledwo sie chodzi :D:D:D ale warto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 17, 2006 wiewioreczka gratuluje, tez kiedys chudlam jak rzucalam ale blizej 30 to juz nabralam a nie zgubilam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 17, 2006 do wiewioreczki ja pracuje na monitoringu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Odkąd nie pale to nawet alkohol mi nie smakuje:)Bleee.Przez 60 dni wypiłam 2 niecałe browarki.Heheheh.A jak paliłam to dziennie jeden był czasami wiecej:)Ale tylko w upalne dni!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Voytass-->no to obserwuj dobrze bracie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 18, 2006 Miłego dnia wszystkim (38 BP) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 18, 2006 hello!!!!konczy sie moja praca ,a zaczyna nowy dzien [4 ] bp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 18, 2006 Witam wszystkich:) Miłego ,pachnącego dnia życze!!! Pozdrawiam i całuję!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 18, 2006 ello ziomki ale z was ranne ptaszyny mi by sie nie chcialo dzis z ledwa bieda wstalam do pracy... buziaki dla was a tak wogole lekarz przepisal mi antybiotyk....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 18, 2006 dzień doberek 31 dzień bez śmierdziela pozdrowionka dla was wszystkich pytałem się o maandarynę znalazła się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wesolautka Napisano Październik 18, 2006 cometa gratulacje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 18, 2006 cometa gratulacje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 18, 2006 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 18, 2006 dzień dobry miłe ludziska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 18, 2006 Fado-->witaj kochana:) Zmykam:)Dzien gospodarczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 18, 2006 To tak jak u mnie, z gospodarskim pozdrowieniem zatem... Słoneczko, po jakich kątach się krzątasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 18, 2006 wpadłam tylko sie przywitac z wami :). Znow zalatana jestem. Milego dnia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 18, 2006 735 h bez śmierdziela walczymy czasem coraz żadziej ale jeszcze jest trudno nie poddam się MOJA WALKA -wspaniale jest być pachnącym. Pozdrowionka dla naszych Pań i Panów których coraz mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 18, 2006 witaski wszystkim...widzę ,że humorek ludziom dopisuje..i super;) mnie w sumie tez... ale..ale..nie widze od dłuższego czasu Piotra46...hm..dziwne... koniecznie się odezwij!! dzisiaj mnie nie ciągnie..wczoraj miała BIG KRYZYSA..ale ciesze się strasznie że nie uległam...;) CAŁUSY DLA WSZYSTKICH PACHNĄCYCH.... taki tu ruch że trudno wymienić wszystkich....alem spróbuję;) WESOLUTKA;) WIEWIÓRECZKA;) SŁONECZKOO;) PIOTR46;) VOYTASS;) JERZYS;) COMETA;) FADO;) KINIA;) ALLEAFARD;) REWELACJA;) ZŁOŚLIWEIC;) KARO/40/;) FIONA*;) mam nadzieję,ze nikogo nie pominełam....A JEŚLI TAK...TO I TAK POZDRAWIAM I MYSLĘ O WSZYSTKICH I WSZYSTKIM KIBICUJE.... aha..koleżanka dzisiaj dopytywała,czy wczoraj zapaliłam...?? a ja z radochą wielka mówię NIE!;)) PAPA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 18, 2006 Piotr46 mam nadzieję, że nie złamał się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 18, 2006 witam!!dlaej nie pale 4 dzien leci ,a gdzie moja rowiesniczka bellarosa??:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 18, 2006 witam wszystkich na topie BP 8-DZIONEK dzieki wam. naprawde bylem tak nie zdecydowany a tu tylu walczacych trzymam kciuki za nowych hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 18, 2006 niema nikogo a rozumiem ta reklama wszyscy poszli sie calowac to ja tez spadam narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelena 0 Napisano Październik 18, 2006 Dziś jest mój drugi dzień po raz trzeci... chce mi się palić...ale wytrzymam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 18, 2006 Pozdrawiam Wszystkie piekne i pachnące dziewczęta :D również pozdrawiam Wszystkich chłopaków i graba jelena –dumny jestem z Ciebie wiem ze dasz rade – trzymam cały czas za Ciebie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach