Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość jerzys
a ja wszystkim nalogowcom palaczom polecam tabex jest swietny

Jelena 🖐️ Voytas 🖐️ trzymam za Was kciuki najbardziej dlatego że jesteście w najgorszym okresie, po tygodniu będzie Wam lżej ;)....dacie radę ;) Pozdrawiam też innych niepalących i tych co mają zamiar rzucić smierdziele....🖐️ Miłego wieczorka 🖐️

wiewióreczko :) jerzys, mamy tyle samo dni BP na koncie... złośliwiec - podziwiam ten jeszcze inny rodzaj silnej woli w tobie, zawsze jesteś na ratunek dla potrzebujących i nowych chętnych \"niepalaczy\"... allaffar - ty tak samo, choć od niedawna... Ludzie, dobrze was czytać..., buduję mi się wola taka silniejsza...od czytania Was... słoneczko? Hmmm? Dobranoc! :)

Fado początki są zawsze najgorsze ;) Każdemu doradzam kto nas czyta i chce rzucic: Należy nastawic się psychicznie, dac sobie trochę czasu...napalić się papierosów ...obrać datę ....i stop...ani jednego... Ja nie palę tylko 39 dni i prawie w ogóle mnie nie ciągnie... I naprawdę czuję ten wielki smród od palaczy np: w windzie. Pozdrawiam 🖐️ Miłej nocki 😴

Gość ja też rzuciłam to swiństwo ..
...półtora miesiąca temu, ale palić mi się chce jak cholera.

To dziwne że po tak długim okresie dalej masz chęć...może w Twoim otoczeniu ktoś w pobliżu pali ? Trzymam kciuki za Ciebie...dasz radę ;) Pozdrawiam

Gość zlosliwiec
Witam Wszystkich serdecznie 🖐️ Życzę miłego dnia :D :classic_cool: Za potrzebujących trzymam kciuki Sloneczkooo – 🌼

Witajcie moi kochani!!!!!! :D Sorki za tak długie milczenie..zabiegana jestem mocno...a własciwie zalatana, bo czuję sie tak jakby mi nagle skrzydła u ramion urosły....hahahahaha......podejmuję decyzje...nareszcie słuszne...dokonuję wyboru....moje życie w moich rękach...:) Pozdrawiam wszystkich goraco i ściskam mocno Złosliwcze---> buziaczem słodziutki

No dobrze....przyznam się szczerze, bo mi to spokoju nie daje....w to moje szczescie ostatnio smutek wielki się wkradł.....no cóz....zbliza się Święto Zmarłych...i moje serce do Synka się rwie...cholera- boli...i boję się...boję !!!!!!!!!!!!!! Nie chcę się złamać!!!!!!!!!!!!!!!!

sloneczko jak dla mnie mozesz pisac lubie sluchac, czytac sama tez czasem musze sie komus pozalic, wiec mysle, ze inni nie beda mieli ci za zle, ze chcesz porozmawiac o tym... wiesz czasem chce zadac pytanie, chociaznie powinnam, bo moge komus zrobic przykrosc, wiec wole milczec.. sloneczko badz dzielna :)

przeciez to twoje dzieciatko ukochane, wiec nie dziwie sie, ze powoli wszystko wraca, ale wiem, ze jestes dzielna kobieta i przetrwasz wszystko, nawet taki dzien jak wszystkich swietych... zobaczysz ze masz sile, staram sie jak moge, ale nie wiem czy mi to pocieszanie wychodzi... niewiem czy kiedys nie bede w podobnej sytuacji, ale wiem, ze wtedy i mnie nie byloby na swiecie, a ty jestes i walczysz o swoje szczescie, nie palisz a to juz bardzo wiele, z czasem powinno wszystko sie ulozyc, nigdy nie zapomnisz on jest w twoim sercu i zawsze tam zostanie :)

Chyba mnie zle zrozumialas....sorki....dziekuje ci za wsparcie :).....tylko chcialam zebys wiedziala, ze ja jestem mocna bestia i nawet jak sie na chwile zlamie to szybko sie prostuje....kochana jestes

ja mam czesto zalamke, szybko wychdze z niej, ale pozniej wypije przypomni sie cos przykrego, zaczyna sie od nowa.... nie ma za co dziekowac naprawde nie trzeba... kiedy skonczy sie pociag do papierosow???

🌼 porannie dla wszystkich Pachnących i tych, którzy pachnieć mają zamiar..., a jeszcze nie mogą się zdecydować!

ja chce kwiatka ale takiego realnego, moze rozyczke??? a do mieszkanka tez by mi sie przydal jakis ladny jeszcze, bo te wlascicieli sa nie ktore bleeee zawinelam jednego mamie, ale to malo chyba kupie ziemie doniczke i odnozki jeszcze wezme od mamuski :D chce mi sie jesc, porazka...

Fado--->Witaj kochana 🌼.... Wesolutka---> kazdy inaczej to niepalenie znosi...hmmm...ale jesli o mnie chodzi to po 4 miesiacach czasem taka ochota na papierosa przychodzi, że po ścianach mnie rzuca...ale czujnym trzeba być i okopac się dobrze....wróg czuwa!!!!!!!!!!

Witam wszystkich BP Dzisiaj minęło 170 dni bez śmierdziela,ale do dnia dzisiejszego wbijam zeby w tynk:/ Pozdrawiam Was wszystkich niestety nie ma reguły na to kiedy przestanie nas ciągnąć To chyba pozostanie w nas do końca życia Ważne ,że są chęci do zerwania z nałogiem Życzę dużo siły

Tak, tak, Słoneczkooo, masz rację. Wesolutka, buduj mury obronne, byle nie z chipsów, hahaha..., dasz radę! :) Też lubię kwiaty..., a najbardziej długonogie róże...

Gość zlosliwiec
Wesolutka 🌼 Smacznego !!:D Wszystkie kwiaty sa piękne ;)

dzien dobry A co tu takie ponure nastroje??? co znacza slowa, ze to w nas do konca zostaje? no to mnie rozzloscilyscie!!!Mna juz smierdziel nie rzadzi! I wam tez radze zmienic podejscie. Zamierzacie cale zycie martwic sie tym ze wam sie palic chce badz zechce? ja nie pale 8 miesiecy i nawet bym o tym nie pomyslala jakbym tu nie zajrzala. nie mozna w kolko gadac o fajkach. nie przy sniadaniu ble :o wnioskuje o natychmiastowa zmiane nastroju i zakonczenie tematu smierdzeniabo wlasnie jem :D milego poranka :D

Złosliwcu ,dziękuję i oczywiście ogromniasty buziak w Twoją stronę 👄 Przecież,to Ty miałes ogromny udział w moim niepaleniu. Zaufałeś mi wiec ja do dnia dzisiejszego staram się nie zawieść:) Fado---> u mnie tynki gipsowe,zęby lekko wchodzą ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się