alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Ika a Ty ile nie palisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Październik 24, 2006 sloneczkooo--> spokojnie,i tak jestes w lepszej sytuacji nz inni ,bo masz kontakt gg:) Zlosliwiec jest zatwardzialym i zdeklarowanym wrogiem petow wiec nikle szanse na powrot do smierdziela:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Październik 24, 2006 alleaffar-->dokładnie 175 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 nie dałam siie nabrać......hmmm.....a moje gg jest w moich preferencjach :P....każdy moze napisac...za bardzo jesteśmy związane emocjonalnie ze Złosliwcem, żeby dać się podejść...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Po za tym fałsz czuję na odległosc..taka moja przypadłośc...hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Bravo dziewczyny ...tak trzeba z takim pojechać ...:D Więcej tu nie odważy zaglądać hehehe ;) Odemnie też ma jednego między oczy ....chyba mu już wystarczy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Październik 24, 2006 no,serducho złapało swój rytm więc smiało mogę się oddalić:) Zołądek dopomina się o swoje prawa,bo poza kawą dzisiaj jeszcze nie miał czego trawić;) Nagotowalam gar flakow i zapach cudownie roznosi sie po calym domu;) W razie podszywów walić ,nawet sie nie zastanawiać Co macie pod ręką to w łeb bez ostrzezenia:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Sory wszystkich pachnących...na co dzień jestem stuprocentową kobieta....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Październik 24, 2006 Sloneczkooo---->poproś Złoslwca o zastrzeżenie swojego nicka w przeciwnym razie bedzie miec wiele istnien na sumieniu:( każdy psiakość może się podszywać pod niego:/ trudno oddzielić ziarna od plew pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Nasz drogi Złosliwiec jest pewnie na działeczce....albo na rybach...albo na grzybach...ale zaraz do nas przybiegnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Już to zrobiłam...spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 Witam Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Złosliwcze---> buziak słodki dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 A czemu nikt nie pisze???????/....Złośliwiec do nas zawitał....prawdziwy!!!!!!!!!!!!!....:) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 Przepraszm Wszystkich za te zamieszanie – nie zawiodę ludzi na tym forum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Październik 24, 2006 katia13---> to sie usmialam hehehe Dziekuje,juz dawno zapomniałam,że mozna plakać nie tylko z powodu problemów,ale tez ze śmiechu :D hehehehe Złosliwcu:) nareszcie na czarno:) wielki cmok dla Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 To jestem ja teraz nikt się nie podszyje pod starego złośliwca sloneczkooo – nie ma takich slow żeby Ci podziękować ika -nigdy nie zwątp we mnie –nie zawiodę :D kinia/ dzięki za wiarę we mnie katia 13 OK. –chama lej -:D alleaffar – graba BP :D jerzys – graba BP :D za potrzebujących trzymam kciuki BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 24, 2006 dla złośliwca;) i dla pozostałych idę na basen...do usłyszenia-zapewnie-dopiero jutro...papa Kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 24, 2006 jednak jeszcze jestem JJJ;) kochani BP ,rozumiem,że moja sugestia odnośnie IGNORANCJI INTRUZÓW została przychylnie rozpatrzona.... Jako, że jestem konsekwentna i uparta,i nie dam się sprowokować, 3mam się zasady: OBOJĘTNOŚĆ to jest to... pozdrawiam- WSZYSTKICH KOCHANYCH PACHNĄCYCH BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 24, 2006 Witam wszystkich!!! Zalatana ostatnio jestem,ale nadal BP. 67 dni BP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 katia 13 zostaw gnoja na odległość to jest bohater to nasz znajomy z topiku nie da rady rzucić palenia bo smierdziel jest silniejszy od niego to przez zazdrość najlepiej jest zignorować łobuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Popieram!!!!!!!.....Agresja rodzi agresje...hmmm....Może jakaś terapia ?..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 Wiewióreczko musiałem się przefarbować na czarno, bo moja podróbka tu namieszała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Myślę, ze kultura osobista obowiązuje kazdego...więc dajcie spokój...jestem kobieta i jestem na tym topiku...i czytam, bo inaczej się nie da...niemiłe to jest, nawet jeśli mnie to osobiście nie dotyczy...pozdrawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 24, 2006 Zlosliwiec-->witaj w gronie zaczernionych.Wierzyłam,ze to sprawa podszywacza.Ludzie naprawde są bezczelni,ale coz to swiadczy o ich wychowaniu.:) Sam zaczął a teraz ma jakies pretensje do Kati13:) ZlosliwiecCC--->daj juz człowieku spokoj naszemu topikowi,idz gnoic gdzie indziej!Zaczynasz w niewinnych ludzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wala Twist 0 Napisano Październik 24, 2006 Witajcie Kurcze, własnie zajrzałam na topik, a tu taaakaaa intryga! Oszukańczy złosliwiec, bluzgi jakieś...Nie dajmy sie zwariować, nerwowość nie sprzyja rzucaniu palenia. Kolego zlosliwiecCC: skoro ten temat cie nie dotyczy idz pogawedzic gdzie indziej. A ja moi drodzy 5 BP i juz mnie nie ciągnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 Wala Twist –nie denerwuj się, bo złość szkodzi urodzie 5 dni to już naprawdę jest bardzo dużo dla Ciebie Trzymam kciuki :D BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Październik 24, 2006 hmmm zlosliwcu cc--> przeczytałam to co napisała Katia13 i nigdzie nie rzucała takimi wulgaryzmami jakimi rzucasz Ty:o myślę,ze to z powodu palenia masz nasiloną agresję:) zobacz,tutaj nikt nikogo nie obraza a wręcz przeciwnie:) szkoda,że puściły Ci nerwy spróbuj rzucić pety ,moze i Tobie przejasni się w główce:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wala Twist 0 Napisano Październik 24, 2006 Złośliwcu: Dzieki, trzymanie kciuków sie przyda. Zdaje sie, że jesteś tu guru od niepalenia-tak walecznie cie wszyscy bronili i tak wierzyli w twoją \"niewinnośc\". Twój doping to dla mnie zaszczyt ;) Pozdrowienia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 ika –jestem czarny dla Ciebie :D katia 13 przepraszam bo to moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach