Go艣膰 kamisa Napisano Maj 9, 2008 Witam wszystkich.Mamy pi臋kn膮 pogod臋 ,czas aby si臋 zacz膮膰 opala膰 o ile kto艣 lubi.Mie mog臋 sie nadziwi膰 ,偶e coraz wi臋cej os贸b rzuca palenie .Jestem za tym aby nikt nie pali艂 i nie dorabia艂 firm kt贸re z naszego zdrowia czerpi膮 zyski .Lepiej wyda膰 na jakie艣 fajne ubranko ,bo bynajmiej mamy je a z palenia nie mamy nic.Trzymam za Was kciuki i nie poddawajcie sie . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 z palenia jednak mamy cos -DZIURY W MOZGU Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
30-stka z Gda艅ska 0 Napisano Maj 9, 2008 sadny dzie艅 :) to prawda 偶e dziury w m贸zgu, palenie nie ma ani jednej zalety:) chyba p贸jd臋 n aspacer z psem bo te okna umyj臋 jutro dzisiaj mam ochot臋 na spacerek ,,,,, uciekam kochane na 2 godzinn膮 wypraw臋, ajjjjjjjjjjjjj wiatr we w艂osy ajjjjjjjjj zapach trawy i lasu ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:):):;)id臋 ziuuuuuuuuuuuu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kamisa Napisano Maj 9, 2008 Wczoraj by艂am na rowerku i wiecie co,nie odczuwam ju偶 takiego zm臋czenia jak w czasie palenia.Przy bieganiu te偶 si臋 nie m臋cz臋 i naprawd臋 widz臋 popraw臋 w zdrowiu i wogole.Tak偶e warto rzuca膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 ja jutro tez chyba w koncu sie za okna wezme bo juz warsztatu u nas na placu nie widze;) a co do roweru kiedys jezdzilam duzo bo koni mechanicznych nie mialam a tak dla zdrowotnosci w trakcie jazdy cygaretpauze sobie robilam ;S Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 9, 2008 :) :D [kwiat} Pozdrawiam BP:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 jak na tlenie taka skrzywiona buzie zrobic?probuje i cos mi to nie idzie np tak:-/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 a tak? :-S Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 dobrze ja na ten czas spadam,wroce do was pod wieczor pa pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zrozpaczona rzucajaca Napisano Maj 9, 2008 hej :) czuje sie jakbym mia艂a zaraz p臋kn膮c Zjadam wszystko co popadnie ale NIE ZAPALI艁AM :D:D:D Ledwo dojecha艂am wczoraj z pracy do domu mam straszne zawroty glowy dzis nie wzie艂am samochodu 偶eby w jakims rowie nie skonczyc. Znajomi nie wierz膮 偶e rzuce ale dobrze niech se gadaj膮 przynajmniej mam wi臋ksza motywacje 偶eby to 艣wi艅stwo zostawic :) Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
30-stka z Gda艅ska 0 Napisano Maj 9, 2008 zrozpaczona rzucaj膮ca brawo , poczekaj do jutra a zobaczysz o ile 艂atwiej ci b臋dzie:):):) ka偶dy dzie艅 to ju偶 艂atwiej :) buziaki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kapi84 Napisano Maj 9, 2008 Hej, pisze do Was z pracy wi臋c nie b臋d臋 si臋 rozpisywa膰, ale ja te偶 sie trzymam. Jestem pe艂na optymizmu i pozytywnej energii. Wszyscy w pracy mnie pochwalili 偶e dobrze robi臋. Czego chcie膰 wi臋cej. p.s. ale przyznam 偶e dzi艣 na chwilk臋 zapomnia艂am 偶e nie pale i ju偶 trzyma艂am fajk臋 w ustach, ale w pore sie powstrzyma艂am i u艣wiadomi艂am sobie co robie. OOOOOOOOOJ trzeba si臋 pilnowa膰 dziewczynki. Do zobaczenia wieczorkiem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
makarena 0 Napisano Maj 9, 2008 leci mi 5 dni bez fajeczki .byle do przodu ,do przodu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zrozpaczona rzucajaca Napisano Maj 9, 2008 zrobi艂am wczoraj porz膮dki w pokoju w torebce ile ja znalaz艂am zapalniczek szok trzymam sie zdala od papierosow dzis tylko z rana kawe z mama wypi艂am ona pali艂a a ja twardo sie trzyma艂am :) narazie pracuje nad swoimi myslami bo to jest nie do zniesienia non stop fajka fajka w g艂owie sie to nie mie艣ci 偶e taki marny pet rz膮dzi moim m贸zgiem Dzieki 30-stka :D:D myslisz 偶e 艂atwiej mowi膮 ze te 2 pierwsze tyg sa najgorsze juz sama nie wiem pozyjemy zobaczymy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kapi84 Napisano Maj 9, 2008 Powiem wam 偶e s膮dny dzie艅 mia艂a racje. Im wi臋cej bierzesz tych pastylek tobaccof tym bardziej jestes zamulona. Ja juz je odstawi艂am , bo zacz臋艂am sie ba膰 偶e co艣 mi si臋 stanie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ula83 0 Napisano Maj 9, 2008 To ja zrozpaczona rzucajaca :D Ja jade bez wspomagaczy kupi艂am wczoraj te pastylki ale one s膮 ohydne !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 czesc dziewczyny super ze sie trzymacie!!!:D wiesz ula jak ja rzucilam w sobote to w poniedzialek pod wieczor wysylalam monike po xenne ekstra:D ale teraz juz dawno wszystko mi sie uregulowalo Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 9, 2008 s膮dny dzie艅 tu nie mo偶na zrobi膰 tej przekrzywionej mordki :/ Tu masz linka na minki i inne pierdo艂ki :) http://forum.o2.pl/emotikony.php a ja nie wiem o jakich wy tabletkach piszecie - tobaccof . Nigdy o nich nie s艂ysza艂am. To cos podobnego do tabexu? kamisa No sama widzisz kondycje masz coraz lepsza;) Kobietki w艂a艣nie podczas tego rzucania fajek warto zainwestowa膰 troche czasu w jakiego艣 sporta :) Nawet codzienny spacerek dobrze nam zrobi. Ja juz przesta艂am nawet jezdzi膰 do Szk贸艂ki SKM i na piechote lece tym bardziej, 偶e pogoda jest taaaaaaaaaka czadowa kapi84 Ty uwa偶aj kobitko z tym trzmaniem fajki w d艂oniach bo odruchowo mo偶esz j膮 zapali膰 i sie zacignac;) a swoja drog膮 ja nie mia艂am takich automatycznych odruch贸w hehe ;) 30stka Koniki dobra sprawa;)Relaksejszun ;) Ko艂o mojej szko艂y jest stadnina koni na Gda艅sk 呕abianka i zawsze obserwuje galopuj膮cych ludzik贸w z okna ze szko艂y. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 9, 2008 uuuuuuuuuu pomyli艂am sie nie na Zabiance a Na Sopot wy艣cigi s膮 te koniki;) Mo偶e kojarzysz?30 stka? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 tobacoff-takie ziolowe do cycania anyzkowe,12-13 zl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 daj maila to ci wysle zdjecie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 no jula jestes tam?czy na potera sie zapatrzylas?:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 9, 2008 no nic jula ja uciekam,mojego maila widzisz to jak cos to mi bezposrednio mozesz wyslac to puszcze ci zdjecie opakowania tobacoffu to dziewczynki pa dobranoc slodkich senkow Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kapi84 Napisano Maj 9, 2008 Ula83 ja te偶 my艣l臋 偶e te tabletki prawie nic nie daj膮, ale mo偶e dlatego 偶e my nie palimy a one zmieniaj膮 smak papierosa wi臋c nie wiemy jak ten papieros smakuje. Uwa偶am ponadto 偶e ten tobaccoff co ja go biore strasznie zamula, tabex mnie nie zamula艂 a po tym nie mam si艂y na nic i nie mog臋 sie skupi膰 na niczym. co do mojej przemiany materii to powiem tak 偶e jem du偶o wi臋cej to fakt (a dzisiaj to ju偶 przegi臋艂am bo dogadza艂am sobie nawet 偶arciem z McDonalda, ale za to w toalecie bylam chyba ze trzy razy, wi臋c mo偶e to jest efekt tych tabletek kt贸re ssie. Julka85, 30 tka z Gda艅ska, Tymula, S膮dny dzie艅, Ula83, kamisa, Vru, Pozdro600, Mordusiak, Kakti, Makarena Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kapi84 Napisano Maj 9, 2008 Sorki oczywi艣cie pozdrawiam was. Chcia艂am wam wklei膰 kwiatki ale nie potrafie po prostu jak robie kopiuj wklej to mi sie nic nie wkleja. Dobrej nocki wszystkim 偶ycz臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 9, 2008 bo musisz kapi napisac w tych nawiasach [ ] s艂owo kwiatek Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
decolle 0 Napisano Maj 9, 2008 Wiecie co, konczy mi sie 19 dzie艅 bez palenia i nie potrafie z niczym por贸wna膰 tego co czuj臋. Wiem 偶e to nie koniec walki, bywa ci臋偶ko, ale jaka satysfakcja i duma z ka偶dego dnia. To wszystko mi臋dzy innymi, ba - w du偶ej mierze dzi臋ki Wam. Pozdrawiam gor膮co i trzymam kciuki!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 9, 2008 decolle-- i pomy艣l sobie teraz jaka jeste艣 silna. Ca艂y ten sukces zawdzi臋czasz swojej silnej woli i motywacji;) do Ciebie za to , 偶e jestes taka dzielna. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
decolle 0 Napisano Maj 10, 2008 Dzieki Julek, wiem, 偶e wiesz o czym m贸wie, przerastasz mnie sta偶em wolno艣ci o do艣膰 sporo - wiem bo czytam topik - jestem w po艂owie lutego ;). To co mnie cieszy opr贸cz samego faktu niepalenia to to, 偶e za tym idzie te偶 ch臋膰 zmian swojego 偶ycia, 艣wiadomo艣膰 w艂asnego cia艂a, mobilizacja do dzia艂ania - Bo偶e jak te papierosy zaczadzaj膮 nasze m贸zgownice. Czy 偶eby to odkry膰 trzeba by艂o czeka膰 23 lata???? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bombasti 0 Napisano Maj 10, 2008 rany.... zapalilam,, jednak ta pomaranczka miala racje ze mam slaba wole i teraz bedzie sie cieszyc!! no coz,moze palenie jest mi pisane!!:(:(:(:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach