30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 Tymula i Bombasti ciekawe co u was, czy czytacie kafeterie, czuję że czytacie, pozdarwiam was serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 no ja tez chcialabym wiedziec,wydaje mi sie ze juz do konca swiata bedziemy musialy sie pilnowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 sądny dzień mnie to trochę przeraża, że juz do końca życia mogę nie wiadomo czemu wziąść go znowu do ust,to mnie przeraża...........................no i ten jeden może spowodować że zacznę palić dwa razy więcej niż przed rzuceniem palenia, to normalnie mam stracha w gaciach;) To trzeba chyba wciąz wiedzieć ze się nie chce palić, ale tak na serio bez oszukiwania siebie, bo inaczej to chyba klapa co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 ja-ka fajny ten film, prawdziwy:) moja córa go właśnie obejrzała i doznała szoku:) mam nadzieje że taka terapia szokowa w wieku 7 lat spowoduje ze będzie zawsze negatywnie do nich nastawiona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 dziewczyny i chlopaki tez to jest chyba tak jak z tyciem jesli ktos w kiedyś byl gruby i potem przeszedl na diete to juz do konca zycia musi sie pilnowac ja kiedys bylam chudy szczypior trenowalam lekkaatletyke potem przestalam trenowac i spoczelam na laurach + dojrzewanie i nagle wazylam 65 kg (wzrost 168) potem schudlam 10 kg bylo super kilka lat potem osiadly tryb zycia maz piwko pizza i waga w styczniu 2005 pokazala 72 !!!!! wiem ze to nie topik o dietach ale tak jest ze zawsze mamy jakies pokusy ja wzielam sie za siebie przeszlam na diete i schudlam 14 kg potem ciaza potem znowu schudlam i w maju 2006 roku wazylam 54 kg czyli mozna jak sie chce teraz znowu sobie podjadam ale staram sie kontrolowac wage a wierzcie mi nie raz zjadlabym duza pizze ale biore mala i potem czuje takie wewnętrzne zadowolenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 no wlasnie tak mi sie wydaje nie mozemy sobie pozwolic na chwile slabosci bo przepadniemy,stracimy szacunek do samych siebie,ja to wrecz bym sie znienawidzila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 he he dodob ja bym chciala tersz te 3 co przytylam rzucajac zrzucic ale troszke mi to nie wychodzi he he dobrze ze z fajkami latwiej poszlo he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 dodob masz rację tylko mi się wydaje że nałóg jedzenia jest mniej grożny dlatego że możesz sobie na wszystko pozwolić w rozsądnych ilościach, a w fajkach nie możesz sobie pozwolić na małą ilość, tylko musisz na zawsze zrobić passssssssss. I to jest takie trudne, to chyba jest najtrudniejsze, nie skusić się już do końca życia na dyma, a w dymku jest dopamina, czyli coś co daje chwilowe szczęscie w mózgu ,,,,, dlatego to jest tak kosmicznie trudne, ale dla chcącego nic trudnego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 sądny dzień to co zapodajemy sobie jakaś dietę, dodob mas zjakieś propozycje, ja bym chciała zrzucić te 3 kg:)jakmożna to czemu nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 ja dopamine to chyba mam w czym innym he he np jak uslyszalam ze moje fajki teraz 8,20 kosztuja od 23 lutego z 6.90 poszly na 8.20 nawet jak bysmy chcialy to nas nie stac na palenie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 tak to jest dapalacz masz racje:) my jestesmy szczęściary:)że rzuciłysmy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 pojde (mam nadzieje ) do pracy to strace te 3 kilo,teraz i tak malo jadam bo staram sie ograniczac zeby nie przegiac ale kobiety to cale zycie maja przewalone jak nie pilnowac sie z fajkami to z jedzeniem to o urode dbac bo o 1 zmarszczka za duzo a faceci maja to przewaznie gdzies,maja ochote jesc to jedza,piwko pija w wiekszych ilosciach a miesnie piwne rosna,nam jak zaczyna miesien piwny rosnac to od razu cos z tym robimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 a wogole to dawno sie nie chwalilam Nie palę już 122 dni (+ 22g07m48s). Ilość niewypalonych papierosów: 2458. Będę żyć dłużej o 18 dni (+ 18g42m51s)! Zaoszczędzone pieniądze: 860,45 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 sądny dzień ja zauważyłam, ze to dlatego , ze przyjęło się ze kobieta to płeć piękna, dlatego tak dbamy o urodę, o te zmarszczki, zeby spełniać normy społeczne, a faceci to płeć brzydka, więc skoro się tak przyjęło to po co mają dbac o siebie:)Skoro i tak będą płcią brzydką:) Ja szczerze to czasmai mam dosc tego dbania o siebie, wciąz kremy, balsamy, pilnuje wyprzedaży zeby kupic coś dobrego taniej, chcę zawsze ładnie wyglądać, itddddddddddddd, ale są też faceci którzy dbają, teraz faceci chodza na solarke, kupują kremy i chodzą robić paznokcie do kosmetyczki:):):) i ja się z tego cieszę bo może przez to zrozumieją nas kobiety ile kosztuje nas pracy ładny wygląd, no a poza tym przyjemniej jest mieć faceta który wygląda super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 o tak :) ale wiesz co czy my aby na pewno dla samych siebie chcemy wygladac??he he bo taka regulke klepiemy zawsze ja mysle ze nie tylko dla nas ale i dla nich,facetow,zeby mieli na czym oko zawiesic,ale fajki to juz sa dla nas tzn rzucanie ja tym podbudowalam wlasne ja :D moja wartosc w moich oczach wzrosla bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 szczerze to uwielbiam jak faceci na mnie patrzą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 ja tez urosłam jak rzuciłam palenie, jestem bardziej pewna swego:)kiedyś byłam bardziej uległa a teraz jakby nagle wiem czego chcę:) A co do atrakcyjności, to moją zasadą jest czystość i skromność, ale nie do przesady:)uznaję dobre ciuchy i ładne buty, dobre kremy, ale przede wszystkim czystość i gracja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 he he he prawdziwa kobieta:D chyba kazda lubi zeby tak oko na niej zawiesic ale z podziwem a nie pozalowaniem he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 dziewczyny mam propozycje wysle wam diete ktora dostalam od dietetyka i zaczynamy od poniedzialku razem ?? co wy na to podajcie adresy to wam wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 czystosc,podkreslona figura tzn to co uwazamy ze jest warte podkreslenia,nie stac mnie na drogie ciuchy wiec kupuje tanie ale ladne podkreslajace walory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 aga.m74@interia.eu dzieki :) a piwo moge pic???he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 dodob to mój adres......monika_swiecicka77@wp.pl ..........buźka za dietę:) sądny dzień ja to zaznaczam je bardzo te moje walory;) i kusze;)hehhehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 a sooo he he mamy to podkreslamy he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 poszło musicie duzo pic i proponuje robić co 3 -4 dni zakupy uzupelniajace ni e trz3eba sleczec nad garami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 chyybaaaaaaaaa czas się ubrać i do łazienki wskoczyć, sniadanie zjadłam, posmiałam się trochę, kawkę z wami wypiłam:) ozywiście BP, zmykam chyba dom ogarnąc i zakupy zrobić, robię dzisiaj zupę, tylko nie wiem jeszcze jaką;) zrobie zupę i krokiety z mięsem,,buziaki zmykam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 a ja tu dodob o krokietach........:) już zapomniałam o diecie, biegnę na moją pocztę i zobaczę te dietę..........ziuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 oki dodob zaczynam dietę, jadę zaraz na zakupy, ale ja będę miała kłopot z tym żeby po 18 nie jeśc bo ja kurce nie zasnę:( ale trudno spróbuję, dodob a ile się chudnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 dzieki dodob :) weszlo mi to od poniedzialku tak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 ja lubie przy kompie pomaszkecic :) a ja dzis watrobke drobiowa robie duszona w cebulce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 sądny dzień zaczynamy od poniedziałku? czy od teraz od dzisiaj? Stawiam ż eod poniedziałku:) Dodob a ty tez ją teraz stosujesz? A ciekawe czemu pić wodę ciepłą, a nie zimną, no i czy trezba ćwiczyć przy tej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach