dodob 0 Napisano Lipiec 7, 2008 dziewczyny a ktos pisala o tym pillingu z kawy jak go robicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 vitalijka pisala ja wogole nie wiem o co chodzi z tym peelingiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ja też nie wiem co to za piling, nio i wam szczerze napisze że juz tych zabiegów z buźka to mam dość:) Ale chce się pochwalić , waże 56kg:) wróciłam do swojej wagi:) według starego licznika nie palę 76 dni, według nowego 7 dni ale ten nowy mi nie pasi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 nie miaucz kocie pasi nie pasi trza bylo nie dac sie skusic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 7, 2008 no brawo 30 stka a jaki masz wzrost?????? ja juz do 60 dobiłam ;( a mam 168 (; i to mnie martwi bo jak wczesniej pisalam bardzo pracowalam na wage 55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 dodob ja tez mam 168 cm i najlepiej sie czuje z waga 57 55 to kilo wiecej id szkieletu a jtos mi powiedzial przy okazji tej ladnej buzi zebym nic nie chudla bo i tak mi zebra widac wiec wiesz :) h he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ja jestem od was niższa o centymetr:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 krasnoluuuudeeek :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ;) krasnoludek:) ma wysokie obcasy w szafce moja ty kofanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 7, 2008 no kazdy ma inna budowe brzydko to ja wygladalam jak wazylam ponizej 52 kg w styczniu ubieglego roku ale max moge wazyc 56 bo potem sie robie taka baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 w ciuchach mam 59 teraz sie zwazylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 no a ja w/g mnie najlepiej wygladam 57 ale inni twierdza ze do 60 smialo moge dociagnac bo i tak kosci mam na wierzchu a te twoje obcasy 5kg waza ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 7, 2008 E tam, waga wadze nierówna. Zależy od budowy:). Trzydziestka, a ten nowy licznik to już bez nikotyny pod jakąkolwiek postacią:)? Kochana zostaw stary licznik bo ja przyjade Ci go wykasować, mi też kazali od zera hihi:). Mam dziś wolne, idę sprzątac-jak kot w domu to zawsze jest co sprzątać (kłaki). Od jutra do soboty w pracy więc tylko wieczorem będę zaglądac. No i idę zrobić sobie yerbę bo wstałam o 11 ale dalej mam zmuł:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 he he ja sobie tez zaparzylam i wlasnie pije ta cocido i tez mam kota czarno-bialy ramzes ma na imie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ja-ka jak masz profil na naszej klasie to masz linka do zdjecia mojego kociambra :D http://nasza-klasa.pl/profile/10457854/gallery/41 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Mój jest czarno-biało-rudy:). Żadko spotykany taki kolorowy:). Przybłąkał się dwa tygodnie po tym jak musiałam uspać psa (chory ze starości). Siedział sobie dwa dni na schodach, jak wracałam i otworzyłam drzwi to tak sobie palnęłam: "kicia chodź do domu". Wszedł i tak został hehe, ze dwa lata chyba już:). No i z tego też jest ochrzczony po prostu jako Kicia:). Śmieszny jest ale za to diabeł i straszny nerwus:). A tych kłaków to mam już dość. Sprzątam, sprzątam i nic.. To właściwie nic nie daje, są wszędzie. Twojemu też tak wyłażą? Ja tej cocido nie smakowałam. Mam Rosamonte especial:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 7, 2008 A wiesz, nie za dobrze widzę bo mam taki do kitu monitor ciemny że słabo zdjęcia widać. Ale chyba trochę podobny do mojego, tylko mój ma mniej białego:). Zaraz wrzucę na moją stronkę to zobaczysz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Aga zaprosiłam cie do znajomych:) przyjmij mnie ty cholero, cio?::):):):): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 moj czasem dostaje glupawki zwlaszcza jak dorwie jakas zakretje z butelki ale ogolnie to taji pieszczoch kanapowiec pospolity :) uwielbialy go wszystkie 3 :) roczek mial w kwietniu wiec az tak siersci jeszcze nie gubi ha profilu mijej moniki jest wiecej zdjec ramzesa http://nasza-klasa.pl/profile/12297863/gallery/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 no jasne he he juz patrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ale fajnie, mam was:) jak fajnie was widzieć i patrzec z kim rozmawiam od takiego czasu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 my na pewno sie nie znalysmu wczesniej?? monia mam wrazenie jakbysmy sie wieki znaly :) i twarz znajoma to przez ten topik :) he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 7, 2008 dokładnei Aga miałam to samo odczucie, wiecie co wogóle ile fajnych ludzi poznałam odkąd nie palę:) normlanie kurna się wzruszyłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 7, 2008 O już wrzuciłam:). http://niemojswiatsieskonczyl.blogspot.com/2008_07_01_archive.html To ide, bo nigdy się na za kłaki nie zabiorę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Ja też poznałam ludzi:). Bo zobaczyłam że nie bawi mnie już jakieś pijane towarzystwo, które chce mnie do towarzystwa a tak naprawdę ma mnie gdzieś. Jasne-też czasem poimprezuje z różnym skutkiem;) ale tu chodzi o coś innego:).. No i wzięłam się za rower i wogóle to jakieś dziwne-głupie małe fajki a nawet o sobie zaczęłam inaczej myśleć:) - że mogę coś zrobic dla siebie i że mi też może coś się udać:). Wiecie co, naprawdę idę te kłaki sprzątać hehe, a Wy mnie tu zagadujecie;). Macie coś na osy? Zrobiły se drugie gniazdo nad oknem - obok zalepionej dziury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ale super ten kociak cudny jest i tez mlody tak mi wyglada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ale super ten kociak cudny jest i tez mlody tak mi wyglada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 7, 2008 buhahaha mamy dzielnych strazakow he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 7, 2008 no i mnie proszwe dodac wprawdzie bez kociaka ale z mlodym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach