kaaja 0 Napisano Listopad 29, 2008 marjola53.......a po co czekac do 01.01.....postanowienia noworoczne zazwyczaj sie nie udaja...... a swoja droga, takk sobie dzisiaj pomyslalam ze jak znam zycie to pewnie kiedys do tego wroce!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Dużo i długo paliłam.Zawsze jest zły czas ..Przeczytałam cały topik.Idą święta dużo obowiązków.Nie chcę zawalić.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Spokojnej nocy.Bez snów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 29, 2008 ;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2008 mariola 53 to twoj komentarz mam pod zdjeciem na nk?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Zaglądałam do Ciebie.Jesteś bardzo dzielna.Gratuluję pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Boję się depresji, nic nie robienia . Idą święta .Mam gości.Od 1.1.09. syn mnie przypilnuje>Tutaj sobie uświadomiłam ten smród Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Dobrych snów.BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2008 to jak juz zagladalas to przyjmij moje zaproszenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 29, 2008 pusciutko tu dzisiaj........ech...papieroski, tak mi czasem chceci przychodza.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 29, 2008 palic mi sie chce....najgorsze jest to ze mam pod reka......jakby tak tylko jednego!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Daruj sobie.Tyle nie paliłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Nie doceniacie tego.Ja Niestety palę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Może moja zazdrość Wam pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2008 kaja nie nerwuj mnie bo przez kolano przeloze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 29, 2008 marjola wiem.....ale tak to jest, raz lepiej raz gorzej.....dawno nie mialam takiej jazdy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Z Wami czuję jak śmierdzą papierosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2008 tyle juz wytrzymalas to teraz tez wytrzymasz teraz juz latwiej im dluzej nie masz fajka w gebie tym latwiej,postaw mu sie nooo co jakis facio bedzie rzadzil twoim zyciem fajek jest facetem wiesz??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2008 to tyran co narzuca nam swoja wole tyranom mowimy NIE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Jesteś mądrą dziewczyną.Nie mam prawa tu się udzielać.Papierosy chyba na prawdę śmierdzą.Jesteś bardzo dzielna.Baterie szlak trafił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2008 kto powiedzial ze nie masz prawa?? przymierzasz sie do rzucenia i potrzebujesz nas wiec masz prawo takie samo jak kazda z nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Ja palę.Jeszcze do końca miesiąca.Podziwiam Was wszystkich.Złośliwiec zdrówka.Lubię s czytać.Wiem że od 1 01 nie będę paliić.Papierosy strasznie śmierdżą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 29, 2008 marjola przestan masz prawo! sadny a ty wal ile wlezie, pala po lbie......glupim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Bardzo dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2008 klawiatura zaraz dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 29, 2008 ale wiecie co mnie trzyma??? moja cholerna duma....gledze mojemu zeby nie palil itp. tabexy mu nawet zalatwilam....i teraz co??? pojde do niego po fajki.................o co to to nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 karaluchy pod poduchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 29, 2008 ze wszystkich plesniakow valbone jest najlepsiejszy :) jakby ktos mial watpliwosci :) wlasnie go rabie :) pychotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Kaja nie rób tego.Tyle nie paliłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 29, 2008 Jesteś mądrą dziewczyną>Pewnie nie znam się naZartach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach