Gość Napisano Marzec 26, 2010 Jak to miło po ciężkim dniu usiąść przy komputerze i ogłosić że się wytrwało prawda? Superancka motywacja...Basiek1 gratuluje Tak trzymaj Dla wszystkich pozdrowionka i życzonka Miłego weekendu uważajcie na pokusę ... śmierdziel nie śpi ... może czaić się za rogiem... A KYSZ GO ;) 26.01.2010 Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą 26.01.2010 Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzucaczka 0 Napisano Marzec 26, 2010 No to pora na kilka godz gratisowego niepalenia. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Marzec 26, 2010 melduje sie pachnąca , dzisiaj było o niebo lepiej ale chyba dla tego że w ogóle nie piłam kawy nawet porządnego ggłodu nie miałam :) miłego wypoczynku dla wszystkich (cześć) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Marzec 26, 2010 miało być tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 26, 2010 Uwaga Uwaga rapit nie pali 2 miesiące i dlatego zmienił się w żabkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzucaczka 0 Napisano Marzec 27, 2010 rapit-żabka gratki! Ja trwam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Marzec 27, 2010 Ja też trwam, ponad 190 dni. Dziś w wielkopolsce pochmurno, chyba zacznie padać. A wczoraj to normalnie było lato. dziś nie chce się nic. Pozdrawiam WAS pachnąco i ślę bezdymne buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Marzec 27, 2010 ale tu puściutko dzisiaj ,gzie sie wszyscy podziewaja?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupek 0 Napisano Marzec 27, 2010 Cześć wszyskim BP.Dzisiaj przyjechałem do KRAJU i podpisuję listę obecności.Jest NAS ciągle więcej -tak trzymać.NIEPALENIE JEST WSZĘDZIE BARDZO MODNE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okjiu52d9 Napisano Marzec 27, 2010 polecam lubiącym dobrą zabawę :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=976470613 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 27, 2010 Wybaczcie mi zamieszanie z moim kontem ale wczoraj zmieniłam login a dziś nie pamiętam hasła do nowego konta a stare przestało działać... mam nadzieję że to bedzie w porządalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 27, 2010 Wybaczcie mi zamieszanie z moim kontem ale wczoraj zmieniłam login a dziś nie pamiętam hasła do nowego konta a stare przestało działać... mam nadzieję że to bedzie w porządalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 27, 2010 Ok jest w porządku ...to teraz parę słów... po pierwsze wszystkich ściskam... pachnąco oczywiście. Rzuczacka trwaj trwaj kochana mamuśka wynik rewelacyjny Vonk ból na szczęście przechodz i jest coraz mniejszy:) kachna11 Jak dzisiaj się trzymasz? Zastanawiałam się jak tu dziś biegać pogoda taka ble i brrr , wybrałam moment w którym nie padało a teraz... piękne słonce za oknem... Dla wszystkich pachnący uścisk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 27, 2010 Chyba nikogo nie ma ;( fragles69 melduj się :) regres próbowałam ściągnąć licznikz linka który zostawiłeś dla basiek1 ale coś mi nie działa jest szansa na ponowny link ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 27, 2010 Myślałam że po skończeniu plastrów, będzie mi lżej... dziś drugi dzień jestem bez i... jestem taka nerwowa i złośliwa, że sama nie mogę z sobą wytrzymać... Mam co prawda jeszcze kilka sztuk ale chce się odzwyczaić od nich, dziś nawet przykleiłam sobie, ale poszłam biegać i po kąpieli odpadł dziwne bo nigdy się nie odkleił. Może to znak :P Nie mam sił przechodzić przez to wszystko od nowa Przecież nie pale już 2 miesiące a po odstawieniu plastrów mój organizm zachowuje się jakby był na głodzie nikotynowym... A po plastrach miało być lżej... Jakie to wszystko jest do bani bllleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 27, 2010 Myślałam że po skończeniu plastrów, będzie mi lżej... dziś drugi dzień jestem bez i... jestem taka nerwowa i złośliwa, że sama nie mogę z sobą wytrzymać... Mam co prawda jeszcze kilka sztuk ale chce się odzwyczaić od nich, dziś nawet przykleiłam sobie, ale poszłam biegać i po kąpieli odpadł dziwne bo nigdy się nie odkleił. Może to znak :P Nie mam sił przechodzić przez to wszystko od nowa Przecież nie pale już 2 miesiące a po odstawieniu plastrów mój organizm zachowuje się jakby był na głodzie nikotynowym... A po plastrach miało być lżej... Jakie to wszystko jest do bani bllleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Marzec 27, 2010 żabka jestem załamana po tym jak piszesz że po dwóch miesiącach jeszcze jestes na takim głodzie u mnie dzisiaj trochę gorzej niż wczoraj i też sie zastanawiam jak długo będzie mnie tak mocno ciągnęło mam wrażenie że ten głód nigdy nie minie i momentami tracę nadzieje ale z drugiej strony myślę sobie że jak by rzucenie było takie łatwe to by nikt już chyba nie palił tak że trzeba być cierpliwym i małymi kroczkami do celu ( oby sie udało):):):))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 27, 2010 Miejmy nadzieję, że to tylko chwilowe. Może byłam zbyt pewna siebie, że już jestem wolna, może i jestem wolna ale jeszcze długa droga przede mną. Kachna11 powiedz co nam zostało? Musimy być twarde jak stonki :) najgorsze już chyba za nami gorzej niż przez pierwsze dni po podjęciu decyzji już nie będzie.Damy rade? co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 27, 2010 Witam pachnaco nastepny dzien BP jest ciezko bo czlowiek jest taki nerwowy ale to normalne trzeba byc silnym i nie poddawac sie. zabka dasz rade trzymam kciuki kachna Ty tez dasz rade i tez trzymam kciuki rzucaczka mamuska44 oczywiscie wszystkich pozdrawiam ja tez probowalam z tym licznikiem i cos nie da sie go sciagnac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Marzec 28, 2010 no to melduję się niedzielnie, bp. Wszystkich pozdrawiam i ślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 28, 2010 Witam pozdrawiam serdecznie życzę miłego dnia :D niedzieli :D BP zapowiada się piękny dzień słoneczny wiosna :D wszystkich chętnych zapraszam na kawę > :D mamuska44 jovik pachnaca aga sadny dzien kachna11 basiek1 żabka rzucaczka kairanka madziuchna04 kinja dodob ja_ka Ania.B rapit bronka12 Vonk julka01 fragles69 asiek1982 kalina--- lorika madzia kolonia witch321 moccka zuzka452 zupek graba Regres graba przepraszam tych co przez omyłkę nie wymieniłem :D za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP nie palimy pachniemy bo nie palić to cos pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 28, 2010 Witam w niedzielny poranek u mnie troche pochmurno zlosliwiec dzieki za zaproszenie kawa pyszna to moj 13-sty dzien kiedy smierdziel poszedl w odstawke mam momenty a moze taki odruch ze mam ochote zaciagnac sie :Dzreszta jak kazdy kto zucil palenie. teraz to i tak lzej to przechodze niz za pierwszym razem a moze najgorsze jeszcze przedemna:( palilam ponad 30-sci lat w koncu powiedzialam sobie stop nigdy wiecej nie chce byc niewolnikiem tego smierdziela wazne ze juz nie smierdze trzymam kciuki za wszystkich trzymajmy sie w swoim postanowieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 28, 2010 Witam w niedzielny poranek u mnie troche pochmurno zlosliwiec dzieki za zaproszenie kawa pyszna to moj 13-sty dzien kiedy smierdziel poszedl w odstawke mam momenty a moze taki odruch ze mam ochote zaciagnac sie :Dzreszta jak kazdy kto zucil palenie. teraz to i tak lzej to przechodze niz za pierwszym razem a moze najgorsze jeszcze przedemna:( palilam ponad 30-sci lat w koncu powiedzialam sobie stop nigdy wiecej nie chce byc niewolnikiem tego smierdziela wazne ze juz nie smierdze trzymam kciuki za wszystkich trzymajmy sie w swoim postanowieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 28, 2010 witam w niedzielny poranek choc u mnie pochmurno zlosliwiec dzieki za zaproszenie kawa pyszna dzisia to moj 13-sty dzien kiedy powiedzialam smierdzielowi stop palilam ponad 30-sci lat i niechce byc jego niewolnica w pracy zamiast myslec co robie to tylko myslalam o fajce zeby wyjsc i zakopcic zenada jest ciezko wiadomo kazdy to przechodzi jeden lzej innego zuca po scianach ale my sie nie damy i bedziemy wytrwali w swoim postanowieniu wazne ze juz nie smierdzimy :D trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkich bez wyjatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 28, 2010 witam w niedzielny poranek choc u mnie pochmurno zlosliwiec dzieki za zaproszenie kawa pyszna dzisia to moj 13-sty dzien kiedy powiedzialam smierdzielowi stop palilam ponad 30-sci lat i niechce byc jego niewolnica w pracy zamiast myslec co robie to tylko myslalam o fajce zeby wyjsc i zakopcic zenada jest ciezko wiadomo kazdy to przechodzi jeden lzej innego zuca po scianach ale my sie nie damy i bedziemy wytrwali w swoim postanowieniu wazne ze juz nie smierdzimy :D trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkich bez wyjatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzucaczka 0 Napisano Marzec 28, 2010 Kurna, paliłam całą noc... ale mi ulżyło jak sie obudziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cambri 0 Napisano Marzec 28, 2010 Witam wszystkich, pozdrawiam pachnąco. Dużo pracy :) Nie mam nawet kiedy wejsc na forum. Dziś mija 56 dzień BP. Jestem pachnąca Buziaki dla wszystich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzucaczka 0 Napisano Marzec 28, 2010 Kurna, paliłam całą noc... ale mi ulżyło jak sie obudziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach