Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Go艣膰 mordusiak
No w艂a艣nie co tu tak cicho?? Kochani jestem.. walcz臋!! Upadam:-( a p贸藕niej wstaje!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dodob
no jestem jestem i TYJE w masakrycznym tempie ale od dzi艣 zaczynam walke na si艂owni zobaczymy co z tego wyjdzie :) trzymajcie si臋

Udost臋pnij ten post

To super 偶e nadal sie trzymacie:p Dob luzik pierwsza zasada kulturystyki najpierw masa potem masa a potem si臋 zobaczy:) A mi waga nie ro艣nie ju偶 ze dwa tygodnie wlaz艂o 4-5kg ale dalej nie dochodzi:p Mordusiak trzymaj si臋 nie poddawaj si臋, powiem Wam 偶e u mnie np wczorajszy dzie艅 by艂 super prawie ani razu nie pomy艣la艂em o papierosie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mordusiak
Witajcie kochani :) Nie pal臋!! Nie chc臋 zapesza膰 ale my艣l臋 偶e jestem na dobrej drodze.. M贸j m膮偶 podobno b臋dzie rzuca艂 niebawem... zobaczymy co z tego wyjdzie.. ja ju偶 mam wzgl臋dny spok贸j - my艣l臋 偶e to dlatego 偶e kr贸tko pali艂am.. nawet nie wiem dok艂adnie ile ale max jakie艣 3 m-ce... w tym czasie "rzuca艂am kilka razy" : dwa dni BP p贸藕niej 2 tyg palenia itp.. Mam nadzieje 偶e ju偶 ko艅cz臋 swoj膮 niemi艂膮 przygod臋 z fajkami.. Najwi臋kszy cel na najbli偶szy czas : znowu poczu膰 si臋 jak osoba niepal膮ca !!!!! Bo NAPRAWD臉 da si臋 to zrobi膰 i uwierzcie mi 偶e to zaje...te uczucie :D Pozdrawiam Was kochani :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiniuchna
Oj. Ja pr贸bowa艂am wiele razy i niestety skutek by艂 taki, ze po kilku miesi膮cach zn贸w wraca艂am do palenia. Podda艂am si臋. Mimo uzywania lek贸w (kupi艂am na waptece), kt贸ry generalnie pom贸g艂, to i tak najd艂uzej nie pali艂am, w艂a艣nie dzi臋ki tabexowi ponad p贸艂 roku. To by艂 m贸j najwi臋kszy sukces. Dlatego gratulacje, 偶e si臋 wam uda艂o. Ja mo偶e jeszcze raz spr贸buj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcinek36Wawa
Zapraszamy im wi臋cej os贸b tym wi臋cej dziej臋 si臋 na forum i 艂atwiej BP

Udost臋pnij ten post

Na forum cisza jak makiem zasia艂... za oknem okropna pogoda - wi臋c gdzie si臋 podziewacie ??? Kolejny dzie艅 BP dobiega ko艅ca.. Jutro postaram si臋 zanotowa膰 ile razy my艣le o paleniu... bardzo mnie to ciekawi ;) wi臋c do jutra.. mo偶e kto艣 jeszcze tu wpadnie???

Udost臋pnij ten post

ale zobaczcie przynajmniej po rzuceniu palenia macie wi臋ksz膮 motywacj臋 偶eby 偶y膰 zdrowiej i zacz膮膰 si臋 cz臋艣ciej rusza膰 czy偶 to nie kolejna pochodna dodatnia dla kt贸rej warto przesta膰 pali膰. Zaczynamy bardziej dba膰 o swoje zdrowie, a zdrowie jest najwa偶niejsze.

Udost臋pnij ten post

Hej... C贸偶 u mnie ze zdrowym 偶ywieniem to troch臋 na bakier ;) ca艂y dzie艅 ruszam jam膮 ustn膮 :P po艂owa niezdrowych przek膮sek.. ale nadal BP :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Mordusiak jak tez tyje na potege mimo chodzenia na fitness i tak mam ogromne parcie na jedzenie trudno b臋dziemy grube ale BP ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
25.05.13 poddalem sie zabiegowi biorezonansem. Palilem 60 lat. zaoszczedzilem juz 7.200,-zl. w lipcu zrobilem to samo z alkoholem. Ten biorezonans wymazuje nalog w mozgu. koszt 100 zl i 15 min. zabiegu.

Udost臋pnij ten post

Ehh dodob z tym 偶e ja ju偶 mam spor膮 nadwy偶ke :( nie zesz艂o mi po drugiej ci膮偶y jeszcze kilka kg :( moja c贸rcia ma 5 lat a synek 9 m-cy :D pierwszy raz rzuci艂am p贸艂 roku przed pierwsz膮 ci膮偶膮... a jak to by艂o kochana z tob膮?? Bo przecie偶 rzuca艂a艣 wcze艣niej...

Udost臋pnij ten post

mordusiak jak rzucam tak co kilka miesi臋cy z kiepskim skutkiem oczywi艣cie mia艂am 2 przerwy po 2 prawie 3 lata na ci膮偶e (2) i karmienie ale niestety zawsze jaki艣 durny diabel podpowiadal no zapal jednego nic si臋 nie stanie i tak wraca艂am do nalogu teraz jestem zdeterminowana poniewa偶 po pierwsze szkoda pieni臋dzy po drugie mam 40 lat i palenie zaczyna odbijac mi si臋 na urodzie to zauwazylam zdrowie i nie chce 偶eby moje ch艂opaki widzialy matke z fajka w zebach dlatego MUSZE RZUCIC

Udost臋pnij ten post

brawo marcinek super to ju偶 masz wypasione zakupy , odk艂adasz te pieni膮dze ??? jaki masz patent

Udost臋pnij ten post

to 偶e zaoszcz臋dzi艂em wiem z tego programu, odk艂adam do 艣winki codziennie 20z艂, ale na 艣wink臋 艂atwo zrobi膰 napad:p kupi艂em sobie kosiark臋 i jeszcze jakie艣 g艂upoty:p wi臋c stan kasy troch臋 r贸偶ni si臋 :;p

Udost臋pnij ten post

Heh te偶 planuje kupi膰 kosiarke :P mo偶e podzielisz si臋 szczeg贸艂ami, du偶o p艂aci艂e艣?? spalinowa czy elektryczna??? Dodob ile czasu nie palisz obecnie?? Ja mam teraz 贸smy dzie艅 BP.. wcze艣niej 3 dni palenia po 5 dniach BP... nie zamierzam ju偶 zapali膰 bo rzucam.. rzucam.. i rzucam ju偶 chyba od ko艅ca sierpnia a tu dopiero 8 dzie艅.. bo jak pop艂yne to licznik w g艂owie resetuje :P dla mnie rzucenie to nic a nic.. ani jednego :D i tego si臋 trzymam.. ale luz ju偶 mam.. by艂o nawet kilka sytuacji stresowych ale da艂am rade :D:D:D a m贸g艂 by膰 ju偶 miesi膮c jak u Marcinka a tu dopiero tydzie艅:( Albo A呕 TYDZIE艃!!!!!

Udost臋pnij ten post

Mordusiak az tydzie艅 ja rzuci艂am tydzie艅 po marcinie ale mia艂am 2 wpadki wiec si臋 nie liczy teraz mam 16 dzie艅 tez mam jazdy w sobote znowu impreza i towarzystwo palace masakra

Udost臋pnij ten post

Kosiarka najprostsza spalinowa jaka艣 czeskiej firmy w makro w promocji co艣 ko艂o 500z艂 bez nap臋du. Mi taka wystarcza nie mam du偶o trawy przed i za domem. Ja lubie w膮cha膰 jak inni pal膮:p mnie wtedy nie ci膮gnie do palenia a zapach mi si臋 podoba:p chyba 偶e jest za du偶o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a_grestowa
dodob, kiedy艣 policzy艂am mojej mamie, 偶e przepala ponad 7 tysi臋cy rocznie... Doliczaj膮c drugie tyle kasy spalone przez jej partnera, da艂o ponad 14 tysi臋cy z艂otych... Si膮d藕, policz sobie ile przepalasz, a potem pomy艣l ile marze艅 swoich i swoich dzieciak贸w jeste艣 w stanie spe艂ni膰 za t臋 kas臋. Wrzucaj do skarbonki kas臋, kt贸r膮 wyda艂aby艣 na fajki, a za ka偶d膮 niezapalon膮 "nagradzaj si臋" dodatkow膮 z艂ot贸wk膮 do skarbonki. Zobaczysz, jaka b臋dziesz zaskoczona, kiedy j膮 potem otworzysz! :) I jaka b臋dziesz zaskoczona, jak si臋 z tym czujesz wspaniale... :) Trzymam kciuki za Twoje niepalenie! PS. Mojej mamie si臋 uda艂o. :)

Udost臋pnij ten post

jutro b臋dzie r贸wno 1000z艂 oszcz臋dno艣ci, albo inaczej jutro b臋dzie moje 艣wi臋to nie pu艣ci艂em 1000z艂 z dymem:p Nadal BP

Udost臋pnij ten post

agrestowa masz racje pieni膮dze sa realnym dowodem g艂upoty ;( to chyba najbardziej do mnie przemawia + wstyd ze palenie teraz palenia nale偶y si臋 wstydzi膰 jest to niemodny na艂贸g marcinek gratuluje

Udost臋pnij ten post

Ja kasy nie licz臋 bo za kr贸tko pali艂am wi臋c du偶o nie pu艣ci艂am z dymem!!! Ale gdybym pali艂a to pewnie szybko odczu艂by to m贸j portfel!!! Wiem jedno.. jak si臋 porz膮dnie rzuci to naprawde cz艂owiek nie czuje ch臋ci zapalenia.. ma luz nawet jak widzi 偶e kto艣 pali... nie potrzeba ju偶 umilacza :D i taki stan niebawem osi膮gn臋 bo ju偶 naprawde dobrze mi jest :P a dopiero 9 dzie艅 BP.. Pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lovka
Mordusiak walcz i si臋 ju偶 nie poddawaj. Jak masz chwile s艂abo艣ci dzwo艅 na poradnie pomocy pal膮cym 801 108 108 sama korzysta艂am z tego nr jak potrzebowa艂am KOPA! Mi si臋 uda艂o i Tobie te偶 tego 偶ycz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mordusiak
Kurcze kochani ja ju偶 mam luz!!! My艣l臋 偶e ju偶 kryzysy mam za sob膮 :D i te zwi膮zane z rzucaniem i te osobiste :D :D :D Oczywi艣cie nigdy nie wiadomo co czeka nas za rogiem wi臋c nie zarzekam si臋 ale jestem naprawd臋 dobrej my艣li :D Jedyne co przypomnia艂o mi przed chwil膮 o papierosach to rekalam DESOX... no nie do wiary 偶e musz膮 to w k贸艂ko puszcza膰 :P Dobrej nocy moi mili..

Udost臋pnij ten post

Mnie ca艂y czas jeszcze trzyma nie ma dnia a bym nie walczy艂 z na艂ogiem na szcz臋艣cie chyba ka偶dego dnia jestem odrobin臋 silniejszy I czuje 偶e dam rad臋 .

Udost臋pnij ten post

No tak Marcinku ale ja pali艂am teraz niespe艂na 3 m-ce i to nie zawsze bo mia艂am kilkudniowe przerwy.. Dzi艣 mam 11 dzie艅 BP.. kryzys贸w ju偶 nie mam :D mam tak 偶e pomy艣le "teraz mog艂abym sobie zapali膰".. ale to na takiej zasadzie jak z ciastkiem : zjad艂abym ale nie p贸jd臋 specjalnie do sklepu bo a偶 tak mi si臋 nie chce. Natomiast z fajkami to dodatkowo wiem 偶e nie sko艅czy艂oby si臋 na jednej tylko pewnie znowu bym pop艂yn臋艂a, a ciastko to zjad艂abym jedno a nie kupi艂a ca艂ego kartonu ;)

Udost臋pnij ten post

I pami臋taj 偶e w twojej sytuacji ka偶dy nast臋pny wygrany kryzys = zmniejszenie si艂y na艂ogu :D i g艂owa do g贸ry!!! Ju偶 i tak jeste艣 wielki!! Ja si臋 nie mog臋 doczeka膰 miesi膮ca BP. Pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcinek36Wawa
Z tym wielki to szczera prawda zaczyna艂em wa偶y艂em 96 a teraz 101:p kawa艂 tucznika ze mnie:p ale najwa偶niejsze 偶e BP A to 3 m ce to kr贸tko jest ci 艂atwiej troszk臋. Ja odliczam dni :p za 11 dni b臋dzie m ce:p a to ju偶 b臋dzie sporo.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋