Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piterus

Wiem o zdradzie.Czy powiedzieć o tym?

Polecane posty

Gość A czy on jest
dlugo z ta dziewczyną????????????????????????

Coś mi się tu kilka topików wiąże w jedną całość.Oczywiście tych o zdradzie i wszystkie dziś.

Gość pewnie ze powiedz
To Twój obowiązek, skoro jak piszesz jesteś kolegą.

Gość Magic_marker
A znasz ich oboje tak dobrze?? WIesz, jak jest między nimi?? Co nią skłoniło do tego? ( jednorazowego wyskoku/romansu?? ) Piszesz, jak by to było PEWNE, ze ona chce z nim byc, bo on jest ustawiony ( dla jego pozycji?/pieniedzy?). A moze go kocha? A ta zdrada - zakładajac ze w ogole istnieje cos takiego jak \"pewne zrodlo\" oprocz wlasnych oczu ) to efekt slabosci, glupoty, braku wyobrazni????? Nie mowie, ze to ja rozgrzesza ( potępiam zdrade calym sercem ), ale moze w cos dziewczyna zabrnela i sama tego zaluje. Pewnie zaraz ktos na mnie nakrzyczy, ze jak sie kocha, to sie nie zdradza. I podpisuje sie pod tym,m ze tak powinno byc, ale zycie roznie sie uklada. I nie zawszej jest tak, ze jak ktos raz zdradzi, bedzie zdradzac zawsze. Czasem dociera do niego, jak glupio postapil i jak bardzo kocha te druga osobe. Masz swiete prawo oceniac jej postepowanie, jak chcesz, i wieerze, ze chcesz dla swojego znajomego jak najlepiej, ale nie ingeruj w zycie dwojga doroslych ( jak zakladam ) ludzi nie wiedzac do końca , co sie dzieje w ich sercach.

Gość Chlopie przeciez
mozesz to napisac delikatnie...Nie pisz np. Jadzka zdradza cie z zenkiem. Tylko napisz cos takiego: Zastanow sie nad swoim zwiazkiem i czy na 100% mozesz zaufac swojej kobiecie...

Gość zaznacz wszystko
to trudna sprawa, jakbyś nie postapił, będzie źle. byłam w podobnej sytuacji, tylko że kolega-mąż koleżanki zdradzał i prosił, żeby nic jego żonie nie mówić. obiecałam, że nie powiem , bo to w końcu nie moja sprawa, nic nie powiedziałam a koleżanka-żona i tak się dowiedziała od innej koleżanki, miała do mnie pretensje że nic jej nie powiedziałam, a kolega-mąż koleżanki miał pretensje że wszystko wygadałam! :P bądź tu mądry i pisz wiersze! :D

Gość Piterus
Witam to znowu ja i znowu nie wiem co zrobić:) Magic_marker jakos wierzyć mi się nie chce,żeby go kochała robiąc mu takie świnstwo.Chciałbyś mieć tak kochającą kobietę?Bo ja wolę jak mi w inny sposób dziewczyna to okazuję. Ona spotyka sie z tym fagasem w miarę często już naprawdę nic bym nie mówił jaby to był jeden jedyny wyskok który uznałaby za największy błąd w swoim życiu, ale tak nie jest.Ona robi to ciągle za jego plecami i chyba się dobrze bawi. Mówisz żebym nie ingerował ale czy na tym polega kumpelstwo?

Gość goh
najlepszym według mnie wyjściem jest rozmowa nie z nim, ale z nią! Powiedz, że wiesz co robi, i że jeśli to się nie zmieni to powiesz kumplowi. Wydaje mi się, że nie powinieneś tego lekceważyć, bo tu idzie o jego szczęście. Co bedzie jeśli wezmą ślub i po jakimś czasie to wyjdzie? Jak się będziesz czuł wiedząc, że mogłeś temu zradzić? Jeśli chcesz uniknąć bezpośredniej rozmowy to wyślij anonim czy coś w tym rodzaju.

Gość Powiedz
Powiedz koniecznie!!ja chciałabym wiedziec. A Ty nie? ...

Gość a ona mu powie
że chciałeś ją poderwać ale się nie zgodziła, dlatego się mścisz i mówisz, że go zdradza. Człowieku, nie rozumiesz, że głupią uwagą możesz zniszczyć komuś życie? Mógłbyś powiedzieć, jesli byłbyś na 100% pewny, że ona zdradza tego faceta. A tego pewny być nie możesz. No chyba, że to z tobą zdradza albo widziałeś ją z tym drugim w łóżku albo przynajmniej jak się całowali.

Gość Martita21 do a noa mu powie
Tak pewnie sie spotykaja po to zeby nauczac sie sztuki szydelkowania....... niepowazne :)

Gość gineus22
ja bym sie nie mieszał ale rzeczywiscie sprawa jest skomplikowana

Masz najprostsze rozwiązanie, aby nie m,ówić wprost. Napisz maila, jeśli ma pocztę odczyta. Opisz, gdzie najczęściej są widywani, przecież nie musisz się ujawniać. Ja bym tak zrobiła. Najgorzej jest, gdy osoba której to dotyczy dowiaduje się ostatnia. Wiem coś na ten temat. Jeśli ktoś już teraz oszukuje, to jaki związek stworzy w przyszłości? Chyba żaden, nie wierzę w poprawę takiej osoby.

Gość Miniaturka
nie mieszaj sie osobiście!! mi sie w ten sposób skończyła przyjaźń... jak on ją kocha to CIEBIE obwini że zrujnowałeś mu życie, plany... ZRÓB TO ALE tak jak ktoś adzi powyżej - ANONIMOWO tak, żeby sie "sam" domyślił . nie ma lepszego wyjścia wierz mi!! ostatnio byłam na weselu koleżanki która też zdradzała swojego..on ją podobno też...moze z tego wyrosną... hehe niewiem ja za żadne skarby nie chciałam z żadnym z nich na ten temat cokolwiek" wyjasniać"

Gość wyślij mu anonima z gazet

Gość lepiej się nie wypuszczaj

Gość Martita21
nie zrujnuje mu zycia ale wrecz przeciwnie, uratuje od wstretnej oszustki!!!! chcialabys/chcialbys byc z osoba ktora Cie oszukuje chociaz bys ja kochal??? nie sadze, kazdy by pewnie juz wolal nie byc z ta osoba... milosc kiedys przejdzie a wtedy poczuje sie tylko ulge, bezstresowosc, wiem cos o tym :)

Gość dziecinne podejście
a długo są ze sobą? bo jak się ma 16 lat i dłuuuuugi staż ( czytaj n.p. 1,5 roku "chodzenia" ;-P ) , to jasne, każdy "by pewnie juz wolał nie byc z tą osobą". A jak się ma x lat więcej i x lat dłużej się kocha tą osobę, to już nic nie jest takie proste. Tylko dla dzieci (małych i troszku większych) świat jest biało-czarny

Gość koala lux
dla dzieci własnie świat jest najbardziej kolorowy. Nie ma w nim miejsca na wyrachowane gierki. Ja chyba bym sie obraziła na kumpla, który wiedząć o tym, że partner robi mi z premedytacja boki nie powiedziałby mi o tym. Nawet najgorsza prawda jest lepsza niż najlepsze kłamstwo. Możesz delikatnie zapytac kumpla, na jakimś wymyslonym przykładzie czy w takiej sytuacji chciałby sie dowiedzieć o tym co naprawde dzieje sie za jego plecami. Sam ci powie co wolałby.

Gość dziecinne podejście
koala lux my chyba inaczej, ale mimo wszystko o tym samym;) zgadzam sie, ze swiat dzieci jest kolorowy, bo dzieci maja niesamowita wyobraznie, ale to chyba nie przeszkadza im myslec w kategoriach skrajnosci. O to mi chodziło, o myslenie "albo, albo", zdrada=rozstanie.A w tym równaniu brakuje miejsca na jeden czynnik: m i ł o ś ć.

Gość Piterus
Podjołem decyzję i jutro zamiaerzam o wszystkim powiedziec. Strace kumpla tylko wtedy jak będzie debilem.Bo kto niby chciałby mieć cichodajkę?Tylko jakiś niedowartościowany debil.

Gość obrońca z urzędu
Sprowokuj rozmowę w towarzystwie wsyzstkich stron i zobaczysz co wyjdzie.

Gość Piterus
Nie no bez przesady. Zrobię to jak będziemy sam na sam. Gówna przecież nie będę robił.

Gość obrońca z urzędu
Piterus , mnie chodziło o to żeby rzucic temat zdrady , a potem rzucić pytanie co wy o tym sądzicie , albo wprost - konkretnej osoby czy mogłaby zdradzić .

Gość Piterus
Powiedziałem i wiecie co???Teraz żałuję bo wszystko obróciło się przeciwko mnie.Widać,że zaczoł mnie gośc unikać i wybrał tą lafirynde.A wiecie co jest najlepsze?Wydaje mi się ,że nie zrobiło to na nim wielkiego wrażenia,przypuszczam ,że wiedział o wszystkim i ,że go tym nie zaskoczyłem.Rozumiecie coś z tego?