Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

A kto powiedzial, ze nie boli? ;) Programy dobre sa... W ramach programu to moze darmowo albo przynajmniej taniej :D

Floweczka filmy prawie ukończone...jutro rano maszeruję na P z bardzo ciężką K..och nie wiem ile ten Z będzie kosztował ..pewnie cały majątek :P...a potem bach, bach, bach i Flowka jak zacznie oglądać to już nie ma szans by zechciała ze mną gadać ;) Ptaszysko zawsze na boleści pomaga mizianie!!!

Tanczaca---> Zaostaniesz zdradzona na korzysc filmow i sama sobie bedziesz winna :D Mizianie nie zawsze pomaga ale z bolem mozna zyc :D

4 pałka obgryziona..kawka popita..ale hicior!:) Tu bym polemizowała z jakiego rodzaju bólem można zyć...z doświadczenia wiem, że ból bólowi nierówny :(

Nie tylko Twoje doswiadczenie popiera ta teorie... Roznie bywa, jak to w zyciu. NIkt sie nie bedzie licytowal, heh... A ja nie mam!! 😭

Nie mam...ale chciałam Ci kupić coś !:D Zrobimy tak ...kupię i jak się spotkamy to położę wWC w takim miejscu, że znajdziesz dopiero jak wyjdę ;) [pomysłowość TWA nie ma granic]

Witanko Dziewuszki 🌻 prosze o kawcie ,ja natomiast stawiam cos co naprawde wazne ;)

Taak Ptaszysko zmartwień..ale niektórzy nie mają ...akurat w tej chwili uzgadniam warunki P :D Dzisiaj na kolację chleb z smażoną cebulą ...bo neta zapłaciłam..;)

Pal licho kawe!!! (Niech sie Tanczaca glowi nad zaparzaniem... kubki brudne :P ) Ja poprosze to co naprawde wazne!!! BO mi sie wlasnie marzy. Robal---> TY czytasz w moich myslach? O_O

Ja nie mam zmartwien. Ani problemow :D Jestem najszczesliwa istota pod sloncem :D Co narzekasz?! Wiesz ile razy ja jadlam takie sniadanie/obiad/kolacje?! Bardzo dobre!!! A za neta place duuuzo mniej ;) Z wlasnej nieprzymuszonej woli jadam chleb z cebula :D

KO ;) masz to wiec u mnie ...widzisz jak znam sie na ptactwie :P

Gdzie to widzisz Ptaszysko to narzekanie? stwierdzam fakt...;) ja kocham moje życie... takie jak jest...czasami pełne paradoksów.. A cebule uwielbiam!!! specjalnie nakroiłam dużo do żeberków, żeby teraz wcinać...:D Jakbym miała takiego neta to bym ani grosza nie dała :P

wiem :) porownywalem Cie w katalogu ...heh i ni jak mnie tam nie pasujesz :P