Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

aby samemu siebie zrozumiec:P a ja nawet tego nie potrafie;) i co mi po reszcie:P

Nieziemsko mi goronco dzisiaj...ale to idealnie będzie można nagim cialem obcować z misiem ...Flowka miziała misia całom noc:D _KL_ czy jusz masz plan luksowych ochłapuf na piontek? ;)

LaMija to z lenistwa:) nie chce mi sie uzywac duzych liter i polskich znakuf:P

tia............ mówiłam Ci przecież.........piontek = niebieskie:O /nie mylic z żółto-niebieskim/ ;)

a ja miziałam innego miśka:P a jak:) też się pochwalę:P

cholera wie:( faunę też wrzucam przy wyjonkowych okazjach:D

idę zrobić coś pożytecznego:) ale pewnie wrócę:) i może dziś będę do kopulacji zdolna... ale to się okaże dopiero wieczorem;) wczesnym wieczorem;)

Jak siem nie ma takiego miśka jak siem lubi, to siem lubi takiego miśka jakiego siem ma ;) tak brzmi poprawnie :P hehe zakończyłam razy i minusem danonkowanie i tym samym stałam siem posiadaczkom mokrej czerowono-rurzowej szyny :P

no to nie będzie kopulacji:P nie będę się upierać przy wieczornym wyjściu:D

a ja w czym chodzę? w czerwonych uszkodziłam koniczyny:O

Ja dzisiaj w końcu zjadłam coś na ciepło ... dobre było. :D Obejrzałam dowód niewinności i nie bardzo wiem czy to będzie miało związek z Michaelem kiedyś w przyszłości. Może się spotkają ?

Rodzaje miłości 1.. studencka - jest z kim, nie ma gdzie 2.. więzienna - jest gdzie, nie ma z kim 3.. filozoficzna - jest z kim, jest gdzie, ale po co? 4.. pierwsza - jest z kim, jest gdzie, ale od czego by tu zacząć? 5.. starcza - jest z kim, jest gdzie, ale jak to się robiło 6.. wg. Lindy - jest z kim, jest gdzie, ale co ona wie o zabijaniu? 7.. wg. Lindy2 - było z kim, było gdzie, ale to zła kobieta była! 8.. młodzieńcza - nieważne gdzie, ważne z kim 9.. pedantyczna - nieważne z kim, ważne gdzie 10.. managerska - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważne ile czasu to zajmie 11.. dyrektorska - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważne kiedy (brak wolnych terminów ?!) 12.. profesjonalna - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważny jest rezultat 13.. bezpieczna - jest z kim, jest gdzie no to wystarczy już tylko podpisać kontrakt 14.. hippisowska - nieważne z kim 15.. namiętna - nieważne gdzie 16.. przygodna - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważne za ile 17.. nimfomancka - nieważne z kim, nieważne gdzie byle często 18.. katolicka - nieważne z kim, nieważne gdzie byle bez prezerwatywy 19.. własna - nieważne gdzie, nieważne kiedy, ważne którą ręką 20.. francuska - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważne żeby znaleźć wspólny język 21.. polska - jest z kim, jest gdzie, żeby tylko dzieci się nie pobudziły 22.. romantyczna - nie ma z kim, nie ma gdzie, ale pomarzyć zawsze można 23.. platoniczna - jest z kim, jest gdzie, ale to i tak mija się z celem 24.. małżeńska - jest z kim, jest gdzie, ale ile można ...

\"Konsumencie masz prawo wyboru\" my jesteśmy konsumenty i mamy dzisiaj swoje świento - a informujem Was o tym ponieważ popieram nieprzepartom chęć wiedzy :P

no to nam konsumentom na nasze swieto prezesa odwolali?:D

znowu się ta wredna przede mnie wpieprzyla w przeddzien swojego swieta kupuje cukierki zeby jutro dac niebieskim:D