Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Gość new beetle
Czesc dziewczyny ja od wczoraj zaczełam cwiczyc dzisiaj jest moj 2 dzien> A od jutra równiez mam zamiar ograniczac sie w jedzeniu kupiłam sobie juz te cherbatki vita slim> Tylko w tych cwiczeniach mam takie wrazenie ze górne partie miesni bardziej pracuje niz dolne wy tez takie wrazenie macie> A pozatym niewiem do konca o co chodzi w tym cwiczeniu 5 pisze nozyce a na rysunku wyglada ze robi rowerek i z tego co zrozumiałam to mamy to robic 6 razy ale po ile sek > Moze mi ktos odp o co w tym tak naprawde chodzi w tym 5 cwiczeniu . Pozdrawiam mam nadzieje ze przetrwam te cwiczenia i wkoncu tej wiosny zzuce zbedne kg juz dawno chciałam to zrobic ale nigdy nie miałam zapału w koncu teraz juz zrobiłam jakis krok :) Pozdrawiam was i trzymam kciuki mysle ze przetrwamy :):)

Gość Mysiaaa =
Heh a ja dzisiaj zaczynam pierwszy dzień :D i mam nadzieję że nie pożałuję i że dam radę :) ja tesh bym miła do was probe o cwiczenia na nogi najlepiej uda :) proszęęę :) cych_marcela@wp.pl z góry dziękuję :) :*

Gość miss strawberry
hej mysia ja też dzisiaj zaczynam, mam trochę pracy nad moim brzuszkiem:( no to do dziela....

no dzisiaj jest mój pierwszy dzień;) ale musz powiedzieć, że po pierwszych ćwiczeniach stierdziłam, że bęfdzie ciężko na dłuższy dystans..no ale mam andzijeje ze dam rade;) new beetle w ćwiczeniu 5 nie robi sie tych kilusekundowych przerw tylko szybko robi sie te sklony no i po 6 ray do jednej i do drugiej nogi sie sklania;)

Gość Zuziaczek85
Hej! ja tez mam zamiar dzis zaczac,ale nie wim jak mi to wyjdzie,jestem tez na diecie kopenhaskej(dosc drastycznej),ale co tam trzeba zrzucic te 14 kg nadwagi:)

a ja mam dzis 13 dzien :) i zauwazylam ze czym wiecej tym wcale nie jest trudniej....jak onczylam 8 powtorzen i na drugi dzien mialam juz robic 10 to myslalam ze padne, ale te 10 przyszlo bardzo latwo :) jutro mam ostatni dzien 10 powtorzen, bedzie ciezko juz to wiem, ciekawe czy 12 znow pojdzie latwo ;) nie wiem od czego to zalezy :)

Gość juffie82
zaczelam wczoraj, poki co czuje ze moj brzuch pracuje nawet 15 minut po skonczeniu cwiczen. To bardzo fajne, motywuje mnie taki lekki bol :) dzis pochwalilam sie w pracy, ze wczoraj zaczelam cwiczenia i okazlo sie, ze moi koledzy tez to robili, mowia ze rezultaty sa niewiarygodne :) juz nie moge sie doczekac! zycze wszystkim powodzenia i wytrwalosci!

Gość rnatalia
jezeli chcecie dostac zel good bye cellulite Nivea 200ml za darmo to podajcie maila-wysle wam zaproszenie na strone gdzie trzeba sie zalogowac i zaprosic 10 osob zeby dostac zel

Gość ...PAulinQa...
właśnie znalazłam ten topic i chciałam sie podzielić swoimiu doświadczeniami ;] ja jestem właśnie na 29 dniu a6w czyli zostały mi jeszcze 2 tygodnie, a co do efektów to moja koleżanka mówi, że mam ostro umieśniony brzuszek, no ale co do tego tłuszczyku to rzeczywiście tak sobie spala, może i cos tam spaliło mi, ale to bardziej wyrabia mięśnie brzucha życzę wszystkim powodzenia w dalszej pracy nad brzuszkiem ;]

Gość pelka17
czesc wszystkim ja dzis zaczynam cwiczenia a i bylabym wdzieczna gdyby ktos mi przeslal jakies dobre cwiczenia na biust uda i pupe. a i to zaproszenie zeby dostac ten zel good bye cellulite Nivea.... ajajaj ale bede piekna :P (o ile wytrwam) :P to moj mail czekam na te cwiczenia i zaproszenie slodkaurszulka@buziaczek.pl z gory dzieki

Ja to powtarzam co roku... Świetne ćwiczenia na wzmocnienie brzucha... (6 robie co roku, w marcu; ale w pozostale 320 dni nie zapominam o innych cwiczeniach na brzuch) Pamietajcie jednak, zeby cwiczenia nie trwaly dluzej niz 25 minut.. Jesli tak bedzie, to mozecie zaczac spalac tkanke miesniowa.. Sa to cwiczenia areobowe, wiec lepiej nie przesadzac :P Najlepiej zrezygnowac z dalszych cwiczen, lub nie robic przerw miedzy seriami :)

Gość Seelene
dziewczyny mogę prosić te ćwiczenia na pośladki i biust???? merchandising@o2.pl

Gość pelka17
kurcze a z moja poczta cos sie popsulo wiec prosze zeby nei przesylac tych cwiczen na adres, ktory wczesneij przeslalam tylko na ten pelka@amorki.pl

Gość becky
ja padłam na 18 dniu.uuuuuuuuuuu.Ale już naprawdę nie mogłam. Zmotywujcie mnie jakoś,to może spróbuję jeszcze raz.

Gość malwag20
dzisiaj dopiero dzień czwarty ale już po 3 serie, brzuszek staje sie twardy ale najważniejszy efekt końcowy mam nadzieje że warto

Gość pelka17
ej no..... :(( to jak z tymi ćwiczeniami no.... na uda pupe i wogóle.... :((

Gość jus
mo.żecie mi powiedzieć jak długie mają być przerwy między seriami????

Gość baska650
Ja mam dzisiaj 5 dzień "już",zaraz zaczynam ćwiczyć.Brzuszek jest twardy,i pod małą warstewką tłuszczyku czuć już mięśnie skośne...Polecam to ćwiczenie,ale tylko dla wytrwałych!

Gość becky to moze zaczniemy
razem od poczatku?? :) hehe.. ja kiedys juz to robilam, ale tez na ktoryms z kolei dniu padłam...:( wiec moze jak zaczniemy razem bedzie nam razniej??:D hehe bedziemy najwyzej sobie narzekaly zawsze wieczorem po naszych cwiczeniach:d co Ty na to?:D

Gość becky to moze zaczniemy
razem od poczatku?? :) hehe.. ja kiedys juz to robilam, ale tez na ktoryms z kolei dniu padłam...:( wiec moze jak zaczniemy razem bedzie nam razniej??:D hehe bedziemy najwyzej sobie narzekaly zawsze wieczorem po naszych cwiczeniach:d co Ty na to?:D

Gość baska650
Dziewczyny,robicie sobie małe przerwy pomiedzy seriami?Bo ja robie,ale i tak brzuch twardy juz mam.Mam jeszcze pytanie,czy w 4 ćwiczeniu mozna miec ugiete nogi?

no ja też zaczynam od dziś...mam nadzie , że wytrwam do konca..:) hehe:P

Gość baska650
W tym temacie napisane jest że w 5 ćwiczeniu nie utrzymuje sie napięcia mięśni tylko robi jak najwięcej rowerków,a na rysunku z netu jest napisane ze utrzymuje sie napięcie mięśni i wtedy robić rowerek.Które jest prawdziwe?!

Gość pomooooooocy
dziewczyny mysliscie ze mi pomoga te cwiczenia? moim problemem jest to ze teraz jestem szczupla bo schudla ale zostala taka jakby rozciagnieta skora na brzuchu nie wiem jak to opisac jak stoje to jest ok ale jak siadam do wielka falda :(

Gość baska650
Dziewczyny,Wy tez tak macie po ukończeniu cwiczen szóstki weidera ze chce Wam sie dalej robic brzuszki?Bo mi 5-10 minut po skończeniu tych cwiczen chce mi sie cwiczyc i musze dodatkowo robic zwykłe brzuszki.Pozdrawiam

Gość sofiiii
Mogłbym prosić o zestaw ćwiczeń 8min na uda i pośladki?! bardzo proszę.. pozdrawiam

Dziś znów zaczynam weidera w lutym przerwałam go po 25 dniu i bardzo żałuje naprawdę daje efekty a w złączeniu z dietą to już po 3 tygdoniach nie miałam prawie wałka w okolicy ud Takie gadanie że po 3 -4 dniach brzuch robi sie twardy to są jakieś bujdy.Najważaniejsze w tym wszytskim jest aby nie robić przerw Ja np. robiłam tak że wykonywałam ćwiczenia po godzinie 18 gdzie już po niej nic nie jadłam dużo lepiej się wtedy ćwiczy:) A zatem weider jescze raz :) Ja też chce ten nivea hlawatka@buziaczek.pl

a ja jestem na 27 dniu, super sprawa, moj chlopak tez zaczal cwiczyc, efekty rewelacyjne, pozdrawiam i wytrwalosci zycze!