Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Gość YeSSiCa
alicja1 no niestety Kochana te 46kg to moje marzenie, a obecnie to mam jakieś 54, 53kg. Różnie, ale w tej wadze się trzymam. Także jest za dużo mimo wszystko. Ale masz rację - małe jest piękne :) Chłopaki kochane, powiedźcie mi o jakich Wy przerwach mówicie? Pomiędzy seriami? Bo jeśli tak, to Was zaskoczę, bo ja ściągnęłam sobie trenera i przerwy między seriami są ok 2-3 sekund. Także te 3 seryjki to ja jednym machnięciem robię. A dzisiaj już po 10 powtórzeń mi weszło. Ktoś pisał, że te ćwiczenia z biegiem dni robią się monotonne. Miał rację. Bo się to dłuży i dłuży, ale znalazłam sobie sposób na to :) Jak nie myślę o tym ile jeszcze do końca i nie liczę tego, to jakoś szybciej mi się te serie robi. A myśli zajmuję sobie czymś ciekawym w TV :) Z reguły to jest Dzień Dobry TVN haha :) Ale naturalnie się NIE PODDAJĘ :) Co to są 42. dni, phi :D Pozdrawiam :)

Gość Pudzianek
z tymi przerwami to roznie jest jedni mowia ze robic taki inni ze taki a inni ze wcale :P ja tan przerwy robie :P bo wkoncu gdyby nie bylo przerw to to nie byly 3 serie tylko jedna wielka :) ja dzis od 11 to teraz jeszcze nosze pas neopranowy , dzis mi wlasnie przyszedl no i czuc ze dziala bo grzeje sie caly tluszcz pod nim ;) no a 6w dzis rano 1 raz zrobilem i jest lepiej bo chociaz zmeczony nie jestem i mam ochote to robic a wieczoram to juz ma sie ochote do lozka klasc a nie cwiczyc:)

Gość YeSSiCa
A co prawda to prawda, że rano lepiej :) To może ja też sobie kupię ten pas? A jutro upragniony 8 kwietnia! :)

Gość Pudzianek
mozesz kupic jak chcesz :P ja dalem 19 zl za moj plus przesylka 10 . a cwiczy sie w tym niezle ;) zawsze sie wiecej z Ciebie wypoci ;p po domu tez w nim chodze sie zobaczy czy mto cos da:)

Gość YeSSiCa
Zastanawiam się właśnie, bo bardzo dużo tego jest na Allegro. A jak tam efekty szóstki? :) Ja odczuwam je bardzo pozytywnie. Może nie widać zewnętrznie, bo w końcu sadełko jest, ale czuję, że są twardsze i że są :)

Gość Pudzianek
hej ;) jest tego od groma na allegro ;) widzialem fajna licytacje bylo kilkanascie sztuk :) jak znajde to Ci przesle to sobie za kilka zl kupisz:P ja mam ten wiekszy 25cm na 100 ale skoro Ty jestes nizsza powinien CI spokojnie wystarczyc ten mniejszy :) a efekty sa ...ale tylko gornej polowy brzuszka ...od poziomu pepka w dol jest prawie tak jak bylo :P chociaz moze i mniej ale sadelko jest :P ale powiem tylko tyle ze warto bylo :) i ze jak to dokoncze to o ile znajde czas to bede ja robil jeszcze raz :) a Tobie jak tam na tej diecie ? :D da sie przezyc ?:)

Gość karoola21
Czy ja również mogłabym prosić te ćwiczenia na uda i posladki. karola11@buziaczek.pl Ja osobiście jestem na 4 dniu a moje koleżanki już na 8 ale jakoś dajemy rade. mam nadzieje ze efekty będą widoczne bo do lata już niedługo zostało.

Gość YeSSiCa
Pudzianek, ta dieta to koszmar! Nigdy nie byłam na diecie i się bardzo cieszyłam, że zacznę ją stosować, ale wczoraj miałam pierwszy dzień i już pierwszy kryzys. Pocieszam się faktem, iż pierwsze dni są zawsze najtrudniejsze. Do kolacji ledwo wytrzymałam. Niby możesz jeść te posiłki bardzo obfite, ale ile można żreć?! A potem do kolacji po obiedzie nic. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Ale jak mam chodzić głodna, to mam gdzieś taką dietę. Poza tym to wszystko kwestia świadomości, próbuję się przestawić psychicznie, ale ciężko jest. Ale z szóstką walczę dalej :)

Gość Pudzianek
uu :) to mi nic nie zostalo tylko trzymac kciuki zebys wytrwala ;) ta Karola to chyba preczytala te pierwsze posty :P i temu z tymi cwiczenaimi na uda i posladki wyskoczyla :P no ale moze nie ;D niech cwiczy dziewczyna :) Pozdro :P 3maj sie tm Jessica

Gość YeSSiCa
Właśnie też nie bardzo wiedziałam o co jej chodzi, w związku z powyższym nie wypowiadałam się :) Powiem Ci, że wczoraj już było lepiej, bo mnie nie ssało w brzuchu po obiedzie i spokojnie do kolacji wytrzymałam :) Więc niech będzie, że pierwsze dni są najgorsze :) A dzisiaj u mnie jest śliczna pogoda, to albo na rower albo na rolki wyskoczę :) Buzial (PS. Gdzie się SddM podział? :)

Gość Pudzianek
to fajnie masz;) u mnie troche pochmurno ale nie pada deszcz naszczescie :) pytalem sie przed chwila takiego konsultanta od odrzywek co by polecil na spalanie tluszczu :P i mi to wyslal mowi ze najlepsze :) a koles jest bardzo obiektywny i super doradza :) zobacz sobie i jesli chcesz to kup :P cena 170 zl niecale :) http://www.allegro.pl/item330799651_hydroxycut_hardcore_muscletech_spalacz_z_usa_.html mysle ze to musi yc mocne :D ja po thermo speedzie i cwiczeniach 6w widze spore efekty :) nastepna 6w bede juz ztym wlasnie robil i zobacze :D cos mi sie zdaje ze bedzie kaloryfer w lato :D:D: HEHE serio popatrzylem w lusterko wieczorek to 4 gorne miesnie ladnie widac chociaz sa jeszcze przykryte tluszczem :P ale w porownaniu do kiedys to cud :D HEH a co do kolegi sddm ;P to nie mama pojecia :P ale nas facetopw zawsze gdzies wcina :P heh buzka :D pozdro

Jestem jestem:), tak wyszlo ze czasu nie moglem znalezc (szkola itd.) co do tego spalacza to jest on bardzo mocny na pierwszy raz zdecydowanie za mocny!!!,dobry bo dobry ale jak go bedziesz bral to mozesz sie zachowywac nieco inaczej i bedziesz sie pocil bardzo mocno nawet jak bedziesz siedzial, wiec przemysl to, a thermo speeda to nawet nie porownuj do tego:D, a Yessice to tego nie proponuj:D Pozdro

Gość YeSSiCa
SddM cóż za troska o mnie, hehe :) Z ciekawości kliknęłam w linka, ale mimo wszystko ja nie lubię brać różnych tego typu spalaczy tłuszczu. Kiedyś brałam L-Karnitynę, ale wtedy mało się mimo wszystko ruszałam i efekt był znikomy. Ostatnio sobie myślałam, żeby sobie kupić karnet na basen (tylko muszę kogoś zwerbować) i sobie jeździć regularnie. Bo woda bardzo wyciąga. Buziaki :)

Gość Pudzianek
L-Karnityna tez jest mocna :P to sa rzeczy dla hardcorowcow czytalem :P jak sie biega po 2-3 h :P ale ja tamten spalacz sobie kupie :D chce miec 80 w pasie ::D ale z tego co teraz mam i tak jestem zadowolony :D aaaaaaaaaaa i zapomnaioelm napiasac :D wlasnie wrocilem z biegania :P 15minut i padalem :P odpoczynek z 2 minuty i znow :P masakra :D ale pod asem to mokro bylo :D a basen :D mmmmmmmmmmm :D woda uzaleznia :D ehh :D musze sobie trening pozmienic od przyszlego tyg ;/ pOzdro :D jak bgym w przyszlym tygodniu malo tu pisal tzn ze w pomidorach siedze :P i wcale sie nie zdziwie jak kiedys zjecie odemnie pomidorka :D mam tu od cholery szklarni :P

Gość YeSSiCa
W mojej diecie właśnie jednym z głównych składników są pomidorki :) A muszę się pochwalić i tym samym zmotywować innych do szóstki, otóż wczoraj leżąc sobie na łóżku doznałam cudownego wizualnego olśnienia :) Widać pierwsze zaczątki mięśni :D Co prawda od dołu tłuszczyk jest nadal, chociaż podobno już go mniej. Zatem mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że szóstka daje rezultaty! Jestem po 16 dniu dzisiaj :) I 4 dzień diety. Pomimo kryzysu daję radę :) Pozdrawiam :)

Gość pUdzianek
no Jessica musze przyznac ze twarda z Ciebie babka :D aby tak dalej :) ja jutro ruszam w pomidory :P ale po 7h tylko :D wiec nie bedzie tak zle :) pozdro buzka

Gość YeSSiCa
Oj tam twarda od razu :) Widzę efekty a to mnie motywuje jeszcze bardziej :) Martwi mnie tylko jedno, bo gdzieś wyczytałam, że nie można ćwiczyć tej szóstki dłużej niż 25 minut, ale ja jestem po 16 dniu i 20 minut około mi to zajmuje. To co będzie w 30?!

Jest to zestaw ćwiczeń na mięśnie brzucha wykonywane w celu spalenia tkanki tłuszczowej zalegającej w ich obrębie oraz do znacznego wzmocnienia wszystkich mięśni brzucha. Ćwiczenia \"szóstki\" wykonuje się jedno po drugim bez żadnych przerw na rozluźnienie mięśni \"szóstka\" składa się z sześciu ćwiczeń następujących po sobie. Najważniejszym elementem każdego powtórzenia jest moment zatrzymania ruchu w momencie maksymalnego napięcia mięśni na 2-3 sek. Ćwiczenia \"szóstki\" wykonuje się na płaskim podłożu (materac lub dywan) bez żadnych specjalnych urządzeń i przedmiotów przez sześć tygodni. W końcowy okresie programu (piąty, szósty tydzień) należy zwrócić szczególną uwagę na to by całościowy trening dzienny nie przekroczył 25min. W przypadku takiego zagrożenia należy skracać do minimum ruch w czasie powtórzeń, powtórzeń nie moment zatrzymania 2-3 sek. W momencie napięcia maksymalnego. Cykl ćwiczeniowy obejmuje wykonywanie 6-ciu ćwiczeń jako jednej serii. Jednak ilość serii i powtórzeń w seriach zmienia się w miarę upływu dni realizacji całego programu. Tak wiec w od momentu gdy bedziesz przekraczala 25min skracamy moment zatrzymania np do 2s i coraz nizej, i w tedy napewno sie zmiescisz w 25min:)

Ja czytalem ze nie da sie tak tego zrobic bez skracania tego postoju w 25 min w koncowych fazach, wiec jak chcesz ale jak skrocisz do 2s bedzie ok przypuszczam ze teraz wykonujesz po 3s:)

Gość alicja1
a więc pas neoprenowy już mam i naprawde polecam go każdemu to chce pozbyć się tłuszczyku a skoro wy już tak zawzięcie ćwiczycie to efekty u was będą napewno.Ja wystarczy że robie zwykłe domowe czynnoście a brzuszek poci się niesamowicie.Noszę go cały dzień czuje się jak w gorsecie ale jest ok a pudzian tobie życzę milej pracy przy pomidorkach ale jak będą upały to wspólczuje nie dosyć że będzie duszno to i napocisz się strasznie

Gość alicja1
MAM pytanko nie wiecie czy można ściągnąć tej 6 żeby potem móc nagrać ją na płytke.poprostu było by lepiej oglądając te ćwiczenia jak ktoś je robi i ćwiczyć z nim .hmmm nie musiałabym liczyć itd

Gość YeSSiCa
alicja1 gdzieś na którymś forum znalazłam komputerowego trenera, poszukam to Ci podeślę linka. Jest to program, który liczy za Ciebie, pokazuje które ćwiczenie robisz i ile powtórzeń. Po zakończonej serii sam (jeśli tak ustawisz w opcjach) się ustawia na kolejny dzień ćwiczeń. Mi się z nim bardzo fajnie ćwiczy. Tylko tak jak napisał SddM, będzie problem przy końcówce, bo nie zmieszczę się na bank w 25 minutach, ale w tym programie można sobie zmieniać czas :) Widzę, że ten pas faktycznie ma branie, więc może lepiej zamiast tych plasterków kupię sobie ten pas? Poszperałam teraz na necie na temat plastrów odchudzających, ale podobno efekty nie są za ciekawe. Pozdrawiam

Gość Pudzianek
z tym cwiczeniem do 25 minut to naciagane :) ja robilem po 30 a nawet czasem dluzej i efekty sa i to niezle - 5cm ale ostatniego tylkodnia ju8z nie robie , poprostu tego mi juz wystarczy , ale jak ktos chjce robic ta szóstke w jak najkrotszym czasie to NIE skracamy czasu napinania miesni z 3s do 2s tylko skracamy ruchy - czyli nie musimy opuszczac nog do konca az na podloge :) a i predkosc tych cwiczycen jest najlepsza kiedy sie robi ok 60% maksymalnej predkosci z jaka damy rade te cwiczenie robic , tak jest ze wszystkim i cwiczeniami areobowymi :P i to nie ja wymyslilem :P tylko na kilku juz stronach tak czytalem :) ale "robta co chceta " :) a a jak alicja chcesz to Ci jutro poszukam tych filmikow a jak sa na youtube to wejdz na ta strone http://keepvid.com/ , wkopiuj link z i zaznacz po prawej stronie ze ten link jest z youtube :D i sciagaj POZDRAWIAM I POLECAM POMIDORY "ZYGMUNT" hahaha

Gość Pudzianek
oo :P Jessica juz CI odp Aliocja :) czytalem co piszecie na poczcie i nei po kolei sorka ;) pozdro

Gość YeSSiCa
Pudzianek i czego reklamę robisz za darmochę :P Ja w sumie nie mam zamiaru skracać tych ćwiczeń. Po każdej serii odczuwam mięśnie brzucha i to mi się właśnie podoba, wiem że tam są haha :) Teraz tylko muszę sobie kupić porządną wagę, bo ta którą mam to raz 56kg (!) a raz 53kg pokazuje, jak jej się zachce :) Pozdrawiam

Gość alicja1
wielkie dzięki no właśnie javy nie mam ale coś wymyśle z takim trenerkiem powinno się lepiej ćwiczyć zawsze jest ktoś do towarzystwa ha ha

Gość YeSSiCa
alicja1 a tak w ogóle to bardzo zachęcam do tej szóstki, bo na prawdę daje efekty. Dzisiaj zauważyłam, że spodnie, w których chodzę raz na jakiś czas zdecydowanie się zrobiły luźniejsze. Fakt, że oponka jest, ale to tak tylko wtedy, gdy usiądę i się zgarbię. Więc nie jest źle :) Pozdrawiam

Gość aniass
Hej, czytam i czytam o tych ćwiczeniach i też chce spóbować, może napiszecie, albo przyślecie mi coś. Pozdr

Gość YeSSiCa
aniass - http://www.sfd.pl/Program_komputerowy_do_tre ningu_Aerobicznej_Sz%C3%B3stki_Weidera-t353144.html strona, na której znajdują się te ćwiczenia i tam jest też program komputerowy, taki trener, z którym łatwiej Ci będzie ćwiczyć (. Pozdrawiam