Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Witam!! 🖐️ Czadunia - a to sobie Qba zrobił prezent na urodziny :-( Ale wiemy, że on silny chłop jest i że nie da się jakimś tam robalom! Trzymamy kciuki aby pediatra szybko coś zaradził ❤️ E.l.f. - u nas faktycznie jakoś w okolicach roczku nic poważnego się nie wydarzyło. O fryzjera już nie będę walczyć z mężem. Po prostu pojdę, wszak dziecko oprócz tatusia do opieki ma jeszcze dziadków ;-) Mamusia musi jakoś wyglądać, bo aż strach z nią pokazać się na ulicy!! E.l.f. a może pochwalisz się nowym wizerunkiem? Jakaś fotka dla koleżanek, co? Mmałgosiu - zdaj relację z imprezki koniecznie!! Wszystkim mamuśkom życzę udanego dnia, do usłyszenia!!

Cześć Ciocie i Dzieciaczki! W imieniu Klaudusi dziękuję za życzenia :) Ja dzisiaj też na chwilkę! Popołudniu przychodzą goście, trzeba chałupkę przygotować! Dzisiaj przychodzą \"starzy\", a na sobotę zaprosiliśmy \"młodych\" - nasze kuzynostwo z dziećmi. Ja dzisiaj nie wiem jak się ogarnę, bo jestem bardzo zdenerwowana - z jednej strony mój Skarb kończy roczek, a z drugiej mój tatuś zaczyna leczenie! Zdjęcia okularników - SUPERRR :D Czdunia - tzrymam kciuki za Qbusia i za Ciebie, żebyś się trzymała! Elf- gratuluję nowej fryzury!!! Na pewno wyglądasz świetnie i masz dobry humor :) Katie - fajnie, że masz już internet w domu, zawsze raźniej :) Dziewczyny, sorki, że tak zdawkowo i mogłam o czymś zapomnieć, ale same rozumiecie - taki dzień :) Będe zaglądać w przerwach w sprzątaniu ;)

cisza cos dzisiaj, wpadlam na chwilkę i pusto.Czadunia pewnie u lekarza, jak wrócisz daj znać co się dzieje. wracam do obowiazków, juz dzisiaj kończymy sprzątanie.

zaczym napisałam okazało się ze juz się ruch zrobił;) zdjecie spróbuję zrobić, ale obawiam sie że aparat może nie wytrzymać,albo monitor strzeli. chociaż jeszcze ze dwa tygodnie może cos sie ruszy z waga to prześlę Wam zdjęcia.;) poczekajcie troszkę zgoda? chyba żę sama głowa, Marysia ciągle dotyka mojej głowy i mówi że ona tez pójdzie do fryzjera i bedzie miała takie włosy,a mowi że pięknie wygladam to już humor mi poprawia mocno.

Katie - jak zdrówko Twoje i Kosmusia? Elf - tak to już jest z dziewczynami i nie dziwię się Marysi, że chce iść do fryzjera, bo mi też narobiłaś ochoty ;) I Katie widzę też :)

Mojej kuzyni córeczka w dniu swoich pierwszych urodzin dostała 40st. gorączki i cały dzień spędziła w szpitalu :( Ile mnie pamieć nie myli dostała trzydniówki.

Mmałgosiu moje zdrówko jeszcze nie najlepiej niestety :-( Ciągle kaszlę. A Kosma ma jakąś dziwną chrypkę - może zdarł sobie gardełko bo ostatnio popisywał się i pokazywał non stop jak się głośno potrafi chichrać. Żadnych innych objawów nie ma, więc myślę, że to nic takiego. Narazie obserwujemy.

Mmagosiu - czy Klaudia ma swoją stronkę ze zdjęciami? Jeśli nie to może zrób jej prezent na urodzinki i załóż coś takiego ;-)

Katie - pij sok z malin! Szybkiego powrotu do zdrowia 🌻 Klaudia nie ma swojej stronki i nie będzie miała, bo jej tata by mnie zabił! Mało tego nie zrobił, kedy się dowiedział, że wysłałam do Was jej zdjęcia, bo \"was nie znam\"! A przecież się znamy... ;) Także wolę nie ryzykować :)

No co Ty mówisz!! Daj mi namiary na tego Twojego męża, już ja sobie z nim pogadam!! Nawet nie wie, jaki byłby dumny ze swojej córeczki, gdyby czytał komentarze wystawione przez inne osoby!! Mój mąż na przykład ciągle pyta czy zamieściłam na bobasach nowy zdjęcia i czy są nowe komentarze. Jak nie ma to jest bardzo zmartwiony :P

No cóż, nic nie poradzisz... Swoją drogą przypomniało mi się, że tak naprawdę nigdy nie wysłałam komentarza na stronki Waszych dzieci! Nadrobię zaległości!!! Ale ze mnie ciotka :o

Hey mamusie gdzie sie podziewacie?Wszystkie bawia sie obrobka zdjec swoich maluszkow? Czadunia:nic sie nie martw stanem zdrowia Qbusia,dawaj mu duzo kwasnych owocow-to niby pomaga jak dziecko ma robaki,kapusta kiszona tez,ale wy pewno dostaniecie jakis specyfik od lekarza i szybciutko maly wroci do zdrowia.

Hey mamusie gdzie sie podziewacie?Wszystkie bawia sie obrobka zdjec swoich maluszkow? Czadunia:nic sie nie martw stanem zdrowia Qbusia,dawaj mu duzo kwasnych owocow-to niby pomaga jak dziecko ma robaki,kapusta kiszona tez,ale wy pewno dostaniecie jakis specyfik od lekarza i szybciutko maly wroci do zdrowia.

chyba nie tylko kuba ma robaki-moj komputer tez-czy ktoras powie mi dlaczego tak sie dzieje,ze wysyla mi 2 razy???????????

Kathrin - ja się bawię :P Nie wiem co Ci poradzić z tym komputerem!!

Kathrin - mi się wydaje, że to wina o2, że Ci tak wysyła! Chociaż nie wiem, czemu Tobie tak często? Ale nie przejmuj się tym!

Nie przejmuj się, przynajmniej szybciej przeskakują nam stronki!! :P

Kathrin - do mnie nie przyjdą!! Bo juz przesłałam urocze niedzwiadki dalej!! :-P

A u nas popołudniowe pustki :-( Pewnie obiadki przyrządzacie!! A ja już taka głodna jestem ;-) Czadunia - daj znać co i jak!!

nikt tu nie zaglada?ja mowie juz dobranoc-do jutra. Jutro Brayan ma wizyte kontrolna u lekarza.papa

Ja też tylko na chwilkę, żeby życzyć Wam stosunkowo udanych nocek. Mnie to dziś niestety nie dotyczy bo mąż wyjechał :-( A Kosmuś zasypia od dwóch nocy sam w łóżeczku! Sam - tzn. bez lulania i nie przy butli :-) Wczoraj mąż a dziś ja stała tylko w poblizu i nuciłam kołysankę. Dobranoc mamuski

Cześć! Ja teraz tylko, żeby powiedzieć Wam \"dzień dobry\". Jedziemy dzisiaj do lekarza. Roczek się udał :) Miłego dnia!!!

hej widze że tu pustki jakieś,ja juz obiadek mam ugotowany, wie bedziemy z dziewczynkami sie bawić.juz zaproszenie do zabawy dostałam:) Mmałgosiu a Wy po co znowu do lekarza??? macie kaca po imprezce????:) Czadunia jak wizyta, wyniki rzezcywiscie niepokojące???? te robaczki to pewnie owsiki, dostaliście jakies lekarstwa??? Katie a Ty jak po samotnej nocy??? Kosma porzucił swoją biedna matke w potrzebie:D Fajnie że juz sam zasypia, dorósł do tego i juz jest niezalezny,spac tez sam może:D Mamo Aniu co u Was?? my jeszcze zapoboegawczo siedzimy w domku ale odwilz na dworze i dlatego nawet lepiej, mysle że jutro spróbujemy juz wyjść na spacer a na razie wietrzymy często dom. zajrzymy później

Witam, Puściutko, puściutko :-( Ale naszej e.l.f. dziś humorek dopisuje :-) Synuś oczywiście nie opuścił mamusi w potrzebie i w środku nocy postanowił do niej się poprzytulać troszkę. Spaliśmy razem sobie parę godzinek :-) Czadunia - odezwiesz się?? Mamo Aniu - a Ty?? Tylko od czasu do czasu wpadniesz jak burza i znów długo cisza :-( Kathrin i Mmałgosia - myslę, że po wizytach u pediatry zaktualizujecie wagę dzieciaczków w tabelce!!

Katie poprostu smutno mi sie zrobiło jak przeczytałam że bedziesz sama a Kosma juz sam zasypia,bo ja sie przytulam cała noc do dziewczynek i to dlatego. u nas cos ostatniom piec się wyłaczał i dobrze że dziewczynki spały z nami bo zmarzły by taki ziąb sie zrobil w domu, ale podobno naprawili dobrze że juz takich mrozów nie było. oglądam ogłoszenia -mieszkania na sprzedaż może cos w końcu znajdziemy ciekawego ale pod Warszawą, bo nie bardzo chcemy wracać do tego szumu.