Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Ja jestem za aborcją... ale! W wybranych przypadkach, po przeprowadzeniu psychologicznych badań. Jeśli babka chce usunąć, bo ma już 7 dzieci, z czego 4 w domu dziecka, bo jej nie stać, a kolejne w drodze, to daj się człowieku wysterylizować! Albo \"przyjaciel rodziny\" zrobił jej dziecko, jak ona była nieprzytomna z upicia! Sorry, ale jak słyszę takie historie, to jestem za przymusową sterylizacją!!! A aborcja, no cóż, płakać mi się chce, jak słyszę o tych porzuconych dzieciaczkach, których rodzice nie kochają albo nie potrafią kochać :( Zastanawiam się wtedy, co byłoby lepsze! Osobiście nie wyobrażam sobie, żebym ja musiała stanąć przed takim dylematem! Istnieją różne przypadki, np. wady genetyczne, czy zagrożenie życia! Boże, uchroń od stawania przed takimi wyborami! Katie - ja Klaudii jeszcze nie wysyłam do fryzjera, ale chcę z moim tatą obciąć jej chociaż grzywkę, bo wpada jej do oczek, a spinki nie zgarniają jeszcze wszystkich włosków i oczywiśie baaardzo przeszkadzają ;)

Kathrin ----> własnie zauwazyłam !! Nie ma moich komentarzy u Brayanka :-(( nie wiem jak to się stało ale wystawiłam z 5 juz :-(

A ja chciałam wystawić komentarz, ale czy mogę, skoro nie mam konta na bobasach ani smykach? Mam wpisać swojego maila, tak? Bo chciałam bez i mi nie zapisało!

Czadunia:nic sie nie stalo Mmalgosia mozesz bez logowania a Twoj adres emaila sie nie wyswietli-to trzeba tylko podac,ale widoczny nie bedzie

Kathrin jak sie zalogujesz na bobasach i wejdziesz w komentarze to tam można usunąć takie rózne \"kwiatki\" a zajrzałam na ta stonę którą podałaś to jakieś okropności czy ktos sobie jaja robi??? przeciez tak nie mozna jak mozna byc tak podlym. my idziemy na dwór, Małgosia sie wyspała to pójdziemy odczytac blizne po gruxlicy. do przeczytania później.

Kathrin - absurd jakiś! Chyba mąż Małgosi ma trochę racji, żeby nie umieszczać zdjęć dzieci gdziekolwiek. Jestem w szoku. Debilom - NIE!!!

e.l.f. wielkie dzieki nigdybym nie pomyslala ze tam mozna usowac komentarze,ale ja chyba nie wykasuje tego kom,tylko napisze emaile to tej osoby z podziekowaniem za komentarz Katie:straszny debilizm

Kathrin - możesz wysłać maila i \"podziękować\", ale radzę Ci to skasować, po ma psuć humor za każdym razem. Jak nie będzie po tym śladu, to niedługo o tym nikt nie będze pamiętał! Swoją drogą to są podli ludzie, nie wiem jak tak można :(

rzeczywiscie - debilizm - przykre że są tacy ludzie Kathrin --> wiem juz dlaczego :-( ot blondi ze mnie - wystawiałam komentarz, nie wpisywałam maila i myślałam ze poszło ;-)

Tak sobie myślę, że tych niechcianych i niekochanych dzieci będzie się rodzić teraz więcej! W końcu nasz rząd ukochany da między innymi drobnym pijaczkom po tysiaku extra! A co tam, niech rodzice mają za co pić! Od razu przeznaczyliby te pieniądze na pomoc dla domów dziecka. Co z tą Polską naszą ukochaną?? Ja nie mogłabym życ normalnie wiedząc że noszę w sobie dziecko poczęte z gwałtu. Nie umiałabym sobie wytłumaczyć, że to również cząstka mnie. Cząstka mnie dla mnie jest wtedy, kiedy jest owocem miłości - planowanym czy nie, ale owocem uczucia między dwojgiem ludzi.

ja uwazam ze te biedne dzieci z rodzin pijackich jesli dostana od rzadu tysiaczek wiecej powinni tez dostac opiekuna spolecznego ktory dobrze rozporzadzi tymi pieniazkami,niech je wezmie do sklepu,kupi najpotrzebniejsze zeczy,bo rodzice takich dzieci maja inne cele.Pracowalam kiedys w biednej dzielnicy Katowic i mialam okazje napatrzec sie jak te dzieci tam zyja-oj lezka z oczu plynie jak sobie przypomne niektore dzieci...

Kathrin - mailiki świetne, dzięki!! Widze, że jak zwykle w porze obiadowej trochę cicho na kafe! Ja dziś pewnie z domku nie zajrzę, bo wiecie, mąż wraca i... no trzeba nadrobić te walentynki nieszczęsne ;-) Trzymajcie się cieplutko, Do usłyszenia!!

wróciłysmy juz i moje dziecko pierwsze do komputera, zanim rozebrałam Małgosię ona juz tu była. nie musimy sie szczepic jeszcze raz, blizna jest i ok. Katie udanego wieczoru:D idziemy smazyć nalesniki z dżemem truskawkowym -zachciewajka Marysi. spokojnego popołudnia wszystkim mamom i dzieciaczkom.my zmykamy.

Witajcie! Z Kubusiem juz w porzadalu. Jeszcze sie rzuca troszke przez sen (cos mu przeszkadza, prawdopodobnie katarek), ale juz jest dobrze. Dawalam mu Oscillococilum czy jakos tak. Bralam to w ciazy. Rewelka!! Polecam wszystkim.Duzym i malym.W 100% homeopatyczne. I dobrze, ze nei poszlam do lekarza, bo zaraz by przepisal cos paskudnego. Elf dziekujemy za przepisy na lekarstwa. Na pewno wyprobuje. Mysle, ze Czadunia ma racje. To moze byc od zabkow, bo idzie gorna 2. Juz sie przebila, ale jeszcze meczy. A do tego jakas mala infekcja i Kuba rozlozony na lopatki. Mmalgosiu, kto to widzial tak meczyc biedna Klaudie? nie moga delikatniej? Doprowadz ich do porzadku! Moja odpowiedz na pytanie o aborcje jest identyczna jak Malgosi. Nie wiem czy ja osobiscie odwazylabym sie na usuniecie ciazy, nawet gdyby byl to wynik gwaltu. Trudno dac jednoznaczna odpowiedz tak na sucho. Ale mam nadzieje, ze nigdy nie bede musiala sie nad tym zastanawiac. Katie mam nadzieje, ze juz walentynkujecie ;) Pewnie maz wyglodzony wrocil, nie da i spac dzisiaj w nocy. Kosmus pewnie ladnie spi, a Ty i tak nie wyspana wstaniesz ;) Acha, ale ciezko pracowalas dzis ;) A tam z tylu na polce co stoi? Takie kolorowe i podluzne :D:D:D Nie wystarczylby Ci jeden? I tak nie zastapia Ci meza ;) Elf proponuje kupic drugi komputer, dla Marysi ;) Mmalgoisu a jakimi to przepisami wymieniacie sie potajemnie z Elfem? :( Ja tez chce! Czadunia Kubus tez gryzie kwiatki. Ja mu pod nosek a on hapssss tymi swoimi igielkami. No a dzis byla u nas moja przyjaciolka ze szkoly z coreczka. Niedawno pannica skonczyla roczek. Z poczatku dzieci nie byly soba zainteresowane, ale po czasie... no coz... wydaje mi sie, ze juz mam synowa :D:D:D A jakich wspanialych bede miala swatow ;) Zyczymy spokojnej nocki wszystkim poza Katie! Wspolczuje mezowi hihi. Usciskajcie maluszki od cioteczki i Kubusia.

witajcie mamusie w piatek-hurra! jak ten czas szybko leci-Dzisiaj jak zwykle piatkowe porzadki-bede do was zagladac w przerwach.szkoda ze teraz wszystkie jeszcze spicie bo chetnie wypilabym z wami poranna kawe:) Katie:milo ze myslisz o nas w trakcie pracy i fotki nam wysylasz-teraz latwiej wyobrazic sobie co robisz gdy piszesz ze jestes w pracy;)

Dziewczyny - na stronce Qby umieściłam zdjecie (haha sama robiłam ) podsumowujące roczek 2005 - zapraszam Qba nas rozwala na łopatki z tym żłobkiem: we wtorek - zlał całkowicie mamusie i pobiegł do Pani i dzieci by się przywitac w środe - zlał tate i Panią i pobiegł do dzieci w czwartek - ledwo go rozebrałam bo już biegł a dzis - wyrwał mi się już w drzwiach i cały ubrany jak na tę pore roku przystało pobiegł do sali zabaw. Czyżby jakaś miłośc? bo coś dziwnego krzyczał a ja tego słowa jeszcze nie znam ;-)

Czadunia:ja juz odwiedzilam Wasza stronke-b.fajnie ja prowadzisz A teraz znowu zmykam bo porzadki czekaja

I ja dolaczam do kawusi. dziendoberek! Kathrin tragedia z tym dzieckiem. Najgorsze jest to, ze nawet gdyby matka chciala sie sadzic z lekarzami, to i tak nie wygra. Czadunia podsumowanie roku rewelka! No i glowa do gory, nawet jesli jaka panna wpadla mu w oko to i tak jestes najjjjjjfajniejsza kobieta na swiecie! Uciekam, bo dziadek mnie gania! Milego dnia wszystki!