Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

a ja sie dzisiaj b.zle czuje;boli mnie zoladek-mam takie ataki ci jakis czas i trwa to 3 dni-chyba najwyzsza pora wybrac sie do lekarza.

Agniesia31 witaj wsrod nas! Pozdrowienia dla Twojej coreczki. To juz duza panna. Kathrin a te bole to tak przed czy w czasie menstruacji? Czy to nie ma nic wspolnego z okresem? Na Twoim miejscu nie czekalabym dlugo. Elf i Mmalgosia chyba dzisiaj bardzo zajete sa. A my wrocilismy z popoludniowego spacerku. Nie wiem jak u Was ale tutaj wyczuwa sie lekki podmuch wiosny. Cwierkaly ptaszki i swiecilo sloneczko. A moj maly facecik tylko z wozia wygladal za pannicami. Czadunia, to chyba zarazliwe ;) A zaraz uciekam do szwagierki na urodzinki. Bedzie winko, jakies slodycze :P a ja na diecie :O Milego wieczorka cioteczki. Niech dzieciaczki spia spokojnie i niech im sie przysnia aniolki!

Hej! E.l.f. - dziś nie zagląda - bardzo to dziwne, nie sądzicie? Halooo - jesteś tam?? Kathrin - ja też miewam jakieś dziwne ataki co jakiś czas. Przed ciążą zdarzały się częściej a teraz rzadziej. Ale zauważyłam, że pojawiają się mniej więcej w czasie owulacji. Warto jednak mimo wszystko wybrać się do lekarza :-) Czadunia - chyba muszę przyjrzeć się bliżej twoim konszachtom z moim mężem. Bo jak niby mam sobie wytłumaczyć twoją wiedzę na temat jego zaskórniaków??? Coś mi tu śmierdzi :P Zmykam dziewczynki, bo niedługo kąpanko i lulu :-) Wiosna idzie! Chyba... U nas wszystko stopniało i wody jest mnóstwo. Na pewno Wisła wyleje i będzie nieciekawie. Ale - byle do wiosny, a to już tak niedługo :-) :-) :-) Dziś pewien znajomy taksówkarz powiedział mi, że mrozy już nie przyjdą. Oby się nie mylił. A aktycznie, może wiosną Kosma zawiąże jakieś przyjaźnie na placu zabaw. A może jakaś miłość?? Skoro chłopcy zarażają się od Qbusia, to kto wie, może też niedługo będę miała synową ;-) Dobrej nocki 🌻

witajcie wieczorkiem ja dzis tylko na chwilkę bo cały dzień nie było internetu a potem jeżdziliśmy ogladac mieszkanie, tyle że to prawie 50 km od warszawy. napisze jutro jak internet bedzie działał. jeszcze Marysia wymiotuje bo zjadła dużo ptasiego mleczka i ja mdli, a że pierwszy raz wymiotuje to jest przerażona co sie dzieje. teraz dobrej nocki już

Hejeczka kathrin --> ja piję !! i jem śniadanko - za chwilkę bo własnie je tworzę :-)

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 B R A Y A N K U Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej! Wszystkiego co naj naj Przystojniaczku !!! Spełnienia marzeń, radosnych wrażeń, góry prezentów i wystrzałowej imprezki z okazji ROCZKA !! Buziaczki od Qbusia i jego rodziców 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Czadunia:dziekuje bardzo za zyczonka-przekaze je Brayankowi. jak sniadanko i kawka? ja ide wlasnie jesc-milego dnia

Czadunia:dziekuje bardzo za zyczonka-przekaze je Brayankowi. jak sniadanko i kawka? ja ide wlasnie jesc-milego dnia

Ja również dołączam do kafffki :-) BRAYANKU W dniu Twoich urodzin zawsze uśmiechniętej buzi, wesołej zabawy i mnóstwa słodkich całusów!! Dwanaście serduszek dle Ciebie z okazji skończenia dwunastu miesięcy przesyła Kosma z rodzicami :-) ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

B 🌻 R 🌻 A 🌻 Y 🌻 A 🌻 N 🌻 K 🌻 U W tym dniu należącym wyłącznie do Ciebie pragniemy ofiarować Ci wszystkie wspaniałości tego świata, a Ty spośród nich wybierz te, które przyniosą Ci radość, miłość i szczęście. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Dawac ta kawe dziewczyny!

Brayanku! ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ Niech poznawanie świata będzie wspaniałą przygodą i sprawi Ci dużo radości, wielu wiernych przyjaciół oraz szczęśliwego dzieciństwa życzy ciocia Gosia i Klaudia. 👄 👄 👄

ja jednak poprosze o torcika... :-) ale fajnie prawie w komplecie jesteśmy ! I to dzięki Brayankowi !!

Torcika też nie odmówię ;) Ania - porzuć dietę na 1 dzień i też się skuś ;) Kathrin - jak się dzisiaj czujesz?

Brayanku! dużo dużo zdrówka,usmiechu na każdy dzień i dużo radości. nie poddawaj sie szarosci swiata i badz promyczkiem kltóry rozswietla kazdy dzień. mnóstwo buziaków od Marysi,Małgosi i cioci Eli

dzis tez tylko na chwilke, jak dam rade przeczytam zaległosci. Kathrin wspaniałej imprezy, nie spijcie sie za bardzo:) u nas pada deszcz a Marysia po wczorajszym słabo sie czuje i bedziemy miały ciezki dzień wszystkim spokojnwego dnia

A u nas TOOOONY śniegu - masakra - i cały czas spie a że jest ciepło non stopa coś leci z dachów. Dziś przez przypadek unikneliśmy z Qbą lawiny która spadła tuż przed klatką ( a to dlatego że zakładałam mu w klatce jeszcze rękawiczki zamiast odrazu wyjśc) Chciałam się pochwalic - Qbuś dzis w nocy wstał tylko 3 razy !! ok 24 na jedzonko, ok. 4 na piciu i o 6 na jedzonko i spał od wczoraj od 7.15 do 8 rano ---- ale się wyspałam mmmmm

Elf - 🌻 dla Marysi!!! Biedactwo małe! Kathrin - jeśli masz często takie bóle, to wybierz się na badania! Ciekawa jestem miny Brayanka, kiedy zobaczy te wszystkie prezenty :) Katie - jak szef? Wypoczęty, opalony??? Czadunia - Klaudia też jest na etapie gryzienia! Mam nadzieję, że to szybko przechodzi...

kathrin ---> a może miętka złagodzi bóle żołądka... i moim zdaniem daruj sobie kawkę i moze faktycznie ywbierz się do lekarza - ja Brayanka przypilnuję :-)

Kathrin a kiedy imprezka? Poprosze kawaleczek torcika, ale malusi, bo znow mam -2 kg Nie chce tego zmarnowac. Czadunia czy to sa efekty odstawiania piersi w nocy? Cieszymy sie razem z Toba, ze sie wyspalas. Jeszcze troszke i przespi cala noc! Na razie Kubus wstaje na jedzonko tylko raz, ale kilka razy sie budzi bo cos mu sie przysni niedobrego, albo smoka szuka... Ogolem wstaje ok. 3-5 razy :O Marysiu, chorobom mowimy glosno NIE! Wrocil szef i Katie chyba musi nadrabiac zaleglosci,bo rzadko teraz zaglada. Mmalgosiu a jak sie ma Klaudunia? Psoci od rana?

Małgosia ............ur. 6.03 2005 ..................... 11500- 76 cm Marysia .............ur. 17.10. 2002 ....................15100 ❤️ ;-) Qba..................ur. 7.02. 2005 .......................9100 - 78 cm ❤️ Klaudia ..............ur. 8.02. 2005 .......................8700 - 70 cm ❤️ Kosma ...............ur. 3.01. 2005 ......................10200 - 78 cm ❤️ Brayan ..............ur. 21.02. 2005 .......................9300 - 75 cm ❤️ Kubuś ...............ur.12.04. 2005 ....................... 9500-78 cm E.l.f. ....................... 15.07.1977 .... www.dziewczynki.bobasy.pl Czadunia .................. 01.04.1976 .... www.qbus.smyki.pl Mmałgosia ................. 08.07.1976 Katie ....................... 15.10.1979 .... www.kasia79.bobasy.pl Kathrin .....................05.02.1980 .... www.kathrin2006.bobasy.pl Mama Ania ................ 16.05.1981 .... www.fikolek.bobasy.pl

Ania - jak Ty to robisz??? Znowu 2 kg! Muszę doczytać Twoją dietę ;) A Klaudia nie psoci tylko... rozrabia! Tylko wstaniemy z łóżka i już się zaczyna ;) To dla mnie taka odmiana, bo do tej pory była grzecznym bobaskiem, a teraz mała psotka! Jutro idziemy na ćwiczenia i jestem bardzo ciekawa, co powie pani Zosia! Moze uda mi się też jutro dotrzeć do pediatry na szczepienie, ale nie jestem pewna, czy Klaudusiowy katar nie będzie przeszkodą! A ja, słuchajcie, znowu się zamartwiam! I znowu to KTOŚ przyczynia się do tego Wczoraj była teściowa pilnować Klaudii, bo ja musiałam wyjść i znowu jest problem: za lekko ubieram dziecko, bo jak wróciły ze spaceru, to mała miała chłodne nóżki (kupiła Klaudii buciki, które powinnam zakładać, bo wtedy na pewno nie zmarznie). A po drugie: Mała wywraca oczkami - i to na pewno jest coś źle! Nawet już P. się przejął, a ja czuję, że popadam w paranoję :o Mi się wydaje, że to po prostu nowa mina i trzeba ją sprawdzać w różnych sytuacjach i momentach, to chyba nie jest nienormalne!!! Na szczęście jadę dzisiaj do rodziców i tam wyluzuję! P. wyjechał na 2 dni, więc co tak będę sama siedziała w domu ;)

Mmałgosia ---> jejkuuu jak wywraca oczkami? może e.l.f. będzie coś na ten temat wiedziała a teściową to się nie przejmuj - widac, że jej zawsze cosik nie pasuje i poprostu to zjewaj :-) A butki (o ile są fajne i ciepła) to tylko się przedadzą ;-) wysłałam Wam super foteczki - jestem taka z nich zadowolona że nie moge usiedziec na fotelu.... i na stronce Qby też zrobiłam coś cudnego.... ależ samochwała ze mnie lalaa