Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

To mialam byc ja :O Rece mi opadaja przy tym dziecku. Nie chce jesc. najbardziej mu smakuje mleko, mieso/wedliny i ciasteczka. Zadnych warzyw, owocow, jogurtow wrrr.... czasem najdzie go ochota i przekasi jakies jabluszko czy kanapeczke. A ja jak glupia wcinalam owoce i warzywa w ciazy, zeby dziecko polubilo Moze wyprobuje sposob Kathrin, choc to niezdrowe.

Dziewczyny, mam prosbe. Nie wysylajcie juz swoich zdjec, bo nie bede miala zadnych szans Kathrin, Twoja fotka super :)

Czadunia odjazdowy byl wczorajszy odcinek GNW, co nie? Dawno sie tak nie usmialam. Boki zrywalismy z tego palca. I znow byle do czwartku

ja wlasnie jestem w trakcie sprzatania. M.Aniu-moze kiedys Kubus zacznie jesc takie pysznosci-jak Brayan nie chce jesc to zawsze jakis sposob znajde,albo tv,albo wolam tate i o dziwo je,mam jeszcze pare sposobow na niejadztwo syna ,ale raczej zawsze chetnie je,moze pod koniec jak juz jest syty marudzi ,ale wtedy moje sztuczki pomagaja i jeszccze jedno-Brayan dostaje zawsze jedzenie o stalych poracch i sam cchetnie idzie na sniadanko do stolu-wystarcczy ze widzi ze niose jego talerzyk.a teraz zmykam bo Brayan z miotla szaleje ps. wasze fotki tezsa sliczne -komentarze juz zostawilam ( k.k)

Bosheeeee jak mi sie nic nie chce. Do 14.00 musze posprzatac i przygotowac obiad, bo potem idziemy na spacerek. Czy u Was w domu tez gina rzeczy? Zauwazylam, ze niektore przedmioty po prostu znikaja np. od 3 dni szukamy korka do wanny. Po swietach nie moge znalezc mojej spinki... moze dostala nogi i sobie poszla. Czadunia a Wasz pilot do TV sie juz odnalazl?

Acha, zapomnialam. Dziekuje za wpisy. Kathrin a Ty wszystkich znajomych poinformowalas? Podrzuc ich do mnie, moze o wygranej zadecyduje liczba komentarzy ;)

Komp mi coś nawala :-( wkurzyłam się i poszłam na zakupki ale nic nie kupiłam :-( teraz szybko obiadzik, sprzatanko i po Qbusia i na plac zabaw :-) u nas podoba jest wręcz letnia :-) k.k. to ty kathrin? :-) no to dziękuje śłicznie :-) Mama Ania --> ja też padałam ze śmiechu hihi juz sama scenka z ospa powaliła mnie na kolana, no i naga Gapi i palec hihi masakra któż ten scenariusz pisze :-)

ja tylko na sekundke-wlasnie myje podlogi czekam az uschnie i ide sie ubierac,wybieramy sie na spacerek. tak K.k to ja-zycze wam zebysmy wszystkie w wygraly!!!! nie wiem jak to z tymi komentarzami jest-bo nic nie pisza,ale powiadomilam na pstryczku ze wstawilam do konkursu,a fotke wybralam na szybko bo jakbym wiedziala ze Czadunia mi pomoze tam wejsc to moze bym cos nowego zrobila-a wiecie ze mnie nie chcieli przyjac bo nie mieszkam w Polsce?swinie nie?ciekawe czy ten konkurs jest tylko tak w kit?zycze wam milego dnia i weekendu,wieczorkiem pewno juz nie zagladne-do nalkikania w wolnym czasie. jutro raczej mnie na kawuni(mleku sojowym;) )nie bedzie bo rano wybieramy sie do meza do pracy samochd czyscic-cieplo sie zrobilo moze wybierzemy sie na jakos wycieczke

U nas faktycznie też wiele rzeczy ginie a są to przewaznie łyżeczki, bo mój synek do każdego posiłku (nawet gdy to jest drugi danonek w odstępie 3 min) potrzebuje nową łyżeczkę. Gna do kuchi i pokazuje na suszarkę albo otwiera szufladę :-) Pilot się nie znalazł ale moja śmietnikowa teoria chyba upada :-( Ale kupiliśmy nowy !! Moj mąż na fobie przed wyrzuceniem czegokolwiek nawet jak to jest zuzyte opakowanie po mleku czy kosmetyku ;-) on poprostu odkłada to na miejsce i się dziwi że nie wpadłam na to że tam nic nie ma i nie kupiłam nowego ;-) Qbolec chyba się tym zaraził albo odziedziczył (mam nadzieję że nie hihi) i ostatnio zaczełam znajdowac w lodówce puste opakowania po danonkach, które z tego co pamiętam wywaliłam do śmietnika. Podejrzałam tego zbója co to robi a okazał się nim mój synek :-) jak tylko wyrzuce opakowanie do kosza, on je wyciąga i wkłada do lodówki. Dobrze że nie sięga półek i nic nie sciąga ;-) aaaaa i nie wkładajcie papierków do mikrofalówki ;-) hihi dziwnie się zachowuje Katie zgubiły sie ostatnio kluczyki do autka :-) ciekawe czy juz je odnalazła ;-) my nie mamy zapasowych ...

Kathrin Ty masz super z tym mezem. Moj nas zostawia na CALY weekend. Ma sluzbe (q...wa) Ja jutro wybieram sie na zakupy i pewnie tez wroce bez niczego. U mnie na balkoenie jest 30*C. Doprawdy juz nei wiem jak ubierac Kubusia. Sama ide w krotkim rekawku.

Kathrin ---> jak któraś z nas nie wygra to pewnie to będzie jakiś Kit :-( i trzeba będzie to ostro oprotestowac !!!!!!!!!!! :-) Podaj mi plis link na pstryczka bo wywaliłam sobie niechcąco z zakładek :-) Miłego dzioneczka

jestem ponownie. bylismy na placu zabaw,ale wytrzymalam tylko ok10minut-moj pies szczekal tak upierdliwie do drugiego psa ze nie dalo sie dluzej wytrzymac,opusicilismy plac zabaw i poszlismy do piaskownicy przed blokiem-Brayan caly oczywiscie ubrudzony,musze go doprowadzic do porzadku. oto adresik dla Czaduni www.pstryczek.forumer.pl

Hello dziewczynki!!! Jak fajnie mi na urlopie!!!! Tulimy się z Kosmitą calutki dzionek!! Nawet postanowil nie spac w dzien za dlugo zeby pobyc z mamusią ;-) I wiecie co?? Jak wy to robicie ze macie czas posiedziec przy kompie?? Czy to tylko moje dziecko jest tak absorbujące ;-) ? Chodzi za mna krok w krok i w domu nic nie jestem w stanie zrobić. A jak się sobą zajmie to i tak trzeba na niego patrzeć ciągle, bo coraz głupsze pomysły przychodzą do głowy. Teraz np. mam wszystko upaciane w twarogu - Boże moje zasłony!!!!!! 😠, ale cóż - po prostu chcialam do was napisac :-) U nas pogoda znośna, na krótkim rękawku raczej nie da się chodzić ;-) Bylismy długo na dworku, też w piaskownicy, bawił się Kosma z dziećmi i wygladal jak kominiarz. Kluczyki znalazly się :-) Okazalo się ze to po raz kolejny gapiostwo mojego męza a nie wina synka ;-) uciekam, paptki

Śliczne zdjęcia wystawiłyście na konkurs :-) Kathrin, Czadunia, Aniu - powodzonka!!!

witam! mialo mnie nie byc,ale jestem-pogoda b.brzydka-jak na zlosc,zawsze jak cos planujemy to pogoda nie dopisze-maz pojechal sam do pracy,a jak sie wypogodzi cos wymyslimy,moze basen???a jak u was z pogoda?

U nas pogoda rewelka! Caly dzien bylismy na dworze, wpadalismy do domu tylko cos przekasic. A wieczorkiem GRILL!!! Moje odchudzanie szlag trafil ;) A tata niech zaluje, ze na sluzbie siedzi zamiast z nami ;) Rodzinnej niedzieli Wam zyczymy! A gdzie wcielo Mmalgosie?

Mnie też nie było wczoraj ze względu na cudowną pogodę.... cały dzisń spędziłam na placu zabaw przed naszym nowym mieszkankiem a wieczorem to kręgosłupa nie czułam :-) było takie ciepełko że chodziłam już jak mama Ania w króciutkim rękawku... Synek mnie wczoraj zadziwił na maksa :-) grał ze starszymi chłopakami w noge !! oni mu wystawiali a on cofał się do tyłu a potem biegusiem do przodu i kopał w nią !! czasami brał ją na ręce ale to tylko drobniutki błąd w sztuce ;-) ganiał po boisku jak szalony ;-) potem z godzinkę stał i oglądał jak chłopcy grali z kosza, w jednym miejscu !! kiedy boisko opustoszało, podszedł z piłeczką pod kosz, kazał się podniesc i probował trafic piłeczką do kosza. I tak z milion razy go podnosiłam ;-) trafilismy tylko parę razy bo jego mama do wysokich nie nalezy ;-) Moją małż jest sportowo wszechstronnie utalentowany i chyba synek ma to w genach :-) Sorka mamusie ze wam takie pierdołki pisze ale ... no jestem taaaaaka dumna z mojego sportowca... :-) :-) :-) a wam radzę juz teraz prosic o autograf bo za parę lat się nie dopchacie ;-) Miłej niedzielki mamusie - oby pogoda dopisała i można ją było spędzic z dzieciaczkami po podwórku :-)

Dzien dobry! u nas dzien typowo do spania-spalam pol dnia,teraz czekam az Brayan wstanie i zmykamy na maly spacer. milej niedzieli wam zycze!

Witam w pochmurny poniedzialek! duzp sloneczka wam zycze . u nas weekend bez wiekszych wrazen,w sobote padlam przed tv o 20.00,w niedziele pol dnia przespalam,a dzisiaj wstalam i nie wyspana jestem-chyba jednak powroce do picia kawy. wstawac mamusie!

Dzien Dobry! Kathrin polewam... mleczko sojowe :p My tez przespalismy wczoraj pol dnia. Ale za to dzis mam 100% wiecej energi. Wczoraj bylismy na kocyku nad zalawem. Kubus szalal na trawce ze swoja 3-letnia kolezanka. Czadunia poprosze autograf, ale ze zdjeciem ;D Kto wie co z Qby wyrosnie. Lepiej zabezpieczyc sie juz teraz. Milego dnia zyczymy, duzo slonka i usmiechu. A Tobie Kathrin sily!

Witam! Ale się stęskniłam! Mieliśmy problemy z netem, w sobotę przyszedł fachowiec i naprawił wszystko, ale wczoraj pojechaliśmy sobie na wycieczkę i nie miałam czasu zaglądnąć. W sobotę byłam na zakupach z kuponami z Glamour. Jednak było zbyt mało czau i wleciałam do 3 sklepów, gdzie w locie kupiłam sobie bluzeczkę na lato i spodnie dresowe na spacery do piaskownicy ;) No i okazało się, że są to biodrówki (czy nie szyją już innych spodni???) nie chciałam takich, bo jak się schylę, to widać mi pół tyłka :( Planujecie wyjazdy na długi weekend? Mi się marzy...ale P. będzie chyba pracował :( Nie doczytałam, co z tym konkursem? Z chęcią oddam na Was głosy i trzymam kciuki! Ale u nas brzydka pogoda :( Przynajmniej już nie pada, ale jest tak pochmurno, że chyba zaraz zapalę światło!

Cześć Mamunie!! Jestem dziś w pracy, przez weekend nie miałam czasu zajrzeć, bo bylismy z Kosmą sami i nie odstępował mnie na krok - w domu zdążyłam tylko zrobić małe pranko i nic poza tym :-( Ale bylo bardzo milusieńko :-) Tulanko, wygłupki, spacerki i te sprawy ;-) Pogoda wymarzona, więć korzystaliśmy na maksa. U nas dziś też jest ładnie :-) chociaż w nocy padało :-( Czadunia - chwal się, chwal - ja też lubię opowiadać Wam o postępach i zadziwiających sytuacjach w życiu mojego skarba :-) To chyba nic dziwnego - przecież każda z nas jest dumna ze swych pociech, a jeszcze jak nas mile zaskakują to już w ogóle :-) Po to jest topik, zebyśmy się przechwalały ;-) Małgosiu - dobrze ze necik już sprawny :-) I zakupki jakieś były na poprawę humoru :-) Zazdroszczę, ja też chcę!!! My planujemy wyjazd na weekend majowy do Ciechocinka (tam gdzie dom zdrojowy, hihi) To bardzo blisko Torunia, bierzemy znajomych z dzidzią i jedziemy poczuć jodek - prawie jak nad morzem :P Mały ma katarek od soboty - a w nocy kaszle. Dziś idziemy do lekarza, bo coś mi nie gra. Tylko jak położę go spać to kaszle, a w dzień nic a nic. A kaszel jest brzydki, taki napadowy i męczy biedaka, że aż się dusi, nie może sobie poradzić z odkrztuszaną wydzieliną. Tak więc nockę mieliśmy dziś nie najlepszą :-( Naczytałam się w necie o astmie i takich właśnie objawach (kaszel nasilający się nocą - po rozgrzaniu się w łóżku) i już mi ciarki przechodzą :-( Pójdziemy do pani doktor, może coś wymyśli mądrego. Idę tymczasem wrzucać nowe fotki na bobasy :-) Pozdrawiam cieplutko.

Dziewczyny! Mam mały problem! Maż zaprosił mi na jutro gościa, na kolację! To jest dla nas bardzo ważny gość, chłop jak dąb, lubi dobrze zjeść! I tu właśnie powstaje problem. Chcę, żeby wyszedł od nas zadowolony, a on uznaje tradycyjną polską kuchnię, takie wiecie - u cioci na imieninach ;) Coś na ciepło i sałatka jarzynowa i .... i co jeszcze? Macie jakieś pomysły?? Katie - jak wrócicie od lekarza, to daj znać! I nie czytaj takich strasznych rzeczy! No zwariować można od czytania takich mondrych rzeczy! Wtedy dopatrzysz się każdej choroby ;) Czadunia - noo... Qbuś sportowiec - super! Chwal się, chwal!!!

He, he Małgosiu - ja jako wprawna kucharka raczej Ci nie pomogę ;-) Chyba nie chcesz powiedzieć że będziesz teraz z powodu jednego facia gotowała na szybkości bigos i żurek staropolski :P Nooo, powodzonka życzę!!

Katie - hehehe... :D No właśnie chcę cosik na prędkości wymyślić, zeby się nie narobić! I żeby ta sałatka jarzynowa była najbardziej pracochłonna ;)

ja wpadlam na chwilunie bo Brayanek wlasnie zasypia,a ja jestem w trakcie sprzatania,potem obiadek i zmykamy na spacer,chociaz ani razu nie przebilo sie sloneczko przez te paskudne chmury. Mmalgosiu-to masz bojowe zadanie;) ja tez bym bigosik zrobila,jakas pieczen,kluseczki kapusta czerwona-nie wiem jak w Twoich rejonach,ale na slasku to wlasnie tradycyjne polskie danie,jakies male przystawki-ser nadziewany,szynka w galarecie,koreczki ser-winogrona?????male karminadle jako przekaska(innaczej male kotlety mielone)+sos tzaciki??? Katie-fajnie ze milo spedziliscie wekend-Kosmus napewno sie z mama wyszalal do woli! a ja mam problem bo cos mi komputer nie przegrywa plyt???zawsze bylo ok-musze dojsc do tego czemu???zawsze cos z tym kompem.

Kathrin - dzięki!!! O czymś takim myślałam :) Śląskich potraw nie potafię przyrządzić, tzn. nigdy nie robiłam i mogłyby być trudności. Ale pieczeń, kotleciki... czemu nie! ;)

Byliśmy u pani doktor. Podobno wszystko osłuchowo ok, dostaliśmy tylko syropki i w piątek mamy przyjść do kontroli. A co tu takie pustki moje drogie?? Dobranoc 🖐️

Dzien dobry! ja tak na szybko chcialam sie przywitac i zmykam do obowiazkow bo za chwilke idziemy na zakupy-milego dnia wam zycze. Katie-bardzo dobrze ze wszystko ok.-duzo zdrowka Kosmus!!!!!