Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mankapanka

SMOTNOŚC W SIECI......WIELU WAS JEST?WIELU NAS JEST?...

Polecane posty

niejakub aha :) dobra pozniej cos napisze bede po 22giej;;)

Dziewczyny poszly ogladac \"GnW\" a ja bede musiala obejrzec powtorke w sobote:o

ami:) a gdzie reszta ami a Ty mialas jakies takie sieciowe fascynacje?????????? do mnie wlasnie znowu napisal;;;) czy ktos tu moze lubi Rubika i piosenke "Ludzie to Adam i ewa"?????

nie.i nie chce miec!!!!!!!!!!! rubik....ta muzyka to moja 2 po G miłosc:) golgote swietokrzyską setunia słyszała:)? mnie bardzo ciekawią takie poplątane relacje.

ami nie , setunia tego nie slyszala jeszcze:) aha i masz racje! dobrze , ze masz swojego kochajacego G.:) ! Gdybym tez miala takiego G. albo M. albo J. to tez nie szukalabym zadnych takich "przygod"

----czasem przygody nas szukają:)

ami racja:) tym razem mnie znalazla:D ale sama sie o nie prosze:o

Rubik 👄 Golgota Świętokrzyska 👄 REWELACJA wiecie co, internetowe życie jest przyjemne, no nie tak jak realne, ale jest jakieś takie szczególne

Pomaranczka jasne ze odpisalam:D mam pytanko [niezorientowana setunia sie pogubila:D] czy Gloria swietokrzyska to tytul plyty rubika czy jeden z utworow??

poprawka Golgota Swietokrzyska juz nie mysle spac mi sie chce troche:D

setunia GOLGOTA Świętokszyska, to tytuł całej płyty, jest śliczna. Ale Rubik ma głupią dizewczyne za to, ona jest wice miss czegoś tam, ale nie jest wcale piękna i wygląda na niefajną :P

pomaranczka to pewnie slyszalam i slucham aczkolwiek nie mam calej tej plyty sciagnietej:o tak widzialam ta jego dziewczyne ona pewnie wczesniej by na niego nie spojrzala raz ze nie byl jeszcze slawny dwa, ze on byl kiedys \"grubaskiem\", schudl podobno 30kg [moze mniej tylko nie pamietam] i zmienil fryzure;)

no nie moge------nie moge sie od was oderwac!!!!ide spac po raz enty

no on jest nawet nawet, ale codizennie prostuje sobie włosy :O chodzi do solarium :O ale za to dłonie ma piękne i spojrzenie... ale to nie jest chyba w temacie :P setunia ale czy te Wasze pisanie oznacza reaktywacje netowego romansu?

ami zostan z nami:) chbya , ze maz juz zatesknil:) pomaranczka on chodzi co kilka dni do fryzjera i mu uklada specjalnie wloski:D pomarancza niby reaktywacja ale nie wiem co z tego wyniknie ja jestem na etapie ze moglabym bez tego zyc juz wczoraj bylam z tym pogodzona;)

setunia to weź go sobie odpuść, jak juz byłaś pogodozna :)...... fajna babeczka z Ciebie jest, a z tego co piszesz, to tak chyba średnio na jeża Ci na nim zależy... w sieci jest naprawde fajnie, ale kurcze nie ma to jak poznać factea w jakiś romantycznych okolicznościach przyrody, albo wpaść na niego w autobiuse niechcąco, albo jeszcze romntycznije jakoś ;) życie życie życie ja też już mieszam torche sie w zeznaniach :D

pomaranczka masz racje , srednio mi na tym wszystkim zalezy:o mogl sie nie odzywac :o tez na to licze na takie romantyczne poznanie:D oczywiscie w realu:D

no to nie odpisuj mu już i już :) napewno jakoś to przeżyje.. oczy mi sie juz zamykają powoli, kotek mój czeka w łóżeczku na mnie :)

pomaranczka spisz z kotkiem????? ja jakos z kotem nie moglabym spac wole jzu pieski:D cjhociaz nigdy nie spalam z moim Kubusiem , ktrego jzu nie ma chbya ze ten kotek to twoj M:)

M teraz robi bardzo poważne rzeczy setuniu...............siedzi na necie i gra w coś tam, że niby jest na wojnie i samolotami lata :D :D : D :D :D kotek jest taki co miauczy i jest slodziutka i jest to kotka w zasadzie

Czesc setunia, czesc ami i czesc samotni w sieci :) wczoraj wydrukowałam sobie kilka stron Samotności w Sieci (mam to w formnie e-booka), dziś po pracy pobiegłam do księgarni i kupiłam sobie książkę, bo te kilka stron skonczyłam rano w autobusie.... bardzo fajna książka, chociaż nie jest pozbawiona błędów stylistycznych, czasem forma jest mało ambitna i poza tym trodno mi się połapać w wątkach :) ale jeżeli chodzi o sens, jest świetnie, wciąga bardzo i bardzą tę książkę \"czuć\" niejakub, jestes tam jeszcze? jak sobie radzisz?

musze podnieś bo upadnie:):):):):)

Witam Was dziewczyny, decyzja coraz bliżej. Tzn już ją podjęłam, boję się tylko czy wytrzymam. Zerwać kontakty z \"niezdecydowanym\", podobnie rzecz ma się ze \"starym\". I następnym razem, kiedy serce nie ma jeszcze głosu, zdroworozsądkowo eliminować mężczyzn z odchyleniami. A potem niech serce działa. Nie chcę cierpieć już, nie zniosę tego po raz kolejny, nie pozwolę się niszczyć. Nie chcę męczyć się przez całe zycie. Pragnę,żeby moja następna miłość zrodziła się z przyjaźni. Pozdrawiam...

%%%%%%%%%%%%%GLAMYX%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% JA SIE CIESZE ZE TAK ZDECYDOWANIE I JASNO STWIASZ SPRAWE!!!! TRZEBA NAJPIERW DOGADAC ZE SOBĄ,podjąc czasem ciezkie decyzje. ja ze swojej strony ciesze sie bardzo ze nie mósiałam byc i odnajdowac sie w TAKICH sytuacjach. a rozmwiawiałas z NIM? On ju wie o twoich decyzjach? 3mam kciuki:):):):)

Hej dziewczyny:) Delikatnie informuję zainteresowanych o moich zamierzeniach i... Pan uciekający zaczął się odzywać , wysyłać po kilka sms dziennie. (pewnie jego kolega powiedział,że widział mnie z kimś w restauracji) Niestety dawałam szansę i to nie jedną.Koniec. Ciężko mi, tręsknię jeszcze do niego, ale wiem,ze tak będzie lepiej.3majcie za mnie kciuki a ja trzymam za Was:)

Gość upaupa do góry dupa