Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylviii

Mimo że mam męża i dwoje dzieci... cz.2

Polecane posty

jarynka - licze na to ze będzie dobrze tylko jedz ostrożnie i nie próbuj mu kształtów na bardziej opływowe zmieniać.....hehehe

Gość
Tadziu nie mam zamiaru zmieniac niczego w i tak juz fajniusim ksztalcie:). Sylviaczku ciesze sie kochana ze mnie znalazlas😘😘😘. Mam nadzieje ze juz niedlugo oprowadzisz mnie po swoich nowych wlosciach:D. Jestem dobrej mysli ;) Bedzie dobrze.Nie trac nadziei. Trzymam lapusie🖐️ za powodzenie:)

Wiem zima:) Wiem - śnieg zasypał:) Rozumie zimno :) Ale żeby w kafeterii wszyscy zamarzli??? Jarynka - cieszy się nowym autem i pewnie z niego nie wychodzi nawet na noc..hehhe Hermia - zapracowana i na nartach szaleje

Gość
Jestes w bledzie Tadziu. W srode wrocilam juz do pracy i dlatego mniej mnie widac w neciku. Autko sprawuje sie dobrze ale ja po wypadku jeszcze nie .Za tydzien operacja. Bedzie mi smutnooooo?:(

Gość
Jasne. Naprawili mnie :D Teraz bede dochodzila do siebie Ciesze sie ze jestem juz w domu. Nie wiedzialam ze z bólu mozna zapomniec o oddychaniu...Pozdrawiam wszystkich wiosennie i zycze duzo zdrowkaaaaaaaaaaaa🌻🌻🌻

Jarynka - Zdrowiaaaaaaaaaaaaaaa:) Uśmiechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) Apetytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:) Wieczniściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiij:)

Gość
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻WRESZCIE JEST WIOSNAAAAAAAAA:D

Co tu się porobiło ????? :-( ZAGŁADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ktoś mi to wyjaśni ??DLACZEGO!!!!! pouciekaliście z topiku :-( Jest mi smutno buuuuuuuu :-( bez Was...............................

Gość
Podpisuje liste obecnosci🖐️🖐️🖐️:D

Lista obecności ? OBECNY :) Miałem kłopoty z komputerem w domu :( OStatni dzień zimy :( jutro wiosna..........huraaaaaaaaaa :) wreszcie będzie cieplej i więcej słoneczka:)

Jarynka :-) Tadeusz :-) Jak miło Was widzieć 😘 Może i resztę osób się odezwie ????????? Za oknami ZIMA ! pada śnieg ! a ja pochowałam zimowe płaszcze i buty hihihihihihi .

Samotność w sieci :-( > kolejna kawa...........................................

Niech nikt mi nie mówi ze dziś mamy 1 dzień wiosny !!! Snieg z deszczem temperatura oscyluje koło 0 st:( Córka mnie po mieściu wytyrała:( I jak ja mam się cieszyć że wiosna przyszła???

Gość
Kawe to ja dzis pilam w biegu. Mialam dzis bardzo pracowity dzionek. Zalatwialismy sprawy zwiazane z lokalem dla naszej corci, zakupy, zebranie wspolnoty, pogaduchy z kuzynka i silownia. Kapiel zaliczona,kolacja zjedzona ....Jutro znow bede w biegu.Postaram sie stapic na topik z poranna kawa:) Teraz juz pozostaje kakao:)

jarynka - kakao - a ząbki nie zapomnij potem umyć.....hehhehe Pozdrawiam i oby ci się jutro nogi nie pomyliły w tym bieganiu :) Prawa - Lewa -Prawa - Lewa -Prawa - Lewa -Prawa - Lewa -:):):):)

Gość
Mam kawulca:) Przyslali mi nowa zabawke. Nokia N70. Musze to cacuszko rozpracowac. Zrobilam kilka fotek z cory saloniku. Wciaz mnie nurtuje czy bedzie miala na tyle klientow zeby sie utrzymac.Wczoraj zajrzala do niej ciekawa Pani z pytankiem kiedy rusza:). Dzis maz z cora jada po myjke. Nowa kosztuje dosc sporo i wyszukali na allegro urzywana w doskonalym stanie .Jak juz bedzie miala to zainstalowane to moze ruszac . Bez tego nie da rady. Dobrze sie zlozylo ze mam teraz troche wolnego . Mam nadzieje ze bede traktowana ulgowo i nie bede kasowana tak jak wszystkie klientki:D.

Yyyyyyymmmmmmmmmmmmmmmmmmm Jarynko :-) same dobre wiesci ! Wszystkiego dobrego dla córci !!!!! :-) I kopalek na szczęście :-) Telefonik to dobra zabawka ,ja też to wiem :-) Jarynko może wiesz dlaczego Sylwia zwiała z naszego topiku ???? i udziela się na innym ?? Aktywistka jakaś czy co ?? Tadzio :-) jak tam na działeczce ??? kwitnie już cosik???

Gość
Sylvi uciekla na wycieczke po topikach bo nie za wiele ludeczkow zostalo a ona nie ma zapalu zeby po raz kolejny na sile utrzymywac przy zyciu...Sama wiesz co sie ostatnio dzieje.Kopniaczka oczywiscie przekazalam i bardzo dziekuje za pamiec😘:). Tadziu poprosze o fotke nowej fryzurki:)

Wiem ,wiem :-( ale mi smutno, bom ją znalazła a Ona .................... Nic:-(

Działka? Snieg-deszcz nawet tam nie zaglądam :( Jarynko zdjęcie podeśle ale jeszcze nie zrobiłem:( Robie kawe:)ktoś dołączy? Zapomniałem :( Wszyscy spią:(

PIĘKNY DZIEŃ !!!!!! :-) 🌻 Witam Was słonecznie :-) aż dusza śpiewa do slońca :-) Po raz pierwszy z wielką chęcią wychodzę z psem na spacer:-) No teraz Tadzio na pewno pojechałeś na działkę , co ?

> kawka :-) może zapach pysznej kawki kogoś przyciągnie ????? Dzień dobry ! wszystkim :-) Życzę miłego dnia 🌻

Jestem jak ten \"Samotny biały żagiel\" > kawka dla spragnionych :-) Życzę miłego dnia- jak zwykle :-)

Gość
Nie zagiel nie zagiel:) Co powiesz na katamaran? Kawka wypita i czas stawic czolo wyzwaniom codziennosci.Tadziu widze ze z ciebie ogrodnik na calego:). Ja rowniez robie coraz wiecej skalniakow. Moze przywioze cos tobie w czerwcu? Te niebieskie...z lasu...sa przesliczne prawda?