Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusalka

Czy to juz ciaza????

Polecane posty

Gość lorelay
hej!!! MAM DZIWNE MYŚLI , że może jednak jestem w ciąży i nie wiem czy winika to tylko z niespełnionej nadzieji, czy jeszcze z moich oststnich spostrzerzeń. Wiem że przez pierwsze nawet 3 miesiące ciąży można mieć krwawienie przypominające okres. Ja dostałam okres w piątek ale pierwszy raz odkąd pamiętam nie miałam takiego narastającego bólu który po czasie stawał sie nie do zniesienia i musiałam zawsze brać tabletke. Pozatym wogóle jakieś takie dziwne jest to krwawienie i temperatura 36,8 no i od soboty mam na prawde mdłości obudziły mnie w nocy i teraz tak już je mam po każdym jedzeniu i na myśl o niektórym jedzeniu. A piersi sie nie zmniejszyły,ciągle wieksze i napięte. Zrobie chyba test. Musze wiedzieć co jest grane bo planuje prześwietlenie a w ciąży będzie ono niemożliwe. Ajejku sama nie czy ja głupieje czy co...........

Gość lorelay
no właśnie zmierzyłam temperature w pochwie i 37,3 doznałam szoku, tyle że to popołudnie no i nie wiem ale według "mądrych" książeczek temperatura w 3 dniu okresu to jest ok 36,5 i wogóle ten dzisiejszy "okres" to mi wygląda bardziej na upławy z krwią. DZIEWCZYNY napiszczie błagam co o tym myślicie? PROSZE!!!!

agapa ja też miałam dziwne brązowe plamienie, a to może być zwiastunem ciąży (w moim przypadku tak było :) ) - zagnieżdzenie sie zarodka. Ja miałam tylko jednorazowe plamienie, potem juz sie nie pojawiło... :)

kalla---no zobaczymy,zobaczymy,narazie też mi to u mnie wyglada na plamienia takie z jrwia bo okres u mnie inaczej wyglądał!!!i bardziej ,duzo bardziej obficie!! lorelay---a duzo ci tego leci,bo mi od połudia dwie plamiki najpierw leciutko brązowe upławy ,teraz plamienia krwia ale malutkie!!! i tak jak skończy mi sie to plamenie to robie test wtedy sie wszystko okarze!!! buziaki dla Was wszystkich kochanienkie:)

agapa życzę ci z całego serca żeby twoje marzenie się spełniło i pojawiły się 2 kreseczki ale na razie staraj się o tym nie myśleć bo ja też miałam takie fazy. Brałam tabletki a po odstawieniu organizm się rozregulowuje i okres może się spóźnić. Możesz mieć też najpierw plamienia a dopiero później normalny @. Na twoim miejscu zrobiłabym test i to prędziutko (najlepiej jak skończą się plamienia). Znam ten stan z autopsji. Także na razie dla twojej psychiki będzie lepiej jak się upewnisz bo po co maszsię rozmarzyć jak może nic z tego nie wyszło. Ale życzę powodzenia i dwóch kreseczek :)

kwiatuszek--wiem wiem,ale nie moge o niczym innym mysleć!!! mój okres zawsze wygladał inaczej,teraz wyglada właśnei jak plamienie z krwią!!i to bardzo skompe! oczywiście robie teścik po tym jak tyylko mi sie skonczy:)

wiem co to znaczy ;) też to przeżywałam i doszukiwałam się wtedy wszelkich objawów (nawet lekarz przypuszczał, że jestem w ciąży) - na szczęście już go zmieniłam bo to kretyn nie lekarz Jednak w moim przypadku była zaburzona gospodarka hormonalna po tabletkach. Ale z jednej strony to i dobrze. Doszłam do wniosku, że na wszystko przyjdzie czas a tak to skończę studia, będzie wesele a później maleństwo :) Powodzenia kobitki

Loreczka Idz skarbie do ginekologa.. Powiedz o objawach... Niech Cie zbada... Albo zrobi usg... Lady Ale musialo byc smiesznie Czy to oznacza ze rzucilas palenie papierosow??? Jesli tak to jestem pelna podziwu... malo takich kobiet 🌼 A co do plamienia.. Takiego dziwnego - brazowego... to jest zagniezdzania sie jajeczka :) Czyli ciaza pewna na 99% :D

Gość qwertya
up

Gość upppp
bo fajny topik :p

Gość venoos
witam, jestem tu pierwszy raz i nie wiem czy warto rozmyslac czy jestem w ciazy, bo jesli okaze sie ze nie to bedzie ogromne rozczarowanie... czyz nie??

Venoos Pewnie tak... Dlatego ja zawsze mowie dziewczyna aby moze poczekaly z osoadami do czasu kiedy ma byc @ i potem robily usg :)

Rusałka: No pewnie że rzuciłam palenie, jak mogłabym maluszkowi wstrętnego peta do buzi wpychać. Dopóki nie wiedziałam , że jestem w ciązy to było ciążko - teraz już ok. No..jak widać musiałam sobie nick troche zmodyfikować bo siedziałam w preferencjach i motałam i chyba sopbie hasło przypadkiem zmieniłam - jeden Bóg wie na jakie :) nie ma jak łajza Pozdrowionka dla wszystkich mam i i ch fasolek ...no i dla tych co sie starają.. ps. Sex odzyskał smak, kochanie rozpłodowe jest okropne , brrrrrr.....

o...wcale nie dać tej mojej modyfikacji a między Lady a Wedding jest \' . żeby nie było że majacze.... :)

Gość venoos
ja bralam przez 7 m-cy tabletki az wreszcie z mezem powiedzielismy STOP! no i od miesiaca nie lykam! gdzies od 20 dni cyklu mam zmiany w piersiach - sa wrazliwe jak jasny gwint i w ogole w ogole dziwnie wygladaja-poza tym to boli mnie dol brzucha no i wogole jestem oslabiona! a @powinnam dostac wczoraj badz dzisiaj... ale co tam! poczekamy to sie okaze samo! moze te zmiany to po odstawieniu tabletek?bardzo chyba mozliwe! no i jeszcze jedno: my bardzo chcemy miec dzidziusia, wiec cholercia nie stawiam na ciaze chociaz bardzo bysmy chcieli!

dziewczyny ! właśnie! kiedy usg sie robi? ja sie umówiłam do lekarza na 28.11 czyli 16 dni po terminie @.... a! i jak sie lioczy te tyodnie , bo wiem że jakoś po chińsku chyba, że niby od daty @....

Lady!!!🌼 Jestes matka polka :*:*:* 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Po prostu prawdziwa kochajaca mama :) Ja nie palilam nigdy bo mi nie smakowalo wiec nie mam problemu.. moj maz tez... Ani moi rodzice... wiec spokojnie...moge sobie bytowac :) Venoos.. No to widze ze masz wszelkie objawy na bycie zmamuskowana :) Ale co do tabletek... Nie powinnas odczekac 3 miesiecy? Gdzies slyszalam ze powinno sie wlasnie taka przerwe zrobic wlasnie... Agapa.. A co u ciebie??? Daj znac :) Lorelay... i ty tez!!! :) Pozdrawiam :)

ale go dalam :D hihi gapa ze mnie :) http://www.noworodek.pl/modules.php?name=USG&&cmd=results A co do tych tygodni... LKekarz roznie licza.. Dlatego ja sama zalozylam sobie liniuszek.. i liczy on za mnie Ja 1 usg mialam ok 12 dni po terminie... i lekarz stwierdzil wtedy ze niunia ma ok 6 tyg :) Ale to liczone jest wtedy od dnia ostatniego okresu ogolnie to policz sobie sama jak juz bedziesz miec usg to wielkosc plodu wpiszesz i pokaze Ci ile ma mniej wiecej juz dziecko :)

Gość venoos
RUSAŁKA : trzy miesiace? wczoraj bylam u ginekologa i nie powiedzial mi nic o trzech miesiacach! Ja nie chcialabym tyle czekac;) na usg jestem umowiona na 28 listopoda - LADY WEDDING idziemy tego samego dnia! i ja tez jakos 2 tyg, po wystapieniu @ ktory mam nadzieje nie wystapi ;) a najgorsza jest ta niepewnosc... ale nic to, po to jestesmy kobietami, nasi faceci to by sie zalamali ;)

Gość venoos
teraz kobitki lece do pracy - zreszta do przedszkola, gdzie bede sie bawic z innymi dziecmi - pewnie nasze tez taaakie fajne beda :) pozdrawiam papatki!

Gość lorelay
No witam was kobitki!!! Powiedziałam sobie definitywnie "koniec" z tymi domysłami, podejrzeniami: jestem czy nie jestem a może chora jestem, a może już umieram.....ja już tak mam!! niestety panika na porządku dziennym no i hipochondria! Ludzie nieznośna jestem! Ale to nie znaczy że nie będe was odwiedzać - sympatii dużej do was dziewuchy nabrałam i życze wam duuuuużo dobrego!!! NA prawdę!A co do gina to i tak ide bo tak sie umówiłyśmy, że po okresie mam przyjść. TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO!!!

jestem ,żyje! ale krwawieni jeszzce jest tylko z jakims sluzem! czytałam u kilku dziewczyn wąłśnie miałay tak jak ja,jeżlei brały tabsy ,i zapomniały to najpierw było krwawienie,a potem test po krwawieniu ciąża,wiec cikawe jak u mnie??? tryzmajcie dalej kciuki!!!jak krwawienie minie odrazu ide po test!

Loreczka...:* Nie prawda jestes kochana 🌼 Teraz tylko spokojnie.. jak cos to dziki sex ;) Ale nie taki made in prokreacja tylko made in orgazmo ;) Boze... mi to juz na szare komorki siada :) Nie wiem czy to od ciazy od glodu z przejedzenia(wlasnie skonczylam jesc obiado kolacje- bulke) czy tak zawsze mialam :D Agapa... No to kiedy masz miec ten @ juz czekamy ze 2 tygodnie... Albo mi sie te dni tak dluuuuza :)

Hej dziewczyny!!!! Ja musze stwierdzić że fatalnie sie czuje, ciągle mnie mdli, boli głowa i non stop jestem głodna - ale co tam dla mojej kochanej fasoleczki sie poświęce!!! Jutro idę na pierwszą wizyte do mojej gin. Musze sie przyznać, że troche sie boje. Jestem umówiona na 21,45 - nie wiem czy wytrzymam do tej godziny, bo zazwyczaj o tej porze już śpie... bo jestem bardzo, ale to bardzo zmęczona. A jak u Was dziewczyny przebiega ciąża? Jak sie czujecie?

Kalla Ja wiem co czujesz.. Migrena ok 6 tygodni mnie tylko na czas spania opuszczala... albo jej nie czulam wtedy.. obecnie juz mnie mniej pobolewa glowa... Zapachy to makabra... bo zaraz mam odruchy wymiotne... na szczescie potrafie zapanowac nad tym... nie zawsze.. ale przewaznie... Do tego bole brzucha, i uczucie wiecznego chyba zimna... Co do posilkow... Jedz jak mozesz.. Ja nie bardzo... Wiec cierpie trche.. Mam chce na cos i boje sie zjesc.. to sa meczarnie :( A ogolnie to wszystko ok :D Pozdrowionka🌼

rusałka,ja juz dostałam palmienia! teraz zcekam az się skończy i rovbie test! a mam pytanko!!!!\\\\jak powinna być temperatura w zcasie okresu?????bo ja mam 37,5 ciąła a w środku jeszcze nie mierzyłam,zaraz zmierze!