Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

Gość mx4
Wczoraj kupiłem kolejny beret Taki konkretny - już bez usterek. Choć te poprzednie miały swe wdzięki To brakowało im wciąż "antenki". Teraz odbieram fale radiowe, Naszpikowaną mam ciągle głowę Wiadomościami z Radia Maryja I tak mi życie cuuuuudownie mija

skoro o beretkach Przychodzi baba do lekarza: Co Pani jest? Moherowy berecik mnie uciska. To niech se pani kaszmirkowy udzierga. ** Kaczyński odwiedza szkolę specjalną dla dzieci z zespołem Downa, wchodzi do klasy, a pani pyta się dzieci: - no kochani, kto to jest? - ?????? - no przypatrzcie się dobrze, kto to jest? . . . . . . . . . . . - NOWY !!!! *** Jakie jest najbrzydsze państwo w Europie? Państwo Ka.......

Dzień Ziobry:) z archiwum RM - I na jaką cholerę nam wybory?! - grzmi pan Waldemar z Koszalina. - Przecież i tak wybieramy coraz większych idiotów! - Panie Waldku! Na tym właśnie polega wolność i demokracja, że każdy ma prawo się mylić, a wybory są po to, by raz na jakiś czas mógł z tego prawa skorzystać... Nasza ulubiona słuchaczka, pani Kasia, zaskoczyła nas prośbą o interpretację słów wicemarszałka Leppera, których ten użył publicznie a mianowicie, że będzie \"paluszkiem w rządzie\". - Co pan, za przeproszeniem , marszałek myślał mówiąc te słowa? - docieka nasza słuchaczka. - Droga pani Kasiu! To co pan, za przeproszeniem, marszałek myśli, nie nadaje się do publicznego rozważania, to jedno... Zaś dwa to fakt, że Kaczyńscy starają się ująć władzę silną i z tego co wiemy - kompletną ręką. Po co im więc dodatkowy paluszek? Trudno orzec, lecz sądzimy, że więcej w tej sprawie miałby do powiedzenia proktolog...

Gość RYM
RZĄD mamy świetny ma uznanie za granica już i u obywateli

Gość alter***ego
kumuś chyba moherek główkę uciska:P

Gość patriot
mamy dobrego prezydenta, rząd i premiera.Dośc już tych rządów komuchów i byłych wspólpracowników rosyjskich z czasów okupacji. Koniec włażenia w dupe USA i innym i przepraszania za coś czego nie zrobiliśmy jak np przepraszanie za Jedwabne. Do czego tamci doprowadzili? mogliśmy juz dawno miec gaz z Norewegii ale nie chcieli a teraz ruscy nas odcinać chcieli, tylko wszystko wyprzedawali i Polska traciła. Co moze PO i Tusk lepsi? bo nie mieli żadnych konkretnych planów i programu.Tusk - antykatolik, ciemna masa. PO zachowuje sie teraz jak obrażone dziecko bo nie dostało najfajnieszego lizaczka, wielce oburzeni nie chcą żadbych ugód - i to miałby być odpowiedni rzad?! Nie mogę słuchać tego pieprzenia ludzi o poglądach czerpanych z telewizji i powtarzających jak papuga wszystko co tam pieprzą... jak słucham co Polacy mysla o tym wszystkim to mam ochotę do nich strzelać, mają szczeście że w naszym kraju nie mozna tak łatwo miec pozwolenia na broń bo bym już dano ten kraj odsiał z debili banda kosmopolitów z klapkami na oczach, bez własnych przemysleń Jak tak dalej bedzie to ten kraj zniknie i wszyscy stąd wyjadą bo tu sie życ nie bedzie dało a dla garósów którym przeszkadza wzrost obecnego prezydenta powiem, że prezydent ma reprezentowac godnie kraj a nie wygladać , trzeba było wybrać cycata blondynke o długich nogach jeśli o wygląd chodzi... precz z żydostwem!

Gość nareszcie..
ktoś powiedział prawdę w oczy

Gość taktak tak
poczekaj rok a bokiem Ci wyjdzie ta euforia.zawsze gdy jedna partia rządzi staje się najmądrzejszą,jedyną, a innych w mordę

Gość entuzjazm cały czas
nie jest tak źle, że może wzrostu niskiego, no coż nie każdy może mimiką za to nadrabia:D

Gość D4Ru73
Jak spytasz PiS-owca: - Która jest godzina? Odpowie: - Nie wiem, to Platformy wina.

Gość szczupak22
Chuj mu w dupę ale obciach przed światem...trzeba będzie mówić na zagranicznych wczasach że jestem z Rumunii :D

Gość 7-dmy stopień wkurwiania
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość tally teeth
oglądał ktoś wystapienie?jestem załamana:(

Gość skaut
jąkał się , pewnie miał treme

Gość teraz qrwa_JA_
😠

Gość PPPPPPPPPPPP
na szczęście to nie mój prezydent

Gość oglądałem
hmmm katastrofy to III Rzeczpospolita

Gość PPPPPPPPPPPP
i kondolencje od Putina

Cieszę sie, że Prezydentem Polski jest prawdziwy patriota. Mam nadzieję, że inni tez to dostrzegli!!!! A PO powinna się wstydzić, że doprowadziła do tego całego cyrku!!!

Gość PPPPPPPPPPPP
możesz to rozwinąć? PO doprowadziła? a jakim cudem PO?

Jak to?! To nie zauważyłeś/aś jak PO torpeduje wszystkie działania PiS-u, zmierzające do stabilizacji i ukrócenia złodziejstwa?! To prawdziwi patrioci!!! Wierzę w to, że coś zrobią dla Polski!!!

...Żyjemy w takich czasach, w których tak bardzo istotna dla ludzi jest powierzchowność. Dla nas najważniejsze powinno być to co Prezydent zrobi dla społeczeństwa, a nie wygląd jego i jego żony! Najważniejsze co ta kobieta sobą reprezentuje, a nie czy jest piękna... PiS-owi nie chodzi o zagarnięcie całej władzy, ale o to by mieć możliwości do wprowadzenia w życie tak potrzebnych Polsce reform! Uważam, iż PO ZACHOWUJE SIĘ HANIEBNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak to ktos niedawno powiedzial \" teraz moze nas uratowac tylko ptasia grypa\" . Kaczor stworzy nam panstwo koscielno-policyjne. Az strach sie bac:/

Gość PPPPPPPPPPPP
PO haniebnie?? już wynajdują na Tuska

Gość PPPPPPPPPPPP
PiS-owi nie chodzi o zagarnięcie całej władzy ??? nie żartuj właśnie dokładnie o to chodzi, żeby się utrzymać przy korycie gotowi byłi nawet na koalicje z Samoobroną