Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

HrabiaZenHorst

PERFUMY - FM

Polecane posty

Go艣膰 agu艣ka.
Skoro tak wszyscy zapraszaj膮 to i ja zapraszam;-) jestem dystrybutork膮 i mieszkam w Lublinie. Chetnie doradz臋 w wyborze perfum;-) dla u艂atwienia kontaktu m贸j nr gg: 2829063 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 west234523
Witam, mam pytanie odno艣nie zapachu bardzo s艂odkiego ( jak najbardziej podobnego do A-Men Muglera ) czy mo偶ecie mi poleci膰 kt贸ry艣 z zapach贸 FM podobny do wy偶ej wymienionego ? Pozdrawiam Maciek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AGNIESZKA PERFUMY FM
JA R脫WNIE呕 ZAPRSZAM DO WSP脫艁PRACY Z FM GROUP - OKOLICE TR脫JMIASTA ( GDYNIA, RUMIA, REDA, WEJHEROWO ) I NA MOJE AUKCJE Z GRATISAMI S艁ODKA WODA TOALETOWA http://www.allegro.pl/item811308651_dla_kobiety_dziewczyny_woda_toaletowa_fm_203_tanio.html feromony m臋skie - http://www.allegro.pl/item809323618_chcesz_uwodzic_kobiety_feromony_meskie_fm_134.html FM 33 - DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE http://www.allegro.pl/item809330496_na_swieta_perfumy_30_ml_fm_33_gratisy_tania_wys.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Vidmar
Witam chcia艂bym kupi膰 jeden z zapach贸w m臋skich FM,czy m贸g艂by kto艣 doradzi膰 mi jaki艣 numerek zapachu? Jestem m艂ody i nie lubi臋 w perfumach ostrych nut,prosi艂bym o jaki艣 typ. Wiadomo, jako m臋偶czy藕nie zale偶y mi aby podoba艂 si臋 p艂ci pi臋knej :D Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spinka13
Witam, mi jako dziewczynie z m臋skich zapach贸w podoba sie nr 92-odp Echo Davidoff oraz 93- Chrome Azarro :) 107 jest tez dosc mile Davidoff Cool Water Game - w sumie nawet znajomi najczesciej biora ode mnie te zapachy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spinka13
Witam, mi jako dziewczynie z m臋skich zapach贸w podoba sie nr 92-odp Echo Davidoff oraz 93- Chrome Azarro :) 107 jest tez dosc mile Davidoff Cool Water Game - w sumie nawet znajomi najczesciej biora ode mnie te zapachy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anelka89
Poszukuj臋 ch臋tnych, kt贸rzy chcia艂yby zosta膰 dystrybutorami perfum FM. Oferta jest kierowana zw艂aszcza do os贸b, kt贸re znaj膮 t臋 mark臋, u偶ywaj膮 i chcia艂yby kupowa膰 te produkty dla siebie taniej ! Korzy艣ci p艂yn膮ce z bycia cz艂onkiem klubu FM - mo偶esz zosta膰 ekspertem i zarabia膰 na 42 % mar偶y ! - nie musisz inwestowa膰 pieni臋dzy, by za艂o偶y膰 w艂asny biznes (wykupujesz tylko pakiet startowy, kt贸ry b臋dzie Twoim narz臋dziem pracy) - mo偶esz mie膰 dzia艂alno艣膰 w dowolnym miejscu - w kraju b膮d藕 za granic膮 - mo偶esz zosta膰 Liderem tworz膮c w艂asn膮 sie膰 dystrybucji ! - zdobywaj膮c pozycj臋 Lidera, mo偶esz wzi膮膰 udzia艂 w wyj膮tkowym na rynku systemie udzia艂u w zyskach firmy. - jeste艣 niezale偶ny, sam decydujesz kiedy b臋dziesz pracowa膰, samemu dobierasz sobie pracownik贸w. W naszej strukturze nikt nie jest sam ! Zawsze mo偶esz liczy膰 na nasz膮 pomoc i wsparcie. Widzisz ile jest do zyskania na wsp贸艂pracy z nami ! Mo偶esz do nas do艂膮czy膰 on-line, wchodz膮c na stron臋: http://sklep.perfumy.fm/rejestracja/ i wpisuj膮c m贸j nr sponsora : 191873, lub je艣li jeste艣 z Wroc艂awia spotka膰 si臋 ze mn膮 i za艂atwimy to razem w siedzibie firmy ! Je偶eli masz jakie艣 pytania - napisz, wszystko Ci wyja艣ni臋 ! gg: 11834654 e-mail: moje.perfumy@gmail.com Mile Ci臋 powitamy w naszym gronie Osoby rejestruj膮ce si臋 do naszej grupy on-line (wraz z wykupieniem startera) otrzymuj膮 prezent powitalny, w postaci wybranej przez siebie perfumy z kolekcji klasycznej !!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zack
No dziewczyny wypowiedzcie si臋 jeszcze jakie s膮 艂adne FM-ki m臋skie:p i trwa艂e:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perfumyfmzapraszam
Ja najbardziej lubi臋 perfum nr 94 :D 52 i 57 te偶 mi si臋 podobaj膮 :) www.joanna.boguszewska.perfum-fm.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.perFFumy.fm
zdecydowanie numer 52- hugo boss szary i owszem azzaro tez jest fajny. euforia tez daje rade, the one DG

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anelka89v
52 i 160 (lux) - bardzo 艂adne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.perFFumy.pl
napisz do mnie maila na bullet77@o2.pl to CI przesle liste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiusina
julawaz , ja jestem z Poznania i jestem dystrybutorem, jesli jestes zainteresowana odezwij sie: kasiusina@wp.pl gg 8434746

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fabian
Witam,zastanawiam si臋 nad kupnem m臋skiego zapachu nr 52(Hugo Boss -szary). S艂ysza艂m o nim same superlatywy; ze 艂adny,podoba si臋 kobietom. Ale zastanawia mnie jedno jak z jego trwa艂o艣ci膮? Chodzi mi o wy艂膮cznie o trwa艂o艣膰 tego zapachu,wcze艣niej mia艂em nr 76 i by艂em bardzo zadowolony. Wiec aby ukr贸ci膰 moje pytanie to czy nr 52 jest trwa艂y? Dzi臋kuje z g贸ry za odpowiedzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.perFFumy.pl
zapach jest bardzo trwaly i mocny- kupile go mojemu dziadkowi to jak sie nimpopsika to w calym mieszkaniu unosi sie ladny zapach. naprawde polecam- to chyba najbardziej udany zapach meski FMu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiusina
Zgadzam si臋 z przedm贸wc膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perfumyfmzapraszam
Witam !!! Zapraszam na moje aukcje. M贸j nick na allegro to joasia2221.

Udost臋pnij ten post

Zapraszam zainteresowanych do zapisania si臋 jako dystrybutor FM Group. Dzi臋ki temu dostaniecie upust na perfumy ponad 40%. Wi臋cej szczeg贸艂贸w i mo偶liwo艣膰 zapisania si臋 na stronie: http://www.perfum-fm.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patijot
LUDZIE RATUJCIE !!!!!!!!!!! ZAKOCHA艁AM SIE W ZAPACHU " BLACK ORCHID " TOMA FORDA , ORYGINALNE KOSZTUJ膭 "TYLKO " 420 Z艁 ( pr贸bk臋 zakupi艂am na allegro ) A NIE MOGE ZNALE殴膯 ODPOWIEDNIKA , CZY KTOS W OGOLE ZNA TEN ZAPACH ????? A MOZE WIE GDZIE KUPIC ODPOWIEDNIK ??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zarobek
chcesz zarobic napisz gg 9888682 polecam naprawde sie oplaca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 black orchid
mam FM-u taniutki ekwiwalent zapachu Crystal Noir Versace i naprawd臋 to bodaj najlepsze podr贸bki jakie s膮. I wszystko fajnie, tylko trwa艂o艣膰 pozostawia wiele do 偶yczenia, no ale przecie偶 nie mo偶na oczekiwa膰 od tanich zamiennik贸w, 偶e b臋d膮 r贸wnie szlachetne i trwa艂e jak oryginalne perfumy typu Versace, Kenzo, czy inne marki selektywne. Z pustego to i Salomon nie naleje :] I tak du偶y plus dla FM za lepsze sk艂ady ni偶 te ze skrajn膮 ilo艣ci膮 alkoholu.呕eby jeszcze zatrunili w ko艅cu porz膮dnego speca od wizerunku firmy i grafika, kt贸ry zaprojektowa艂by przyzwoite flakony i opakowanie to wr贸偶y艂abym wi臋kszy sukces ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeden_moment
Istne szale艅stwo widz臋 w tym w膮tku, i wszystko chyba o perfumach. Ja jednak pozostaj臋 wierna swojemu nowemu odkryciu czyli Kenzo Flower z kokai.pl. Z ofert innych sklep贸w nie potrzebuje korzysta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moelka
Witam. Posiadam w sprzeda偶y wszystkie zapachy perfum, balsam贸w itp firmy FM. S膮 to zapachy oryginalnych perfum np. Hugo Boss, Calvin Klein, Gucci, Chanel itd. Tanio! Zapraszam do zakupu. 100% zadowolenia. Zapach utrzymuje si臋 20 godzin. Prosz臋 o maila i skontaktuj臋 si臋. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MENKAO
WITAM!! :) Osobi艣cie nale偶臋 do FM GROUP poniewa偶 ich oferta w por贸wnaniu z innymi zwali艂a mnie z n贸g ;) Perfumy FM s膮 tworzone na bazie kompozycji zapachowych kreowanych przez DROM Fragrances 艣wiatowego lidera w tej bran偶y. S膮 to zapachy alternatywne do orygina艂贸w a nie podr贸bki. W ofercie s膮 r贸wnie偶 produkty dla domu, produkty Make Up oraz telefonia kom贸rkowa. Je艣li jeste艣 osob膮 otwart膮 i chcesz w 偶yciu osi膮gn膮膰 du偶o wi臋cej ni偶 tylko pracowa膰. JEST TO OFERTA DLA CIEBIE. Poszukuj臋 os贸b, kt贸re chc膮 zosta膰 Konsultantem w polskiej firmie FM GROUP . ZAPRASZAM DO WSP脫艁PRACY! Nie musisz liczy膰 tylko na siebie - zawsze jestem gotowa pom贸c Ci i doradzi膰. MOJA STRONA INTERNETOWA: www.pachnacy.biznes.fm-world.org MO呕NA U MNIE R脫WNIE呕 ZAM脫WI膯 PRODUKTY POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

A ja jako艣 nie jestem przekonana do kupowania takich perfum. Lubi臋 mie膰 perfumy prawdziwe i kupowa膰 je tam, gdzie wiem, 偶e s膮 na pewno oryginalne i b臋d臋 z nich zadowolona. Perfumy kupuj臋 w perfumeriach, od jakiego艣 ju偶 czasu w perfumerii internetowej kokai.pl gdzie jestem pewna jako艣ci zar贸wno perfum jak i obs艂ugi klienta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aartii
Te偶 zapraszam innych do wsp贸艂pracy. Jestem z miasta - 艁uk贸w. Moje GG: 6214879. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajnakasa
chcesz zarabiac sprzedajac perfumy znanych marek okolice Warszawy jak i sama stolica kontakt:email skyzzer@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JoannaAndrzej
Prowadzimy punkt prezentacyjny produkt贸w FM, pomagamy w zam贸wieniach i w rejestracji sta艂ych odbiorc贸w -( chc膮cych zaoszcz臋dzic kupuj膮c w cenach hurtowych tzw. dystrybutora ) LUB rejestracji dystrybutora chc膮cego sprzedawa膰 zarobkowo lub te偶 budowa膰 sie膰 odbiorc贸w. Organizujemy pokazy produkt贸w FM ( perfumy, pr贸bki, kosmetyka kolorowa,chemia gospodarcza) Zapraszamy na spotkania konsultacyjne. Posiadamy do nabycia materia艂y marketingowe: katalgi, formularze um贸w, cenniki... kontakt: Lublin, 艁臋czna,Lubart贸w,艢widnik,Pu艂awy - woj. Lubelskie tel. 696 411 844 email: kosmed@vp.pl gg 2050924 http://fmperfumylublin.blog.onet.pl/

Udost臋pnij ten post