Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narinka

on ma orgazm. a ja nie.

Polecane posty

jak boli szczeka, to moze do lekarza:) Niektorzy faceci wogole sa dziwni. Moj kumpel, taki ze szkolnych lat, kiedys jak rozmawialismy na tematy seksu, to bardzo sie zdziwil, jak powiedzialam ze najbardziej lubie seks oralny. Co dziwniejsze byl zdziwiony, ze wogole to lubie. A sam o sobie ma bardzo duze mniemanie, jako o kochanku - ze niby kazda i zawsze ma z nim orgazm, hahahahaha:) Ciekawe ile z nich i jak czesto udawaly:)

Haha jak ma takie przekonanie to pewnie zadna nie miala:P Najczesciej tak jest... jak mysla ze sa tacy oh i ah to sa do bani:D Dzwil sie ze lubic mozna sex oralny a coiekawe czy on nie lubi:P

przeciez seks oralny jest zarąbisty :D jak moj lovli bojfriend ląduje miedzy moimi nozkami.. o boze, wtedy orgazm jak najbardziej mam :):):) i to jaki, dziewczyny !!!!!!! nie wyobrazam sobie, zeby powiedzial mi, ze musi przestac bo go szczeka boli. on jest dzielny, wojuje jak najdłuzej i caly czas z nieustajacym zapalem, oj, moj kochany :) a gdy ja go pieszcze oralnie? no coz, fakt, w pewnym momencie szczeka mnie boli, ale czego sie nie robi, aby caly sie trzasł i jeczał? takie to niewinne i slodkie, ze dla samego widoku pomecze sie troszke :D a wy? :)

poza tym.. jak kurde moze faceta bolec szczeka przy piszczeniu oralnie dziewczyny? :D co on przepraszam tam ładuje do buzi? :D my mamy wszystko malutkie w przeciwienstwie do ich wieeelkich.. no ,wiecie :D

Gość zostaw
tego frajera!!!

Gość a u mnie jest tak
Potrafie doprowadzić moją dziewczynę do orgazmu języczkiem (chociaz jest to czasem cieżkie - ale czego sie nie robi dla kotka :] ), paluszkiem jest mi zdecydowanie łatwiej i w ten sposob potrawie w około 15 minut zafundować jej 2 orgazmy ( jezykiem nie da się tak długo i wystarczająco mocno naciskać guziczka ). Ona jak mi robi dobrze, troche musi sie namęczyć biedactwo i zajmuje jej to o wiele dłużej ( jednak proszę ją o to tylko wtedy gdy nie mozemy sie normalnie kochać ). Ale jeśli chodzi o stosunek to jeszcze nigdy nie miała orgazmu :( rożne pozycje i nic. Raz zasugerowałem jej zeby sama się dopieszczała w trakcie ale nie chciała (chyba się krępowała) i już o tym zapomniałem, ale przy następnej okazji jej przypomne, może teraz się skusi :) . Swoją drogą to dosyć ironiczne to "dopieszczanie" patrząc na poprzednie wypowiedzi, wy sie obawiacie ze facet sie bedzie na was dziwnie patrzył a ja swojej nie mogłem do tego namówić hehe. A i zawsze przed stosunkiem robie swojemu kotkowi dobrze żeby też miała swój orgazm. Musze też spróbować tego przerywanej minetki :) na to nie wpadłem, dobry pomysł.

do tego Pana nade mna ^^ :) fajny z Ciebie koles, dziewczyna ma szczescie, takie jak ja ;) wiesz, z orgazmem pochwowym jest tak, ze duzo dziewczyn ma klopot z jego osiognieciem [patrz topik :D]. wiec spokojnie, trenujcie z nami to sie uda ;);) a ten..hmm.. co ja jeszcze chcialam. aha! powiedz jej, ze gdy bedzie sama sie dopieszczac to niezwykle Cie to podnieci. moze sie ucieszy ;) i oboje bedziecie miec korzysc z tej drobnej a jakze waznej czynnosci ;) :P pozdrawiam!

Na wesoło: Kobieta ma trzy rodzaje orgazmu: sutkowy, łechtaczkowy, i pochwowy. A mężczyzna tylko jeden! I to w dodatku chujowy:-D

Gość a u mnie jest tak
Dzięki narinko :) nie codzień się słyszy takie miłe słowa :)

Dla \"u mnie jest tak \" pozdrowienia;] bo fajny chlopak na poziomie z ciebie:) Juz sie nie moge doczekac weekendu:P hehe trzeba nowe rzeczy poprobowac:)

Gość a u mnie jest tak
dzieki dziewczyny, jesteście bardzo miłe :) chyba sie tu zarejestruje(tak żeby łatwiej się było rozpoznawać). no ale narazie nie zaśmiecam topiku

Gość Carli
to ja "a u mnie jest tak" już jestem zarejestrowany :)

przepraszam za to wcześniejsze, wysłałem zanim sie zorientowałem ze źle nick wpisałem od tej pory \"a u mnie jest tak\" to Charli

ciebie również nikica. male pytanko: jest tu gdzieś spis emotek? z kąd bierzecie np taką łąpke hmm?

no to witamy charli na moim [jak to kurde dumnie brzmiu! :D] topiku :D wpadaj kurde, bedziemy se gadac. o roznych takich :D:D:D

ooo ja tez nie wiedzialam skad brac te mordki, tylko mi ktos kiedys o serduszku (😍) powiedział :D no to probujemy... :classic_cool:

Dobra ja coś napisze :) Może to i mało związane z tematem ale też ciekawe. Otóż jak moja dziewczyna zaczęła brać pigółki to była mniej wilgotna podczas sexu ( no tak juz jest z pigółkami niestety )no i pojawiły się obtarcia :( , kupiłem żel intymny KY i po obowiązkowej minetce :) moja miła smarowała nim i siebie i mnie. I było ok, ale gdy po kilku minutach przerwy znowu się nam zachciało znowu użyliśmy żelu, lecz gdzieś tak w połowie kochania zaczęło ją piec :( musieliśmy przerwać . Poprosiłem żeby zapytała się o to swojego gina i on powiedział że jest za krótka gra wstępna. Czy to możliwe? W trakcie i po minetce jest bardzo wilgotna, soczki jej płyną jak z wyciskanej brzoskwinki, a ten mi tu wyjeżdża że za krótka gra wstępna. Co wy na to? Spotkałyście się z czymś podobnym?

ja też brałam tabletki, i to bardzo długo, nigdy nie miałam problemów z wilgotnością (tez zazwyczaj zaczynamy od minetki:) ). nie wiem co Ci poradzić, ale może ten żel jest za przeproszeniem do dupy, a nie do ..... może spróbójcie innego, bo ten wam nie odpowiada.

Nie no ten żel jest do praktycznie do wszystkiego jak wynika z ulotki, sex normalny analny a nawet aplikowanie tamponów hehehe. To zapewne wina nadrzerki którą wyrył u niej ginekolog. Sorka że o tym nie wspomniałem ( mówie to tylko w celu wyjaśnienia, nie zależy mi na odpowiedziach na ten temat ). A tak wogóle to zerwałem z nią w niedziele ( sex nie miał z tym nic wspólnego od razu mówie ). Wszystko co pisałem wcześniej jest prawdą jakby to kogoś interesowało. ;)

jak coś jest do dupy to jest do niczego, to miał być taki żart:) znasz chyba takie powiedzonko, hę? a nadrzerka, to nie ma z tym nic wspólnego , nadrzerka to narośl na szyjce macicy a nie na ściankach pochwy.

Domyśliłem się ale na wszelki wypadek wolałem się wytłumaczyć :). A z tym żelem to też śmieszna historia : zachodze do sex shopu patrze siedzi sobie dziadek , ja do niego są jakieś lubrykanty? a on do mnie : że niby co?? hehehe myślałem że jak sie pracuje w takim sklepiku to powinno się troche orientować w towarze co nie? :P