Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

w tym cyklu moze zajde w ciąże....

Polecane posty

NICK.............IMIE....wiek......MIASTO............CYKL STARAN......TERMIN @ moluś..............asia..... 29.....koło.............6................25,01 agapa ...........emilka...21......płock.............3...................12.02 markotka brednie.....monika........24.....bydgoszcz.......3..............25-29.01 czarnulek iskierka nadziei gosiaczek76 monia30 zabajona mila1003........wiola.........30......żyrardów.......6............18.01 si25..............diana..........25......lomza..........1.............10.01

Witam kobitki jestm chora :( nie moge anginy wyleczyć teraz mi poszło na oskrzela i dalej boli mnie gardło :(

Gość Monia 30
NICK.............IMIE....wiek......MIASTO............CYKL STARAN......TERMIN @ moluś..............asia..... 29.....koło.............6................25,01 agapa ...........emilka...21......płock.............3...................12.02 markotka brednie.....monika........24.....bydgoszcz.......3..............25-29.01 czarnulek iskierka nadziei gosiaczek76 monia30....monika..........30....kraków..........1................20.01 zabajona mila1003........wiola.........30......żyrardów.......6............18.01 si25..............diana..........25......lomza..........1.............10.01 Pozdrawiam wszystkie dziewczyny na topiku

hejka z rana;) co tam porabiacie ciekawego..heheh głupio pytam co można robić w niedzelny ranek ...pewnie smacznie śpicie;)

Hej Agapuś! Ja tez juz nie spise od jakiegos czasu. A tak bardzo chciałam pospac...Zrobiłam sobie kawke i ide pogladac tv. Mezus oczywiscie spi- in to potrafi ;) Pozdrawiam i miłej niedzielki....🌻

NICK.............IMIE....wiek......MIASTO............CYKL STARAN......TERMIN @ moluś..............asia..... 29.....koło.............6................25,01 agapa ............emilka...21......płock...........3................12.02 markotka........Iwona....21......Konin..........brak.............02.02 brednie...........monika..24......bydgoszcz....3.................25-29.01 czarnulek iskierka nadziei gosiaczek76 monia30..........monika..30......kraków.........1................20.01 zabajona mila1003.........wiola.....30......żyrardów.......6...............18.01 si25...............diana....25......lomza............1...............10.01

Agapuś szkoda :( Tą sytuację, ktorę opisywałam z testem, też dotyczyła Pre-testu. Iskierka a co u Ciebie? Pierwszy egzamin zdany :P A dzisiaj w pracy siedzę cały dzionek. Miłej niedzieli :)

hej ludziska 👋 wstalam o 10 :-) moglam sobie na to pozwolic bo spalam u mamy i rano maly z dziadkiem urzedowal :D dzis moj maz wraca - musze mu jakas romantyczna kolacyjke zrobic :-)

a do mnie zaraz goscie wpadną na niedzielny obiadek;) dwie ciocie i dwóch wujków...maa zrobiła kaczek pieczoną ..pychootaaa;) buziaki😘 miłego dnia

Witajcei dziewczyny!!! My z rodzinka wrocilismy wlasnie od tesciowej, a konkretnie od jej PSA. (pilnowalismy przez weekend). Mielismy niezly ubaw z naszej corci jak dumnie prowadzila go na smyczy i krzyczala \"cho tu! ples!\" heheh, super widok! Szkoda agapusiu kochana, ze nie udalo sie ale moze jest powod dla ktorego sie nie udalo...moze zebys na wlasnym slubie mogla byc bez brzuszka albo dzidziusia przy cycusiu, hm? nosek w gore! ❤️ Widze ze ktos wkoncu wpadl na pomysl tabelki. fajnie, ja bym moze tylko dodala jescze rubryczke \"dzien cyklu\", ale w sumie moze i niekoniecznie ;-) ja wiec z namaszczeniem wypaelniam swoje samotne na razie dane w tabelbe...mam nadzieje ze w koncu ktoras dolaczy do mnie... :-) NICK.........IMIE.........MIASTO.........TYDZ.CIAZY........TERMIN padlinka...Paulina.....Warszawa.......chyba 8 ...........27.08.2006

NICK.............IMIE....wiek......MIASTO............CYKL STARAN......TERMIN @ moluś..............asia..... 29.....koło.............6................25,01 agapa ............emilka...21......płock...........3................12.02 markotka........Iwona....21......Konin..........brak.............02.02 brednie...........monika..24......bydgoszcz....3.................25-29.01 czarnulek iskierka nadziei gosiaczek76 monia30..........monika..30......kraków.........1................20.01 zabajona.........sylwia....29.....olsztyn..........7...............07.02.06 mila1003.........wiola.....30......żyrardów.......6...............18.01 si25...............diana....25......lomza............1...............10.01

fladra ,padlinka---oo wy z wawy?;):):) syper ja z płocka to niedaleko a wawce studuje zaocznie wiec jestem co drugi weckend:) moze sie kiedys gdzieś spotkamy?... a poza tym to wpadała sie tu troszke pozalic,tak jakoś ten @ na mnie źle wpływa,chozde jakas taka przybita ( bynajmniej dziś) i o niczym nie potrafe myslec tylko o dzidzi..:( tak bardzo bym chiała miec to szczęście że ...oojjejjj...aaahhhh...sama juz nic nie wiem..w sumie jak bym jeszcze teraz zaszła w ciaze to było by ok..slub planujemy na sierpien 2007 wiec dzidzia miała by niecały roczek wtedy,ale wątpie żeby mi się udało zajsć w tak szybkim czasie,a czym dłuzej tym gozrej bo blizej slubu . po slubie to juz na 10% beda ostre starania ,ale jak pomysle ze to aż 1,5 roku to mi smuto...w sumie t szybko zleci ale ....... no to pomarudziałam troszke,wiem ze jutro bedzie juz lepiej bo dzis jakoś tak dopadł mnie taki nastój...ale powyżalać sie moge bo mam komu;) mam nadzieje ze ze mną wytrzymacie;) dobrej nocki

Witam w poniedziałkowy rane! Zimno dzis -10. Ale pieknie :) Ja wczoraj tez miałm dziwny nastroj. Miałm moment ze co chwila podchodziłam do Mezusia i sie tuliłam a potem zaczełam ryczec. Poznij juz było w miare OK. A dzis jestem padnieta bo poszlismy po 1 spasc 😴

Agapuś--> po to jestesmy zeby gadac i gadac i jescze raz gadac :)

Gość gosiaczek76
NICK.............IMIE....wiek......MIASTO............CYKL STARAN......TERMIN @ moluś..............asia..... 29.....koło.............6................25,01 agapa ............emilka...21......płock...........3................12.02 markotka........Iwona....21......Konin..........brak.............02.02 brednie...........monika..24......bydgoszcz....3.................25-29.01 czarnulek iskierka nadziei gosiaczek76.....gośka....30.....morąg...........6................???? monia30..........monika..30......kraków.........1................20.01 zabajona.........sylwia....29.....olsztyn..........7...............07.02.06 mila1003.........wiola.....30......żyrardów.......6...............18.01 si25...............diana....25......lomza............1...............10.01

Iskeierko a co u Ciebie?????????????????????????? Robiłas test??????????????????????????????????????? Pisz co i jak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć! Mam takie małe pytanie do agapy, bo przeczytałam, że ślub bierze... Ja sobie z moim facetem postanowiliśmy, żeby jak tylko zajdę w ciążę wziąć ślub cywilny, ale nie wiem nic na temat ślubów.. Czy na taki cywilny trzeba długo czekać , zapisać się czy coś takiego...? PZDR!

J_A_N_A!!! idziecie do urzędu z dowosem osobistym i patrzycie kiedy są wolne terminy, tam wypełniacie jakieś druczki. Na ślub najkrócej czeka się miesiąć - jest to termin na ewentualne rozmyślenie się:)

A czemu Iskierka się nie odzywa?! Iskierko czekamy na wynik testu!!! :) Czarnulek jak egzaminy? Zdane?

DZięki flądra za pomoc :) Teraz tylko ta ciąża. Tylko, że coś mojemu dziecku nie śpieszy się na ten świat... :)