Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomal

Zagadki geograficzne

Polecane posty

Faktycznie, pas Caprivi już był. Ale nie zrezygnuję łatwo z pasa. W którym kraju znajduje się miejscowość El Paso? :-D Najostrzejsze przepisy antytytoniowe ma Bhutan. Obywatele tego kraju po prostu NIE MOGĄ palić. W ogóle. Totalny zakaz. Król zarządził i już.:D Co z tym izraelskim prorokiem kabareciarzem od Alibabek? ;-)

Gość wesole dziewczę
a co to za konkurs skoro odpowiedź na pytania można w 3 sekundy na necie znaleźć no i cholera nie ma nagród

Gość wesole dziewczę
oto moje pytanko prosze napisać co to jest zaburzenia psychosomatyczne nagrodą jest nic

Gość posłuchaj dziewczynko
Chodzi o to, żeby zadawać takie pytania, na które ciężko jest znaleźć odpowiedź w Google. Oczywiście nie każdy leszczyk to potrafi.

Gość wesole dziewczę
trochę kultury.... a to spoko, to rozumiem już o co chodzi :)

Gość problemy z wymowa

Gość wesołe dziewczę
Z wielkim zaanagażowaniem malującym się na moich pomarszczonych pośladkach wspinam się na K-2, nie przestając stepować i puszczać przyjaznych i delikatnych bączydlaków :classic_cool:

Gość wesole dziewczę
podszywaczu i reszta, wróćmy do zagadki ja myślę że nie jest największy chyba że to druga nazwa wodospadu Niagara ;)

Jaka jest najliczniejsza grupa narodowa w Polsce przybyla w ostanich kilkudzisieciu latach, ile liczy osob, gdzie zamieszkuje i czym sie zajmuje?

Dobrze. A jaka jest ich liczebnosc? Jakie sa przyczyny sukcesu gospodarczego Singapuru?

Socjologowie - 290, 30 tys., Urząd do spraw repatriacji i Cudzoziemców - 40 tys., a policja wlicza jeszcze tych mielegalnych - w sumie 50 tys.

20 tys. Urząd ds. Repatriacji i Cudzoziemców i nielegalnych Miało być.

Gość lump z kuala
sukces Singapuru 1) strategiczne położenie i charakter państwa-miasta co sprzyja inwestycjom, szczególnie z sektora finansowego 2) skrajnie liberalna gospodarka przy dość restrykcyjnym prawie karnym 3) stabilna sytuacja polityczna, na tle niedalekiej Indonezji czy Filipin

Nutkę zawodu wyczuwam, hę? :O Żyje to za dużo powiedziane. Zipie raczej. Jest sztucznie podtrzymywany ;P.

Gość .francuski łącznik.
Jedna na pewno we wrocławskim zoo. Miala na imię Marta i padła w 1996 r.

Chyba Emiraty, byc może tez Stany, ale tego to ie jestem pewna. W Kuwejcie i Arabii Saudyjskiej jest chyba tania benzyna, ale tu juz nie mam pewności. Poza tym nie wiem, czy jest tańsza od wody. Popraw jakby co.