Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna1969

mlodszy partner???

Polecane posty

Gość jasneeeeeeeeeeeee
Czyli norma facet 40 wzwyz szuka mlodosci sama widzisz co ma w domu .A po co sie znim spotykasz ?kochasz go dla kasy ? Jestes taka młoda nie szkoda cI młodosci dla pomarszczonych jaj ?

Gość mloda kochanka
nie , nie chodzi o brak kasy ani o brak powodzenia (tak samo moglabym napisac o tobie i twoim mlodym ramolu) po prostu milo jest i swietnie sie nam gada ze soba - nie to co z rowniesnikami

Gość mloda kochanka
a tak wogole nie chcialam cie obrazac tak jak ty to zrobilas ze mna , chcialam ci po prostu przedstawic pewna sytuacje , wcale nie oznacza to ze twoj partner tez musi byc taki

Gość jasneeeeeeeeeeeee
jaka chamówa wyszła a wiesz dobrze ,ze to Ty rówiesnikami nie mialbys szans ,bo zaden facet koło 40 z pozycja nie spojzy na podstarzała Lolitke :) Wiec bierzesz sie za młodziakow tylko on tez bedzie miał 40 lat :)kiedys

Gość do anny1969
tak się składa, że ja mam 35 lat, a mój mąż 27:D We wrześniu wzieliśmy ślub:) wszyscy są zdziwieni, kiedy dowiadują się, że dzieli nas 8 lat :) ale nigdy nikt nam tego nie wytknął - reakcje są pozytywne :D życzę powodzenia

Gość czy dobrze zrozumialam
czy Salwador i Gala sugeruje ze kobiety po 30 musza miec z natury rzeczy swojej owlosione pachy???? A w ogole to wez se nicka zmien, bo obrazasz wspaniala pare artystow - a sam jestes chlopkiem myslacym prosto jakbys cepem mlocil!!! Lubisz artystow, sztuke? Wiesz ile tam bylo przypadkow milosci na zaboj mimo roznicy wieku? Mnostwo? Bo do do tego trzeba, oprocz hormonow, miec wrazliwosc, subtelnosc, umiec spojrzec na swiat inaczej!!! (do tego tez przydalaby sie inteligencja) PS> Przepraszam za brak polskich znakow - nie mam na to wplywu 🖐️

sorry,bylam wk.... wypowiedziami salwadora i myslalam,ze to prowokacja...jasssnneeee...jesli chodzi o moich rowiesnikow i tych po 40-na brak powodzenia nie narzekam,nigdy nie narzekalam....aaa....to ja zostawilam meza,nie on mnie...ale to osobny temat(\"to zly facet byl\' i do tego z tzw.pozycja)

Gość Salwador i Gala
Kto zwycięza w tym wyściugu, kto wzbudza u męzczyzn potężne pożadanie, na punkcie jakich kobiet po 30-ce faceci traca głowę, kiedy 30-ki góruja nad 20-kami? - otóz wyjasniam i prosze o skupienie : Męzczyźni w przedziale wiekowym 12 - 50lat zawsze zgłupieją na widok kobiety tak pieknej tak pocigającej tak seksownej jak ELŻBIETA ZAJĄCÓWNA, MAŁGOSIA FOREMNIAK. Zapamiętajcie raz na zawsze że dla pieknych kobiet faceci zawsze "utraca głowę" bez względu na to czy oe maja 18-lat czy 38. Elżbieta zającówna była zabójczo piękna kiedy miała 16 lat. Kiedy wsyepowała w serialu "Matki Zony i Kochanki" mając 38 nie utraciła ze swej urody niczego więc nie o wiek tutaj idzie ale o DNA które kształci urodę- symetrie kości czaszki i cała figurę. Kiedy wsytepowała w serialu "07 zgłoś się" miała chyba 23 lata i była arcydziełem BOGA. Uroda trzyma się tych kobiet od ich wczesnego dziecinstwa az po ich Menopauzę. Zawsze 20-paroletni facet postrzega kobietę starszą jako "tania kochanke". Tzn najlepiej by miała męza, by miałą stała pracę a ja bym mógł ja pieprzyc az mi obrzydnie. Coś w stylu prostytutki która jako zapłatę bierze satysfakcje że ja 20-paroletni ja popycham. Natowmiast ona jako moja dziewczyna jako asystentka w moim życiu moja ukachana - nigdy. Nikt nie zgodzi sie by pokazywac sie publicznie z kobieta przed która jest już biologiczny proces starości i smutki z nim związane, która fizyznie zazyna być niewydolna. Zrozumcie miłość oznacza świadczenie dobra kobiecie - czułośc i pocałunki , antomiast taka 30- to kochanka do walenia której czułości nie musze okazywać. Nie musze jej stawiac i serwowac posiłków, nie musze jej opłacac wjazdu na imprezę, obiecywać wspólnego domu, dzieci rodziny. Nie musze się przed nią popisywac bo jej wstarczy tylko to że bede ja pieprzył, by ona pozbyła sie kompleksu przmijania. Kobieta po 30-ce to taka tajna kochanka siedząca w zamknięciu. Im rzadziej ją widzę tym lepiej. Wchodzę pieprzę się z nia i odchodzę -same plusy. Społeczne oburzenie? - no jasne że oburzenie. To chyba nie jest ok by kobieta po 30-ce słuzyła za woreczek na spermę dla kogokolwiek jako kochanka, a juz z pewnością nie powinna byc dziwką dla kogos kto miał 6 lat kiedy ona miała 16. A tak najczesciej jest. Moim zdaniem kiedyu facet 36 letni zrobił sobie dziwke z dziewczyny 16 letniej(20 lat różnicey) to jest karygodne i we mnie wzbudza wymioty. Tak samo kiedy 36-latka słuzy za dziwke 26-latkowi, lub 16latkowi, to jest juz porażające, tym bardziej że właśnie ci kochankowie lubia ropowiadac jakie "szmaty" po 30-ce "ruchaja".Nie pojmuje naiwności kobiet łudzących sie że ich partnerzy okazują im szacunek - co za kolejny stek bzdur. Ja nie wyobrazam sobie związku z dziewczyna młodszą niż 7 lat, ani starszą niż te właśnie 7. Reszta to egoistyczna zachcianka która często zakonczy sie płaczem którejs ze stron, i modlic sie trzeba by nie płakali inni związani z bohaterami takich chorych cywilizacyjnie relacji - mężowie, żony, dzieci itd?. 16:36 Cytat z innego Forum 4 odnośnie przykładu z Zajacówna to wyjaśniam że nikt by nie chciał wyswiadczac jej czułości i miłości, pisząc o zgłupieniu na jej punkcie pisze o pragnieniu tajemnego romansu z nia opartego na pożądaniu fizycznym. Nikt zafascynowany nia a duzo młodszy nie chiałby by ona przylgneła do niego jako jego dziewczyna -co to to nie -natomiast każdy b chciał ja popieprzyc. To tyle odnośnie tech pragnien kobiet wyrażonych w słowach ((( Miłość zwycięża wszystkie przeszkody - a te związane z wiekiem nie należą do najtrudniejszych!))) bo tacy 10lat młodsi nie chca miłości(to przeszkoda w pieprzeniu),oni chca łózka chca kochanki na zasadzie "pojawiam się i znikam". Zrozumcie to wreszcie (potem wrywamy z kontekstu i cytujemy dalej): tak masz rację ale ja mam juz dosyc słuchania bredni będacych marzeniami samotnych dziennikarek jakichs pisemek kobiecych, które całe zło sprowadzają do temperamentów partnerów. Zobaczyły idiotki tę "słynną krzywą" i zapomniały o co w tym wszystkim tak naprawde chodzi. 1. atrkc. 25-latek -temp 9 : atrakc 35-latka -temp 9 pare lat później 2. atrkc 30-latek -temp 7 : odrażająca(uschła) 40-latka -temp 2 oto swietlista przyszłość tych temperamentów.(tym bardziej że zmarszczki i celulitis wystapia na długo przed menopauzą, i wyjdą w traktowaniu kobiety przez faceta) Elżbieta Zającówna urodziła się w 1956r. Dzis ma 49lat. Gdyby miałą męza młodszego o 10 lat idę o zakłąd ze jako 39-latek nie mógłby na nia patzreć. Dziś jest tak usiana zmarszczkami że stosunek z nią to juz nekrofilia. Wiec taki młodszy 39letni ogier kogo bedzie szukał? - czyzby młodszej? 32/36/ latki?

Gość Salwador i Gala
Uwielbiam sztuke Gala była 10 lat młodsza od Salwadora. I do poznej starosci spedzała chwile z młodymi kochankami .

rybkaaa,przestan sie powtarzac,daruj sobieeee....juz poczytalam to wsz na innym topieeee...moze poucz sie,poczytaj,tv poogladaj??szkoda czasu na czytanie \"babskich pierdol\"

Gość Salwador i Gala
Boli ?Zaboli jeszcze bardziej kiedyś po co pytasz ? na forum? Miłość jest albo jej nie ma . A ,ty nie powinnas posiedziec z synem? Pijaczek zwykły osiedlowiec powiedział tak młodej dziewczyny cipka smierdzi moczem starej ropa .

jesssuuussssmarriiiaaaa,masz z soba niemaly problem chlopieeee,jestes mlody,moznaaa cie jeszcze uratowac...dobry psychoteraputa wskazanyyyy.........

Niezle, niezle z tym arcydzielem Boga ubranym jak klown i z wyszczerzonymi zebami :-D :classic_cool: Anna1969, miedzy moja ciotka a wujem bylo 8 lat roznicy... pobrali sie, kiedy on mial chyba 20 lat :-) I o zadnych mlodych kochanicach nie bylo mowy :-D Nie byli idealnym malzenstwem, ale bardziej z powodu roznicy charakterow niz wieku. Wuj zmarl po kilkunastu latach w nastepstwie powaznej choroby, osierocil gromade dzieciakow. Wszystko jest mozliwe na tym swiecie :-) A Salwador, coz... Zywy dowod na to, ze masturbacja w nadmiarze szkodzi wladzom umyslowym :-P

dzieki inna...dobre podsumowanie tego tematu,juz wiem,ze lepiej napisac do filipinki niz podejmowac jakis temat na forum;)(filipinki smarkacz nie kupuje,za neta starzy placa);chyba zakrece sie na jakims forum dla niezrealizowanych i zdegustowanych nastolatkow(jesli gala i salvador buszuje tutaj moze tam nie zglada;)?? bardzo dzieki wsz za wypowiedzi,pomogly troszke:) pozdrawiam

Gość koper
Nie wiem czy 3 lata ma jakies porownanie to 13 lat, ale o tyle mlodszy jestem od zony. Jestesmy razem od 10 lat. Pod wzgledem temperamentow jestesmy kompletnie niedopasowani. Nie przeszkadza nam to jednak sie kochac i wyrzekac wielu rzeczy zeby byc razem. Nie jestem idealny, ale mysle ze jest ze mna szczesliwa. I ja z nia tez. Gdyby byla starsza o na stepne 10 lat miala by teraz 46. Sam nie wiem jakby to wygladalo. Jest to dylemat....Ale jesli chodzi o facetow to nawet kobiety mlodsze maja problemy ze zdrada. Im nigdy do konca nie mozna wierzyc.

Gość Sprawiadliwa
młoda kochanko - nie masz sie czym chwalić. Ja znam faceta, który zostawił 15 lat MŁODSZA ZONĘ i poszedł do kobiety pare miesięcy od niego starszej. Od młodszych też mężowie odchodzą. Myślę, że lepiej być szczęśliwę chociaż parę lat niż wcale ;-) Znam też małżeństwo gdzie on 40 lat, przystojny facet, a ona 60 lat, drobna siwa kobietka.(Ona ma córkę w jego wieku). A on patrzy na nią jak w obrazek. Powodzenia Anno.

Gość anka po 40
znam pewne bardzo udane malzenstwo ona 7 lat starsza ma dziecjko z poprzednim mezem razem sa od ponad 24 lat:) i jak na razie wszystko super on jeszcze pracuje, ma po 50, ona szczesliwa emerytka :)